Längesedan nu. Haft en intensiv vecka i skolan så de va skönt att vara lite ledig. I fredags så hade vi pt pass med Thom igen efter hans semester och vi startade med att gå in i C-fasen där vi börjar bygga volym istället för uthållighet vilket kändes nu två dagar efter passet då bröst o axlar vet att dem lever!
Annars har denna helgen varit lugn, varit på Ikea och köpt lite saker till rummet och byggt ihop det. Nu ligger jag i sängen o glor tv!

Hadeee

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tjenare alla! Inte hunnit skriva något i helgen! I fredags umgicks jag med en kompis o bara tog det lugnt hemma!
I lördags var jag hemma hos samma kompis med några andra med och badade lite tunna! Han har ett sånt utomhusspa så de va nice ;) efter det åkte jag hem för dem skulle sova men jag satt uppe till halv 5 och kollade the maulers fight!
I söndags åkte vi ut ett gäng till en bandy bana utanför Växjö o körde lite skridskor o lirade lite ploj hockey vilket var riktigt trevligt! Inte tränat ngt i helgen faktist då vi bara ska köra 2 pass till innan vi träffar våran pt på fredag!:)

Igår var det bara en lugn dag hemma och nu sitter jag på tåget till skolan för lite föreläsning!

Gå gärna in o följ mig på instagram eller något! ringsbacka20 heter jag där :)

Hadeee!
Likes

Comments

Dagen börjar med att klockan ringer 05.30 och trött som man är får man dra sig upp ur sängen o käka lite frukost. Tåget skulle gå 06.48 men eftersom det snöat ett par cm så blir det ju kaos o tåget kom inte förens 07.25.... Dagen i skolan bestod av en 2 timmars föreläsning av en dansk föreläsare vilket gick sådär då allt inte va förståeligt.. Efter föreläsningen så skulle vi lära oss att göra en handvolt av någon anledning.

Direkt när tåget anlände i Växjö blev jag upphämtad av min kompis o vi drog o hämtade vårt paket från gymgrossisten dör de kom lite gott proteinpulver och ett flak celcius :)

Efter det drog vi till gymet för ett tungt benpass där det var jobbigt att gå ner för trappan efter! Nu sitter jag o kollar på mitt älskade Frölunda som klår Luleå hoppas jag sen blir de säng för skola imon med!

//Pontus
Likes

Comments

Jaha idag hade man lite ledigt från skolan! En rätt lugn dag faktist där jag haft huvudvärk nästan hela dagen..
Dagen börjar med en sjukt god frukost och fortsätter med lite gym och avslutas med att kolla på hockey med några kompisar! Dagens överraskning var nog ändå när min kompis som varit borta i Australien i 5 månader kom o knackade på dörren.. Men men, nu är det dags att sova för tåget till skolan rullar 06.48 godnatt på er!

//Pontus


Likes

Comments

Vi har mätning och vägning en gång i månaden med våran PT för att se hur vi ligger till och så att han ser att vi sköter oss som vi ska. Förra veckan hade vi vår första och jag är supernöjd över mina resultat.

Vikt 90kilo - 5.9kg rent fett under första månaden med PT

Midjan -6cm under första månaden med PT

fettprocent - minus 3.5% under första månaden med PT

Det är resultat som jag är jättenöjd med på 4 veckor och nu kämpar vi ännu hårdare dessa 4 veckor som är framför mig innan nästa mätning/vägning.

Lite roliga fakta jag fick veta av min PT är att jag gick ner 6kg rent fett ca vilket betyder att jag gått ca 40 000 kalorier back på en månad vilket i sitt fall är ca 40 pizzor.

MINA MÅL

Jag har tre olika mål med min träning, det första är att jag vill vara en förebild för de elever som jag ska ha i idrott och hälsa när jag väl utbildat mig till lärare. Jag tycker att man sänder en bättre signal till eleverna om dem ser att man själv lever hälsosamt. Den andra målet jag har med min träning är att jag vill kunna se mig själv i spegeln och känna mig hyfsad nöjd över min kropp, visst det är en klyscha men det är ett mål jag har. Det sista målet är att jag vill må bra. Jag känner redan att jag efter 4 veckor med min PT och 6 kg fett borta att jag mår mycket bättre, jag är piggare, lättare att ta sig upp på morgonen och allt är mycket lättare. Hoppas ni får det bra så hörs vi snart, Peace


// Pontus

Likes

Comments

Ja då ska ni få reda på vad som fick mig att börja träna igen och vad som ger mig motivation osv.
Det hela började när jag slutade spela hockey vilket var 2013. Jag tappade motivationen för hockeyn dels för att jag drogs med en del skador i slutet men även pga att jag gick upp i vikt och blev helt enkelt sämre. Efter jag slutade så kände man helt plötsligt att man fick tid till så mycket annat och sket fullständigt i att träna utan var hellre ute o käkade något gott eller gick ut på krogen osv, vilket i sin tur ledde till att jag gick upp ännu mer i vikt. Men nu i höstas så stod vågen på 100 kilo vilket är sjukt mycket med tanke på att jag är 178 cm lång. Men det fick mig att tänka om och snackade ihop mig med två kompisar som också kände att dem ville komma i form, vi började att köra några veckor och visst, kilona började sakta men säkert försvinna men vi kände att vi har ingen aning om vad vi gör.

Vi började träffa en PT som är väldigt känd i Växjö området och med han har vi nu tränat i 5 veckor. På dessa 5 veckor så har det hänt sjukt mycket. Vi har lärt oss hur vi ska träna för att få ut så mycket som möjligt men viktigast av allt har vi lärt oss att äta rätt och ordentligt.

Nedan så får ni se dem tre första bilderna jag har tagit

Bild 1 - innan vi började träna -99 kilo

Bild 2 - Efter 2 veckor med PT - 94 kilo

Bild 3 - Dagen innan våran första invägning som sker var 4e vecka - 90 kiloAllt går om man ger sig fan på att man klarar det. 

//Pontus

Likes

Comments