View tracker
View tracker

Jag

Någon ni kanske inte vet om mig är att jag har någon form av pyjamas-fetisch (haha), jag vet inte hur många pyjamaser/sovkläder jag har. Det är lite galet tror jag, så fort jag ser någon ny så köper jag den!

Så nu när det strax är sovdags för mig, kl 22 är min tid så har jag såklart tagit på mig pyjamas, dagens blev, ja ni ser ju nedanför, Star wars (jag är inte alls vuxen) ;)

Men god natt med er finisar <3

Likes

Comments

View tracker

Jag, Mitt liv, Tankar

God kväll fina läsare!

Har sen i onsdags blivit sjukskriven. FIck en akut-tid till läkaren som bedömde att jag behövde öka min medicinering för att komma upp ur depressionen snabbare och få en bättre balans. Känns bra att få ordentlig tid för att återhämta mig, jag känner att hela jag är påverkad. Är otroligt trött och avdomnad. Har dålig kontroll över min kropp som inte hänger med, har dålig balans och är skakig så jag tappar saker lätt. Är också kognitivt påverkad, kan inte tänka klart och jag hänger inte med när någon pratar med mig. Har svårt att formulera mig när jag pratar. Är dock inte så orolig över det, läkaren sa att det kommer avta i och med att medicinerna och kroppen kommer i balans igen.

Fick order att förska aktivera mig trots min trötthet, det ska tydligen hjälpa till i återhämtningen och ge den en skjuts på vägen. Så det är det min vardag består av just nu, vila, spela, lyssna på musik, vila, läsa, sortera saker och så.

Nu ska jag återgå till att läsa lite!

Hoppas eran kväll blir superbra <3

Likes

Comments

Mitt liv, Tankar, Anorexi

Så finns det inget annat att göra, vila är det som gäller då. Jag hann knappt komma till jobbet igår innan allt rasade. Det slutade med att jag nu är hemma veckan ut och eventuellt en sjukskrivning på det, får helt enkelt se hur det känns i slutet på veckan.

Någonstans i bakhuvudet visste jag att denna dag skulle komma. Men jag hade nog trott att det skulle komma tidigare. Jag gick med någon typ av falsk förhoppning att jag kanske skulle klara mig till julledigheten. Därför kom det som en käftsmäll igår.

Nu kanske ni förstår varför det varit lite tyst här och kanske kommer att vara ett tag, eller så kanske det dyker upp ett inlägg lite då och då.

Jag ska nu försöka att bara vara, läsa, kolla film, spela lite. Samtidigt som jag ska försöka hitta mig själv igen.

Hoppa ni får en fin dag och att ni mår bra allihop! <3

Likes

Comments

Jag, Tankar, Mitt liv

Jaha, och så var det söndag igen och jag känner mig inte ett dugg utvilad (haha) men får trösta mig med att jag köpt ny tv och en ny keyboard! 👌

Tydligen är det 1:a advent idag så även jag har fått upp lite juliga saker, med betoning på lite! En julstjärna och några ljusslingor fick räcka ;)
Jag är ännu inte riktigt där helt och hållet, är fortfarande i bearbetnings processen när det gäller jul och julfirande.

Hoppas ni haft en mysig söndag fina läsare <3

Likes

Comments

Jag, Mitt liv, Tankar

Välbehövligt kan jag säga! Vet inte vad det är för fel, det är som att min kropp bara orkar med 4 dagars jobb. Den femte dagen kommer jag inte ens upp ur sängen. Frustrerande. Jag hade ställt kl på 6 men när den ringde så tog det stopp. Det i kombination av magkatarr gjorde att jag fick ta beslutet att sjukanmäla mig. Varenda gång känns det så jävla surt, varför kan jag inte orka som alla andra??

Jag somnade om och gick upp vid 10, sen dess har jag varit fruktansvärt trött, ögonen svider och går knapp att hålla uppe. Snälla låt denna trötthet försvinna, jag orkar inte!

Sen jag gick upp har jag iaf betalat räkningar, ska plocka lite samt göra lite jobb så jag kan ta helg ordentligt sen.


Likes

Comments

Jag, Mitt liv, Tankar

Det här med humörsvängningar...
Mina dagar är för tillfället väldigt snurriga. Det pendlar mellan depp, ångest, speedy, glad, depp, apatisk, noll känslor till depp och ångest.
Splittrad deluxe kanske man kan kalla det (haha). Med det känns ändå som en liten vinst att kunna känna mig glad iaf en liten stund under en dag. Ett ministeg mot bättre tider kanske? I hope so iaf!

Håller på att göra mig redo för helg, har tagit en lång varm dusch, känner mig lite fräschare nu! Måste gå och handla också kom jag precis på så ska ta tag i det också på en gång så jag kan softa resten av kvällen.

Likes

Comments

Mitt liv, Tankar, Anorexi

God morgon!
Snart är det helg, wihoo! Okej det här höstmörkret tar knäcken på mig. Tröttare än tröttast och och jag är i slowmotionläge.

Det är mycket känslor inom mig just nu. Ena dagen känns livet nästan okej medans nästa dag känns åt helvete. Det är svårt att avgöra hur jag egentligen mår, förvirrande faktiskt. Jag hade verkligen behövt få komma till Capio just nu, behöver bolla alla tankar med någon som vet ganska mycket om mig och hur jag mått senaste åren. Håller tummarna för att hon blir frisk snart!

Nu ska jag pallra mig till jobbet, ha en bra dag alla fina läsare som fortfarande är inne och läser trots lite dålig uppdatering ❤️

Likes

Comments

Jag, Mitt liv

En dag med full rulle på jobbet = trött! Lite roligare blev det i alla fall när man kommer hem till en ny Glossybox!

Annars då? Blev uppringd av Capio idag, min behandlare är tydligen sjukskriven. Mitt återbesök har därför blivit inställt, känns sådär. Hade verkligen behövt få komma dit.
Men jag hoppas att min behandlare blir frisk, för jag vill inte få tid hos någon annan då min behandlare har varit grym!

Likes

Comments