Mitt liv, Jag, Vardag

Snart mina vänner, då är det semester. En helt jävla välbehövlig semester i 2 och en halv vecka så att säga! Gött! inte för att jag kommer göra något annat än att slappa, städa och packa inför flytten, haha! Men det är bra med ledighet ändå känner jag. Fast vem tackar nej till semester? Inte jag iaf. Kvällsrutinerna är nu i full gång, några är redan gjorda och några är kvar. Här är de jag alltid gör varje vardag när jag jobbar.

- Jag har duschat(hatar att duscha så har duschdagar. Mån,onsd,fre och lör/sön om jag inte tränat.)

- Jag har förberett för jobbet imorgon.

- Jag har tagit min kvällsmedicin.

- Jag har tagit fram kläder till imorgon, måste alltid göra det för annars blir det klädpanik på morgonen, haha. verkligen jobbigt!

- Jag ska fixa kvällsmål.

- Jag ska lägga mig och läsa en stund innan jag ska släcka lamporna och sova.

Jag går och lägger mig ca. kl.22 på vardagar och på helger om jag inte ska göra något speciellt, brukar somna där någonstans. Jag har ett behov att sova ca 8-10 timmar per natt, mina sjukdomar påverkar min kropp och mitt hjärnkontor så jag fungerar inte om jag inte får sova. Rutinerna är ett måste. Därav att jag mår så pass dåligt av sömnbrist. Jag har en sömnstörning som jag medicinerar för, annars fungerar det inte, och jag sover inte alls. Jag kan vara vaken i flera dygn innan jag kraschar. pissjobbigt verkligen.

Nä, nu ska jag fixa lite käk innan jag ska lägga mig i sängen med serier och med en ny bok!

Ha en fortsatt fin kväll alla där ute, kram på er!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Mitt liv, Tankar, Jag

Nu var det så där länge sen, det har nog aldrig gått så här lång tid sen jag skrivit något tror jag. Något slags rekord. jag har varken hunnit med eller haft ork till att skriva under denna period, det har helt enkelt varit för mycket, way too much! Men jag har tagit mig igenom det tak och lov, är inte riktigt i land än men jag känner mig på banan iaf.

Vad har hänt då?

Jag har både köpt och sålt lägenhet! Det är nog det bästa, även om det tagit otroligt mycket energi. Jag är otroligt nöjd över den lägenhet jag köpt, en 2:a i ett nybyggt centralt här där jag bor. Helt perfekt för mig som inte har körkort och bil. Just nu håller jag på att packa för fullt medan jag väntar på att få tillträde till nya lägenheten vilket jag får om ca 1 månad. Jag vill att tiden går fort nu!

Annars har det tyvärr inte varit så bra, har mått ganska kasst. Det har varit tufft på jobbet, utöver det kommer det ske en del förändringar som gör mig otroligt orolig. Min GAD har eskalerat och det har påverkat mig negativt i det mesta i vardagen. Sömnen är kass, kan inte äta, ångest hela dagarna vilket blir till en ond cirkel. Det är så mycket runt omkring som gör livet jobbigt just nu. Ibland outhärdligt Att jag aldrig får vara ifred, att fortfarande ofrivilligt ha honom i min närhet. Att han fortfarande inte lyssnar på att jag inte vill ha någon kontakt med honom. Hoten jag får om jag inte besvarar han kontaktförsök oavsett om det är telefonsamtal eller i verkligheten. Respektlösheten hos honom går inte att beskriva, han säger så mycket saker att det inte är klokt. Det har gått över ett halvår nu och han säger själv att han inte kommer att sluta. Hur besvarar man det? I´m going nuts!

Som sagt, det händer mycket nu. Både positivt och negativt, nu hoppas jag bara att det negativa övervägs av det positiva snart!


Likes

Comments

Vardag

Good morning!

Tog lite sovmorgon idag, var välbehövligt efter denna vecka. Behövde dessutom ladda batterierna inför dagens storstädning, haha, allt ska städas Det ska torkas, dammas, rensas, ut med grejer till förrådet mm. Jag kommer antagligen vara helt slut när jag är färdig.

Sitter och försöker lägga upp någon sorts plan över hur jag ska städa. Jag bli alltid så ostrukturerad när jag städar, det blir ingen ordning och jag gör flera saker samtidigt. Jag gör liksom inte färdigt något ordentligt utan det blir småsaker kvar överallt och då blir jag frustrerad och vet inte vad jag ska göra. Det blir kaos i mitt huvud. Tur att jag inte har så stor lägenhet iaf.

Nepp nu ska ta och göra lite nytta här nu, hoppas ni får en härlig lördag allihopa!


Likes

Comments

Tankar, Jag

Nu har jag tagit helg, känns nice! Nu sitter jag som nog en massa andra svenska och tittar på Sveriges play-off match mot Italien ganska bra fredags underhållning än så länge :)

Shit vad denna vecka gått långsamt alltså, det kändes aldrig som att det skulle bli helg så den är verkligen välkommen. Jag har lagt jobbet åt sidan för helgen för imorgon är det storstädning som gäller igen. På söndag är det äntligen dags för visning på min lägenhet så då måste det så klart vara städat och fint! Håll tummarna för att det går fort och att lägenheten blir såld i veckan, så att jag kan göra klar hela affären nu! Gaah mitt tålamod är inte att leka me, haha, och ändå så har det inte gått så lång tid, ca 3 veckor sen jag skrev på kontraktet på nya lägenheten. Kanske är det för att jag är så ivrig som det känns att tiden går så sakta? Haha ;)

En fråga, är det bara jag som inte orkar göra det minsta åt hemmet under vardagarna? Jag har verkligen ingen ork över för fem öre. Det går bara inte. Orkar inte ens ta tag i att laga mat. De senaste veckorna har jag levt på smörgåsar och färdigpannkakor. Inte direkt bra för ätstörningen men det är bättre än inget tänker jag.

Nä nu ska jag titta efter lite nytt till lägenheten!


Likes

Comments

Tankar, Jag, Mitt liv, Vardag

Vardagen är ganska tråkigt om jag ska bara ärlig. Men ändå skön på något sätt. Att veta att alla saker i stort sett är lika dagen igenom. Jag och rutiner är typ bästa vänner och vardagen bidrar till alla rutiner och att jag lyckas hålla dessa.

Känner att jag har bloggtorka för tillfället. Kommer inte på så mycket att skriva om, jätte drygt är det. Jag tycker verkligen om att skriva så behöver komma på lite nytt att skriva om. Har ni några tips? Är det något speciellt ni vill läsa om?

Nu blir det oftast att jag skriver lite på kvällen och det blir inte direkt något väsentligt av det.

Nä hörni, ska få tillbaka lite inspiration snart hoppas jag!

God natt med er!

Likes

Comments

Tankar, Mitt liv, Jag

Detta är verkligen sant för mig just nu, jag klarar inte ens av att vara i närheten av människor som jag inte trivs med. Eller människor som jag upplever som otrevliga. Människor som får mig att känna mig mindre värd går fet-bort.

Jag kommer nog ha svårt att släppa människor in på livet efter senaste årets händelser. Det kommer nog ta lång men trots det känns det bra. Jag har kommit till insikt, till slut. Helt för mig själv.

Likes

Comments

Jag, Tankar

Idag har jag haft en känsla av värdelöshet i kroppen. Den har varit tusen gånger värre än vanligt om msn kan säga så. Jag har inte visat det utåt men inom mig har den hela tiden varit där. Jag frågar mig konstant varför jag är så trött när inte de andra på jobbet är det. När de andra klarar av allt. Jag kan inte låta bli att jämföra mig. Jag vet att jag har en känslig kropp, ett känsligt psyke. Det är konstaterat sen ett tag tillbaka och jag blir lätt triggad.
Jag tycker att det är skitjobbigt att känna att jag inte orkar gå upp på morgonen, känna att jag är för trött för att tänka och klara av att ta mig igenom dagens utmaningar. Jag frågar mig själv varför?

Nej, jag vet inte var jag ska ta vägen. Jag vet inte vad jag ska tänka. Det är det här som är det värsta. Allt jävla virrvarr av tankar som är helt omöjliga att sortera. Tankar som bara snurrar runt och runt.

Det är utmattande att aldrig känna sig utvilad. Jag skulle så gärna vara pigg och glad. Jag skulle så gärna slippa dölja min verkliga känslor vilket jag gör nu. Jag gör allt jag kan för att hålla uppe en fasad som när som helst kan rasera.

Vad gör jag då?

Likes

Comments

Mitt liv, Jag, Tankar

Denna bild fick jag skickad till mig av en vän häromdagen efter att jag hade haft ett litet brakedown. Ni vet när man tvivlar på allt. När man tvivlar på att man någonsin ska kunna ta sig ur denna skit överhuvudtaget. När man bara bara känner sig allmänt blä. Nä det det var bara en dag av extra allt.

Det värmde i hela hjärtat och fick mig att känna att jag har fina vänner runt mig som stöttar, som finns där när måendet sviktar. Det är ovärderligt.

Likes

Comments

Jag, Mitt liv

Livet rullar på. Det är väl så det ska vara. Jag skulle så gärna vilja säga till alla att allt är bra men det är ju inte det. Utåt sett ser det kanske ut så. I´m trying to smile every single day.

Mina sjukdomar tär på mig just nu. Jag har mycket hjärnspöken, galet mycket hjärnspöken som gör mig galen. Jag blir handlingsförlamad flera gånger dagligen. Jag tappar talförmågan, jag får inte fram det jag vill säga och kan inte uttala ord, det är som att jag sluddrar när jag pratar, det känns inte som jag och det är jätte jobbigt. Jag hoppas att lite vila kan hjälpa, för det är det jag ska göra just nu några dagar, vila. Vila vila vila.

Likes

Comments

Mitt liv, Jag

Hello mina fina läsare 🖤

Det känns som att det är galet länge sen jag skrev här inne nu. Har haft fullt ska ni veta. Förutom allt vanligt med vardag och hålla sjukdomar och allt i ordning, något dom svajar ganska mycket just nu, så har jag köpt lägenhet. Jag berättade ju att jag skulle på lägenhetsjakt och lite visningar, men jag hittade en lägenhet som passade mig perfekt och jag hade tur och fick den! Jag är glad nu! Det ledde däremot till full rulle med mäklare, kontraktsskrivning, bankkontakter och allt vad det innebär. Väldigt rörigt för min hjärna så jag har varit helt slut emellan.

Något annat dom också är roligt ör att jag kommer kunna köpa nya möbler, och dessutom utan att behöva tänka så mycket på vad det kostar, kommer få så stor vinst på min nuvarande lägenhet som håller på att säljas. I like it! Igår var jag ute på soffjakt, provade galet många soffor. Det kommer bli någon typ av bauta-soffa! Hahaha!

Likes

Comments