Anorexi, Jag, Mitt liv, Tankar

Glad

Ledsen

Arg

Nöjd

Frustrerad

Misslyckad

Stark

Svag


Dessa är bara några av de känslor jag känner över mig själv under en dag.

Jag kan känna mig glad för sådant jag lyckas med, när jag klarar av något jag inte inte trott tex.

Jag kan känna mig nöjd med mig själv, jag kan iblan tycka att jag att åstadkommit något bra. Jag kan ibland (ibland, inte särskilt ofta) känna mig nöjd med hur jag ser ut. Men det kan vara något som iaf ser okej utbocka det kan göra dagen uthärdlig.

Jag kan känna mig stark när tänker att ja ändå klarat av att hålla mig "flytande" de senaste åren. Det skulle kunnat gå på ett helt annat sätt.

Men:

Jag blir så ledsen när jag tänker på min situation, att jag hamnat här och att det är så helvetes svårt att slå sig fri.

Jag blir arg och frustrerad över att jag känner mig så svag och misslyckad som inte klarar av att hålla mig frisk. Att jag inte klarar av att hålla en hälsosam livstil och klarar av att hålla anorexin i schack, att hålla hjärnspökena på säkert avstånd. För nu är de etablerade på osäker mark. De är där de inte ska vara och det är inte bra.


Likes

Comments

Hello!
Här är det rena skitvädret, mulet och blåser storm. Det är segt för det finns inte så mycket att göra. Sitter på samma plats som igår just nu, i soffan på altanen.

Det är jobbigt att inte ha något att göra, det är då tankarna börjar snurra. Jag hatar att ha dessa jobbiga känslor inom mig som aldrig försvinner. De kommer alltid tillbaka, hela tiden. Jag försöker att verka oberörd just nu här när det gäller maten, försöker äta "normalt" samtidigt som jag ser och tar chansen till möjligheter att hoppa över att äta för att ångesten tar över. I hate it. Det är helt åt skogen.

Likes

Comments

Mitt liv, Jag

Måndag, ny vecka och nya tag! Har sovit bra inatt, men har nackspärr, huvudvärk och magkatarr.. Alltså jag orkar inte med mig själv. Känns så negativt att hela tiden ha ont någonstans. Ska försöka bortse från det nu!

Just nu är det slapparläge här i skogen, ligger i soffan på den inglasade altanen och vilar. Vi var iväg en sväng och handlade, mötte renar på vägen, både på dit och hitvägen, haha Norrland it is!

Likes

Comments

Jag, Mitt liv

Kom fram för några timmar sen, så nu är jag med andra ord i en liten by mitt i ingenstans (enligt mig). Resan gick fasiken bra, det flöt på och inga förseningar eller något! Me like!

Vad kam vi säga om dagens mående då? Har haft en ångest som legat och gnagt i bakgrunden men som inte slagit till, jobbigt när man inte riktigt veto med eller när det blir värre. Annars har jag världens nackspärr/nervklämm som strålar ända mer i armen, och upp i huvudet. Hoppas att det går över till i morgon, håll tummarna!

Det blev bara ett litet kort uppdateringsinlägg, är pisstrött så ska ta och slänga mig i sängen nu.

God natt med er 🖤

Likes

Comments

Jag, Mitt liv

God morgon 🖤

Har varit vaken ett tag, kom precis till Arlanda, åkte kommunalt för att spara pengar (snål jag vet) för det kostade bara 43 kr! Haha det var taget!

Men jag måste bara säga att det känns lite konstigt att sitta på Arlanda och vänta på att flyga, inrikes, det har jag aldrig gjort någon gång. Man är ju mest van att åka utomlands. Dessutom är detta första gången jag flyger själv från Arlanda så vi får se hur allt går ;)

Nu ska jag spara lite på batteriet, kommer inte vara framme dit jag ska fören vid 5-6 tiden.

Likes

Comments

Jag, Mitt liv, Tankar

Hej på er <3

Det var lite tyst här igår, mådde inte så bra så behövde fokusera lite på annat. Tog det helt enkelt väldigt lugnt, slappade och tittade på film och läste lite. Det var vad min kropp orkade med igår. Trots att jag hade väldigt mycket ångest så orkade inte kroppen göra något annat.

Idag är jag däremot lite piggare och känner mig gladare, så det känns bra! Jag ska fixa och dona lite, flyger upp till Östersund imorgonbitti och sen åker jag vidare längre in i skogen för att hälsa på pappa. Så behöver få undan lite här hemma helt enkelt. Sen måste jag såklart packa också. Behöver tänka smart för efter jag varit där ska jag vidare till Hälsingland igen och hälsa på min vänner. Kommer vara borta minst två veckor, så behöver ha koll på allt med kläder, laddare, dator/ipad, mediciner osv. Det är mycket att komma ihåg för en med guldfiskminne som jag, haha :D


Likes

Comments

Jag, Mitt liv

Du är fel ihopsatt, det brukar min mamma säga till mig ibland (på ett skämtsamt sätt) då jag har haft så många olika skador, konstiga skador både under och efter min "idrottskarriär". Min kropp fick ta mycket stryk när jag spelade fotboll de senare åren när spelade speciellt under tiden när jag spelade seniorfotbotboll i div 1 och div 3, ledbandskador i båda fötterna vilket krävde tejpning varje träning och match. De ville steloperera fötterna redan när jag gick å 8:an (hur fan tänker läkarna då?), nån spricka i foten var det också någon gång. Sviter av nackskada från när jag var i 14-års ålder, även det en fotbollskada. Jag föll illa och slog huvudet i golvet så att även nacken skadades under en inomhus match. Utöver detta har jag haft en del väldigt konstiga skador och krämpor som jag kan skratta åt och det är lite det som även mamma gör. Vem brukar ha tåledsinflammation liksom?

Innan jag började spela fotboll var jag gymnast och tävlade, under en period kombinerade jag gymnastiken med fotbollen vilket har börjat märkas i min kropp nu. Mina fötter som redan varit trasiga är fortsatt trasiga, mina knän har börjat ge upp, har meniskskador i båda knäna (yay) och mina tummar och handleder är pajja, varav den ena jag har opererat. Den andra gör nu så jävla ont (det går lite i vågor men just nu är det mer ont än inte ont) att jag knappt kan hålla i telefonen utan det strålar upp i halva armen. Jag kan inte hålla i handtaget på cykeln, jag försökte spela piano idag och det gick helt åt skogen. Nu när jag skriver på datorn skriver jag med pekfingret. Ja jag tror ni fattar. Just nu är mitt tumstöd min bästa vän. Trots att jag inte känner mig bekväm med att använda det. Både tumme upp (typ) och tumme ner på det!

Men jag är inte så ledsen över det här, det är egentligen en droppe i havet jämfört med allt annat känns det som just nu. Det är bara jäkligt jobbigt att det gör så ont. Men tack och lov finns det stöd och värktabletter som funkar, och detta är något konkret som gör ont och går att göra något åt.

Och med det säger jag god natt! Vi hörs imorgon <3

Likes

Comments