Mitt liv, Tankar

God morgon på er!

Jag hinner inte med någonting känns det som, igår hade jag en lååång dag. Kom hem 18 efter ett litet vernissage (som för övrigt jag inte kunde uttala igår, haha). Ska försöka ge mig själv lite lagom med tid till allt. Lite bloggande (är ganska skönt att få skriva av sig lite), lagom med jobb, lagom med vila. Snart är det iaf lite ledighet som väntar, ganska så efterlängtat!

Jag måste ringa till min läkare snart, har inte fått tid för återbesök än och så börjar mina sovmediciner ta slut. Jag fullkomligt hatar att ringa! Det är det värsta jag vet. Ångest gånger 100.

Till en annan sak, jag älskar kläder med lite detaljer, ett par nya byxor med knappar fram. Ibland hittar man fynd!

​Dags att pallra mig iväg till jobbet nu!

Ha en härlig dag i regnet nu ;)

<3

Likes

Comments

Mitt liv, Tankar

Vilket pissväder det är. Jag hatar verkligen regn och allt det medför, mörkt och tråkigt. Sen till den största anledningen, jag får verkligen panik av regnet som smattrar mot fönstret. Det är det värsta jag vet, vill typ hålla för öronen. Annars kan jag inte koncentrera mig. Det är på riktigt så jobbigt att jag bara vill skrika rakt ut, vet inte hur många gånger det hänt.

Det som många andra tycker är mysigt och rogivande är för mig raka motsatsen och det är lika frustrerande och jobbigt för mig. I-lands problem jag vet men för mig är det ett stort problem (haha).


Likes

Comments

God morgon finisar <3

Har varit vaken någon timme men är fortfarande lite seg.. Jag sitter och funderar på hur jag mår idag, men jag kommer fan inte på något. Det känns varken bra eller dåligt. De senaste dagarna har varit fruktansvärda. Jag har mått väldigt dåligt. Ångesten jag haft har inte varit nådig. Har ju haft på känn att det var något på gång men jag är alltid lika oförberedd när det händer. Det kommer som en käftsmäll och sänker mig totalt.

Jag ska inte säga att jag mår bra för det gör jag inte, det känns bara en smula bättre än de senaste dagarna. Jag har lite energi som jag ska utnyttja och städa lite, detkänns ju så mycket bättre när man har ett städat hem. Sen ska jag förbereda mig för jobbet kommande vecka. En vecka kvar sen två planeringsdagar och sen blir det några dagar semester. Känns välbehövligt!

Ha en grym bra söndag <3

Likes

Comments

Tankar, Mitt liv

Jaha, det hör med att kära en Challenge gick tydligen inte så bra för mig (haha) men äh. Inte känns det som att det gör något, kanske fortsätter eller så kanske jag inte fortsätter. Vi får helt enkelt se!

Dagen då? Jag har gått runt i pyjamas hela dagen. Jag har mått sådär konstigt, ingen lust till att göra något. Sitter typ apatisk i soffan igen. Har haft film på i bakgrunden, kör på Harry Potter - marathon! Tycker att det är lite mysigt fast att jag är vuxen sen några år tillbaka ;).

Har dock inte ätit så bra idag, blir så när jag mår så här. Orken och lusten finns inte där. Har blivit ett par mackor och lite godis. Way to little, i know! Ska försöka få till något bättre nu innan jag ska gå och lägga mig :)

Hoppas att ni haft och fortfarande har en härlig lördag! Kram på er <3

Likes

Comments

Mitt liv, Tankar

God morgon!
Det blev inte mycket skrivet igår, mådde piss rent utsagt, panikångest på panikångest löste av varandra. Hemma på morgon innan jobbet, på jobbet, på väg hem fån jobbet och hemma på kvällen.

Tog min medicin redan vid 19.30. Kände bara att jag ville sova. Var helt utmattad på kvällskvisten. Jag somnade redan runt kl 22, vaknade några gånger under natten men sov till nu! Antar att det behövdes.

Nu ska jag bara vakna till lite sen måste jag gå och handla, saknar en del grejer som jag egentligen skulle köpt igår.

Ska försöka göra det bästa av dagen nu!

Hoppas ni andra får en grym dag idag! <3

Likes

Comments

Inspiration, Mitt liv, Tankar

Vad gör mig glad och lycklig?

Ämnet för dagen är väldigt passande tycker jag, något som man faktiskt behöver komma ihåg emellanåt. Speciellt nu när jag inte är high five, måendet sviktar och jag har mer ångest än vanligt. SÅ nu kommer jag energi boosta mig själv här!

Att jag mår bra och känner mig glad av att umgås med familj och vänner är ju inget konstig så jag kommer fokusera på några andra saker istället

Jag blir glad och faktiskt riktigt lycklig när jag klarar mig igenom en dag utan några större händelser. Eftersom mitt liv de senaste åren bestått av panikångest för minsta lilla händelse, ibland även utan någon som helst anledning. Att kunna gå igenom en hel dag utan panikångest, vilket faktiskt är oftare nu. Att kunna jobba heltid igen gör att jag känner mig mer som alla andra. Det gör mig glad och jag börjar äntligen under mina uppåt perioder känna mer lycka och glädje över livet.

Det finns ju såklart fler saker som gör att jag mår bra, musik. Både att lyssna och att spela, det ger så mycket ro att jag ibland blir glad ända in i benmärgen


Likes

Comments

Mitt liv, Tankar

Hej!
Snart är det helg! Såååå skönt! Dessutom slutar jag 14.15, riktigt nice :)

Ska snart knalla iväg till jobbet så vi hörs senare

Ha en bra dag alla fina läsare <3

Likes

Comments

Challenge dag 1 är som ni nog förstått, är att skriva och berätta om ett av mina favoritcitat. Som ni vet är jag lite galen när det gäller citat! har hur många citat som helst på lager. Här kommer ett av dessa citat:

​När man tänker för mycket på allt som skulle kunna gå fel blir det oftast inge bra. Man lägger fokus på fel saker. Man fastnar i det som känns omöjligt. Och allt känns som att man inte ens vill försöka. Detta citat får mig att påminna mig om att man måste våga för att vinna! Vi kommer ingenstans om man inte vågar göra fel brukar jag kunna tänka ibland iallafall! Det är väl bättre än aldrig! 

Likes

Comments

Jag kommer att blogga om ett gäng saker. En sak per dag i 10 dagar kommer jag att skriva om. Jag börjar idag lite senare. Ska bara fixa i ordning mig och så, återkommer med challenge numero uno!

Likes

Comments

Mitt liv, Tankar

Ja vill stänga in mig i mig själv. Jag vill slippa tänka, alla tankar blir ju bara värre när man är trött. Och trött är vad jag är. Jag är trött efter en dag på jobbet som varit väldigt intensiv. Samtidigt så försöker jag hålla fasaden uppe och tro på mig själv. Ett sådant dör virrvarr av tankar och känslor. Nu längtar jag efter att få gå och sova.

Idag fick jag trots den intensiva dagen uppskattning på jobbet. Hade ett möte med min chef för att checka av. Hon var bara positiv och tycker att jag gör ett bra jobb. Känns lite som att man får lite ny energi.

Det är lite intressant ändå. Att bekräftelse gör så mycket för oss, då menar jag i både positiv och negativ mening. Jag är en sådan person som behöver höra att jag gör bra saker. Jag behöver höra att jag gör rätt, att jag lyckas och att jag gör mitt bästa och att det räcker gott och väl. Jag tror att ni förstår vad jag menar.

Men när det går till överdrift och att man göra allt och lite till för att på något sätt försäkra oss om att vi är duktiga gentemot andra. Det blir ofta på tok för mycket som man tar åt sig bara för att man vill visa att man visst klarar av allt. Det ska gärna vara "perfekt" också. Vi vill så jäkla mycket att energin tar slut och det känns som att allt man gör bara blir fel.

Tro fan att vi ibland blir trötta och utmattade. Att psyket sviktar och att vi tappar tron på oss själva och får ångest så fort man ska göra något sam tycker är svårt och jobbigt. Ångest för att man inte vet om man gör rätt eller fel. Eller om man gör uppgifter som man själv är osäker på om dessa är tillräckligt bra

Likes

Comments