Header

Livet

Går in till min lille kille när han sitter inne i sitt rum och bläddrar i en av sina böcker. Så plötsligt ställer han sig upp och tar upp sin lilla stjärna. En stjärna som spelar musik när man drar i ett litet snöre. Sedan vandrar han bort till mig med små, en aning stappliga steg för att i nästa skede räcka över stjärnan.

Kort därefter sträcker han ut armarna och visar att han vill komma upp till mig där jag sitter i fåtöljen. Lyfter upp honom, och han sätter sig till rätta samtidigt som han sneglar mot den lilla stjärnan. Jag förstår så klart att han vill att jag skall dra i snöret och så gör jag. Sakta börjar han sjunka ned i min famn, och snart ligger hans huvud mot mitt bröst. Melodin börjar lida mot sitt slut och jag drar i snöret igen. Sakta ser jag hur hans ena arm letar sig ut över min midja samtidigt som hans lilla hand kramar om min tröja. Hans andning blir tyngre och när jag drar i snöret en fjärde gång inser jag att han har somnat.. Med huvudet mot mitt bröst och en arm runt min midja.

Underbara lilla människa. Vad vore jag utan dig! ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Livet

.. som medlem i President's Club bjuder på ett riktigt vräkigt hotellrum i utkanterna av Riga!

Likes

Comments

Träning

Ny dag, oändligt många möjligheter! Nu kör vi!

Hoppas att ni får en riktig kickstart på dagen! Själv har jag inlett med ett mini pass på hotellgymmet, därtill har jag hunnit trycka en Tyngre Vassleshake, samt tagit ett bad! Full fart!

Likes

Comments

Livet

Idag säger jag godnatt från Arlanda AirPort. Min dator har ballat ur, min kamera raderade alla bilder i överföringsprocessen och ja, vad skall man säga.

Huvudsaken är att jag mår bra, liksom min lille kille som är på hemmaplan. Saknar honom enormt, och kan verkligen inte sluta tänka på honom. Jobbigt det där.

Imorgon bär det i alla fall av till Riga för konferens med jobbet. Skall bli roligt, även fast hemlängtan är stor!

Ha det fint!

Likes

Comments

Livet, Träning

God morgon vänner!
Har precis vaknat, eller snarare, min lille kille har precis vaknat, en annan får bara hänga på.

Snart frukost, sedan skall vi till grannstaden en snabbis för att lämna en sak och köpa små shorts till sonen som är i behov av det!

Ikväll blir det gym, ett slakt-av-mage pass! Blir gött!

Likes

Comments

Livet

Det har varit en hektisk dag men deadline på en viktig uppgift. Tagit mig två hela dagar, men känns riktigt bra nu när det är klart faktiskt.

Därefter har eftermiddagen spenderats hos min sons kusiner, och således mina brorsbarn. Otroligt mysigt! De bjöd på lite grillat och dryck! Vilket man inte tackar nej till!

Alltid lika mysigt och se hur den lille söker sig till människor snabbt. Lite häftigt!

Likes

Comments

Livet

Det kändes i pappahjärtat idag när min lille kille sträckte sig efter sin kusin för att ge honom en kram. Han är bra mysig, och visst ser kusinen lite chockad ut!

Likes

Comments

Träning

Dagen inleddes med ett tidigt morgonpass på gymmet. Har svårt att avgöra om jag gillat att träna på morgonen eller ej. Visst, det är skönt att stiga upp och man får rätt skön energi efteråt, men jag kan samtidigt känna att jag inte riktigt har samma power som på eftermiddagen.

Ovan är bara en känsla, vad vet jag, kanske är jag rentav starkare på morgonen?

Så, vad föredrar du? Träna tidigt/sent eller kanske mittemellan?

Likes

Comments

Livet

Kan vara min mest seriösa bild detta sekel. Behövdes tydligen till jobbet!

Likes

Comments