God morgon på er!

Nu på senaste tiden har jag haft ganska svårt att få i mig frukost på morgonen men nu tror jag att jag äntligen hittat något!! Det här går både jättefort att göra och blir jättegott. Det som är bra är att man kan variera denna frukost på så många olika sätt, man kan ta bort och lägga till helt utefter smak.

Okej så det jag gör är att hälla upp naturell fil och helt enkelt bara dekorerar det med massor olika saker som jag tycker är gott. På min brukar jag ha någon form av antingen havregryn eller någon färdig musli, pumpafrön, solrosfrön, riven kokos, lite valnötter och ringla över lite flytande honung, detta blir supergott!! Istället för fil så kan man ju såklart ha något annat som tex smoothie, vilket gör att det het enkelt blir en smootiebowl. Om jag hade haft tiden så hade jag såklart gjort smoothiebowl istället för det här, men på morgonen så hinner jag inte riktigt öra en smoothie och därför kör jag på fil istället.

Likes

Comments

hej! Dags för första inlägget. Kan börja med att presentera mig själv lite, Jag är en tjej som nu på sista tiden har börjat tycka att det är väldigt kul med matlagning. Vi har precis gjort om vårat kök och känner nu därför att det är ett bra läge att börja laga mer mat än vad jag gjorde tidigare. De bilderna som jag lagt in är ifrån igår då släkten var på besök och jag blev ansvarig för fruktfatet. Jag ÄLSKAR att göra fruktfat, det blir så fräscht och går både fort och enkelt att göra.

Likes

Comments