View tracker

Dagen i går bød på mange tårer i Kastrup lufthavn, inden jeg sendte min kæreste afsted på en 20 dages rejse 12.5k kilometer væk fra Danmark. At være vant til at se ham - stort set - hver evig eneste dag, og så at skulle være uden ham så længe, var ikke en sjov tanke.

Når jeg tænker over det, er det ikke så længe endda. Julen er en stresset tid, det går hurtigt. Og så er der nytår. Og så er han allerede hjemme igen. Det kommer til at gå stærk! Jeg har også fyldt hele min kalender op, både med kørekort, fitness og svømning; hvor der udover dét selvfølgelig er de årlige jule- og nytårsarrangementer!

Jeg har også fået drejet de triste tanker til positive. Han får en skøn tur, en vild oplevelse, som jeg kun kan glæde mig til at høre om! Jeg tæller ned til at se ham i glæde, og ikke i savn. Selvfølgelig kommer jeg til at savne ham, meget. Og der kommer stensikkert til at være dage, der er mindre sjove end de andre. Og lige nu føler jeg også et tomrum indeni. Men jeg tror på, at det kun kan være sundt at savne. Jeg har lyst til at lære mig selv at kunne “udfylde” denne følelse af tomrum. Jeg vil lære, ikke at føle mig afhængig af en anden person. Så jeg ser denne følelse af tomrum, som en mulighed for at lære mig selv endnu bedre at kende.

Jeg glæder mig til at møde en glad, solbrun kæreste i Kastrup lufthavn om 19 dage.


Det var aftentanker herfra.

See you soon ❤️

Likes

Comments

Jeg har kendt mange med skilte forældre, der har holdt to juleaftener hvert år - en hos mor, og en hos far. Selvom mine forældre er skilt, har jeg altid kun holdt én jul … men i år skal jeg holde to!

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg har en kæreste, og ham bruger jeg meget tid med i min hverdag. Min kæreste rejser væk i julen om en uges tid, og han kommer til at være væk i cirka tre uger. Det bliver pisse hårdt, da jeg er vant til at se ham stort set hver evig eneste dag - men det er ikke dét, dette blogindlæg skal handle om!

For allerede på lørdag holder jeg jul med min kæreste og hans familie, inden han smutter afsted på sin rejse!

Der er stadig god tid til den 24. december, men eftersom min første juleaften i år allerede om tre dage, så tænkte jeg at lave dette indlæg.


Julegaveideer til begge køn:

En julegaveliste til nogen af dine nærmeste, men eventuelt også en inspirationsliste til dig, som er sent ude med ønskelisten!

Oplevelser. Oplevelser er altid en dejlig ting at få. Smartbox er et mærke, der sælger oplevelser, og de har lige nu et tilbud, der lyder på, at hvis man køber en oplevelse for 399+ i en af deres forhandlere, så får man en gratis brunch med. Det er en oplagt mulighed for at forkæle en, man holder af, ekstra meget! Og mon ikke, at man selv er personen, der bliver inviteret med på brunch? 😜

Smykker + ure. Smykker er en meget personlig gave! Hvis personen, du tænker på, ikke lige er til smykker, så er ure mindst lige så personligt. Smykker og ure har man tæt på kroppen, og man ser på det stort set hele tiden - en smart måde at sikre dig på, at personen tænker på dig! 😉 Ure fra Daniel Wellington er altid et hit! Der finder man klassiske og tidsløse ure til både mænd og kvinder. Hvis du hælder mere til at give smykker, så er Jane Kønig fantastisk til at lave smukke, feminine smykker. Hvis du tænker på smykker til en fyr, så er BeChristensen Jewellery et rigtig godt mærke med flotte smykker til både mænd kvinder!

Deodorant + parfume. Dufte er meget personligt. Man skal helt tæt på en person, for at bemærke og dufte denne gave (med mindre personen selvfølgelig godt kan lide at bruge meget af en duft). Her får du også muligheden for at vælge en duft, som du kan lide, til en person, du holder af. Nogle er meget overfølsomme over for nogle dufte, og hvis man selv er en af de personer, så sikrer man sig også, at man for eksempel ikke får hovedpine af den valgte parfume eller deodorant.

Bøger. Hvis personen, du skal købe gave til, ikke hader at læse bøger, så er dette også en oplagt mulighed! En bog er en fantastisk ting til hverdagsaftenerne eller ferierne, hvor man ønsker at lave ingenting, og hvor man bare vil stresse helt af. Her har du også mulighed for at dele en ting, du kan lide, hvis du har læst en god bog!

Julegaveideer til ham:

En julegaveliste til for eksempel en kæreste, ven, bror eller far!

Barbergrej. Hvis du tænker på at købe gave til en mand, der barberer sig, så er barbergrej en idé! Men ikke just køb en engangsskraber fra Føtex - de kan personen lige så godt selv hoppe ned og gøre. Gør noget ud af barbergrejet! Køb for eksempel en lækker barbermaskine, hvis fyren er til dét, eller køb en barbergrejssæt med et flot look med for eksempel en skraber, holder og en børste til. Matas har lige i øjeblikket en flot pakke af barbergrejssæt, som indeholder de tre nævnte ting.

Slips / butterfly. Vi kvinder elsker da at få smykker, udvalgt af nogen vi holder af, og som vi har tæt på kroppen. Mon ikke, at mænd ville elske at få et slips eller en butterfly, som du - ud fra egen smag - helt selv har valgt? Dette skaber også en oplagt mulighed for at komme ud og spise fint, så han kan vise sit nye slips eller butterfly frem 😉

Tøj. Jeg tror, at de fleste af os ELSKER at shoppe. Nogle mænd gør også - men andre kan ofte ikke rigtig overskue det. En pæn t-shirt, et par varme og lækre sokker til vinteren, eller et par stilede underbukser er ting, man sjælendt går galt i byen med.

Julegaveideer til hende:

En julegaveliste til for eksempel en veninde eller mor, men også en inspirationsliste til dig, som er sent ude med ønskelisten!

Makeup. Hvis du har et yndlings makeupmærke, eller et produkt, du bare rigtig godt kan lide, så del det med din søster, veninde eller mor ved at give personen dét, du godt kan lide. Hvis personen ikke har prøvet det før, så prøver hun noget nyt - og hvis du kan lide det, mon ikke, at hun så også vil elske det?

Hudpleje. Det er altid skønt med lækre cremer, nyt ansigtsrens, masker til huden, en skrub, eller lignende. Giv personen, du holder af, noget forkælende til huden, så personen rigtig kan føle sig lækker og godt tilpas.

Pynteting. Jeg nægter at tro på, at jeg er den eneste, der kan lide at pynte mine omgivelser lidt op! Giv en veninde, din søster eller din mor nogle pynteting til værelset eller hjemmet. Lyskæder og vaser er altid godt, til at pifte en hyggelig stemning op. Små æsker og kurve er også en ide, til at pakke for eksempel makeuppen væk, så det både giver en orden samtidig med en rolig og hyggelig atmosfære.


Hvis I ønsker en mere specifik liste over julegaver, hvor jeg giver link og billeder til de forskellige kategorier, så skriv gerne en kommentar! Jeg elsker at skrive, og jeg er allerede klar, hvis det er noget, I ønsker!

See you soon ❤️

Likes

Comments

Jeg har glædet mig meget til at komme i gang med at skrive!

Jeg har brugt længe på at tage mig sammen til at få startet en blog, men da jeg endelig fik oprette denne, gik mit netværk ned.
Jeg har ikke haft motivation til at sidde offentlige steder og få startet min blog op, så jeg har faktisk bare ventet - indtil i dag!

Mit netværk er oppe igen, og jeg kan slet ikke vente med at komme i gang med mine første indlæg!
Jeg går i gang med det samme!


See you soon ❤️

Likes

Comments

Jeg har længe overvejet at blogge, og nu har jeg endelig taget mig sammen. Dette er mit allerførste blogindlæg, og allerede nu kan jeg slet ikke vente med at skrive mine næste!

Jeg har ikke noget bestemt, jeg ønsker at komme ud med. Jeg er blot en ung pige, der vil prøve at finde sig selv igennem blogging.

Selvom jeg vil være anonym, så forventer jeg, at det bliver en meget personlig blog. Jeg vil primært skrive om mit liv; hvad jeg har lavet, hvad jeg kan lide, hvad jeg mener og eventuelt hvad jeg føler.

Min blog vil være et sted, hvor jeg vil sætte mit helt eget præg; et sted, hvor det er tydeligt, hvem og hvordan jeg er som person.


Hvorfor ønsker jeg at være anonym?

Jeg har valgt at starte en anonym blog op, da jeg ønsker at kunne føle, at jeg kan være hundrede procent mig selv. Jeg vil ikke føle, at der er noget, jeg ikke kan poste, og jeg ønsker heller ikke føle, at der er en del af mig, jeg ikke kan vise frem. Som sagt er jeg mest af alt begyndt at blogge for at finde mig selv - og derfor ønsker jeg, at jeg kan vise mig fuldt ud.

Likes

Comments