Det er første advent, jeg elsker jul, og jeg har længe ventet spændt på denne højtid!


Hvis du ikke lige er kommet helt i julestemning endnu - så frygt ej! Jeg har fundet fire skønne julesange frem, som jeg mener, er virkelig gode til lige at piffe stemningen op.

Den første sang, jeg vil nævne, er selvfølgelig klassikeren ”Last Christmas” af Wham . Jeg kan simpelthen ikke gå en december måned uden at have haft denne sang på repeat et par gange.

Den anden sang, jeg vil bringe op, er hittet ”Xmas (Let’s Do It Again)” af Alphabeat . Med deres enormt fede julesang, formår de at få en varm og hyggelig julestemning i mig. Jeg får helt lyst til at danse, når jeg hører denne sang på radioen. Denne julesang er helt klart en af mine favoritter!

Den tredje sang, som har fanget min opmærksomhed, er ”Tidsrejsen” af Caroline Castell . For mig er titelsangen for DR’s Julekalender (2014) stadig et mega hit! Dejlig sang, der giver mig lyst til at lave juleklip og nynne med.

Den sidste sang, jeg vil nævne, er sangen ”Der’ Noget I December” af Rasmus Seebach - vores allesammens popstjerne! Jeg synes, at han i denne julesang formår at inddrage julen og stemningen til, men samtidig føler jeg, at det er en sang, man også ville kunne høre udenfor december måned.


Håber sangene kan hjælpe folk med at komme i julestemning!

Det var alt fra mig for denne gang!

xoxo

Likes

Comments

Jeg har længe overvejet at blogge, og nu har jeg endelig taget mig sammen. Dette er mit allerførste blogindlæg, og allerede nu kan jeg slet ikke vente med at skrive mine næste!

Jeg har ikke noget bestemt, jeg ønsker at komme ud med. Jeg er blot en ung pige, der vil prøve at finde sig selv igennem blogging.

Selvom jeg vil være anonym, så forventer jeg, at det bliver en meget personlig blog. Jeg vil primært skrive om mit liv; hvad jeg har lavet, hvad jeg kan lide, hvad jeg mener og eventuelt hvad jeg føler.

Min blog vil være et sted, hvor jeg vil sætte mit helt eget præg; et sted, hvor det er tydeligt, hvem og hvordan jeg er som person.


Hvorfor ønsker jeg at være anonym?

Jeg har valgt at starte en anonym blog op, da jeg ønsker at kunne føle, at jeg kan være hundrede procent mig selv. Jeg vil ikke føle, at der er noget, jeg ikke kan poste, og jeg ønsker heller ikke føle, at der er en del af mig, jeg ikke kan vise frem. Som sagt er jeg mest af alt begyndt at blogge for at finde mig selv - og derfor ønsker jeg, at jeg kan vise mig fuldt ud.

Likes

Comments