Hej allesammen og rigtig hjertelig velkommen til dette indlæg. I dag har jeg en ny gæst med. Det er simpelthen min bedstevenindes mor. Vi skal lave et indlæg, hvor det er at vi skal se, hvor meget at hun egentlig kender til mig. Fordi Ellen og jeg vi har altså været bedsteveninder i 3 år, så du må vide lidt om mig. Så jeg har spurgt mine venner inde på Instagram om I ikke ville stille os nogle spørgsmål som jeg kan stille hende om mig. Er du klar? (“Ja”) Er du nervøs (“Ja, fordi at jeg tror ikke jeg kan svare på det hele. Sådan noget med tal og navne, det duer jeg ikke til”) Jamen så kan vi jo starte med det første spørgsmål.

1. På hvilken dato havde vi vores første aftale?
(“Jeres første aftale var den 23/7 for 3 år siden”) ✔️

2. På hvilken dato har jeg fødselsdag?
(Den 26/2) ✔️

3. Hvilken størrelse bruger jeg i sko?
(“Størrelse 37”) ✔️

4. Hvad hedder mine forældre?
(“Din far hedder Thomas og din mor hedder Lene”) ✔️

5. Hvis jeg skulle tage et sted hen i verden, hvor skulle det så være?
(“Australien”) ✔️

6. Hvor mange søskende har jeg? (“Du har 1”) ✔️

7. Nævn tre ting jeg elsker (mad)
(“Havregryn, rugbrød med varm leverpostej og agurk, hjemmelavet pizza”) ✔️

8. Hvor mange par sko har jeg?
(“10”) ✔️

9. Hvad synes du om mig?
(“Ååååh, jeg er jo rigtig glad for dig Wilma!”)

Tusind tak, fordi i gad at læse med. Og tusind tak fordi at Pernille gad at være med, og nærmest ydmyge mig 😂. Hvis i vil se mere til Pernille, evt. et indlæg hvor det er at hun stiller mig nogle spørgsmål om hende. Det kunne være virkelig grineren, tænker jeg. Smid en lille kommentar og følg min profil hvis du ikke allerede gør det.

Hav’ det mega fedt til at vi forhåbentlig ses i mit næste indlæg!

XOXO

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hej allesammen og rigtig hjertelig velkommen til det her indlæg.
I det her indlæg skal det være sådan en “Typer på Snapchat.” Jeg ved ikke hvor lang tid jeg har tænkt på at lave sådan et her slags indlæg, og også i forhold til typer på Instagram og facebook og sådan noget. Men jeg har tænkt helt vildt lang tid på at lave sådan et indlæg her, så jeg tænkte egentlig bare at i dag, NU vil jeg lave den. Nu er det dagen hvor vi skal lave en “Typer på Snapchat.” Så jeg har fundet ti typer på Snapchat, som både kan være irriterende men også... ja, det ved jeg ikke 😂 Og så skal vi lige huske at sige at jeg mener ikke at jeg ikke gør nogen af de her ting som jeg nævner, eller at I aldrig nogensinde må gøre det igen. Men jeg tror bare at det er nogen ting I kan nikke genkendende til. Så jeg tænker egentlig bare at vi springer ud i det!

1. Typen der kun sender snaps for “streaks” eller hvad man nu kalder det.

2. Typen der skal prøve alle filters. Altså jeg vil da gerne indrømme at det har jeg da også gjort selv, lige da jeg startede på Snapchat, så skulle man da lige tjekke hunde-filteret, og man skulle lige tjekke... ja, alle filters der overhovedet var, og man skulle lige sidde og tjekke hvad de overhovedet kunne.

3. Type nummer tre, det er typen der spammer på sin “My Story”

4. Den næste type, type nummer fire, er person der kun snapper når h*n er i byen. Jeg håber ikke jeg er den eneste der kan kende til det med at man tjekke sin vens “My Story” og så er den bare fyldt med billeder og videoer fra byen af, hvor de råber og skriger alt muligt. Og det er som regel den samme person, både fredag og lørdag og så mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og søndag er snappen bare død.

5. Den næste type, type nummer fem. Jeg vil da ikke lægge skjul på at jeg måske selv er inde under den her type-“kategori” kan man sige. Det er typen der sender kædebeskeder. Kædebeskeder er de der “Put det her på din My Story ellers så dør sin mor.” Og jeg synes faktisk selv at de er helt vildt latterlige. Når jeg åbner min snap, fordi det gør jeg rimelig tit, så ved jeg ikke hvorfor, men så nogen gange så vælter det ind med sådan noget med “Send en ild-Emoji (🔥)
hvis du kan trække vejret” eller sådan noget.

Og hvis venner i ser med derude, så vil jeg nok prøve at lade være med det!

Inden vi går videre til næste type, så kan jeg da lige sige at jeg altså ikke vil dele min Snapchat-profil med jer, da jeg gerne vil have at den er privat.

6. Den næste type, og den håber jeg altså virkelig ikke, at jeg træder nogen over tæerne ved, men det er typen der virkelig bare søger opmærksomhed. Den her type der bare poster et billede der er sort/hvid og sætter måske græde-Emoji og et eller andet halløj, og så skriver sådan noget “jeg kan ikke mere...”

Jeg håber ikke at jeg har trådt nogen over tæerne, fordi hvis det er at person ikke har det godt, fair nok, altså det vil jeg jo ikke hate på, vel? Men jeg forstår ikke hvorfor man lægger det ud på Snapchat, og så skriver sådan. Og jeg har faktisk prøvet på et tidspunkt hvor jeg skrev til personen “er du okay?” og så svarede de bare “ja ja” og... det forstår jeg ikke helt.

7. Den næste type, type nummer syv, det er typen der poster mad billeder, lidt ligesom på Instagram.

Tag et billede af dit ansigt eller et eller andet men... ikke lige din mad, det er fuldstændig ligegyldigt for mig at se.

8. Den næste type, og jeg ved ikke hvorfor det er blevet en trend, men det er folk der laver en video af sig selv og så zoomer de ind og ud og ind og ud og ind og ud og ind og ud og ind og ud og alt muligt. Man kan åbenbart zoome med den ene finger og så køre den op og det er der rigtig mange der godt kan lide at gøre. Men det er bare virkelig træls at se på.

9. Den næste type er lidt inde på det med zoom, det er typen sender billeder hvor man bare tænker “øhhhhh... okay” det kan være billeder af mad, hunde, et ben eller et eller andet, hvor man bare tænker “hvad pokker sender du det der for?”

Der er altid den type, og det håber jeg også st i kan genkende. Det er der bare!

10. Den næste type, og det er type nummer ti, og det er faktisk den jeg synes er mest irriterende og mest træls og mest kikset hvis man kan sige det på den måde. Det er typer der sætter Snapchat-filters på sine kæledyr. Så sidder man der med sin kat og prøver filters på den. Altså hvad sker der for det. Jeg synes det er så cringe!

Men til sidst vil jeg sige tusind tak fordi at du endnu engang gad at læse med eller hvis du var ny og læste med på det her indlæg så... tusind tak for det. Det er jeg sindssygt glad for! Og hvis du kunne lide indlægget må du rigtig gerne give et like, det ville gøre mig sindssygt glad og skriv nede i kommentaren hvis i vil have en typer på Instagram, typer på facebook. Hvis du vil læse mere fra mig af så følg min profil og ellers så bare have det mega fedt til vi forhåbentlig ses igen i mit næste indlæg.

Ha’ det rigtig godt!

Hej hej!

Likes

Comments

Hej friends!
I dag er det min første DIY! Og i dag skal jeg lave en Oreo milkshake. Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg har fået inspiration fra Anni Jensen! Men lad os bare gå igang!

DET DU SKAL BRUGE:
1. Isterninger
2. Mælk
3. Vaniljeis
4. Oreo
5. To glas du kan opbevare det i

Denne her milkshake er til to personer så derfor fylder man et glas helt op.

Cirka så meget.

Nu tager man en ske og hælder det hele ned i blenderen.

Nu tager man noget mælk og det er ligemeget hvilken en det er. Tre deciliter.

Nu hælder man de tre deciliter mælk i blenderen.

Nu skal man putte fire isterninger i.

Nu skal man blende det hele sammen.

Nu er det tid til at putte Oreo i blenderen! Og så blender du det bare.

Nu er det tid til at hælde Oreo milkshaken op i to kopper.

Knæk nogle Oreos og put dem i din milkshake.

Her er så de færdige resultater af mine lækre milkshakes.

Jeg håber at i kunne lide det her indlæg :)

God sommerferie!☀️

XOXO

Likes

Comments

Hej friends!
I dag vil jeg lave et Hillerøds Haul og det skal lige siges at det ikke er for at prale eller noget. Lad os bare gå igang!

Den første ting jeg købte er en hårbørste og den er lilla. Den kostede 11 kroner inde i jysk men man kan også købe den hos lookfoxy.dk.

Den næste ting jeg købte er den her makeup akryl boks, hvor man kan have alle sine makeup produkter i. Den kostede 29 kroner i Normal men man kan også købe den på lightinthebox.com.

Den næste ting er den her øjenskygge palette som hedder 10 out of 10. Der er 10 rigtig flotte øjenskygger og den kostede 25 kroner i Normal men man kan også købe den på fashiongirl.dk. Der er også to øjenskygge børster som følger med når du køber den her palette.

Den næste ting jeg købte er den her tresemme conditioner. Det er bare sådan en lillle tyk en på 500 ml og den kostede 15 kroner i Normal men man kan også få den til 28 kroner på emma.dk.

Den næste ting jeg købte er de her vandperler som skal forestille en lille blomst. Den kostede 12 kroner i Normal men du kan også få dem til 20 kroner på dreamshop2u.dk.

Den næste ting jeg købte er de her 'Aero Bubbles'. I kender dem nok hvis i har set mine andre indlæg og de kostede 20 kroner i Normal men i kan også få dem billigere i ikiosk.dk. De smager MEGA godt!

Det næste jeg købte er de her Pringles. Det er bare helt almindelige Chips som kostede 12 kroner i Normal og cirka 22 kroner inde på lomax.dk.

Den næste ting jeg købte var et par shorts fordi jeg mangler et nattøj sæt og så tænkte jeg at de her var meget behagelige at sove med. Det er nogle gule nogen og de kostede 80 kroner og er fra HM. (Jeg bruger forresten xs bare lige så i ved det)

Den næste ting jeg købte er også fra HM og det er en bluse som jeg skal sove med sammen med shortsene. Der står 'as good as' og så er den lyserød og koster 80 kroner.

Den næste ting jeg købte er den her 'Fuji Green Tea' Shower Gel fra The Body Shop. Den dufter MEGA godt og den er på 250 ml. Den kostede kun 50 kroner! WOW! Det er ikke særlig dyrt synes jeg.

Det var alt for det her Hillerøds Haul. Håber meget i kunne lide det!

XOXO

Likes

Comments

Hej friends!
I dag der skal jeg lave endnu en af min favorit slags indlæg, nemlig mit yndlings musik! Lad os bare gå igang!

Feature from Quavo ~ Hello Kylie

Shining (feat. Beyoncé and Jay-Z) ~ DJ Khaled

Sindssyg ~ Vild Smith

Sommer Sindssyg ~ Jimilian

The Way I Are (Dance With Somebody) [feat. Lil Wayne] ~ Bebe Rexha

Now Or Never ~ Halsey

Mama (feat. William Singe) ~ Jonas Blue

Ain't My Fault (R3hab Remix) ~ Zara Larsson

Revolution (feat. Faustix & Imanos and Kai) [Unlike Pluto Remix] ~ Diplo

Man Down (Album Version) ~ Rihanna

XOXO

Likes

Comments

Hej friends!
I dag der sidder min lillebror ved siden af mig og vi skal lave et 'Brother Tag'. Og det skal lige siges at vi har fået sommerferie, så måske vil der ikke komme så mange indlæg op, fordi vi skal på ferie og alt det der og det ville jeg bare undskylde for! Men i hvertfald vil i nu få et Brother Tag! Lad os bare gå igang!
(Hjalte: H, Wilma: W)

1. 'Hvor gamle er vi?' H: Jeg er otte W: Jeg er 11

2. 'Beskriv hinanden med et ord' H: Ubeskrivelig W: Du er nok... sjov... vil jeg sige. Det er du faktisk!
H: Okay

3. 'Blander folk jer nogensinde sammen?' Begge: JA! H: Altid! Det er faktisk virkelig irriterende! W: Ligner vi hinanden? H: Nej! W: Det kan vi ikke selv se

4. 'En ting der irritere jer ved hinanden?' H: ALT! W: *Sad face* sødt af dig H: Jaer! W: En ting der er dårlig ved dig H: Alt! *griner* W: Nej, den er faktisk ikke så svær. Du er nemlig bare irriterende

5: 'Hvordan er det at være søster med en der er blogger?' H: Nogle gange er det pisseirriterende, nogle gange er det meget nice. Nogle gange siger du sådan noget som 'Ej, nu skal jeg lige lave et indlæg!' Og så gider hun ikke at være sammen med mig!

6. 'Skændes i tit?' Begge: JA! Hverdag! H: Cirka. Det gør vi! Og det er fordi hun lyver altid! W: *Parodi på Hjalte* Altid!

7. 'Hvad er den bedste ting ved hinanden?' W: Årh den er svær! H: Jeg vil nok sige den bedste ting ved dig er din humor! W: Det der er godt ved ham her er at jeg kan få dig til mange ting! Altså det er jo fedt!

8. 'Bedste minde sammen?' H: Alt. Nej det er det faktisk overhovedet ikke! Det er nok da vi var i Thailand

9. 'Er vi hele søskende, halve søskende eller bonus søskende?' W: Vi er hele søskende

10. 'Gæt hinandens yndlings sangere' H: Jeg har mange! W: Christopher? H: Det er en af dem, men du behøver ikke gætte resten W: Okay. Jeg skal lige tænke over min. Okay nu har jeg tænkt! H: Medina? Citybois? W: Jaer det er Citybois.

11. 'Hvem tager længst tid om morgenen?' W: HJALTE! Så meget!

12. 'Høje hæle vs ballerinaer?' W: Ballerinaer H: Ingen af delene!

13. 'Bukser vs kjole?' Begge: BUKSER!

14. 'Gæt hinandens yndlings dyr' H: Jeg har syv! Og dit er en hund W: Jaer. Dine er en hund, panda, hvid tiger, dværghamster, kanin og så kan jeg ikke de sidste to H: Okay det er hund, kanin, dværghamster, panda, bjørn, hvid tiger og abe

15. 'Hvis vores hus brændte og vores familie var okay, hvad ville vi så redde?' Begge: BOBO! W: Det er vores bamse som vi har haft siden jeg blev født så helt klart den, så tager vi også vores iPads/ telefoner og så vores kæledyr

16. 'Komedie vs gyser vs pigefilm/ dramafilm?' H: Jeg har alle tre fordi min yndlings film er 'Bora Bora' W: Jeg siger komedie

17. 'Samsung vs iPhone?' Begge: iPhone

18. 'Yndlingsfilm?' H: Bora Bora! Det er den bedste! Og 'Frozen'! W: 'Teen Beach Movie'

19. 'Det mærkeligste hinanden spiser?' H: DU SPISER TOMATER!🍅AD! W: Du spiser selleri, det er endnu mere klamt!

20. 'Yndlings serie?' Begge: 'Familien Fra Bryggen'
H: Og divaer i junglen!

Det var alt for det her indlæg og vi håber rigtig meget i kunne lide det!

XOXO

Likes

Comments

Hej friends!
I dag der er jeg rigtig glad😂
Og i dag der skal jeg lave et Normal Haul!
Og det bliver mit første Haul😱 Lad os bare gå igang!

1. Den første ting jeg købte det er deres pose faktisk og den kostede 1 krone og der står bare Normal på.

2. Den anden ting jeg købte det er en pink lemonade og den kostede 15 kroner. Den er bare super super lækker!

3. Den tredje ting jeg købte det er sådan nogle 'Aero Bubbles' og det er sådan nogle med mint og de kostede 20 kroner. (I har set dem hvis i har læst mit 'Juni Favoritter' indlæg)

4. Den fjerde ting jeg købte det er sådan nogle Jelly Beans og der er 20 forskellige smage! Den kostede 19 kroner.

5. Den femte ting jeg har købt er nogle 'Mini O2'. Det er nogle efterlignende Oreos som man skal bruge til noget milkshake Oreo diy ting😂 Den kostede 6 kroner! (WOW😱)

6. Den sjette ting jeg købte er en parfume. Jeg er så glad!😂 Den kostede 10 kroner og den hedder 'Black Rose'.

7. Den syvende ting jeg købte er en 'W7 Cover Stick With Tea Tree Oil' og den er i farven 'Light Medium'. Den ligner lidt en læbestift og den kostede 23 kroner og den er bare MEGA god!

8. Den ottende ting jeg købte er en 'W7 Catwalk Concealer' til 18 kroner.

9. Den niende ting jeg købte er en ansigtsmaske og den skal jeg så putte på i dag! Den er med 'Green Tea And Ginger' som er grøn te og lemon (Tror jeg). Den glæder jeg mig til at putte på og den kostede 10 kroner.

10. Den tiende ting jeg købte er den jeg er mest EXITED over og det er en 'Aussie Miracle Dry Shampoo'. Og den dufter af Gud!😂 Den koster kun 20 kroner.

11. Den ellevte og sidste ting jeg har købt er en 'Baby Lips Dr. Rescue' fra Maybeline New York og den kostede 29 kroner.

Det var så alt for mit Normal Haul, håber i kunne lide det!

XOXO
Likes

Comments

Hej friends!
I dag der skal jeg lave en 'Ti ting du kan lave hvis du keder dig'. Lad os bare gå igang!

1. Du kan spise slik og se en film imens!
2. Du kan lave en video!
3. Du kan lægge noget makeup!
4. Du kan tage et bad!
5. Du kan ringe til din veninde og spørger om hun vil ud og gå en tur!
6. Du kan lave telefon-fis!
7. Du kan spille et spil med din veninde/familie!
8. Du kan kæle med dit kæledyr! (Hvis du har et)
9. Du kan spille lidt bold!
10. Du kan købe ind!

Jeg håber rigtig meget at i kunne lide det her indlæg! Og jeg ved godt at det her indlæg blev rigtig kort, men ja!

XOXO

Likes

Comments

Hej friends!
I dag der skal jeg lave en 'Juni Favoritter', og jeg ved godt at den er RIGTIG sent oppe, så sorry bout that!
Men det bliver min første 'Favoritter' så i må gerne give den et like hvis jeg skal lave flere.
Men jeg synes enlig bare vi skal gå igang!

THE BODY SHOP

https://www.thebodyshop.com/da-dk/krop/body-butters/pink-grapefruit-energising-body-butter/p/p000017?gclid=EAIaIQobChMI94uBgJn91AIVVGQZCh35jQUrEAkYAiABEgJRGfD_BwE og https://www.thebodyshop.com/da-dk/haender/fugtighedscremer/pink-grapefruit-hand-cream/p/p000175?gclid=EAIaIQobChMI94uBgJn91AIVVGQZCh35jQUrEAkYCSABEgIXivD_BwE

1. Den første er en bodybutter i lille (50 ml). Den dufter af 'Pink Grapefrugt' og det samme gør håndcremen (30 ml). Dem har jeg ihvertfald brugt rigtig meget!

https://www.thebodyshop.com/da-dk/midsale/raspberry-shower-gel/p/p002261 og https://www.thebodyshop.com/da-dk/udsalg/udsalg-krop-bad/raspberry-body-butter/p/p000192

2. Og så er der en anden duft 'pakke' og det er den med hindbær. Og hvis vi starter med body butteren som er en stor (200 ml). Og så er der shower geléen (250 ml) som jeg VIRKELIG har brugt meget af!

HÅR

https://flipsu.dk/produkt/tangle-teezer-salon-elite-midnight-black-8328.html?gclid=EAIaIQobChMI0rKZ7pb91AIVW4GyCh18xQusEAkYASABEgITs_D_BwE og http://www.allbeauty.com/dk/en/972458-tangle-teezer-the-original-blueberry-pop?abref=GoogleShoppingCsDk&utm_source=%7Badtype%7D&utm_medium=FREE&ref=%7Badtype%7D&currency=DKK&country=12&&gclid=EAIaIQobChMIpLHKmJf91AIVXowZCh1CrwQ5EAkYEiABEgLf5PD_BwE

1. Jeg har to 'Tangle Teezers'. Den første er i farverne blå og pink og den anden er bare sort. Men dem har jeg brugt hele juni måned (Seriøst?!).

https://www.beautycos.dk/the-shine-brush-purple.html?gclid=EAIaIQobChMI1Pesg5j91AIVG-AZCh2XLw4qEAkYASABEgJ00PD_BwE
2. Så har jeg faktisk også lige en til børste og den er virkelig virkelig VIRKELIG god! Den er lilla og det er bare den bedste!😂

https://billigvoks.dk/the-o-spiral-elastikker-black-3-stk?gclid=eaiaiqobchmi-tgkz5n91aivaqgych0hdge7eakydyabegldpvd_bwe&removequestion

3. Så har jeg også en elastik og det er bare den jeg har brugt hele måneden😂

TØJ OG SKO

https://www.hunkemoller.dk/dk_da/41-bunny-hjemmesko-pink-114658.html?gclid=EAIaIQobChMI8_r75Zv91AIVF4myCh1zJgo1EAkYDiABEgK5SfD_BwE

1. Så først har jeg de her dejlige DEJLIGE nogen! De er MEGA bløde og så er de endda også pinke😱Jeg tror jeg er forelsket😍

http://m.adidas.dk/colourblock-sweatshirt/BK6223.html?cm_mmc=AdieSEM_PLA_Google-_-GS-OPT-DK-Categories-NonBranded-_-NONBRANDED+-+Livsstil-_-PRODUCT+GROUP&cm_mmca1=DK&cm_mmca2&gclid=EAIaIQobChMIzK7whJ791AIVBoGyCh0kRwgaEAkYAyABEgJAhPD_BwE&gclsrc=aw.ds&dclid=CLnejYqe_dQCFVJIGAodWGIPXA

2. Og så har jeg også den her sweatshirt. Og jeg har gået i den pænt meget!

LÆBEPOMADER

https://dk.iherb.com/pr/eos-lip-balm-blueberry-acai-25-oz-7-g/70382

1. Den første er den her EOS læbepomade i duften blåbær og den er rigtig god!

https://dk.iherb.com/pr/nivea-lip-butter-raspberry-rose-kiss-0-59-oz-16-7-g/59485

2. Så har jeg også den her 'Nivea Lip Butter Raspberry Rose' og den er 😘MY BABY😘

PARFUMER/BODY MIST

https://www.luxplus.dk/produkt/victorias-secret-secret-charm-250-ml?nsp=true&gclid=EAIaIQobChMIireQuqL91AIVGc-yCh1jEQ1XEAkYASABEgKctPD_BwE OG http://www.parfume-klik.dk/Victorias-Secret-Amber-Romance-Fragrance-Mist-250ml-s14912/?gclid=EAIaIQobChMIlvDUmqP91AIVVy0ZCh1yGAY5EAkYASABEgK77vD_BwE

1. De første body mist jeg har er nogle fra Victoria Secret. De er bare to forskellige dufte og den første hedder 'Secret Charm' og duften hedder 'Honeysuckle Jasmin'. Og den anden jeg har er orange og den hedder 'Amber Romance' og er i duften 'Amber & Creme Anglaise'

https://flipsu.dk/produkt/clean-fresh-laundry-rollerball-eau-de-parfum-10-ml-8824.html?gclid=EAIaIQobChMI5PGpw6T91AIVx4eyCh2gowG5EAkYASABEgJvw_D_BwE

2. Så har jeg den her 'Clean Fresh Laundry' som ligner en lille deo til en mus🐭 Men det er det ikke. SÅ god! Perfect!

NEGLELAK

1. Dem første ting er den her Essie neglelak i farven 'Mint Candy Apple' og den er MEGA flot! Den er sådan turkisblå og jeg elsker den bare!❤️

http://www.parfume-klik.dk/Ciaté-The-Paint-Pot-Nail-Polish-13.5ml-Fit-For-A-Queen-s25347/?gclid=EAIaIQobChMIx-X5o6f91AIVxaQYCh05Tg-wEAkYBiABEgIqqvD_BwE

2. Den næste ting er fra mærket 'Ciaté'. Det er den der med den lille sløjfe på og den er lyseblå/grå. Hvis jeg skal lægge neglelak på så er det den jeg tager på!

BARE FAVORITTER

http://www.parfume-klik.dk/Active-Nailcare-System-Neglelaks-Fjerner-400ml-s10670/?gclid=EAIaIQobChMIqOf3tKv91AIVhantCh0XLgeCEAkYBiABEgL8bfD_BwE

1. Den første ting jeg har er den her Nail Polish Remover og det er den her neglelak fjerner fra Active Cosmetics til 27 kroner, det skulle i bare lige vide😉 Og der er 400 ml så det er rimelig meget. Jeg har ikke brugt den særlig meget men jeg har også lige fået den, men den er bare god!😊

http://www.lillepot.dk/oilily-saebe.html

2. Nu har jeg den her 'Oilily' håndsæbe. Den er sådan pink agtig og den plejer jeg at have med på ferie men ellers er den bare god at have!😊

https://www.gucca.dk/harry-potter-1-harry-potter-og-de-vises-sten-bog-p195260?pla=1

3. Den næste favorit det er en bog og det er den her Harry Potter Og De Vises Sten og det er den første Harry Potter bog, og den er virkelig virkelig god og den er helt klart en stor favorit herfra😉4. Så har jeg den sidste ting og det er noget slik som man kan købe i Normal og de hedder 'Aero Bubbles' som er med mint og chokolade og det er nogen små runde kugler og det har en virkelig mærkelig konsistens! De smager MEGA godt!


Det var så alt for denne gang og jeg håber ikke at det blev alt for indviklet og sådan noget men det må i bare lige leve med!

XOXO
Likes

Comments


Hej friends!

I dag der skal vi kigge lidt på hvad min yndlings musik er for tiden! Jeg er jo fan af Marcus og Martinus så dem hører jeg jo rigtig tit. Men her kommer lige en liste med mine yndlingssange for tiden

1. First Kiss~Marcus og Martinus

2. Despacito (Remix) (feat. Justin Bieber)~Luis Fonsi and Daddy Yankee

3. Here~Alessia Cara

4. Pretty Girl (Cheat Codes X CADE Remix)~Maggie Lindemann

5. Ulla~Albert Dyrlund

6. Ghost Town~Adam Lambert

7. The Girl Is Mine feat. Destiny's Child & Brandy~99 Souls

8. Like It Like It (feat. Silentó)~Marcus & Martinus

9. Timmy Turner (Timmy Turner)~MC Cologne

10. Emoji~Albert Dyrlund

Det var så den liste! I må meget gerne skrive i kommentaren hvis i vil have flere af den her slags lister. Og så må i ellers bare have det mega luksus til vi ses igen

XOXO


Likes

Comments