Hej alle,

jeg har nu vaeret her i ret lang tid og skal snart hjem. Jeg har oplevet rigtig meget og har haft det bedste aar og de bedste oplevelser i hele mit liv. Undskyld at jeg ikke har skrevet paa min blog, men jeg har haft saa travlt. Undskyld at jeg ikke kan skrive med de danske bogstaver, men jeg har detetion lige nu og ikke noget at goere, saa derfor skriver jeg paa min blog. Jeg vil bruge detetion paa at skrive om hvad jeg har oplevet. Jeg skal nemlig vaere her de naeste tre dage.

Jeg tror at efter min fisketur (mit sidste opslag) var den naeste skrivevaerdige begivenhed homecoming. Homecoming bestaar af en football kamp og saa en galla agtig fest. Homecoming er lagt efter den football kamp der er laengst vaek. Altsaa den laengste koeretur. Kampen gik godt og vi vandt. Der blev valgt homecoming king and queen, og den samme aften tog jeg til fest (ikke en der havde noget med skole at goere, men en privat). Det var saadan jeg blev ven med en af mine nu bedste venner. Hans navn er Lucas og gav mig et lift. Dagen efter tog jeg til homecoming dance. Her blev jeg ven med Ashton. Festen var sjov og jeg tog en masse billeder.

Jeg skal nok uploade billeder naar jeg faar min telefon igen. Jeg har snart fri fra detetion, saa kan derfor ikke skrive mere.

Vi ses


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hej alle,

I går var jeg ude og fiske med en af mine venner Brice, hvilket var super hyggeligt! Vi var ude ved en flod, omkring det sted han bor. Før vi tog ud og fiske fik jeg sagt hej til hans hest, der var meget flot og sød. Vi tog ned og fiskede med hans to yngre brødre. Vi fangede en del, men smed dem ud i igen. Bagefter kørte vi hen til skolen, hvor vi så football kampen, hvor vores skole vandt 60-0, hvilket var det bedste nogensinde!!!!

-Hannah<3

Brice

Likes

Comments

Hej alle,

Jeg har nu været i Coldspring, Texas i lidt over 1 måned. Det har været helt fantastisk, og jeg vil prøve at fortælle om hvad, der er sket, men der er simpelthen sket så meget og det hele går så stærkt. Jeg går på skolen Coldspring-Oakhurst og vores maskot er en trojan. Coldspring-Oakhurst is the home of the fighting trojans!

Første skoledag var jeg simpelthen ved at dø. Alle var mega søde, men det var så anderledes og lidt skræmmende at være helt alene. Jeg kan huske at en politibetjent blev nødt til at hjælpe mig hen til en af mine klasser, og at jeg var så nervøs før frokost. I lektionen før frokost begyndte jeg at snakke med en sød pige, og hun sagde at jeg kunne spise med dem, hvilket jeg blev så lettet over!

Folk begyndte så småt at finde ud af, at jeg var ny og fra et andet land.... Udover det er jeg også højere end de fleste på skolen inklusiv drengene, så det gav også til opmærksomhed. Jeg begyndte at falde i snak med forskellige personer, og jeg fik skiftet min frokost. Før havde jeg A LUNCH, men jeg fik skiftet til B LUNCH. Det betød at jeg igen skulle finde nogle nye at spise med. Jeg brugte samme trick og snakkede med en pige i lektionen før frokost, da jeg går med hende hen til deres bord, går det op for mig at jeg sidder ved en af ed største borde med 11 personer, der alle er seniors fra alderen 17-18, selvom nogle af de store football-drenge ligner nogle i tyverne:)lol. Alle var super søde og de involverede mig i samtalen og jeg følte mig velkommen og komfortabel ved bordet.

Jeg fik skiftet skema, så nu har jeg: 1. Law Enforcement, 2. English 4 (Senior Class), 3. U.S. History, 4. College Prep Math, 5. U.S. Government (Senior Class), 6. Forensic Science, 7. Physics og 8. Athletics Girls.

Der er helt klart meget der er anderledes i skolen... 2. dag blev jeg stoppet, fordi min nederdel var for kort, selvom en gik til langt under mine fingerspidser... Jeg talte med en piges kæreste i et par minutter, da jeg gav ham vand til football practice, og fandt senere ud af at hun nu hadede mig.. Den konflikt er blevet løst, men hold da op.

Jeg er blevet en trainer for football holdet, hvilket betyder at jeg skal blive efter skole og give dem vand til træning og forbinde dem, hvis de bliver skadet. Jeg skal også tage med til deres kampe.. Hvilket bringer mig til mit nye emne; Football. Jeg elsker det! Første uge havde vi en hjemme kamp og det var det bedste nogensinde, jeg skreg første gang jeg så en touchdown og bliver stadig helt grebet af det.

Nogle ved nok at det næsten lige har været min fødselsdag, og det var det mest fantastiske. Jeg blev nærmest fejret hele ugen her hjemme, og vi tog på shooting range, hvor jeg affyrede en 9 mm, 22 semi automatic og en 38 special revolver. Det var så sjovt og jeg skal helt klart der ud igen (Jeg skal nok have billeder af hvordan det gik). I skolen skete det mest fantastiske, der stadig får mig til at smile; Jeg blev fejret. Jeg sad ved bordet sammen med mine venner (jeg sidder stadig med de 11 personer), og de begyndte at synge "Happy Birthday" helt vildt højt alle sammen. Rundt om i cafeteriet stoppede alle med at snakke og stirre over på os eller synge med. Jeg blev helt rød i ansigtet, men det var helt fantastisk.

Jeg har købt school merchandise, såsom en hoodie og t-shirt med skolens navn og maskot, udover det har jeg lige bestilt en typisk amerikansk skolering. Og så har jeg lige bestilt en Letterman jakke, som jeg glæder mig helt sindsygt til at få!!

Jeg går i kirke med familien hver søndag og det er mega hyggeligt! Jeg har fået et par venner i kirken og vi hygger os meget. Det er meget anderledes fra den danske kirke, det er meget sjovere, emn man har også et helt andet sammenhold. En af de første gange vi var der, lavede de sådan noget ungdoms noget, med bouncy castle, burgers, en masse sjove aktiviteter og Color War.

Ca. 1 eller 2 uger siden var der en fair i byen, som vi tog til om lørdagen. Det var mega sjovt, jeg var der med Shelby, Chad og Aaron. Vi gik rundt og prøvede karruseller, spiste mad, så rodeo og jeg mødte en masse mennesker jeg kendte fra skolen, hvilket var mega hyggeligt. Pga. anledningen tog vi ud og shoppede og jeg fik købt noget rigtig Texas tøj og et par støvler som jeg elsker!

Det virker som om jeg har så meget at fortælle, men lige nu kan jeg bare ikke komme på det:) Det er gået så godt, selvfølgelig med sine enkelte nedture, men de nedture har vist mig at jeg faktisk har nogle venner her, der bekymre sig meget om mig, og,(jeg ved godt, at det er meget cliche, men) jeg er blevet meget stærkere efter det.

-Hannah<3


Her er jeg med Peyton (ham, der er mest med i billedet) og Irie, hvilket er nogle af dem jeg spiser med.

Vejret til min første football kamp.

I bussen på vej til JV kamp (som vi vandt)

Et lidt dårligt billede af hvordan min ring kommer til at se ud.

Et random billede af en letterman, bare for at vise.

Her er mine 'plakater' efter at have været på Shooting Range på min fødselsdag.

Shelby og mig efter Color war.

Nogle af dem jeg går i kirke med.

​Mine støvler :*

Min bedste veninde Sara

En af mine gode venner Ty.

Likes

Comments

Hej alle,

Jeg ar nu været i USA meget længe, og har i den tid ike givet update... Sorry:/

Jeg vil starte med at fortælle om NYC, og så fortæller jeg om min tid her i Texas.

Det har været meget hektisk, men også godt! Det startede med at jeg satte mig ombord på flyet på vej til NYC, efter at have sagt farvel til min mor og far i lufthavnen, hvor je da godt kunne mærke at det snørede sig sammen i halsen, men jeg prøvede at playe det cool..

Da vi endelig landede skulle vi jo gennem en masse sikkerhed, men endte med at komme på hotellet. Allerede der havde jeg fået to gode venner: Caroline og Mathilde; to danskere. Vi snakker stadig. Jeg skal lige huske at sige, at vi åbenbart var i New York, mens der var en hedebølge eller noget, så vi havde masser af sol og varme.

Den første dag gik med sightseeing, hvor jeg mødte en anden dansk pige, Emaly. Det var helt fantastisk at se byen og jeg blev med det samme forelsket i den. Den første dag med sightseeing brugte vi på Upper Manhatten. Vi fik set Grand Central Terminal, Central Park, Times Square og hele Upper East Side kvarteret. Vi havde en guide med, der fortalte os rigtig meget. Efter sightseeing fik vi lov til at gå rundt i byen alene. Her gik jeg med nogle piger op the Rockefeller Center, hvor vi tog op til toppen. Her løb jeg ind i Mathilde og Caroline, og tilbragte resten af dagen med dem. Det var en rigtig sjov oplevelse at finde rundt i byen alene, uden kort, og jeg må da indrømme, at jeg var lidt stolt over at kunne finde rundt:)

Den næste dag var vi på sightseeing i Lower Manhatten. Her fik vi også set en masse spændende ting, bl.a. Little Italy, SoHo og Brooklyn. Da vi blev sat fri til selv at gå rundt, mødtes jeg igen med Mathilde og Caroline og vi ventede på min ven. Jeg kender en, der bor i NYC på Upper East, og han mødtes så med os, og vi fik ham som privat guide. Det var rart at se en god ven igen og en hyggelig dag. Vi fik set så meget, at det er helt vildt. Udover det fik vi set det "rigtige" New York og ikke turist New York. Det var den mest fantastiske dag og jeg er så taknemlig over at han gad hænge ud med os piger i en hel dag:)

Den trejde dag startede ud i Central Park, hvor vi holdt picnic og det var bare så mega hyggeligt. Vi sad med god stemning, god mad og gode venner. Herefter tog vi videre ud til et outlet, hvilket jeg ikke var helt tilfreds med... Jeg kunne godt have tilbragt hele dagen i Central Park!

Så kom vi tilbage til hotellet ( placeret i New Jersey, ved siden af et fængsel og motervej:')), her gik alle i gang med at pakke og så kom dagen hvor vi skulle afsted. Jeg skulle mellemlande i North Carolina, også videre til Houston. Hele vejen fløj jeg med Emaly, som jeg havde tilbragt New York dagene med, så det var mega hyggeligt; fra New York til NC fløj vi også med en mega sød svensk dreng. Jeg blev opgraderet til First Class, så det var jo meget lækkert! Jeg faldt i snak med passageren ved siden af mig, og det gjorde jeg også på turen fra NC til Houston. Det var dejligt, så gik turen lidt hurtigere når man havde nogen at snakke med og han var mega sød.

Endelig landede Emaly og jeg i Houston og da vi gik på vej ud for at møde vores familier kunne vi slet ikke holde op med at grine og smile. Jeg blev modtaget at Charles (faren), Michelle (moren), Shelby (datteren), Chad (sønnen) og en ven af familien, Blair. De var alle mega søde og jeg kunne ike drømme om noget bedre. Vi tog ud og spise, og så gik det hjem af. Det har masser af dyr, og jeg har mit eget værelse. De havde købt en nattrøje til mig med Football holdet Texas Aggies.

Ferien i NY var helt klart en ferie for livet og jeg er helt forelsket i byen og de mennesker jeg mødte der. Jeg planlægger at skrive et opslag snart om min tid her i Coldspring, Texas, så følg gerne med.

-Hannah<3

Her sidder jeg i bussen med Emaly

Rockefeller

Udsigt fra toppen

9/11 memorial

Brooklyn Bridge

Caroline og jeg får is

Jeg går sammen med min ven, Kolbein fra New York, i en park lavet af/på gamle togspor

Fra venstre til højre: Caroine, Kolbein, mig og Mathilde

Likes

Comments

Så sidder jeg ved gaten, blev lige lidt væk fra de andre, men alt er godt.

-Hannah<3

Likes

Comments

Hej alle,

Jeg er gået i gang med at pakke og har fået styr på alle papirerne i min håndbagage. Alt gik fint, og jeg tænkte, at nu var jeg ved at være klar. I lørdags havde jeg et noget familie hjemme og sige farvel, så senere kom nogle af mine venner og vi snakkede, hygge og spiste pizza i haven. Tak for at I kom og gjorde min aften rigtig hyggelig, jeg kommer til at savne jer.

Men så kom krisen i søndags... Jeg blev vækket af min mor, og hun fortalte mig, at der var noget galt med Messi (min hund). I løbet af et minut var jeg sprunget ud af sengen og klar til at tage til dyrelægen. Messi kunne ikke bruge sine bagben, og han rystede voldsomt. Min mor og jeg fik ham bakset ind på bagsædet af bilen, og vi kørte mod dyrelægen, jeg sad bagved sammen med ham, og jeg må da indrømme, at jeg var bange, meget bange. Bange for at hun skulle aflives, og at jeg så ikke kunne være der, men også for at han ville være lam. Vi kom ud til lægen, og Messi begyndte at kunne støtte mere på sine bagben. Lægen mærkede på ham, og hans temperatur var som den skulle være, og hun kunne ikke mærke at der skulle være noget i vejen med hans ben. Han havde hele tiden virket glad nok og ikke pebet. Han fik taget blodprøve og fik nogle tabelletter. Nu har han det godt og halter ikke, men har stadig lidt svært ved at komme op. Jeg er nogenlunde rolig igen.

Min far kommer forbi og tager ud at spise med min mor og jeg i Tivoli. Jeg skal bare pakke videre og håndvaske :'( en t-shirt. Så burde jeg være klar:)

-Hannah<3

Her er Messi inde ved dyrelægen

​Senere i går, hvor han har det godt igen.

Likes

Comments

Hej allesammen,

Mit navn er Hannah og rejser til USA d. 16. august som udvekslingsstudent. Jeg har primært lavet den her blog så familie og venner kan følge med, men alle er selvfølgelig velkomne.

Jeg rejser med en organisation, der hedder Explorius, og jeg syntes den er rigtig god og kan kun anbefales. Her d. 16. august rejser jeg sammen med en masse andre til New York hvor vi skal shoppe og på sightseeing i 5 dage. Det har Explorius arrangere, hvilket jeg syntes er super godt og hyggeligt.

Den 20. rejser jeg så videre til Houston i Texas, hvor jeg skal bo de næste 10 måneder.

-Hannah<3

Likes

Comments