Header

OH YES! Jeg skal på ferie og jeg glææææder mig! Jeg skal til goldensands i Bulgarien og det bliver bare super lækkert! Jeg skal en uge afsted med min brormand.

Hotellet hedder Meliá Grand Hermitage og ligger helt ud til havet. Min bror og jeg har bestilt værelse med havudsigt og vi glæder os til at sidde der og slubre drinks til en dejlig udsigt. Dette er ikke en party ferie, dette er en ferie hvor der der dømt afslapning og ingen planer. Vi har også bestilt all inclusive, hvilket betyder det hele er "gratis". Vi har selvfølgelig betalt for det i selve prisen, men der kommer til at virker gratis, når man bare kan drikke drinks og spise, uden at skulle svinge op med kortet.

Hotellet kan findes her

Skal i eller har i været på ferie i år?? Jeg ville elske at høre om de steder i tager hen!Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Jeg eeelsker bøger! Det er ikke altid jeg lige får dem læst, men elsker dem alligevel. Bøger har altid givet min en slags ro jeg ikke rigtig kan forklare. Der er bare noget over en bog. Så derfor tænkte jeg, at jeg lige ville dele de bøger som står på min ønskeliste.Kan købes Her

Kan købes Her

Kan købes Her

Likes

Comments

Hvem har ikke brug for lidt inspiration på en mandag. Det kan alle vel bruge? Jeg elsker selv at få inspiration og derfor håber jeg at i også kan lide det. God mandag til alle jer.


Likes

Comments

Contains affiliate links

Så blev det tid til endnu en sofa søndag og beklager indlægget først er kommet ud her nu, men mit internet har været nede hele dagen...Men det er ikke en undskyldning for ikke at se en af disse serier i aften 😉


1. The OC

Kender i det, at man ville ønske man aldrig havde set en bestemt serie, også at man kunne begynde på igen for første gang? Sådan har jeg det med The OC! Dette er en serie om livet og dens op og nedture i Newport Beach, Californien.

Kort sagt handler serien om Ryan, der lever livet i den hårde del af Los Angeles, nemlig Chino. Han lever også livet på den forkerte side af loven og han ender i fængsel. Her bliver forbarmer hans forsvarsadvokat (Sandy) sig og tager ham med hjem. Her møder han Sandys kone Kirsten og deres små nørdet søn Seth. Ryan forelsker sig hurtigt i naboens datter og herfra tager det fart. Vi oplever selvmord, kærlighed, ulykkelig kærlighed, skilsmisser og meget mere drama!

Serien kan findes på netflix


2. Desperate Housewives

Wow dette er også en god serie! Men altså alle de serier jeg skriver om, synes jeg er fantastiske haha. Det bliver ikke mere drama en DH! Serien blev et mega hit, faktisk næsten over hele verden og dette kan man sagtens forstå.

DH handler om livet på Wistera Lane og her følger vi fire fantastiske kvinder, nemlig Lynette, Bree, Susan og ikke mindst Gabrielle (Gaby). På denne vej og i disse fire kvinders liv er der ikke andet et drama, mysterier og sjov os spas. Denne serie er en blanding af det hele, den er både blevet kaldt for satire, sæbeopera, komedie og drama. Dette er helt klart en must have seen tv show!

Serien er desværre ikke til at drive frem. Engang var den på viaplay, men de fjernede den desværre. Du kan dog købe alle sæsonerne inde på cdon.com og lige nu sæson 1 til kun 79 kr! Den kan findes HER

Likes

Comments

Hvis jeg skal være helt ærlig, så nej.. Jeg vil ikke sige undskyld for at være væk. Jeg har virkelig haft brug for det og derfor undskylder jeg ikke. Det er bestemt ikke for at lyde hård og cool, men mere fordi man undskylder for rigtig mange ting. Ting som selvfølgelig skal undskyldes for, men at tage tid til at finde sig selv, skal ingen undskylde for 😘

Jeg har fået en diagnose som jeg ikke er helt klar til at offentliggøre, men den har jeg virkelig skulle sluge. Denne diagnose er ret skræmmende og derfor har jeg slet ikke haft lyst eller overskud til at gøre noget som helst. Jeg er ikke i arbejde, grundet min angst (dette er ikke min diagnose) og derfor har jeg rigtig meget tid. Jeg har ikke brugt den tid fornuftigt og nu skal der ske noget! Jeg er fast belsuttet på at der skal blogges noget mere og generelt bare udnytte dagen!

Jeg har ikke noget godt kamera og derfor er det svært at tage gode outfit billeder + jeg er ikke specielt stor fan af min egen krop, så der kommer ikke så mange egne outfit billeder. Dette var også en af grundende til at jeg stoppede sidst, fordi hvem kan have en blog uden af tage billeder af sig selv? Sådan tænkte jeg virkelig! Men er kommet frem til at alle kan og må gerne have en blog, også selvom man ikke lige har udstyret eller modet til at vise sig selv på billeder.


Dette er bare en lille rant jeg havde brug for at komme ud med, denne slags kommer der en del af 😋 Jeg er en pige som elsker at være kreativ med mine ord og også sætte ord på mine tanker.

Likes

Comments

At inspirerer betyder at påvirke eller præge nogen/noget i en bestemt retning. Det er enormt vigtig at lade sig inspirerer af andre, men lide så vigtig at inspirerer andre.

Inspiration er det som driver mange mennesker. Det kan være på arbejdet, i køkkenet eller i tøjstilen.

Derfor har jeg valgt at lave en ny serie. Denne serie kommer til at hedde Style Ikon. Det er basically en serier, hvor jeg vælger en person og laver et indlæg og denne person. Det bliver formentligt mest fashion mæssige personer, men det kan være på et tidspunkt, der måske kommer en person som ikke har inspireret med stil, men noget helt andet.

Der vil altid være get the look, men derudover vil der også være et par enkelte facts om personen.

Idag's Style Ikon er intet mindre end Kylie Jenner.

Kylie Jenner har i en meget ung alder virkelig formået at inspirerer folk over hele verden. Hun er et kæmpe style ikon for rigtig mange mennesker. Hun har sin egen buisness, som kører forrygende godt. Her sælger hun makeup. Hun er selvfølgelig også i familie med klodens nok mest omtalte familie, nemlig The Kardashians. Hun er cool, rocket, klassisk og virkelig stilet.


Kylie


Tingene kan findes HER

kylie


Tingene kan findes HER

kylie


Tingene kan findes HER

Likes

Comments

Hej venner.

Jeg har haft brug for at lave dette indlæg. Både for jer, men også for mig selv.

Lige for at minde mig selv om, at det er okay at have dårlige dage. Det er også okay at have dårlig dage uden nogen bestemt grund. Der behøves ikke være sket noget forfærdeligt, som gør at du har en dårlig dag. Engang i mellem er det bare det hele som er lidt svært. Sådan nogle dage har jeg haft en del og det er okay.

På de dage føler jeg mig enormt usikker, grim, opgivende, uinspiseret, doven, ked af det, irriteret og kan ikke se det lyse i fremtiden. Det hele kan ligesom være lidt ligemeget. Jeg kan ikke finde ud af hvad det er jeg vil og hvem jeg er. Man får lyst til at putte sig under dynen og se en serie, men jeg bliver enormt ukoncentreret. Jeg springer fra serie til serie. Så sætter jeg mig lidt ved computeren, så prøver jeg at lave noget produktivt. Intet fungere og jeg ender tit med at bare side og glo ud i luften. Jeg er rastløs og kan ikke finde ro.

Jeg haaaader de her dage! Lige nu føler jeg heldigvis det snart er ovre. Kan mærke jeg har lyst til at lave noget og har fået inspirationen tilbage.

Der er ikke rigtig en god pointe med dette indlæg, fordi jeg kan ikke komme med gode råd mod dårlige dage. Jeg har lært, at jeg bare skal acceptere det. Jeg ved det nok skal vende og man kan ikke altid være glad. Det vælger jeg simpelthen at tro på ikke kan lade sig gøre. Selv Ole Henriksen må have en dag eller 2, hvor han tænker; Puha, sikke en øv dag.

Det vigtigste råd jeg kan komme med, er nok; at det er okay ikke at være okay. Embrace det, bliv ked af det og øv, men kom op på hesten igen når du så er færdig.


Venlige og kærlige tanker fra Julie..

Likes

Comments