Hej alle smukke mennesker 😘

Julen kommer snart, og wow jeg glæder mig, det gør jeg hver eneste år.

Men vil bare fortælle at jeg kommer til at lave en adventskalender, så hvis i har nogen gode ideer hvad jeg kan lave der så endelig skriv det nede i kommentaren.

Det her er blevet et meget kort opslag derfor vil jeg lige fortælle hvad mit absolutte største ønske er til jul og det ønskede jeg mig også sidste år. Jeg ønsker mig så sindsygt meget en hvid jul ligesom man ser i fil hvor der er sne over det hele, for det vil blive en helt anden jul og så kunne det bare værre fantastisk. Så hvis i har nogen måde hvor jeg kan få det så skriv!

Ses alle smukke mennesker 😘

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hej alle smukke mennesker😘

Jeg har valgt at lave denne serie som 6 ting, denne her gang er det så 6 ting der betyder rigtig meget for mig. nu vil jeg bare gå i gang med at fortælle det hele.

1. Min familie, jeg elsker min familie og vil ikke kunne leve uden den

2. Mine venner og veninder, de betyder nærmest alt og vil heller ikke kunne leve uden dem.

3. Mine sociale medier, ja det er rigtig jeg er nok blevet lidt afhængig men det er de fleste nok. (mine sociale medier jeg har er instagram der er link i siden af min blog til venstre, så har jeg musical.ly og der hedder jeg andrea.raff , og så har jeg facebook men den er privat)

4. Min hund og kanin, ej de er helt fantastiske jeg mistede min "gamle" hund Bosco i februar, men han var under 2 år det har nok været det sværeste længe derfor betyder de så meget og vil aldrig glemme dem. Nå men til min hund eller min families hund hun hedder Tøsen og min kanin hedder Lilly og det skal siges som om der er i til sidst

5. Musik, jeg elsker musik det gør mig i så godt humør

6. at tage billeder, billeder er en af de bedste måde at gemme minder på så man kan huske tilbage til meget derfor betyder det så meget også elsker jeg det

Farvel alle smukke mennesker 😘

Likes

Comments

Ej i går var en helt igennem fantastisk aften. Det var nemlig halloween i går. Jeg gik samme med Alberte (min søster), Malle (som rigtigt hedder Amalia) og Tera (min BBF).
Vi mødes alle hjemme hos Malle ved en 15 tiden og så hyggede, spiste og gjorde os klar til at bo skulle ud og have slik og hygge endnu mere!
Da klokken så var jeg tror den var 18 eller lige der omkring, gik vi så ud på Malles vej som var det første sted vi gik da der altid er mange der ved at der kommer børn der siger slik eller ballade. Så der er man sikker på at få slik.
Men så fik gået i meget af den by jeg bor i, da klokken så var tæt på 20 så gik vi alle ned til mig og Alberte og sagde "slik eller ballade eller vi bomber din gade" og fik mere slik.
Tera skulle så være hjemme ved Malle igen for der blev hun hentet så vi havde 3 min. Til at komme der hen, UPS Nå men vi var så heldige at blive kørt af mine forældre.
Så sluttede vores helt igennem fantastiske eftermiddag og aften med et bad og en dejlig seng

Ses smukke mennesker 

Likes

Comments

Hej

Jeg er Andrea og nu vil jeg fortælle lidt om mig selv. Som sagt hedder jeg Andrea, jeg er 13 år gammel og lige her og nu går jeg i 7. klasse

Jeg elsker at tage billeder af andre og få min dejlige veninde til at tage billeder af mig, hun har også en blog her inde. Når jeg har taget billederne eller @Mari@Maria_Hvornum har taget dem så er jeg lige begyndt at redigere dem, jeg fotoshopper ikke men redigere i fx. farverne så de står mere fremhævede. Det billede jeg har brugt her på det her opslag er ikke redigeret.

I min fritid er jeg sammen med alle mine dejlige venner, altså ikke på en gang men ja med en eller flere. Ud over det så går jeg til rytmegymnastik som er dans og i dagligdagen bliver det omtalt rytme eller dans. jeg danser en gang om ugen og derudover rider jeg og det elsker jeg ligeså meget som at danse. Ej nu hvor vi taler om ridning så fik jeg faktisk helt nye ride støvler i dag, ej de er fede laver nok et indlæg om det i løbet af ugen

Jeg har en min egen kanin hun hedder Lilly og elsker hende over alt på jorden. Hun har engang været rigtig dygtig til at springe men har ikke trænet med hende i lang tid så det er hun nok ikke mere. I min familie som består af min mor, far lillebror og min søster har vi også en vores dejlige hund som hedder Tøsen

Tjaa der er vist ikke så meget mere at fortælle om mig hvis i har nogle spørgsmål så stil dem nede i kommentaren

Møs Andrea


Likes

Comments