Hej alle smukke mennesker😘

Idag er det den 24 december!! December er enligt gået vold hurtig, det er den 24, kan slet ikke fatte det.

Men som i nok ved skulle jeg ride i dag ellers læs mit sidste opslag (3. advent, min plan for juleaften), så der kommer lige et par billeder hvor jeg ride og nogle billeder af mit pæne tøj juleaften. Jeg havde bare sat mit hår op i en lidt roet knold, men samtidlig pæn.

Min kjole som jeg har på er fra H&M og det er andet jeg har på ved jeg ikke lige hvor kommer fra

håber i har/har haft en god aften og dag, fortsæt en glædelig jul

Så ses vi snart igen alle i smukke mennesker

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hej alle smukke mennesker, og glædelig 3 advent😘

Håber i har en dejlig dag. I dag vil jeg fortælle lidt om hvad min plan for juleaften og dag er.


Så på søndag, den 4 advent og julaften, skal jeg starte med at tage mit ridetøj på. Pga. det hvor jeg rider holder vi altid sådan noget, hvor os der rider der ude kommer og siger godjul og rider noget hemmeligt. I år har mine forældre ikke tid til at komme da vi skal holde jul hjemme hos os, jeg er så heldig at have min mormor, så min mormor, Alberte (min søster) og mig selv tager der ud, mener det er ved 10 tiden men er faktisk ikke helt sikker. Nå men derude skal jeg i vært fald ride lidt, så for jeg en gave ligesom de andre ryttere, og så spiser vi æbleskiver og drikker kakao og kaffe. Så ønsker vi alle hinanden en god jul og tager så hjem til os selv og holder jul. Min mormor køre mig og Alberte hjem, så jeg skal jeg til at gøre mig klar altså gå i bad, tage tøj på og make up og hvad der nu så er. Så allerede ved 15 tiden kommer gæsterne, gæsterne består af min mor, far, Alberte (søster), Sebastian (bror) og min moster, Mads (fætter) og Lasse (yngste fætter), min mormor og morfar og sidst men ikke mindst min bedstefaster og onkel Bjarne (ikke min rigtige onkel). Så starter sleve juleaften ligesom, sådan rigtigt. Vi spiser noget kage, og ved 17 tiden danser vi om juletræet mener jeg og så spiser og så sidst pakker vi gaverne op. Det kan godt være det er lidt i en anden række følge, men det er noget i den stil.


Der kommer også et opslag omkring mit outfit og hvad jeg skal til nytår.


Håber i alle smukke mennesker for en god jul

Likes

Comments

Hej alle smukke mennesker 🎅
Idag er det den 2. Advent så her er der selvfølgelig et afsnit af min adventskalender, den kommer lidt sent, da den er skrevet i dag og oplevet i dag

I dag (2. Advent) var jeg i Tivoli, med mine mormor, moster, Mads og Lasse (mine to fætre), Alberte (min søster) og Sebastian (min bror)

Vi tog toget der ind, da det altid er svært at finde parkering i København. Da vi var kommet der ind gik vi lidt og kiggede på alle det forskellige julepynt, jeg har aldrig før i dag set Tivoli med julepynt. Jeg synes det var og er jo stadig virkelig flot.

Vi begyndte at prøve nogle forskellige forlystelser, i starten var det mest nogle kedelige nogen da vi havde Lasse med på 4 år. De var mest bare for hyggens skyld.
Så spiste vi frokost, jeg fik en burger og en chokolade milkshake, da jeg bare elsker chokolade. (Der er billeder nede).

Nu hvor vi havde spist begyndte vi at prøve noget lidt sjovere, for os der er ældre end Lasse. Vi har fået hygget en masse.
Til sidst skulle Mads, Lasse, Alberte og Sebastian have en candyfloss, men da jeg ikke kunne lide det fik jeg en cacao, det elsker jeg til gengæld. Mads og Lasse havde det i hele hovedet det var så sjovt. Lasses var større end hans eget hovedet.

Det sidste vi gjorde udover at tage hjem og spise hos mig og min familie, var at tage en tur i den gamle rutsjebane, selvom vi havde prøvet den tidligere.
Så tog vi endelig hjem med toget og spiste mad hos mig vi alle sammen (og min morfar var også med)

Det har været en sindssyg hyggelige og kold dag skal så meget prøve at komme der ind på et andet tidspunkt, med en højtid

Glædelig 2. Advent alle smukke mennesker 😘

Likes

Comments

Hej alle smukke mennesker og glædelig jul


Hvorfor elsker jeg jul?

Jeg kommer til at lave en adventskalender, så her er det første afsnit. Alle afsnittene kommer til at omhandle jul. Hvis i har nogle idéer så enlig skriv til mig enten i kommentaren eller over instagram (i venstre side er der et link bare klik på mit brugernavn)

Jeg elsker jul og mange spørger hvad min ynglings årstid er og det er sommer, men hvis folk så vil spørge om hvad min ynglings måned er så er det 100% december.

Jeg elsker julen og hyggen der høre til, for mig starter julen allerede den 1. selvom først mener der er jul den 24. Jeg begynder at høre lidt julemusik den 1 november eller sådan noget, og tæller allerede ned fra den 1. september eller noget i den stil.

Nå nu til det, det rigtigt skulle handle om. Jeg elsker jul fordi, at det bare er hygge en hel måned! Julekalender det er bare super, for det er hygge med familie, og så dagen efter kan man snakke med nærmest alle om det der skete i julekalenderen, hvem der er pænest, hvem man bedst kan lide og alle de forskellige karakterer der nu er i en julekalender.

Derudover elsker jeg også at man bare kan spise alt den mad, julemad og julesmåkager man kan, uden folk betragter en. For jeg elsker bare mad og nærmest alt hvad der kan spises.

Det er altså derfor jeg elsker jul.

Fortsæt go jul smukke mennesker Andrea

Likes

Comments

Hej alle smukke mennesker😘

I dag vil jeg fortælle lidt om mit og Lillys (min kanins) liv, da vi har haft mange op og ned ture

Vores liv sammen startede med at jeg havde købt hende og så hentede min far og lillebror hende, da jeg var til gymnastik.

Jeg brugte og bruger meget tid på hende. Jeg ved skyde på at da hun var lidt over et år, valgte jeg at Lilly skulle begynde at springe. vi sprang meget lav og kom til sidst efter et år til at springe omkring 35 cm. og det synes jeg er virkelig godt klaret.

Men så skete der det Lilly begyndte at være rigtig drille da vi trænede. Jeg valgte at vi skulle begynde at springe længde spring i stedet for højde, det virkede lidt men Lilly forstod ligesom ikke konceptet, så det gik heller ikke. Jeg prøvede at springe helt forfar og lærer hende op, men når vi kom op på ca. 25 cm. gik det ligsom galt igen.

nu er vi så der hvor jeg bare hygger med hende og ind i mellem tager hende i sele i sær nu hvor hun ikke kan gå på græs hele døgnet, skal jeg sørge for at hun bliver ved med at bevæge sig.

Jeg vil virkelig gerne lære at springe med hende, og overvejer at prøve igen til foråret, da hun så næsten har fået et års pause fra spring, og vil så starte helt forfra igen...

Det var så min og Lillys historie sammen ind til videre og jeg håber der stadig er år til at lærer hende det, får hun er kun 2 og til fåråret bliver hun 3

Vi ses snart igen, i december hvor der i hvert fald kommer advents kalender op.

Likes

Comments

Hej alle smukke mennesker 😘

Julen kommer snart, og wow jeg glæder mig, det gør jeg hver eneste år.

Men vil bare fortælle at jeg kommer til at lave en adventskalender, så hvis i har nogen gode ideer hvad jeg kan lave der så endelig skriv det nede i kommentaren.

Det her er blevet et meget kort opslag derfor vil jeg lige fortælle hvad mit absolutte største ønske er til jul og det ønskede jeg mig også sidste år. Jeg ønsker mig så sindsygt meget en hvid jul ligesom man ser i fil hvor der er sne over det hele, for det vil blive en helt anden jul og så kunne det bare værre fantastisk. Så hvis i har nogen måde hvor jeg kan få det så skriv!

Ses alle smukke mennesker 😘

Likes

Comments

Hej alle smukke mennesker😘

Jeg har valgt at lave denne serie som 6 ting, denne her gang er det så 6 ting der betyder rigtig meget for mig. nu vil jeg bare gå i gang med at fortælle det hele.

1. Min familie, jeg elsker min familie og vil ikke kunne leve uden den

2. Mine venner og veninder, de betyder nærmest alt og vil heller ikke kunne leve uden dem.

3. Mine sociale medier, ja det er rigtig jeg er nok blevet lidt afhængig men det er de fleste nok. (mine sociale medier jeg har er instagram der er link i siden af min blog til venstre, så har jeg musical.ly og der hedder jeg andrea.raff , og så har jeg facebook men den er privat)

4. Min hund og kanin, ej de er helt fantastiske jeg mistede min "gamle" hund Bosco i februar, men han var under 2 år det har nok været det sværeste længe derfor betyder de så meget og vil aldrig glemme dem. Nå men til min hund eller min families hund hun hedder Tøsen og min kanin hedder Lilly og det skal siges som om der er i til sidst

5. Musik, jeg elsker musik det gør mig i så godt humør

6. at tage billeder, billeder er en af de bedste måde at gemme minder på så man kan huske tilbage til meget derfor betyder det så meget også elsker jeg det

Farvel alle smukke mennesker 😘

Likes

Comments

Ej i går var en helt igennem fantastisk aften. Det var nemlig halloween i går. Jeg gik samme med Alberte (min søster), Malle (som rigtigt hedder Amalia) og Tera (min BBF).
Vi mødes alle hjemme hos Malle ved en 15 tiden og så hyggede, spiste og gjorde os klar til at bo skulle ud og have slik og hygge endnu mere!
Da klokken så var jeg tror den var 18 eller lige der omkring, gik vi så ud på Malles vej som var det første sted vi gik da der altid er mange der ved at der kommer børn der siger slik eller ballade. Så der er man sikker på at få slik.
Men så fik gået i meget af den by jeg bor i, da klokken så var tæt på 20 så gik vi alle ned til mig og Alberte og sagde "slik eller ballade eller vi bomber din gade" og fik mere slik.
Tera skulle så være hjemme ved Malle igen for der blev hun hentet så vi havde 3 min. Til at komme der hen, UPS Nå men vi var så heldige at blive kørt af mine forældre.
Så sluttede vores helt igennem fantastiske eftermiddag og aften med et bad og en dejlig seng

Ses smukke mennesker 

Likes

Comments

Hej

Jeg er Andrea og nu vil jeg fortælle lidt om mig selv. Som sagt hedder jeg Andrea, jeg er 13 år gammel og lige her og nu går jeg i 7. klasse

Jeg elsker at tage billeder af andre og få min dejlige veninde til at tage billeder af mig, hun har også en blog her inde. Når jeg har taget billederne eller @Mari@Maria_Hvornum har taget dem så er jeg lige begyndt at redigere dem, jeg fotoshopper ikke men redigere i fx. farverne så de står mere fremhævede. Det billede jeg har brugt her på det her opslag er ikke redigeret.

I min fritid er jeg sammen med alle mine dejlige venner, altså ikke på en gang men ja med en eller flere. Ud over det så går jeg til rytmegymnastik som er dans og i dagligdagen bliver det omtalt rytme eller dans. jeg danser en gang om ugen og derudover rider jeg og det elsker jeg ligeså meget som at danse. Ej nu hvor vi taler om ridning så fik jeg faktisk helt nye ride støvler i dag, ej de er fede laver nok et indlæg om det i løbet af ugen

Jeg har en min egen kanin hun hedder Lilly og elsker hende over alt på jorden. Hun har engang været rigtig dygtig til at springe men har ikke trænet med hende i lang tid så det er hun nok ikke mere. I min familie som består af min mor, far lillebror og min søster har vi også en vores dejlige hund som hedder Tøsen

Tjaa der er vist ikke så meget mere at fortælle om mig hvis i har nogle spørgsmål så stil dem nede i kommentaren

Møs Andrea


Likes

Comments