Newbies

Fick dessa av min bror. Älskar dom o dom e sjukt sköna. Finns inga skor som e så bra som Air Max!

Likes

Comments

DIY

Detta är då del 2 av IKEA Hacks. Jag hade en gammal spegel hemma som hade en träram. Jag älskar trä men det passar inte alls i mitt sovrum. Jag har ju tjatat några gånger nu om att jag är besatt av marmor och i ett tidigare inlägg visade jag mina sängbord som jag täckte i kontaktplast med marmor tryck. Jag bestämde mig för att även göra om spegeln för att bara se hur det skulle kunna bli. Resultatet blev fantastiskt och det var inte svårt alls att fixa det. Den blev mycket mer personlig och betydligt mycket billigare än om man skulle köpa en helt ny spegel, framförallt i marmor. Detta är bara ett av många exempel av vad man kan göra. Det finns mycket mer tryck att välja på eller så kan man bara spraymåla om man tycker det är lättare. Go crazy och va inte rädda för förändringar.

xo

Likes

Comments

Mitham Tipsar:

Hej alla!

Rekommenderar verkligen dessa till alla er som har torr och sliten hud! Asså dom gör underverk och huden blir alldeles mjuk och len. Köpte hela serien igår och kände direkt skillnad. Mitt tips till alla er är att investera i er hud. Köp bra produkter som passar din hudtyp för hela kroppen och speciellt ansiktet. Min personliga åsikt är att om man tar hand om huden behöver man inte dölja den med flera lager smink! Känn er istället bekväma i er hud och ta hand om er själva!

xo

Likes

Comments

Newbies

Fick nyss detta i brevlådan! yaay! Köpte ett par sminkborstar från Fyndig. Super sköna och lätta att arbeta med. Sen fick jag också en CC cream från Lumene och en mascara från samma märke. Det var en present från Ellos 😆 happy me

xo

Likes

Comments

DIY

Hej alla!

Jag köpte dessa sängborden när jag flytta hemifrån och nu känner jag att dom börjar bli lite tråkiga. Jag skrev i ett annat inlägg att jag är helt besatt av marmor men tyvärr är det så dyrt! Men det finns ett billigare alternativ för er som vill skapa nytt. Tro mig det är super enkelt och kostar under hundringen. Jag gick till Hornbach och köpte kontaktplast med marmor tryck. Resultatet bliv super bra och det ser mer personligt ut än att bara ha ett vitt sängbord från IKEA. Jag passade också på att byta knoppar till ett par silvriga istället för svarta. Är super nöjd!

xo

Likes

Comments