Det är hopplöst för en aktiv människa att hålla sig still. Detta är inte mitt starkaste jag.
Men, nu har vi kommit halvvägs! 4 v imon sen op, 4 v kvar tills jag få infinna mig bland småvikterna i gymmet 🙏🏼

Promenader har det blivit, mångaav dem. Men.. inte tillräckligt för uppnå maximal rörelse min kropp är van vid.

För ca 10 dagar sen fick jag sjukt strålande värk i höger sida av ryggen. Det sträcker sig från gluteus upp i nacken, smärta i skuldran som strålade ut i armen. Hej triggerpunkter.. sov inte på 2 nätter, sjuk smärta.
I måndags började jag känna att jag fick sjukt ont i ländryggen också. På onsdagen sökte jag vård. Visar sig att denna veckan hade vc ont om folk, bara 1 läkare, som egentligen är hjärtspecialist. Han kände, och skickade mig vidare att på mångag få träffa en mer specialiserad på ortopedi. Så långt har jag inte kommit, natten mellan ons-torsdag sov jag 3 timmar, på torsdag morgon skulle jag böja mig och knyta en sop påse, känner hur det tar emot i ryggen, skaställa mig upp å räta den å det kommer en sjuklig smärta. På torsdag eftermiddag bestämmer jag mig för ringa jourläkarcentralen. Diagnos- lumbago/ryggskott. Insatt på alvedon 665 mg i maxdos, Paraflex-muskelavslappnande på maxdos samt oxynorm-morfin vid behov. Kan bara säga att jag känner mig som en stel pinne. Värstasmärtan är nattetid, när man vill vända sig på sidan och kura ihop sig, men det går inte. Och på morgonen, när manstkger ur sängen å bara vill skrika! Dock måste jag säga att det avtar ganska bra under förmiddagen med medicinen. Blev tillsagd å röra på mig maximalt, eftersom de enda jag får är promenera. Så häromdagen va sjukt väder ute, öste ner, så tog bort min frysning av gymkortet för kunna gå långsamt på löpbandet stundvis, gör riktigt jävla ont i 10 min men sen släpper de med lite.
Hoppas att det inom ett par dagar till ger med sig.

Nu är det endast 1,5 vecka tills jag får börja jobba 🙏🏼 fy vad skönt. Behöver det nu!

Idag blir det bio med grabben, hur jag ska kunna sitta -,5 timme återstår å se 😂🙈

Ha en trevlig farsdag 😀👌🏼

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 58 Readers

Likes

Comments

Livet sista tiden har bestått av jobb, träning, sjukhus! Om å om igen. En riktig plåga! Men nu är de slut på det. Nu ligger jag här, nyopererad sen i måndags, sjuklig smärta i hela magen, hög på morfin och jag orkar knappt ur sängen. Brukar ta ca 1 vecka innan smärtorna klingar av då man fäst upp tarmarna i bäckenet samt att hela nedre del av tjock och ändtarm var väldigt irriterat.. har igår och idag iaf varit uppe på benen korta stunder.
Opererades som sagt i nmåndags på Sophiahemmet i Stockholm. Åkte upp redan i söndags morse. Bodde en natt på hotell Clarion Tapo på Östermalm vid Stadion.
Opereraddes på eftermiddagen och var sedan kvar på Sophiahemmet tills i onsdags eftermiddag, då jag åkte tåg hem... madrömsresa, ont, trött och illamående. Blev Hämtad i Alvesta av Jennie, Sannah och Adam! Jennie ville inte i de skick jag kom hem lämna mig ensam hemma, då grabben först skulle komma hem torsdag eftermiddag. Så spenderade första natten hos Jennie.

Nu är det ingen träning på 8 veckor. 4v sjukskrivning och jag ska givetvis ut å promenera och röra på mig så fort jag kan och orkar. Inga lyft dock och ingen bilkörning alls på 2v.

Hann iaf sätta lite nya PB på gymmet innan op. Höjde mitt PB i marklyft från 112,5kg till 125kg. ( hade kunnat ta 130 om de inte vart för magen. Samma gäller böj.. mitt gamla PB på 82,5 kg blev en lätt 85 kg som hade kunnat bli 90kg.

Men till våren är jag åter för sätta nya PB.. 💪🏼💪🏼

Nu ska jag vila en stund.. ciao 👌🏼

  • 105 Readers

Likes

Comments

Nu är det dags att ta tag i bloggandet. Har fqktiskt inte orkat under dieten. De är för mycket fokus på annat.

Man kan i alla fall säga att jag haft den grymmaste sommaren ever ✌🏼

Trots jag bröt handen i våras tog jag mig tillbaka till dieten och hittade en perfekt sommarform💪🏼 de va kort tid och jag gav mig fan inte. Vartenda ledig tid var träning, nöta löpband och till och med på rasten på jobbet.

Den 2 juli åkte vi ett underbart gäng till Fort Lauderdale, Miami Florida. En fantastisk tid hade vi på Bayview dr 1411, #bayviewcamp
Fantastiska utflykter, träning, fester och firandet av 4th of July 🇺🇸.
Vi gjorde allt från paddla paddelboards, åkte watertaxi, snorklade i Key Largo, djuphavsfiske, besökte ett gigantiskt köpcenter som hette sawgrass mills med över 300 butiker, vi var i Everglades, extreme actionpark ett gigantiskt nöjes/spelhus, heldag i miami och miami beach, poolparty, utekväll i Miami, vi besökte biografen där vi käkade extremt mycket samtidigt som vi såg en bra film, många härliga stunder fick vi och underbart varmt och skönt 🇺🇸

Kan medge att formen va inte okej efter! Drog på mig fruktansvärt med vätska, men jag njöt 🙌🏼.

Sen kom nedslag 1när läkarna vill ha vikt, då jag ska väga 56 vid operation, hade gått ner till 52.4 efter resan, va 4 dagars tufft ätande för nå 56 kilo, detta lagrades väl till rejält med fett. Men skam den som ger upp! Då satsar vi på extremt bygge när vi ändå äter.
Smäll 2.. läkaren satte i måndags ut mina vätskedrivande tabl, se om kroppen klarar sig utan.. skräll. Samlar vätska ännu mer! Men nu skiter jag i de! Nu vill ja växa, stå på scenen nästa år! Så nu kör vi, en all in bulk 👏🏼👏🏼👏🏼.

Ha det bäst ✌🏼

  • 181 Readers

Likes

Comments

Igår kom vi hem från en helt underbar vecka i Grekland på Rhodos. Ett lite mysigt hotell i byn pefkos bodde vi.
Mycket sol och mycket bad. Mestadels poolen men visst va vi vid havet också.
All inklusive hade vi och maten vaväl kanske sådär. Mycket samma varje dag.
Har ju försökt att hålla diet så gott det går. Dessutom får man tänka på sin laktos & glutenintolerans, vilket inte är lätt utomlands.
Mycket glutenfritt man hittar i brödform är bakat på mandelmjöl & sojamjöl vilket jag ju inte heller tål. Hade med glutenfria knäckebröd, tonfisk & ett gäng protein och propud 👌🏼 alla sallader var i princip nedmosad fetaost i, eller va de gjort som en röra.. men de har gått. Kycklinglår har funnits vissa dagar, svärdfisk iaf en gång per dag 🤗. Syndade med vin ett par kvällar, glass nån dag men ändå valde vågen visa 1,6 kilo mindre när jag kom hem 🙏🏼😎.

Förutom sola & bada har vi vart på utflykt i en liten by som heter Lindos. Otroligt vackert. Små kritvita tätbebyggda hus med gångar fyllda av diverse shoppar, restauranger, cafeer, glassbarer osv..
dessutom valde vi att till fots bestiga Akropolis uppe på bergen. Den 116 meter höga klippan som resterna av templet står.Otroligt vackert.

Nu är vi åter hemma och 53 dagar återstår tills jag åker till Miami 👌🏼😎

  • 325 Readers

Likes

Comments

Ännu en helg på sjukhuset. Var där senast i slutet av mars. Låg inne natten innan jag svimmade & bröt handen. Samma shit, kaliumbrist.
Värderna var pisslåga!!
Kände redan på väg hem från Göteborg i tisdags att jag hade sjuk kramp i benen. Försökte se om de fanns möjlighet till barnvakt då men ikke. Så jag som vanligt tänker.. det löser sig, hinkar i mig extra hemma. Natten mellan torsdagoch fredag stod jag knappt ut. Fick hjärtklappning, varje gång jag vände mig i sängen fick jag kramo i sidorna, när jag vaknade kunde jag inte räta ut fingrarna.
Tänkte nä, åker inte till akuten, utan åker ner å tar prover först. Är värdet över 3,1 så försöker man få upp det hemma. Men nä, de tar ca 2 timmarså ringer en akutläkafe upp och säger att nu är dom riktigt låga, du måste komma in. Berättar om kramperna, hjärtklappningen och även huvudvärken, mattheten och illamåendet som smyger sakta på. Fixar så Grabben kan va hos en släkting, så bär de av ner. 2,8 va värdet, ett ynka 0,1 ifrån att neuro & hjärtläkare kopplas in för bedömning. Kl 22 satte dom första droppet. Tänkte att jaha, en natt kan ja väl tillbringa här, tills läkaren säger du ska ha 2 dropp på 12 timmar vardera med minst 2 timmars paus för ö@blodprovstagning.. jippie .. men de kändes bra å få två denna gång ändå. För nu ligger jag exakt på gränsvärdet på 3,5. Förra gången jag åkte hem låg jag fortfarande på undervärdet 3,3. Nu ska.vi få upp det hemma med hög dos flytande 👌🏼
Känner mig ändå rätt positiv till allt. Jag vet ju att en vacker dag är ju operationen gjord och min mage kan få fungera någolunda normalt 🙏🏼

Nu kommande vecka är det åter till jobbet efter sjukskrivningen för handen. Smärtorna avtar mer & mer och nu känns de skönt att börja jobba igen 👌🏼 bli så fel rutiner att bara gå hemma. Rastlöshet på de.

Ha nu en awesome vecka ☺️🙌🏼
Och ni som följer @teamlivsstil på intra & samma namn på snap. Ni hittar mig på deras snap hela dagen imon 👌🏼 så häng med 💪🏼

  • 350 Readers

Likes

Comments

Påsklovsveckan slut, barnen åter i skolan! Guud så skönt! Dock är jag nu rastlös själ! Gud vad jag längtar tillbaka till jobbet, alla underbara kollegor.

Gymmet flyter på 3-4 dagar i veckan, så oxå dieten. Men tycks ha stannat upp! Andra bullar när gipset åker av på Tisdag! Givetvis ingen styrketräning, mer än som jag gör idag, men de bli en befrielse! Kan i alla fall gå mer på löpbandet👌🏼.

Har vart endel strul med grabben, inne på medicinbyte nr 4 nu! Håller tummarna denna gång!

Nu har jag äntligen fått grabben till vilja flyga igen 🙏🏼🙏🏼🌟. Bokade i förgår en resa för bara oss 2 👌🏼 om 11 dagar drar vi till Rhodos 🌴☀️.
Hittade en ganska prisvärd resa. 6100 spänn gför båda, all inclusive på 3 stjärnigt hotell. 2 pooler, 100m till havet. 8 km till Rhodos stad! Heelt ok 👊🏼

Nu är det bara 72 dagar kvar till Resa nr 2🙏🏼 Miami och fort louderdale för bayview camp 🌴☀️🌴☀️👙🏝 sol, träning utflykter och massa skoj! Å givetvis få jag träffa min pingla Jenni som bor i Davie 🌟 ca 15 min från Fort Lauderdale 🙏🏼❤️.

Nu väntar en barnfri helg, och jag har inte ett skit planerat 😳 allvarligt! Måste komma på nått skoj nu!! 😂😂💪🏼

Påsken firades givetvis med familjen 👌🏼🌟
Mor, sis Emelie, sis angelica med sambo Robbin och lille nytillskottet Julius. Robbins föräldrar Lotta & Classe och så Theo å jag 🐥🐣🐥🐣

Och jaha! 6 dagar till man blir ett år klockare, ett år närmre pension, närmre 40 än 30... 💪🏼
Samma dag börjar Theo med soin fotbollsträning! Han ska bli proffs å försörja sin mamma 🙏🏼💪🏼👌🏼
Kommer spela i HAIF (hovshaga allmänna idrottsförening) 👊🏼⚽️⚽️⚽️. Riktigt taggad grabb ⚽️👌🏼


Dags för sömn.. over and out! Take care 👌🏼🙏🏼🌟

  • 370 Readers

Likes

Comments

Längesedan man skev nått här 🌟
Men dags å uppdatera lite kanske 👌🏼

Kan ju börka med att säga, att jag faktiskt är trött på patetiska människor!
Vad vill folk? Såra? Vissa lyckas , vissa inte. Vissa kan jag bara garva ihjäl mig åt för att man måste skriva totalt onödiga saker om? Vad vill man ha ut? Bekräftelse? Svartsjuka? Godkännande? Eller bara få en till känna sig misslyckad?
Vissa saker i livet är jag bara jävligt glad att komma över. Människor som jag kanske lagt år på, för att bli skiten i näven! Känns jävligt skönt å gå vidare utan känna ett skit 👏🏼👏🏼

Den 1a April blev jag stolt moster till Lille Julius ❤ mosters lille skatt. Jag erkänner att jag nog kommer bli sådan där barnkidnappare framöver. Så mysigt 🌟🌟 All lycka till fina Sis Angelica och Robbin , han bakade ni fint 👌🏼🌟❤.

Har vart typ otursförföljd hela 2017 nu, bilstöld, taskiga värden, bruten tå, och bruten hand.. glassar runt i gips och de till den 25 e april. Sjukdkriven halva maj! Men, jag är trots allt glad över att det inte gick värre, life goes on! Visst är det tråkigt med träning och allt! Men jag kommer igen till sommaren 💪🏼🌟👏🏼. Just nu kör jag få pass i veckan! Dvs ett överkropp med mycket gummiband och maskinträning, som inte påverkar hand och handled. Mycket easy weigths och high reps. Sen blir det en underkropp i veckan, där oxå endel maskin ex benspark, lårcurl, enbens benpress, utfallssteg utan vikt, hip thrusth å lite smått å gott 💪🏼, cardio å mage blir det nått pass. Dock inte mycket cardio. Max 12 min åt gången. Får ej svettas under gipset 👊🏼. Men skönt att jag kan stå på benen. Nästan 3 v tog de innan jag kunde få i foten i en sko och gå. Låg på soffan hela dagarna.

Kosten är just nu viktig. Ser till å få i mig mycket protein. Eftersom jag inte rör på mig lika mycket så blev det en liren sänkning av kosten 👌🏼🌟

Just nu är det påsklov för kidzen. Firade in det i måndags med fika, bara jag och Theo 👏🏼. Inatt har han haft övernattningskompis 😍 å snart är det påsk 🐣🐥🐣. Kommer givetvis fira med familjen och massa god mat. Påskäggs skattjakt osv 🐥🐥🐥.

Hoppas ni alla får en fin påsk 🐣🐣🐣


  • 380 Readers

Likes

Comments

Vad ska jag börja! Det vet jag knappt.. men en sak är säker.. jag undrar vad jag gjort för få alla världens jävla sjukdomar! Nej jag är inte hypokondriker! Detta är vad som faktiskt somatiskt är diagnos satt på mig!!

Allt började år 1997. Jag åkte in och ut på sjukhus medextrema magsmärtor, läkarna trodde blindtarmen. Nej det va inte blindtarmen! Man visste inte vad de var, diagnos: magkatarr!
2001 blev de hela värre. Konstant ont i magen.. guess what.. mitt första magsår fick jag.. läkarna var fundersamma! Tester gjordes.. de visade sig va refluxsjukdom! Min klaff i matstrupen täpper inte alls tätt.. jag läckte magsyra 24/7.
1 år senare fick jag magsår igen.. läkarna var fundersamma. Stod ju på högdos Nexium. De visade sig vara baktriellt magsår! Lång antibiotika behandling.
2002. Min mage ballade ur helt, konstant dålig i magen.. gasig osv.. ingen visste varför! Men det visade sig vara laktosintolerans! Men de blev inte så mycket bättre med laktosfritt! Dessutom i slutet av 2002 fick jag extremt ont i magen.. sådana anfall att jag kräktes. Läkarna sa magkatarr, refluxsjukdomen. Ökning till högsta dos av nexium och tabletter mot illamående, samt lite novaluzid extra. Ett år senare stog jag inte ut med magsmärtorna, jag krälade till toaletten, både 2-3-4 ggr i veckan! Fixk starka värktabletter.. 2005 åkte jag in å ut, fortfarande samma. Bodde då i studentkorridor. Min vän tröttnade på köra mig in å ut på sjukhus. Vi var i stockholm en kväll på en cypern reunion fest på chaplins. Det slutade med att jag hängde över toaletten å kräktes grönt, plågad av smärtor. Folk ringde ambulans, iväg till södersjukhuset och hög på morfin. Läkarna kunde inget göra just då utan skickade brev till Växjö från mitt besök.
Nånmånad senare körde min värninna in mig igen. Slog näven i bordet å skrek till läkaren. Nu tar jag inte hem henne försen ni gjort nått. Läkaren gav morfin och lade in mig. Fick åka på ultraljud direkt och provtagning! En timme senare kommer läkaren inspringandes och sa. Du ska in i duschen nu! Om 15 min ska du opereras.. jaha.. vava dedå! Gallsten och en rejält inflamerad gallblåsa. 👌🏼. Tja, livet efter de då.. fortfarande ont i magen, dålig mage.. förjävligt! 2010 först sätter dom diagnos 1. IBS-D. Behandlasmed foodmap kost och tabletter mot gaser. 2012 förvärras allt. Jag får ännu mer ont i magen, börja svälla upp som en höggravid kvinna. Läkaren tar glutenprover. Visar högavärden men inte så högasom för celiaki. Men totalt överkänslig mot gluten. Jag spyr om jag äter de för mycket, och jag svällerupp när jag äter de, för ont i magen. Nån månad senare så rinner allt jag äter rätt igenom.. somvatten. Det startar nattetid, jag rent ut sagt skiter ut galla. Få åka in och ta kapslar med radioaktivt ämne för undersöka hur mycket radioaktivt som stannat kvar efter en vecka.. typ nada. Det visar sig att jag fått en sjukdom som ca 10% får efter galloperation.. nämligen Gallsaltsmalarbsorption. Få äta Questran för binda gallsalterna.
2013 på våren blir smärtorna brutala.. jag spyr å spyr.. var 5e minut i ett dygn.. blir sen lite piggare 1 dygn innan de vänder igen.. varje människa va livrädda för komma hit.. alla sa vinterkräksjuka, nä då, deva jag 100% säker på. Dygn 3 med kramper å kräknkngar orkar jag inte gå upp och ta hand om mitt barn, jag minns i prinsip ingenting, mer än att ambulansen stod i min dörr för hämta mig.. full fart med blåljus mot sjukhuset.. ett blodtryck på 49/34. Ett blodvärde på 186. Vaknar upp senare och minns inget. Jennifer hade hämtat Theo och läkaren hade gett mig 4 liter dropp. Jag låg isolerad med extrema kramper, morfin å dropp. 2 veckor på sjukhus och läkaren kommer in.. ber om ursäkt för dom isolerat mig, då mina prover inte visar spår på nån enda magsjukebakterie. Däremot så hade jag ju extremt höga infektionsvärden.
Utreddes vidare och kommer hem med kortisonbehandling för en inflamerad tarm! Diagnos: ospec. Kolit av svårare grad.
2015: jag får extremt mycket kaliumbrister på grund av allt som periodvis rinner rätt igenom. Så lågt att det vart livshotande och både hjärt och neurokirurg vart inblandade i undersökningar.. in å ut med kaliudropp!
Såpågår det ännu!
2015. Jag blir deprimerad, trött, låg kroppstemp, somnar sittandes. Tappar håret osv.. visar sigjag fått hypotyreos. Behandlas med Levaxin för detta.
2016: min bukspottskörtel slutar producera enzym. Livslång behandling med pankreatin sätts in! Dessutom blir mina njurvärden sämre och sämre. Jag får ödem i kroppen. Vätska i hela ben och bukområde.
2016: läkarna vill sätta ileus stomi. Jag vill inte. Får istället Rektalprolaps, cystosele, rektosele osv.. väntar på operation. Hela tarmsystemet pressas ner i nedre buken. Får inte äta mina mediciner som stoppar magen. Måste konstant gå på toa!

Jag kan gnälla MEN jag vägrar sjukpensionera mig som läkarna trodde. Ingen läkare undrar hur jag kan stå på benen! 35 år gammal med en 85 årings sjukdomar!
Är de nån somvägrar ge upp så är det JAG! Jag har inte lust att gå hemma, lustatt vara sjuk. Jag vill så mycket mer! Därför fightas jag med och för min sonoch mitt intresse! Att jag ens orkar träna och har tagit mig dit jag är idag är för mig helt otroligt! 43 kilo lättare, fitnesstjej med kämparglöd och livsvilja 💪🏼

Finns de nån somhållt mig uppe med huvudet över isen är det min kära vän, bror och coach Thom! Utan dig vid min sida hade jag aldrig orkat! Självklart är min son min drivkraft för orka för dig kommer jag alltid kämpa ❤ mina fantastiska fina vänner och min underbara familj❤

Dettaär en bråkdel av mitt liv! Jag har ett bagage med mig! Detta var bara somatiska delen 🤗
Släng all skit bakom dig, bearbeta och res dig upp ❤ du anar inte hur mycket världen vill ha dig. Hur mycket människor som vill dig väl, som får dig att var dag kämpa 👊🏼 Never give up, keepit up and ... Dont dream your life, live your dream 🌟🌟🌟

  • 460 Readers

Likes

Comments