Påsklovsveckan slut, barnen åter i skolan! Guud så skönt! Dock är jag nu rastlös själ! Gud vad jag längtar tillbaka till jobbet, alla underbara kollegor.

Gymmet flyter på 3-4 dagar i veckan, så oxå dieten. Men tycks ha stannat upp! Andra bullar när gipset åker av på Tisdag! Givetvis ingen styrketräning, mer än som jag gör idag, men de bli en befrielse! Kan i alla fall gå mer på löpbandet👌🏼.

Har vart endel strul med grabben, inne på medicinbyte nr 4 nu! Håller tummarna denna gång!

Nu har jag äntligen fått grabben till vilja flyga igen 🙏🏼🙏🏼🌟. Bokade i förgår en resa för bara oss 2 👌🏼 om 11 dagar drar vi till Rhodos 🌴☀️.
Hittade en ganska prisvärd resa. 6100 spänn gför båda, all inclusive på 3 stjärnigt hotell. 2 pooler, 100m till havet. 8 km till Rhodos stad! Heelt ok 👊🏼

Nu är det bara 72 dagar kvar till Resa nr 2🙏🏼 Miami och fort louderdale för bayview camp 🌴☀️🌴☀️👙🏝 sol, träning utflykter och massa skoj! Å givetvis få jag träffa min pingla Jenni som bor i Davie 🌟 ca 15 min från Fort Lauderdale 🙏🏼❤️.

Nu väntar en barnfri helg, och jag har inte ett skit planerat 😳 allvarligt! Måste komma på nått skoj nu!! 😂😂💪🏼

Påsken firades givetvis med familjen 👌🏼🌟
Mor, sis Emelie, sis angelica med sambo Robbin och lille nytillskottet Julius. Robbins föräldrar Lotta & Classe och så Theo å jag 🐥🐣🐥🐣

Och jaha! 6 dagar till man blir ett år klockare, ett år närmre pension, närmre 40 än 30... 💪🏼
Samma dag börjar Theo med soin fotbollsträning! Han ska bli proffs å försörja sin mamma 🙏🏼💪🏼👌🏼
Kommer spela i HAIF (hovshaga allmänna idrottsförening) 👊🏼⚽️⚽️⚽️. Riktigt taggad grabb ⚽️👌🏼


Dags för sömn.. over and out! Take care 👌🏼🙏🏼🌟

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 28 readers

Likes

Comments

Längesedan man skev nått här 🌟
Men dags å uppdatera lite kanske 👌🏼

Kan ju börka med att säga, att jag faktiskt är trött på patetiska människor!
Vad vill folk? Såra? Vissa lyckas , vissa inte. Vissa kan jag bara garva ihjäl mig åt för att man måste skriva totalt onödiga saker om? Vad vill man ha ut? Bekräftelse? Svartsjuka? Godkännande? Eller bara få en till känna sig misslyckad?
Vissa saker i livet är jag bara jävligt glad att komma över. Människor som jag kanske lagt år på, för att bli skiten i näven! Känns jävligt skönt å gå vidare utan känna ett skit 👏🏼👏🏼

Den 1a April blev jag stolt moster till Lille Julius ❤ mosters lille skatt. Jag erkänner att jag nog kommer bli sådan där barnkidnappare framöver. Så mysigt 🌟🌟 All lycka till fina Sis Angelica och Robbin , han bakade ni fint 👌🏼🌟❤.

Har vart typ otursförföljd hela 2017 nu, bilstöld, taskiga värden, bruten tå, och bruten hand.. glassar runt i gips och de till den 25 e april. Sjukdkriven halva maj! Men, jag är trots allt glad över att det inte gick värre, life goes on! Visst är det tråkigt med träning och allt! Men jag kommer igen till sommaren 💪🏼🌟👏🏼. Just nu kör jag få pass i veckan! Dvs ett överkropp med mycket gummiband och maskinträning, som inte påverkar hand och handled. Mycket easy weigths och high reps. Sen blir det en underkropp i veckan, där oxå endel maskin ex benspark, lårcurl, enbens benpress, utfallssteg utan vikt, hip thrusth å lite smått å gott 💪🏼, cardio å mage blir det nått pass. Dock inte mycket cardio. Max 12 min åt gången. Får ej svettas under gipset 👊🏼. Men skönt att jag kan stå på benen. Nästan 3 v tog de innan jag kunde få i foten i en sko och gå. Låg på soffan hela dagarna.

Kosten är just nu viktig. Ser till å få i mig mycket protein. Eftersom jag inte rör på mig lika mycket så blev det en liren sänkning av kosten 👌🏼🌟

Just nu är det påsklov för kidzen. Firade in det i måndags med fika, bara jag och Theo 👏🏼. Inatt har han haft övernattningskompis 😍 å snart är det påsk 🐣🐥🐣. Kommer givetvis fira med familjen och massa god mat. Påskäggs skattjakt osv 🐥🐥🐥.

Hoppas ni alla får en fin påsk 🐣🐣🐣


  • 40 readers

Likes

Comments

Vad ska jag börja! Det vet jag knappt.. men en sak är säker.. jag undrar vad jag gjort för få alla världens jävla sjukdomar! Nej jag är inte hypokondriker! Detta är vad som faktiskt somatiskt är diagnos satt på mig!!

Allt började år 1997. Jag åkte in och ut på sjukhus medextrema magsmärtor, läkarna trodde blindtarmen. Nej det va inte blindtarmen! Man visste inte vad de var, diagnos: magkatarr!
2001 blev de hela värre. Konstant ont i magen.. guess what.. mitt första magsår fick jag.. läkarna var fundersamma! Tester gjordes.. de visade sig va refluxsjukdom! Min klaff i matstrupen täpper inte alls tätt.. jag läckte magsyra 24/7.
1 år senare fick jag magsår igen.. läkarna var fundersamma. Stod ju på högdos Nexium. De visade sig vara baktriellt magsår! Lång antibiotika behandling.
2002. Min mage ballade ur helt, konstant dålig i magen.. gasig osv.. ingen visste varför! Men det visade sig vara laktosintolerans! Men de blev inte så mycket bättre med laktosfritt! Dessutom i slutet av 2002 fick jag extremt ont i magen.. sådana anfall att jag kräktes. Läkarna sa magkatarr, refluxsjukdomen. Ökning till högsta dos av nexium och tabletter mot illamående, samt lite novaluzid extra. Ett år senare stog jag inte ut med magsmärtorna, jag krälade till toaletten, både 2-3-4 ggr i veckan! Fixk starka värktabletter.. 2005 åkte jag in å ut, fortfarande samma. Bodde då i studentkorridor. Min vän tröttnade på köra mig in å ut på sjukhus. Vi var i stockholm en kväll på en cypern reunion fest på chaplins. Det slutade med att jag hängde över toaletten å kräktes grönt, plågad av smärtor. Folk ringde ambulans, iväg till södersjukhuset och hög på morfin. Läkarna kunde inget göra just då utan skickade brev till Växjö från mitt besök.
Nånmånad senare körde min värninna in mig igen. Slog näven i bordet å skrek till läkaren. Nu tar jag inte hem henne försen ni gjort nått. Läkaren gav morfin och lade in mig. Fick åka på ultraljud direkt och provtagning! En timme senare kommer läkaren inspringandes och sa. Du ska in i duschen nu! Om 15 min ska du opereras.. jaha.. vava dedå! Gallsten och en rejält inflamerad gallblåsa. 👌🏼. Tja, livet efter de då.. fortfarande ont i magen, dålig mage.. förjävligt! 2010 först sätter dom diagnos 1. IBS-D. Behandlasmed foodmap kost och tabletter mot gaser. 2012 förvärras allt. Jag får ännu mer ont i magen, börja svälla upp som en höggravid kvinna. Läkaren tar glutenprover. Visar högavärden men inte så högasom för celiaki. Men totalt överkänslig mot gluten. Jag spyr om jag äter de för mycket, och jag svällerupp när jag äter de, för ont i magen. Nån månad senare så rinner allt jag äter rätt igenom.. somvatten. Det startar nattetid, jag rent ut sagt skiter ut galla. Få åka in och ta kapslar med radioaktivt ämne för undersöka hur mycket radioaktivt som stannat kvar efter en vecka.. typ nada. Det visar sig att jag fått en sjukdom som ca 10% får efter galloperation.. nämligen Gallsaltsmalarbsorption. Få äta Questran för binda gallsalterna.
2013 på våren blir smärtorna brutala.. jag spyr å spyr.. var 5e minut i ett dygn.. blir sen lite piggare 1 dygn innan de vänder igen.. varje människa va livrädda för komma hit.. alla sa vinterkräksjuka, nä då, deva jag 100% säker på. Dygn 3 med kramper å kräknkngar orkar jag inte gå upp och ta hand om mitt barn, jag minns i prinsip ingenting, mer än att ambulansen stod i min dörr för hämta mig.. full fart med blåljus mot sjukhuset.. ett blodtryck på 49/34. Ett blodvärde på 186. Vaknar upp senare och minns inget. Jennifer hade hämtat Theo och läkaren hade gett mig 4 liter dropp. Jag låg isolerad med extrema kramper, morfin å dropp. 2 veckor på sjukhus och läkaren kommer in.. ber om ursäkt för dom isolerat mig, då mina prover inte visar spår på nån enda magsjukebakterie. Däremot så hade jag ju extremt höga infektionsvärden.
Utreddes vidare och kommer hem med kortisonbehandling för en inflamerad tarm! Diagnos: ospec. Kolit av svårare grad.
2015: jag får extremt mycket kaliumbrister på grund av allt som periodvis rinner rätt igenom. Så lågt att det vart livshotande och både hjärt och neurokirurg vart inblandade i undersökningar.. in å ut med kaliudropp!
Såpågår det ännu!
2015. Jag blir deprimerad, trött, låg kroppstemp, somnar sittandes. Tappar håret osv.. visar sigjag fått hypotyreos. Behandlas med Levaxin för detta.
2016: min bukspottskörtel slutar producera enzym. Livslång behandling med pankreatin sätts in! Dessutom blir mina njurvärden sämre och sämre. Jag får ödem i kroppen. Vätska i hela ben och bukområde.
2016: läkarna vill sätta ileus stomi. Jag vill inte. Får istället Rektalprolaps, cystosele, rektosele osv.. väntar på operation. Hela tarmsystemet pressas ner i nedre buken. Får inte äta mina mediciner som stoppar magen. Måste konstant gå på toa!

Jag kan gnälla MEN jag vägrar sjukpensionera mig som läkarna trodde. Ingen läkare undrar hur jag kan stå på benen! 35 år gammal med en 85 årings sjukdomar!
Är de nån somvägrar ge upp så är det JAG! Jag har inte lust att gå hemma, lustatt vara sjuk. Jag vill så mycket mer! Därför fightas jag med och för min sonoch mitt intresse! Att jag ens orkar träna och har tagit mig dit jag är idag är för mig helt otroligt! 43 kilo lättare, fitnesstjej med kämparglöd och livsvilja 💪🏼

Finns de nån somhållt mig uppe med huvudet över isen är det min kära vän, bror och coach Thom! Utan dig vid min sida hade jag aldrig orkat! Självklart är min son min drivkraft för orka för dig kommer jag alltid kämpa ❤ mina fantastiska fina vänner och min underbara familj❤

Dettaär en bråkdel av mitt liv! Jag har ett bagage med mig! Detta var bara somatiska delen 🤗
Släng all skit bakom dig, bearbeta och res dig upp ❤ du anar inte hur mycket världen vill ha dig. Hur mycket människor som vill dig väl, som får dig att var dag kämpa 👊🏼 Never give up, keepit up and ... Dont dream your life, live your dream 🌟🌟🌟

  • 119 readers

Likes

Comments

Ska alltid lyckas få nått som stoppar mig eller begränsa mig! Jag är trött på vara sjuk! Trött på konstant kaliumbrist som begränsar mig, trött på leva i närheten av en toalett 24/7! Väntar och väntar på operationstid, att de ska va sådana köer! Jag är prioriterad i malmö, men.. dom kan inte hålla de att de blir inom 3 månader.. de har gått över de nu, om jag har tur blir det innan sommaren!

Körde ben ihop med coachen igår! Jag vill, jag kan och jag ska.. men de gick inte köra astungt igår, för min jävla kaliumbrist! Så fort jag böjde tungt, krampade både tår, vader och underarmar! Underarmarna för jag håller hårt i stången! ☹️

Men, jag är inte direkt känd för att " Ge upp" en jävla vilja har jag, å skam den somger sig.. istället för 3 tungaset, blev 6 set, lite lättare!

Hämtade nya bilen igår 💃🏻 hade bästa kollegan och vän Emila med mig! Alltid trevligt att hämta bilen från röda mattan och dra av skynket! Det är en Polo Tsi bluemotion -2017 👊🏼 min närmsta 3 åren! Leasing såklart! Lämnade in förra ilen! Vi hade 3 bra år ihop 💪🏼

Sportlov för grabben! Vart ledig 2 dagar- dvs sovmorgon! De händer sällan 😝

Nu snart mot gymmet 💪🏼

  • 185 readers

Likes

Comments

Är det nu man ska ta och erkänna helgens synd? 😝 sista cheatmealet blet cheatday deluxe i lördags.. tippar på att jag landar på ca.. 6-7000 kcal 😅

Va ju på Venezia och käkade med syster och Theobus såklart, Systers sambo jobbade på Venezia och hann sällskapa oss en stund 😀 måste säga att jag älskar deras pizzor! Käkade en pizza med färska champinjoner, ananas, lök och parmaskinka med vitlökssås.. gudomligt gott 👌🏼 blev dessutom bjudna på dessert, mörk och vit tryffel 🙏🏼 förmodligen den godaste jag ätit.

Vi lämnade av Theo hos grannens barn, för se fifty shades of darker! Grymt bra faktiskt, även om den inte lever upp helt till böckerna 🙏🏼 synderna på bion.. tja.. säkert 1/2 kilo godis, och bio popcorn.. yeah💪🏼

Av nån lustig anledning va jag hungrig igen på kvällen.. hittade en glutenfri lasange ifrysen., tyckte portionen va i minsta lag, så en glutenfri havre mini snack pizza på de.. , nån godisbit med.. och en förpackning Lohilo glass!
Glömde visst att jag åt 3 havrebrödskivor på morgonen.. med ost, ägg & kaviar.. och 1 saffransbulle somfika när sis kom!
Nopp.. mådde inte bra efter detta MEN, på söndagen drog jag iaf till gymmet, körde axlar, triceps och biceps... tryck var det gunsen 💪🏼💪🏼💃🏻💃🏻

Måndagen träffade jag coachen! Vi mätte av, och la upp nya träningsupplägget som startar nästa vecka🙏🏼 kommer bli grymma veckor👊🏼 hann med lite cardio och ett riktigt bra ben/rump pass! 4 set knäböj.. 4 set frontböj med viktskiva, 4 set tunga utfallssteg, 4 set raka marklyft som sen avslutades med lite rumpa.. 4 set högreps hip thrust och 4 set kick backs!!
Kan bara säga att jag nu lider av extrem träningsvärk 🙈

Igår va utbildning på jobbet, men hann med ett pass på gymmet ändå.. bröst & axlar 💪🏼

Idag är helt träningsfritt.. jobbat 7-18, sovit illa och magen ur balans!
Nya tag imon!!

Kroppen börjar sakta vänja in sig vid dieten.. fortfarande hungrig vid typ 3 tillfällen per dygn!! Det är nån timme innan det är dags för lunch .. har lunch 12 på jobbet, bli typ döhungrig vid 11.. en jävligt kämpig timme! Nästa kommer på kvällen.. jag är hungrig när jag lägger mig.. 3e.. vaknar mellan 02-03 och mår illa av hunger, klöks vissa nätter.. uppe och dricker ca 0,5 l vatten och somnar dock om till 05,30-06! Så bättre än innan! 😊

Underbart dessutom med solsken ute ☀️☀️☀️ blir så mycket gladare och piggare ☀️ hoppas på vår 😊

Fick det vackraste man som mammakan få på alla hjärtans dag av min älskade unge... se bild ❤❤🌸.
Ha en skön kväll 👊🏼👊🏼💃🏻

  • 183 readers

Likes

Comments

Vaknade igår av hunger redan 05.30. Upp och fixade frukost innan jag väckte barnet vid 7.
Kände mig ändå helt ok i kroppen.
Det är ju sista veckan på kortison och imon sista tabletten! Känns skitbra!! Hej då prednisolon! Hoppas vi aldrig mer ses igen! ( kommer ej ske) .
Åkte till gymmet körde 10min cardio, gick in och värmde upp och ett par uppvärmningsset böj.. så komkallsvettningar, illamående och det bara gick inte mera. Tänkte jag kör nått annat än böj där jag inte behöver använda bukmuskulaturen lika hårt, 4 set benspark senare och jag höll på spy! Hela dagen mådde jag illa. Samtidigt som jag känner början till kramper ikroppen! Extrem trötthet.. drar min vanliga slutsats.. de e kaliumbrist.. igen! Well, pallade inte åka och ta prover igår, så få göra de på måndag istället.
Kände bara en djup suck när jag gick ut i köket, öppnade kylen, tog fram Kajos flaskan ( flytande Kalium) och tog två rejäla klunkar ur flaskan.. tänker.. vilket jävla liv jag har.. här står jag åklunkar kalium ur en medicinflaska som de vore läsk! Behöver inte ens mäta upp det längre! Då är de fan illa!

Men, jag har fan inget att klaga på egentligen! Hur jävla sjuk jag än är, så är jag då inte döende nu! Detfinns alltid nån som har det värre och detfinns dom som får utstå att hela ens värld och liv rasar samman på grund av detta jävla land!!
Jag kommer strida för den personen tills blodet sprutar! Min familj betyder allt 🙏🏼👊🏼❤

Blev i alla fall film mys med Theo igår och rensning av hamsterbur 🤗

Vägde mig idag efter 5 dagar på diet.. släppt ett par kilo 👏🏼 vätskan rinner av! Men idag äter jag min sista cheat!! Sen är de inget cheatmeal på 4 veckor!! Kommer bli riktigt tufft! Prövning!!! 🙌🏼🙌🏼🙌🏼

Idag kommer Sis❤ vi ska äta pizza på Venezia, och på bio.. Fifty Shades of darker 👊🏼👊🏼 äntligen är den där Grey tillbaka efter 2 års väntan 🙏🏼

Så have a awesome saturday 👊🏼👊🏼

  • 187 readers

Likes

Comments

3 dagar har gått av dieten.. säger bara... fyy fan vad jag är hungrig!! Det är övergående.. försöker jag intala mig själv varje dag nu...
Klart attdet är värre dessutom när man är på jobbet.. ännu mer hungerdå man vart uppe tidigt å lägger sig sent!!

Prövning 1 på jobbet idag.. när man sitter vrålhungrig på APT möte, och det serveras goda fina frallor.. den va smått jobbig... slutade med en lunchlåda 11,45.. fortfarande hungrig, så kom sötsuget när jag kom till kiosken på jobbet.. prövning 2 .. en pepsi max och jag var botad!

MEN, när man åker till gymmet efter jobbet, å man inte ätit på 2,5 timme, det suger.. lyckades dock tänka bort det under träningen!

Man sitter efter gymmet och äter sin middag.. tar sista tuggan.. fortfarande hungrig..

MEN, 2 dagar till.. sen kommer det vända 💪🏼

Jag ska inte klaga för mycket, de är jag själv som satt målet👌🏼 åh hur som helst så har jag klarat mina dieter galant.. inget extremt dåligthumör, inga extrema hungerkänslor, ingen extrem trötthet och sömnbrist.. så nog fan ska denna också gå 👊🏼👊🏼👊🏼

Ryggpass blev de på gymmet🙌🏼👏🏼 imon stsar vi på cardio och ben 🙌🏼 känns awesome med endast 10 min cardio 4 ggr i veckan 👏🏼 och röra på mig mycket i vardagen 💪🏼

Nu sova! 4 dagarsledighet.. den är jag värd 🤗🤗

  • 209 readers

Likes

Comments

Vilken dag de blev! Dietdag 1.. utvärdering kort och gott... jag är AS HUNGRIG... men ja vet de vänder! Övergången är alltid värst!

Vaknade imorse redan 6,45 för upp ochgörq frukost! 1 kokt ägg, grött på 1 dl havregryn, pimpad med salt, kardemumma, kanel, och 15 gr proteinpulver 👌🏼 på de kalorifri sirap och sötströ👌🏼

Va fruktansvärt trött, somnade om till 9,45 innan jag gick upp, käkade mellis, som var 150 gr kvarg, lite hallon och ett äpple!

Bar av mot gymmet, träffade pt Kim som precis hade en kund som avbokat, så vi tränade ihop och det blev axlar & biceps idag 🙌🏼 endast 10 min på löpbandet!

Körde bort till en vän/kollega för lite skratt och mål nr 3...100 gr kokt ris, 150gr kycklingfile och 100 gr broccoli.. fortfarande hungrig som bara den.

Hämtat barn för sen bara slöa!
Mellis vid 16,30 blev 3 havreknäcke med 30 gr ost & 3 gr kalkon!

Mål 5 ikväll.. 120 gr lax, 120 gr potatis och sallad, paprika, rödlök och tomatmed kalorifri caesardressing 👌🏼

Nu är de dags för sista målet.. 1 ägg och 200 gr naturell lättyoghurt med 1/2 dl havregryn👌🏼

Imon är det jobb 10-21.15. Blir en prövning 👌🏼
Ingen träning imon! Men blir en 30-40 min pw på morgonen innan jobbet :)

Sussa gott 🙌🏼


  • 217 readers

Likes

Comments