Header

God-mittpådagen på er!
Sitter just nu i lunchrummet och är proppmätt haha. Imorse vaknade jag på första försöket med larmet och då låg Dennis klarvaken bredvid mig. Så vi pratade lite innan jag var tvungen att kliva upp för att fixa mig. För första gången på länge var det en jobbmorgon utan stress! Hade all tid i världen på mig kändes det som. Jag kom till jobbet 45min tidigt för att hinna ta ikapp ifrån gårdagen. Så skönt!
Stänger idag så efter jobbet blir det nog bara hem och mysa.
PUSS

Likes

Comments

Godkväll på er!
Sitter just nu i stadsparken med några vänner. Idag började jag jobba igen efter en veckas ledighet. Så jag tog även lite ledigt ifrån bloggandet. Trots att det blev en jobbig arbetsdag är det ändå skönt att vara tillbaka. Det känns så tråkigt att missa så mycket när man är borta!
Så nu sitter vi här. Mötte upp dom efter jobbet och alla köpte med sig någon slags mat och nu ska vi spela kubb (mitt lag kommer vinna). Så jag tänkte passa på att uppdaterar er medans jag kommer ihåg det haha!
PUSS

Likes

Comments

Bilder ifrån gårdagens besök i botaniska trädgården Uppsala. Hade suttit inne hela dagen igår och kände att jag behövde komma ut, så vi tog oss ner på stan och gick en promenad i botaniska. Faktiskt väldigt mysigt! Passade på att fota lite, har inte lärt mig alla inställningar än men är ändå nöjd med resultatet. Fota är verkligen det bästa jag vet! Blir så mycket roligare med en stöttande pojkvän dessutom ❤️

Likes

Comments

Gårdagen bestod utav middag på stan samt bio. Hur mysigt som helst! Vi har inte riktigt hittat på något speciellt bara jag och Dennis nu under semestern, så vi åkte ner på stan och åt på Panini igår. Jag specialbeställde någon slags hawaii (ananas på pizza är livet) och dennis tog en carbonara! Efter middagen mötte vi upp pappa som följde med oss på bio. Vi kollade på den nya pirates of the caribbean filmen. Väldigt sevärd film om man gillar äventyrsfilmer liksom. Till bion provade vi att köpa till smaksatta popcorn med caramel och tuttifrutti smak. De var ändå helt ok! Men föredrar vanliga popcorn bättre haha 😉

Likes

Comments