Contains affiliate links

Denna fina soffa köpte jag idag. Våran är inte längre duglig för att bli kallad soffa. Den har sina noppor, pinkad på ett antal ggr, en sån där typisk familjesoffa man egentligen inte kan vara rädd om. Men när denna skönheten kommer in så har jag koll på vad och hur den brukas. Soffan dyker upp om 1 månad ungefär. Fixar bortforsling 1 dag innan den nya soffan kommer.

Annars idag hände inget speciellt. Chillade hemma med film, popcorn, städning och tvättning. Ska fixa packningen inför i morgon så jag är klar för att dra hem till min väninna. Hon bor en bit bort. Hoppas jag hinner åka iväg till Huddinge kyrka. Ja, vad jag tjatar om den men den betyder så mycket för mig. Kram K

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag är d en sån här tråkig dag, tvätta, städa, fixa och packa. I morgon drar jag hem till en väninna och sover över tills måndag då vi ska ut med birka. Ikväll ska jag försöka ta tag i Orange. Vill gärna se 2 avsnitt.

Igår kväll gick jag ut med en väninna och arbetskollega. Vi hamnade på medis vinbar, sedan begav vi oss till Fridays i Östermalm. Stort ställe jämfört med den lilla i Kungsan. Hade det mycket trevligt och på länge så skrattade jag faktiskt-från hjärtat. Jag hade det väldigt roligt.

Så. Nu ska jag ner i tvättstugan. Hörs senare. Kram K

Likes

Comments

Jaa! Orange är igång igen. Blev magiskt lycklig. Säsong 5 i början är seg. Men kommer nog igång efter 4:e avsnittet, brukar vara så. Glöm inte att kolla in alla avsnitt. Dem har ett sammanhängande.

Ikväll bär det av till stan med en tjejkompis. Vi ska ses nu innan semestern för mig är över. Har 1 vecka kvar och sedan bär det av för jobb 1 vecka och sedan skolan den 7:e augusti. Jag ska då hoppa igång med vård och omsorgsarbete. Är ganska påläst där då jag arbetat med det på mitt förra jobb.

Näe. Nu klingade sms igång och jag ska göra mig iordning. Ha en bra helg alla. Kram K

Likes

Comments

Till lunch ville pojkarna ha pizza. Gick först förbi Hemköp och köpte sallad och frukt. Jag älskar ju sallad. Kommer aldrig kunna leva utan den.

Jaha. Vad händer idag för oss?
Nu sitter vi och bara tar det lugnt med Ipad och filmer. Varför går vi inte ut i det fina vädret?
Vet faktiskt inte. Vi väntar på diskmaskinen som ska komma. Jag ska ta mig en kopp kaffe och fyllda rån till.
Jag ska iväg ikväll och träffa en kompis från mitt förra jobb.

CiaoLikes

Comments

Contains affiliate links

Jag tänkte bli lite fin nu innan skola och hösten sätter igång. Jag är inte den tjejen som har 15 paletter med olika ögonskuggor. Jag köper det jag verkligen behöver och använder. Blir shopping var 3:e månad för mig som högst.
Jag såg ett tips och följde efter men fast med ett annat sminkmärke. Och nu är min röda fina hårfärg brunröd igen så jag vill byta den till-svart.

Likes

Comments

Regnjacka strl 98
POP fleece strl 92
Bamse regnbyxa strl 116
IdaT tröja strl 98
NIke tygskor strl 27

Maila mig eller meddela via kommentarer/facebook


Regnjacka strl 98
POP fleece strl 92
Bamse regnbyxa strl 116
IdaT tröja strl 98
NIke tygskor strl 27

Maila mig eller meddela via kommentarer/Facebook (kw.feltsen)

Likes

Comments

Vi åkte in till stan vid 13:30 idag och begav oss till Sankt Eriksplan. Här ligger en av mina parker som jag var i som ung. Jag gick på dagis vid Odenplan. Ja, dagis hette det då. Nu 2000 talet förskolan. När parken fanns på min tid när jag var liten fanns där en väldigt gammal gul traktor om jag ej minns fel. Försökte hitta en bild på den men icke. Tror jag har i min bildsamling hemma.

Efter parken blev det filmen dumma mig 3. Barnen tyckte den var bra. Väl hemma fick jag ont i huvudet och tar det lugnt. I morgon är det fredag, det betyder min fredagsdans. Eller kanske ett fint glas vin till kvällen. Kram K


Likes

Comments

Nu ska denna skiten ut! Idag blev det lite diskussioner huruvida vi män och kvinnor tänker om en del grejjer men det blev bra i slutändan. I morgon kommer den nya maskinen in till oss. Våran gamla strejkade och faktiskt gav upp idag på riktigt.


Vi ser på dumma mig 3 idag vid klockan 4. Blir såklart mall of Scandinavia biografen. Barnen är förväntansfulla.

Likes

Comments

Jag är SÅÅÅÅ efter med precis ALLT! Nu när jag laddar CC i datorn får jag mer rundor och mera att krossa. Ligger på bana 149, svår i mobilen som tusan. Fler och bättre drag via datorn. Och jag kom just på detta nu. Åh, kära dig da Stina. Nu får jag ta och uppdatera mig lite mera i olika saker jag är engagerad i eller vad säger ni? Haha.

Bara en lite tråkig grej såhär en kväll som denna. hahah! Jag skrattar gott åt mig själv och ni andra med.

Likes

Comments

Idag fick vi ett infall av att åka och bada den ene sonen och jag. Vi tänkte först Sundbyberg men blev senare Eriksdalsbadet. Vi hade det jättekul och badade i 2 timmar.

Blev ingen sadel idag. I morgon funderar jag på att åka till Huddinge en sväng. Kyrkan är så fin den.

Ikväll tar vi det lugnt. Jag ska slökolla på någon serie på Netflix. Får se vad jag hittar.

Kram Kristina

Likes

Comments