Hej. Nu har jag varit och röntgat ryggen då jag är inne på 3:e veckans smärtor.

När jag vet mer uppdaterar jag..ont har jag, riktigt ont😭

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan på er alla. Jag praktiserar för fullt och får lära mig lagom med saker. Just nu är jag VAB då min son fick i sig något som magen reagerade starkt på så vi är hemma och försöker att få magen i schack igen. Jag försöker att studera nu medans jag är hemma. Läser om äldres mediciner och om värdegrund inom äldreomsorgen. Mycket givande och bra information som man kan reflektera över hos sin praktikplats.

Så. Nu ska jag gå och handla glass, beställningen är gjord av min son. Mamma gör vad som bes om.

Kram K

Likes

Comments

Tjingeling på er allihopa.
Jag går just nu praktik och är väldigt utmattad när jag kommer hem. Ryggen har tyvärr blivit lite trasig. Inget har med lyft eller så att göra. Bara att den inte vill fungera till 100% längre.
Jag har tagit tag i detta nu och ska börja gå på kiropraktik samt sjukgymnastik vecka 39. Får stå ut i 1 vecka till. När jag rör mig fungerar ryggen bra men vid för mycket stillasittande blir den stel och väldigt skör. En del har sagt att jag bör ta det lugnt, men då jag bäst känner till min rygg och scoliosen jag har är det bättre med rörelse. Min praktik har ingenting med ryggen att göra.

I torsdags blev ryggen ond och jag grinade påväg hem. I går fredag var det lite bättre under dagen men igår kväll blev det för mycket igen och jag la mig och sov vid 8 tiden pga. värken.

Idag blir det lugnt och i morgon med. Kan inte göra så värst mycket åt detta nu än rörelse i gradvis skala. Känner mig för och gör inget påfrestande. Det här får jag några gånger om året men nu i 35 års åldern och uppåt kan det bli värre enligt källor.
That´s my Life. Ryggen är min absoluta svaghet och den behöver omvårdnad. Allt annat struntar jag i.

Yepp. That´s all. kram från mig.Likes

Comments

Jamen sta lääge då?

Igår var jag och äldste sonen iväg till gröna lund och spelade, åkte karuseller och hade det jättetrevligt.
Vi vann minions, badankor och lite ploj.
Idag har jag städat hela lägenheten och tänkt ut lite hur vi gör till senhösten. Jag vill byta rum med barnen då de behöver några bättre centimeter och bättre planerat rum. Vårt sovrum är fyrkantigt och är lätt att möblera om medans barnen knappt har ute nu pga det är så konstig planlösning därinne. Så JAG vill att de ska få ett bättre rum att kunna vara i utan dolda utrymmen och tomma utrymmen som det knappt går att göra någonting åt.

Deras våningssäng som de har nu kommer att monteras ner och ersättas med en väx säng samt en 2 meters säng.
Växa sängen ska Sam ha då han är lite mindre i storlek och William får ha en stor säng.
Jag säger till er när jag vill ha hjälp med nedmontering av våningssängen mot en summa såklart. Den ska UT eller ja...skänkas mot den som vill montera ner och upp igen.

NU på måndag går jag på 4 veckors praktik och är mycket förväntansfull inför detta.
Annars händer ingenting. Jo. OM ni sett expressens framsida idag om de som får jättelåg pension så är min sk. styvmor med på 1:a sidan.

När ska jag börja träna bort mitt bukfett jag har? Ja ni. Får se hur dagarna på praktiken är. OM jag börjar en eftermiddag och jobbar kväll så kanske jag kommer iväg på dagen eller tyvärr bara på helgerna. Kram K
Likes

Comments

Ja, hörrni. Nu är jag snart klar med mitt studerande för att snart få gå på praktik. Jag ska vara på ett boende med dementa.
Ska bli jätteroligt och ser fram emot detta så himla mycket. Har sett på lite filmer så jag är förberedd på vad som kan hända lite när jag hamnar i olika situationer. Och hur jag tänker eller säger saker till de boende och hur kroppsspråket ska vara.
det här ska bli himla kul grej och snart ska jag ringa stället för att se när jag får komma på måndag morgon/kväll/eftermiddag.
Jag tar detta på STORT allvar. Jag är denna tjej som vill mycket och vill lära mig så mycket som helst. Då man stått på samma köl i 9 års tid och nu ska omskola sig, det känns faktiskt rätt och härligt! Jag är på praktiken i 4 veckor, efter det är det avslutningssamtal för denna kurs.

NU ska jag ta och dricka upp mitt kaffe och ta en break. Kram K


Likes

Comments

Tjolahoppsan. Igår kväll klockan 22:30 blev jag äntligen klar med mina uppgifter, suttit sedan klockan 13 och skrivit och tänkt, kollat Youtube osv. Man kanske anser mig som en sk. plugghäst men en sak ska ni veta. Jag VILL lära mig och har en GRÄNS på HUR MYCKET jag vill lära mig. Om jag vill fördjupa mig i ett ämne så gör jag det.

Igår kväll blev det tv och mys framför en film med godis och chips som sällskap. Helt perfekt för mig faktiskt.
Idag tänkte jag strosa runt i stadskärnan och kolla in deras utbud i spiralens galleria samt gå och simma lite på deras medley. Står olika öppettider så jag ska ringa och kolla av att det är öppet. Tänkte bada och simma innan jag åker hem 17:43 med tåget.
Frukosten var med mina förväntningar, ingen stor buffé utan rätt så likt hemmamiljön vilket jag gillar. Ja, vad heter hotellet jag är på? Pronova hotell och vandrarhem. Jag vill bara ha ett utrymme där jag kan lägga kläderna, kunna sova och en enkel frukost samt ha internetuppkoppling. Hotellet ligger cirka 20 minuter från stadskärnan så det är inte för nära heller. Så jag inte kan smita bort till centrum för lätt heller.

Det har varit helt okej här faktiskt. Jag har inte så höga krav överlag faktiskt när det gäller övernattningar. På detta hotell var det visserligen delad toalett och dusch för alla gäster. Jag gör så att jag tar en dusch vid simhallen innan hemgång istället.

Så nu ka jag packa ihop mitt, utcheckning om en timme vid 11.

Kram KLikes

Comments

Hejsan och välkommen denna lördag. Nu är jag på väg till Norrköping för att studera klart inför min APL som startar om en vecka. Varför norrköping?Jag vill inte bli distraherad eller störd i mitt pluggande så då väljer jag att åka bort ett tag. Hotellet är så hjälpsamma. Incheckningen är vanligast vid 3. Men mitt rum är färdigt när jag komner vid 11😆 snacka om bra service. Har Wifi så jag kan studera med datorn. Nära till bibliotek och fitness om jag vill ta ett avbrott med träning eller simning. Då ligger ej badhuset så långt bort heller. Nu ska jag öppna datorn föt lite studier innan jag kommer till staden. Kram k

Likes

Comments

Är när en person INTE TAR HÄNSYN TILL ANDRA! Tillexempel vid sjukdom eller förkylning. Nu ska jag berätta MIN version.
Jag börjar bli förkyld hemma och pratar om att det en viss person man varit hos som burit på smittan. I nästa läge berättar min man att hans kollega är på jobbet och är förkyld. I sin tur kommer min man hem och bär vidare på smittan istället för att säga åt sina anställda att de ska gå hem då de är förkylda och bär ev. på virus. Nästa grej som händer nu är att jag är förkyld och min man blir förkyld. Går mannen till jobbet trots sin förkylning, JA! Han bär runt på sina bakterier runt om i landet och på arbetsplatsen istället för att vara hemma och minska smittan. Jag tror jag säger något ib stil med att hans anställda bör vara hemma istället för att gå runt mellan personer och sprida smitta.
Vad gör mannen sen da? Han går till jobbet förkyld varje dag och inte stannar hemma för att bli frisk ordentligt, orsaken?
Det får ni fråga honom om.

Vad tycker NI om detta? Jag skulle då INTE tycka detta är okej. MEN för en del personer är egot så stort hos de själva och de tänker ALDRIG på sin omgivning!!

Jag sitter här nu och har varit förkyld i en veckas tid, ingen förbättring. Var i skolan och tyvärr blev mer förkyld.
Jag är inte bättre själv nu som var i skolan. Men jag höll mig borta från folk på mitt sätt genom att ej kramas och andas på dem.

Kram KLikes

Comments

Jag kan inte släppa den här tanken på mitt psyke. Det är inte så dåligt egentligen. Jag ska vara glad, för min skull. Jag har barn, en man och ett stort hjärta, är hjälpsam mot de flesta. Bemöter folk med respekt och vidgat seende.
Vad mer kan JAG begära av mig själv?
Idag skaffade jag gymkort på fitness 24/7. NU ska jag må bättre än förr, drömmen om ett helande hjärta återkommer gång på gång och jag har fått ett annat perspektiv nu. Jag kommer att må bättre om jag bara fokuserar på rätt saker i livet. Mina barndomsvänner reste ifrån mig-för gott men jag finns i alla fall kvar.
Träningen är ett sätt för mig att fokusera på saker som är viktigt i mitt liv. Mitt studerande är också viktigt men jag mår faktiskt så jävla mycket bättre om jag får göra det JAG mår bra av. Musik och gymmet tror jag blir en taggad och jävligt bra fokus.

I nästa vecka kommer jag att starta på 24/7 i Sundbyberg just därför det finns gruppträning och tjej gym. En bra start i alla fall. Kram K

Likes

Comments

Nu är jah på g till blackeberg då jag ska hjälpa min väninna med skolarbetet. Att lämna in då vårt nya inlämningssystem är helt knäppt. Jag tog med mig datorn så fixar vi det därifrån.

Annars mår vi bara bättre och bättre. Ska in på öite möten här och där snart. Spännande med nytt fokus och mer livsglädje ❤ jag måste börja någonstans eller hur? Kram k

Likes

Comments