God fredag dere!

Nå har jeg endelig tatt helg, lang helg. Det er så sykt digg å tenke at det er helg helt til mandag. Men over til noe annet, jeg handlet litt igår. For det var 50% i en halv time på Glitter i går og gjett om jeg klarte å ikke kjøpe meg noe? jeg endte opp med et smykke og øredobber. Jeg tror jammen meg at jeg må kjøpe meg et stort skap for alle smykkene og øredobbene jeg har, for så mye har jeg hehe.
Denne helgen skal jeg begynne å pakke og ordne en del ting. Også skal jeg være en god del med min gode venninne Synnøve. Girl weekend it is! Det blir deilig å ha en rolig helg for neste uke blir det nok å gjøre for min del.
Jeg vurderer å starte en ny Instagram profil av boligen min, men er skeptisk. Orker jeg dette? vil jeg få følgere? Blir det gøy? ikke vet jeg,men jeg har helgen til å tenke det ut.

ønsker dere en flott fredag!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Wow jeg er så rastløs for tiden! jeg vil bare at tiden skal gå fortere og fortere. Jeg prøver å roe meg selv ned for jeg vet at det hjelper ikke å være så rastløs som jeg er nå. Men det går bare ikke. Jeg ser virkelig frem til å flytte og det er bare 6 dager igjen. Og jeg er mer klar enn jeg var første gang jeg flyttet. Men  i går ble det en liten Ikea tur med  Hina og den handle turen gikk raskt. Kansje fordi jeg ikke måtte ha så mye  som jeg trodde. Ingenting er bedre enn en enkel tur på Ikea. Og jeg kan nesten ikke vente med å vise dere boligen min! Nå sitter jeg hjemme til Synnøve og venter på at hun skal komme hjem.
Håper dere har en fin tirsdag!

Likes

Comments

For en helg det har vært. Jeg har ikke klart å slappet helt av før nå og det kjennes på kroppen.

På fredag var jeg ute med min gode vennine Hina og vi var på Big horn steak house i byen. Fy søren for en nydelig biff vi spiste, jeg blir aldri missfornøyd der. Vi stor koste oss og pratet i mange timer. På lørdag ble det en tur til Storlien for en liten handel med noen kollega fra jobben. Det var en veldig koselig biltur med gode samtaler og musikk. Så ble det fest på kvelden. Jeg var på vors hos noen koselige mennesker før det ble en by tur på oss. Det ble overnatting hos Synnøve og det er første gangen jeg har overnattet hos henne faktisk. Og gjett om vi pratet og fliret i noen timer både i går natt og idag. Vi hadde mye på hjertet og jeg er sikker på vi kunne pratet mye lengere.

Denne uken blir en rolig uke for min del med en del trening. Jeg har vært alt for dårlig på den fronten så her må jeg skjerpe meg. Så blir det å pakke ned ting for nå er det ikke lenge igjen til jeg flytter ut. Det er hele 8 dager igjen og jeg håper dagene går fort.

God søndag!

Likes

Comments

God kveld!

Nå har jeg funnet meg godt til rette i sofaen. Og her blir jeg nok sittende hele kvelden, sykt deilig.
På tirsdag startet jeg sykkel treningen min, det vil si trening til og fra jobb. Til jobb er det ingen problem, da er det bare nedover nesten. Men hjem igjen er det ganske tøft med oppover bakker. Men det er digg å sykle og jeg elsker det. Jeg håper det blir mye sykling i år og mye godt vær.  Men vi får se, her i Trondheim kan det slå begge veier.
Ellers så har vi hatt noen fantastiske fine solnedganger og her kommer det noen bilder som er tatt for noen dager siden.

Håper dere har en flott torsdag!

Likes

Comments

Nok en dag er snart over og det er jeg sykt glad for. Jeg teller ned dagene og timene til jeg skal flytte ut. For jeg kan knapt vente på å flytte ut herfra.  Det føles ut som dagene går saktere og saktere. Men jeg prøver å fylle opp dagene mine mest mulig, selv om det ikke går hver dag. For det å bo hjem til mor og far i en alder av 26 år er ikke særlig kult. Jeg trenger plass, det er ikke nok med barne rommet lengere. Det å bo for seg selv for å så flytte hjem igjen var ikke planen. Men slik er det, man kan ikke planlegge alt her i verden. Jeg prøver å tenke mest mulig positivt selv om jeg vet at en stressende periode venter meg. For jeg vet hvor stresset både mamma og pappa blir under flyttingen min. Alt skal jo bli så bra, men jeg tror det blir noen tøffe dager i mai. Men jeg får prøve å bli mest mulig positiv og tenke at jeg skal komme meg gjennom dette på best mulig måte.

Ellers så tok jeg noen bilder av de nydelige tulipanene til mamma. Altså gule tulipaner, fy flate så fin farge da! Jeg elsker blomster som har så flott farge, slike tulipaner og andre blomster skal jeg ha i min egen bolig. Ingen tvil om at de lyser opp i hjemmet! Og selfølgelig måtte jeg ha med et bilde av Vinni. Ingen tvil om at han er glad solen er tilbake i Trondheim. Han sov leeenge i solen hehe.

Ønsker dere en flott tirsdags kveld!

Likes

Comments

For en dag vi hadde i går!

Vi tok turen til Geitfjellet. Det var et stykke å gå, men så verd det når det var så flott vær i Trondheim igår. Også hadde jeg godt selskap rundt meg. Med godt selskap på tur kan man gå så mye lengere, værtfall for min del. Når vi kom på toppen ble vi lett frossene for der blåste det mye mer og vi så at det nærmet seg snø skur mot oss. Men med litt kaffe og nydelig utsikt så gikk det fint. Turen nedover gikk ganske raskt fra Geitfjellet for det begynte jo å snø, og vi var klare for å finne sofaen.

Etter en god stund på sofaen så ble det deilig nachos til middag med litt rødvin etterpå. Og det ble kortspill, Yatzy og rykte går. Sinnsykt koselig kveld må jeg si! Jeg behøver ikke å dra på noe hytte i påsken for å kose meg. Jeg trenger gode venner, god mat, spill og noe godt i glasset så er jeg veldig fornøyd!

Håper dere har en flott dag!

Likes

Comments

God kveld!

Denne dagen har virkelig gått fort og det er fordi jeg ikke bare har sittet inne idag. Jeg har vært en tur i byen med mine to gode venniner for å shoppe og prate litt. Det var kjempe koselig å gå litt rundt i butikkene og se hva som er vår moten i år. Det var veldig mye fint og mye som fristet, så det var viktig å begrense seg litt. Jeg endte opp med noen utrolig kule øredobber, nemelig ananas øredobber. Jeg så de og de bare måtte jeg ha. Kan nesten ikke vente med å bruke de! Jeg har virkelig kick for ananas. Jeg aner virkelig ikke hvor mye ananas ting jeg eier lenger for det begynner å bli en del hehe.

Ellers så var vi en tur på Friday's og spiste nydelig mat. Det var ekstremt rolig både på Friday's og generelt i midt byen. Og det tyder på at det er påske ferie og det er sykt digg. Etter handlingen dro jeg en tur til Synnøve for å slappe av og det trengte jeg. Det å shoppe i noen timer kjennes på kroppen litt. Og det er alltid koselig å komme hjem til henne å slappe av med kattene.

I morgen skal vi dra på en liten fjell tur, vet ikke hvor enda men det finner vi nok ut. Så blir det mat laging, prating, vin drikking og brett spill på oss. Nesten litt hytte stemning, jeg gleder meg masse!


Håper dere har en flott lørdags kveld!

Likes

Comments

God langfredag dere!

Det blir by ferie i år på meg. Jeg er ikke vant med det egentlig for jeg har alltid dratt en tur til Oppdal og vært på en hytte i noen dager. Men i år ble det ikke slik og det er helt greit. Vi er flere venniner som har by ferie i år og det blir nok en del ting vi skal finne på. Vi skal på en liten handle tur i morgen også blir det en liten fjell tur på søndag samt middag og brettspill på kvelden. For en hytte følelse kan vi jo få i byen også! Det er til hva man gjør det selv.

På onsdag var vi hjemme til Synnøve og spiste kjempe god pizza og bare pratet om alt og ingenting. Slike kvelder setter jeg veldig pris på, det er så koselig å bare prate og ta det rolig.
Denne påsken her blir ekstremt rolig for meg, men det skal nok gå bra. Jeg har bare godt av å ta det såpass rolig.

Jeg håper dere har en flott påske hvor enn dere er!

Likes

Comments

God kveld dere!

Da er påsken og ferien igang for min del. Og det er ekstremt godt kjenner jeg. Jeg har jobbet ganske mye etter bruddet med eksen som var i sommer 2016. Og helgene gikk til mye alkohol og by turer med venner. Fy søren så mange artige og lærerrike byturer vi har hatt. Men jeg skal ikke skjule at jeg var stresset og redd under denne perioden. Jeg var også lettet og glad for at jeg endelig var fri og kunne gjøre akuratt det som passet meg. Jeg synes jo at det var gøy i starten, men etterhvert kjente jeg mer og mer på et savn. Og det er jo forstålig når man har vært sammen med noen i 9 år.

Vi var jo enige om å gjøre det slutt, men jeg ble så lei meg. Han kjente meg så godt, han viste alt om livet mitt. Og nå var alt over? Nå er han ikke lenger del av livet mitt. Det var jo så tøft, for hvem kunne jeg snakke med nå? Hvem var her for meg nå? Heldigvis så hadde jeg noen venniner. De kjente meg ikke like godt som eksen, men det var noen der. Og de måtte desverre gå gjennom det samme som meg. Fy søren, enn at vi skulle bli en gjeng som ble single på omtrent samme tid? Og at de fikk se sider av meg de ikke hadde sett før. Det var skummelt. Men vi måtte hjelpe hverandre og bli enda bedre kjent med hverandre.

Det viser seg idag at uten disse jentene hadde jeg ikke klart meg like bra som jeg gjør idag. De står meg nært og vi går gjennom godt å vondt sammen. Vi hjelper hverandre og har hverandre uansett. Og selv om vi er ganske så forskjellige så har vi mye likheter også. Disse jentene vet hvem de er og jeg er glad i dere!

Jeg må si at idag er jeg utrolig lykkelig og har det utrolig bra!

Likes

Comments