​Jeg har shopping forbud frem til august, men jeg oppdaget noe i morrest. Jeg har nemlig kastet en god del sommer klær som jeg trengte til syden turen som er snart. Og sånt kan jo skje når man nettopp har flyttet, Så da ble det selvfølgelig litt handling på meg idag. Det ble tre nye klesplagg pluss 2 nye neglelakk. Jeg er fornøyd med kjøpene og holdt meg til det jeg trengte. Også kjøpte jeg to topper på tilbud som er jeg super fornøyd med. Jeg kjøper ikke så ofte klær på tilbud, så jeg er veldig fornøyd med det jeg faktisk fant, Ene toppen betale jeg bare 19 kr for, det er jo sykt billig da!

Også var det ekstra koselig på shooping når min gode vennine Synnøve ble med. Det ble litt sko og klær handling på Synnøve også og hun var veldig fornøyd selv med kjøpene. Så vi var to fornøyde jenter som gikk ut av City lade idag, 

Vell det skjer ikke mye ikveld, jeg skal ta det helt rolig med kjæresten. Men det er jo slik en ferie skal være, man skal salppe av og få tilbake krefter. I morgen blir det trening og trampoline land med noen venniner. Gleder meg til å vise dere bilder i morgen!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

​God ettermiddag!

Da har jeg nettopp kommet inn døren etter en lang gå tur på Ladestien med kjæresten. Så varmt og fint vær i Trondheim idag, skikkelig fin dag å gå på tur. Nå skal jeg slappe av før jeg og kjæresten drar hjem til mamma og pappa på middag også blir det kino i kveld med noen venner. Wonder women skal vi se, gjett om jeg gleder meg da!

Igår dro jeg med noen venner og kjæresten på SHB, byens beste burgere har de der. Og de skuffet ikke igår heller og det ble selvfølgelig et par øl der. Jeg traff ei vennine jeg ikke har truffet på noen år, herregud så utrolig koselig! Vi snakket selvfølgelig om alt og ingenting. Det var som før, ingenting hadde endret seg for vår del. Praten gikk i ett og jeg stor koste meg. 

Det er deilig å tenke på at jeg ikke skal på jobb i morgen, ferien har startet og det er sykt digg. Jeg har ikke vært mer klar for ferie enn det jeg var nå.  Og det blir mye gøy jeg skal finne på i år med gode venner. Og ikke minst skal jeg blogge om alt!

God søndag dere!

Likes

Comments

God ettermiddag!
Har nettopp kommet hjem fra en liten shopping runde med kjæresten min. Han måtte ha noen nye sommer klær og det ble noen veldig stilige klesplagg på han idag. Jeg blir så utrolig glad når han vil ha med meg på shopping og spør meg om råd. Det er så koselig og ikke minst gøy. Jeg har shopping forbud, så det å gå innom klesbutikker var litt tøft. For jeg ville så gjerne se på klær til meg selv, men et løfte er et løfte! Ingen handel og da kan jeg heller ikke se på klær. For hvis jeg begynner å se på klær da finner jeg garantert noe jeg vil ha og må kjøpe det. Men nei, jeg skal klare dette. Jeg er motivert og er sikker på at jeg skal klare dette. Men nå snakker jeg meg litt bort. Idag er det dagens outfit jeg ville vise dere. Det er tross alt sol og ganske varmt i Trondheim idag. Så da ble det sort skjørt (Bikbok), t-skjorte (Cubus fra ifjor), sko (Reebok fra London) og jeans jakke (kjøpt i Amsterdam). Synes denne outfiten er veldig simpel, men stilig. Håper jeg får brukt mer sommer klær i løpet av sommeren. Så jeg får vist dere enda flere outfits!
Ønsker dere en flott torsdag!

Likes

Comments

Jeg skulle ønske jeg hadde en bankkonto som aldri gikk tom. At jeg kunne kjøpe akuratt det jeg ønsket meg til hvilken som helst tid. Økonomi er kjedelig og tøft i hverdagen. Jeg legger ikke skjul på at jeg elsker å kjøpe nye klær, sko, ting til boligen, sminke osv. Men fra og med i dag har jeg forbud mot å kjøpe disse tingene frem til Stockholm tur i august. Det er selfølgelig veldig tøft for meg, men dette må jeg vell klare?

Jeg tror det å legge inn et forbud med noen venniner er lurt og motiverende for min del. For jeg tror at en liten sum ikke utgjør så utrolig mye, men det gjør det faktisk. Jeg tror det å kjøpe et nytt klesplagg er det jeg trenger, men så trenger jeg det faktisk ikke. For jeg har jo nok hjemme, det er bare jeg som blir fort lei og er redd for gjenbruk. Men nå skal jeg utfordre meg selv litt og det gleder jeg meg litt til faktisk. Jeg tror det blir gøy å utfordre meg selv på dette for det har jeg aldri gjort før.

Så hva annet enn å avtale med noen veninner at vi har shoppestopp frem til august? Jo, jeg har nemlig lastet ned Jenny skavlan sin app TISE, hvor jeg har trykket meg inn på shoppestopp frem til den datoen i august. Da finner jeg ut hvor mange dager jeg har klart meg uten å kjøpe klær og sko, hvor mye kg CO2 jeg har jeg har spart, kg kjemikalier og tusen liter vann. Dette er jo veldig motiverende da! Og ikke minst utrolig bra for miljøet. Dette låter så sykt bra.

Jeg har virkelig trua!

Likes

Comments

God mandag dere!
Sitter hjemme og holder på å gjøre meg klar til Tabeta time på 3t idag. Det blir utrolig hardt, men jeg skal fullføre treningen.
Ellers så kjøpte jeg meg en rå lekker plante i helgen. Knall grønn og fresh plante til hjemmet. Jeg elsker grønne planter, det gir så mye liv til hjemme mitt. Jeg er super fornøyd og synes mester grønn har så sykt mye fint for tiden! Vil ha flere hehe. Grønt er min farge i år, det er det ingen tvil om.

Likes

Comments

God kveld der ute!

Det har vært godt med en liten pause fra bloggingen. Jeg har vært skeptisk om jeg ville forsette å blogge, men jeg fant fort ut at jeg trenger å blogge litt. Jeg trenger min lille dagbok i hverdagen min.

I går var det innflyttnings fest hjemme hos meg. Det var utrolig gøy og bra innflyttnings fest. Men noe annet kunne jeg ikke ha sett for meg med så gode venner som jeg har rundt meg. Jeg blir i min lille boble når jeg er med de fantastiske venne mine, ingenting annet betyr så mye som å se vennene mine kose seg på mine fester. Og de fine gavene jeg fikk da, herregud så gla jeg ble og ikke minst takknemlig. Trodde aldri jeg skulle få så mye fint, det føltes ut som jeg hadde bursdag! En av gavene må jeg dele med dere. Jeg fikk nemlig et stort gull lykketroll som jeg hadde ønsket meg STORT. Jeg hadde aldri trodd de ville kjøpe den til meg, men fy søren de gjorde det. Jeg fikk lykketrollet mitt og har plassert den fint i framskapet mitt. Jeg er i ekstase folkens hehe. Jeg sitter her idag og er knall fornøyd med helgen. Nå er det bare en liten uke igjen med jobb så er det 3 uker med ferie. Herregud hvor jeg gleder meg for vi jentene skal finne på mye gøy dette året!

God søndag!


Likes

Comments

God søndag!
Da har vi kommet til juni og det er jo deilig. Første sommer måneden! Jeg håper dette blir en fin og varm sommer, men så langt er jeg ikke imponert. Men jeg håper det snur. Idag er det jo deilig vær ute og jeg passer Vinni i noen dager. Så vi skal ut på en lang tur idag og nyte god været! Så håper jeg dere har hatt en fin helg så langt.

Likes

Comments

Okey, så har det seg slik at jeg ble veldig lei av både trening og sunt kosthold. Jeg måtte ha en pause, men den har vært lang nok nå. Så jeg bestemte meg for at idag skulle jeg starte med sunt kosthold og trening. Men det gikk ikke, for gjett hvem som har fått verdens største og vondeste gnagsår både under og bak på foten. Åja da, det ble meg vettu. Så her blir det ikke trening på en enda lengere stund. Heldigvis har jeg vært flink på mat fronten idag. Jeg har spist mer riktig og ikke noe godis. Hurra! Jeg har startet med noe idag og det er bedre en ingenting. Men jeg legger merke til hvor viktig det er for meg med trening og sunt kosthold. Jeg trenger det for å få lettere hverdag og ikke minst komme meg gjennom hverdagen. Så jeg kan nesten ikke vente med å starte med hele pakken nå. Dette blir knall bra!

Likes

Comments

God ettermiddag!

Her starter jeg søndagen utrolig rolig. Orker ikke stort og det kommer av gårs dagens festligheter. Vi feiret nemlig bursdagen til Rikke og det var så utrolig koselig. Vi var på Graffi solsiden og spise nydelig mat og hadde noe godt i glasset. Etterhvert dro vi hjem til Rikke for å spise kake og prate masse. På Graffi fikk Rikke en liten oppmerksomhet og det var bursdags sang og en milkshake. Det tror jeg hun synes var utrolig gøy, men litt flaut hehe. Men utrolig hyggelig kveld var det. Igår måtte jeg innom City lade for å kjøpe en ny skjorte. Den er så sommerlig og fin synes jeg. Den er kjøpt på Vero Moda! veldig fornøyd med gård dagens antrekk. Det er ikke hver dag man får pyntet seg og sminket seg. Det er gøy når man først gjør det. Og her kommer det et bilde dryss av gård dagen.

Likes

Comments

God ettermiddag!
Nok en fridag i mai og det er sykt digg. Jeg trengte å sove litt ekstra idag. Jeg er så sliten etter tiden med flyttingen. Jeg har så vidt startet med trening igjen og det er sykt tøft å starte på igjen. Jeg vet at trening er viktig og sunt for meg. Men når man er ny forelsket så er det ikke alltid like lett å dra på trening. Og når kroppen er vanskelig og ikke vil trene så hjelper ikke akuratt dette på. Heldigvis for meg har jeg Synnøve som jeg skal trene med idag, det blir knall bra. Det er godt å ha noen å trene med. For da øker motivasjonen min litt også. Jeg håper på å komme i form etterhvert nå. Trening og sunt kosthold er det som skal prioriteres fremover nå!

Likes

Comments