​Så herlig søndag det var i går, perfekt avsluttning på en flott helg. Siden det var knall vær ville jeg ut. Jeg spurte et par venner og vi ble en liten gjeng. Vi solte oss, pratet og fikk kjent litt på vannet. Brr, det var friskt ja. Jeg skulle ønske jeg hadde på meg badetøy, for da hadde jeg tatt meg en bitte liten bade runde hehe. For det fristet jo litt, men samtidig vet jeg ikke om jeg hadde gjort det. Men jeg koste meg værtfall og Vinni fikk badet værtfall. Jeg skal love dere han var lykkelig når han fikk badet litt.

Etter noen timer på stranden dro vi på kompis for å spise hamburger. De har jo nydelig bruger der så vi var alle fornøyde når vi var ferdig spiste. Og jeg satt resten av dagen/kvelden igår å slappet av foran tv'en med Kardashians. Jeg utnyttet denne søndagen til det fulle og hele. Og det er slik søndagene burde være.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

God søndags morgen!

Søndagen har så vidt startet og det er fantastisk flott vær i Trondheim idag. Sommeren har absolutt ikke tatt slutt, det er kansje nå sommeren starter for fult her i Trondheim? Jeg håper virkelig det.

Men på torsdag så bestemte jeg meg for å bestille rundstykker og protein brød på døren vår til lørdag. Det å få ferske bakevarer på en lørdag morgen er så utrolig godt og en fin start på dagen. Kjæresten ble super gla når jeg fortalte han at jeg hadde bestilt dette på døren vår til lørdagen. Og gjett om vi koste oss både lørdags morgen og idag da? Og med litt kaffe er alt komplett her i hus værtfall.

Man kan bestille mye forskjellig på www.morgenlevering.no. Her kan man bestille croissant, brød, grove/fine rundstykker, juice, bringebærsyltetøy og mye mer. Prisene er ikke ille og med tanke på at man får det levert på døren er jo helt fantastisk! Det er bare å bestille seg bakevarer folkens.

Igår ble det grilling på meg sammen med noen gode venner og kjæresten. Vi koste oss masse og pratet om alt og ingenting. Vi fikk med oss en fantastisk fin solnedgang samt fyrverkeri. Lurer på hvor mange bilder som ble tatt av solnedgangen igår, for det tror jeg ble en del hehe. Vell nå skal jeg ordne meg litt og håper jeg får svar fra vennegjengen snart om de blir med på stranden eller om det bare blir en gå tur på Ladestien alene idag.

Likes

Comments

God lørdags ettermiddag folkens!

Startet lørdagen klokken 07.30 idag og det er jo digg. Jeg har rukket å spist frokost og lunsj, gått en tur med Vinni og vasket leiligheten. Dagen har så langt gått fort.. Idag blir det ganske rolig på dagtid, men i kveld skal jeg og noen venner grille litt og det ser jeg virkelig frem til. En litt rolig helg med gode venner trenger jeg akuratt nå.

Men igår kom Synnøve etter jobb for å trene litt med meg. Vi tok  ute trening og hadde selvfølgelig Vinni med oss. Det er alltid gøy og koselig å ha trenings partner som henne. Hun er veldig motiverende og så sterk da! Jeg er missunnelig og håper jeg kommer til å bli like sterk som henne altså. Vi trente med strikk igår, det er min nye trenings form. Jeg elsker å trene med strikk og gjøre mange forskjellige øvelser. Igår ble det mest rumpe og bein på oss. Jeg digger å trene rumpe og bein, men det er fordi jeg mestrer det så bra synes jeg. Det å trene overkroppen er verre, jeg må nok skjerpe meg der. Jeg håper det kommer med tiden. Men jeg er jo så svak der så det er ikke like gøy å trene overkroppen. Jeg skal omstille meg der etterhvert og bli flinkere med overkroppen. Jeg må skryte litt. Jeg klarte nemlig å stå på armene ganske lenge i går. Mitt mål denne sommeren er jo å få til å stå på hender ganske lenge uten å ramle ned og det går fremover der. Det er jo veldig gøy og motivernde da!

Jeg må si at jeg har virkelig funnet gleden med trening nå og håper den fortsetter slik fremover.

Ønsker dere en god lørdag!

Likes

Comments

Så her holder jeg på å vasker klær på full guffe. Det er nok noe av det kjedeligste jeg vet med hus arbeid. Men det må gjøres og når jeg utsetter det så kan jeg takke meg selv for at jeg har så mye klesvask. Ellers gjør jeg ikke stort annet idag. Jeg tenkte å trene, men sofaen er bedre. Men det blir trening på meg både i morgen og på fredag. Og 3 trenings dager denne uken er veldig bra. Så håper jeg å få trent med Andre i neste uke, det er så gøy å trene med noen. Det er absolutt mer motiverende og mer gøy. Men jeg trente i går og jeg fant en liten hund. Vinni (hunden min) ble helt vill og de gikk veldig godt overens. Jeg måtte ringe Falck og få hjelp fra de. De tok seg av han og jeg fikk den glade nyheten om at eieren har meldt seg. Og at de er gjenforent.
Vell nå skal jeg se serie og sette på mere klesvask.

God tirsdag!

Likes

Comments

Det har ikke vært den beste starten på uken akuratt. Vinni kastet opp i natt, det var måke drit på scooteren min og maskinen på jobben ville ikke starte idag. Så nå må denne uflaksen min snu! Men over til noe positivt, jeg var jo på vaffel besøk hos Morten igår. Andre', Synnøve og Dennis var selvfølgelig også der og det var jo ekstra koselig at alle kunne bli med. Vi pratet i noen timer og hadde det litt gøy med hverandre som å ta bilder av hverandre. Herregud for noen bilder sier jeg bare haha. Jeg har virkelig stor kost meg i helgen og har allerede laget grill planer med gjengen til helgen nå. Tiden den flyr det er bra sikkert!

God mandag!

Likes

Comments

Wow så fort denne helgen har gått. Men slik er det når man har litt planer iløpet av helgen. Igår ble det en liten by tur med noen venninner og Andre' etter fulgt av en deilig middag på Graffi Solsiden. Det ble selvfølgelig grillfest på oss alle og det var kjempe godt som alltid. Til dessert ble det strewberry dequri. Senere på kvelden dro jeg og Andre' en tur på Ladekaia for å hilse på noen i familien hans. Der ble det litt øl på oss, en del samtaler samt kort spill. Utrolig koselig! Vi har jo vært heldige med været i Trondheim i helgen og det er jeg veldig gla for. Dette gjør jo dagene så mye lettere.
Nå sitter jeg hjemme og slapper av litt før turen går til Morten for å spise vaffel. Ukens høydepunkt! Så skal jeg lade opp til en ny uke med tidlig vakter. Spent på hvor mye trening det blir denne uken med tanke på at Andre' har litt andre vakter enn meg pluss at jeg passer Vinni. Men at det blir noen fine turer denne uken er jeg ikke i tvil om.

God søndag

Likes

Comments

For en flott uke med masse god vær det har vært i Trondheim denne uken. Helt magisk! Så tid til noe blogging har det dessverre ikke vært. Jeg har rukket å trent 2 ganger denne uken, gått litt turer, grillet og spilt vollyball. Jeg har virkelig kost meg og levd livet og idag blir det å dra å se litt i byen. Det er jo Olav fest dagene i Trondheim og da må jeg dra å se litt. Senere idag blir det grillfest på Graffi solsiden med noen venner og kjæresten. I morgen skal jeg og typen passe hunden til mamma og pappa. Jeg gleder meg sykt mye for det er så herlig å ha en hund i hus. Også skal jeg til min gode venninne Kristin og slappe av litt i morgen, samt at vi skal en tur til Morten for å spise vaffel. haha, høres ut som jeg er den gamle dama som skal til en kompis å spise vaffel. Men det er jo så koselig når man først har tid til det. Så dette blir en bra helg!

God helg!

Likes

Comments

På søndag hadde jeg, Andre' og Hina en kjempe fin tur på Ladestien. Hina har aldri vært på Ladestien så nå måtte vi ta turen når sommeren endelig har kommet til Trondheim. Jeg kunne ha tatt så mange bilder for skogen og sjøen er så sykt fin på Ladestien. Etter en liten gå tur stoppet vi på Ladekaia for å kjøpe oss en is og se den fine solnedgangen. Og jeg skal love dere med is, godt selskap, herlige mennesker og en liten mini konsert på Ladekaia så var jeg verdens lykkeligste menneske på denne jord!
Det skal ikke så mye til for å få en god søndag og en søndag man vil huske lenge.

Likes

Comments

Jeg har så mange bilder å dele med dere. Og jeg angrer på at jeg ikke blogget mens jeg var i Magaluf. Da hadde det ikke vært like mye arbeid hjemme her.

Men uansett, nå er vi på siste del av reisen vår. Og de siste dagene var koselig og vi drakk kansje litt mye den ene kvelden haha. Men vi stor koste oss den kvelden. De drinkene som de lager på resturanten er så god, så vi klarte ikke å si nei den ene kvelden. Og det ble litt av noen bilder den kvelden, så jeg valgte ut noen få av MANGE bilder. Dagen etterpå var ikke Synnøve helt i form kan man si så det å reise til gruvene var litt tøft. Men hun er jo rå, vi kom oss dit og fikk opplevd gruven. Fy søren, det var litt av en gruve. Helt magisk, aldri i mitt liv har jeg sett noe så vakkert. At naturen kan bli slik trodde jeg virkelig ikke. Vi stor koste oss der og det er et minne jeg tar med meg videre i livet.

Siste kvelden pyntet vi oss ekstra mye og dro ut for å nyte en siste kveld i Magaluf. Og vi måtte selfølgelig prøve vannpipe for det hadde ikke Synnøve gjort før. Og det gjør jo det ekstra gøy! Vi ble veldig gode etterhvert haha. Det ble litt sen kveld, men det var herlig å nyte den siste kvelden med god mat, gode drinker og vannpipe.

Jeg håper det blir flere resier med denne jenten for fy søren så gøy vi hadde det!

Likes

Comments

For noen luksus dager vi hadde i Magaluf. En dag vi var på stranden betalte vi for en dobbel sol seng, Det var utrolig digg, følte vi virkelig var to fine frøkener på stranden. Vi eide stranden føltes det ut som haha og det ble selfølgelig noe godt i glasset mens vi lå å solet oss på solsengen. Og baderingen min ble brukt en hel del og jeg skal love deg vi tok mange bilder. Så mange bilder ble tatt denne dagen at jeg hadde vanskligheter for å betemme meg for hvilke bilder jeg skulle ta med på bloggen.

Som sagt hadde vi vår faste resturant på Magaluf og det med god grunn. De serverte så sykt mye god mat og drikke der. Servicen var topp også! Tom Browns het plassen og jeg anbefaler alle som skal til Magaluf om å dra dit.

Likes

Comments