Hvor ville jeg vært idag om jeg ikke hadde disse fantastiske menneskene i livet mitt? Jeg er så evig gla i hver og en av mine venner og ikke minst takknemelig. Takknemelig fordi de hører på ting jeg har å si, om det er meningene mine, hva jeg føler eller bare masse tull som det ofte blir. De holder ut med meg, like mye som jeg holder ut med de. De gjør meg sterkere, tryggere og gjør meg til en person. Det er godt å vite at jeg har de uansett hva det måtte være. Vi bygger opp hverandre og det er det som er så fantastisk med venner. For det er slik det er å ha venner. Jeg er heldig og kan ikke takke vennnene nok for at de er her for meg. Spesielt nå. Dere er best!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Hei dere!

Er endelig ferdig på jobb og er klar for å dra hjem for å trene. Jeg må komme meg opp på beina igjen. Jeg vet hva trening gjør med kropp og sinn, så nå skal jeg hive meg ut i det. Jeg skal få en fin rutine på treningen igjen.
Ellers så er dette min outfit for dagen. Liker godt skjorten jeg kjøpte hos Bik bok for en stund siden. Føler meg fresh i den og den passer til så mye. Digger mønster! Også har jeg handlet hos Cubus igår. gleder meg til å vise dere innkjøpet jeg gjorde!

God søndag dere!

  • 1 lesere

Likes

Comments

God morgen!

Her ligger jeg i sengen og tenker at det er sykt digg at det er søndag. Igår var det full fart med både jobb, shopping med synnøve og ikke minst ordne meg og ha en artig kveld med Hina. Det å være singel å ha så mye tid til venner i helgene er ingen tvil utrolig gøy. Vi skulle jo på byen, men vi hadde det for gøy hef hjemme hehe. Pluss at jeg må innrømme å si at jeg synes ikke by livet er like spennende og gøy lengere. Men slik er det bare.

Ønsker dere en fin søndag!

Likes

Comments

God kveld!

Endelig fredag sier jeg bare! Er så klar for helg og nye festligheter. Helgen har startet så bra for jeg møtte min fantastisk vinnine H. og vi var ute å spiste middag og tok en forsinket bursdags feiring for meg. Det var så utrolig koselig, vi var på Frida og der var jo maten bare helt magisk.
Tenkte å vise dere dagens outfit for som jeg tidligere har nevnt så elsker jeg høst klær. idag ble det en enkel kjole og en kjempe god ull skjerf. Loveit! Det er så enkelt og så fint synes jeg. Og siden det er fredag så bare måtte jeg pynte meg litt.

Håper dere får en fantastisk fin helg!

Likes

Comments

God kveld!
Har nettopp kommet hjem fra en liten handle tur med min gode vennine Kristin og hennes to nydelige unger. Det var så herlig å se igjen de igjen med tanke på at det er så alt for lenge siden jeg sist så de. Jeg stor koste meg!
Jeg tok noen bilder idag som jeg gjerne ville dele med dere. For hvilken årstid tar jeg mest bilder ute? jo det er høsten! Det er frisk ute og så mange fine farger. Og det å ta bilder med mobilen og få så gode bilder er jo fantastisk. Håper dere liker bildene og har hatt en like fin onsdag som det jeg har hatt.

  • 5 lesere

Likes

Comments

I en alder av 26 år skulle jeg være singel, flytte ut av huset jeg kjøpte med eksen og mye annet har skjedd iløpet av dette året. Jeg har aldri følt meg mer sårbar og ensom. Nå står jeg her helt alene i verden. Jeg kan gjøre akuratt det jeg vil og reise hvor enn jeg vil. Men hva vil jeg egentlig? ikke vet jeg. Jeg vet bare at jeg føler meg så utrolig liten. Jeg er veldig heldig som har familie og venner som er ved min side, men likevell er jeg veldig ensom. Verden er så stor! hvor finner jeg den store kjærligheten? vil jeg finne den? vil jeg kunne se meg selv i speilet og si at jeg er bra nok? JA! jeg liker å håpe på det. Jeg fortjener såpass, gjør jeg ikke det? gjør ikke alle det? Dagene går langsomt og jeg vet høsten vil bli tøff. Men jeg må prøve å komme meg opp igjen. For nå har jeg ramlet og vil bli der en god stund til.

  • 7 lesere

Likes

Comments

God formiddag!

Ligger på sofaen og tenker på jeg skal gå meg en tur ut eller om jeg faktisk skal ligge på sofaen resten av dagen. Vanlig søndags problem kan du si hehe.
Jeg ordnet meg igår og dro en tur til min gode vennine Synnøve for å ta et par drinker hos henne. Det var kjempe koselig og vi er jo så flinke til å snakke om alt og ingenting. Jeg stor koste meg. Det var ikke planlagt at jeg skulle til henne, men det er slike spontane kvelder jeg elsker.

Håper dere får en flott søndag!

Likes

Comments

Goood morgen!

Her starter jeg dagen min tidlig for jeg skal nemelig på jobb. Men igår var det fredag og jeg elsker å ordne meg litt ekstra for å få en ekstra fin start på helgen. Så igår ble det skjørt, topp og ull genser. Synes dette ble en veldig fin høst outfit. Jeg elsker jo høsten og jeg elsker høst moten. Det er jo så mye fint i butikkene nå også. Jeg liker spesielt vin rød, grå og brun farge på høsten. Disse fargene gjentar seg i høst klærene mine værtfall.
Og ikke minst det å ta bilder om høsten. Det er så mange flotte og friske farger på trærene. Det er jo nydelig ute! Jeg elsker æ fotografere om høsten, så jeg håper dere liker bildene mine.

håper dere får en kjempe fin lørdag!

Likes

Comments

Det har snart gått en uke siden jeg feiret bursdagen min. 26 år og singel. Wow, what a feeling! det ble en utrolig vellykket og gøy bursdag på meg. Jeg er så heldig som har alle de gode vennine rundt meg som ville feire dagen min med meg. Venninen min Ine helt fra Bergen kom til meg for å være med meg den helgen. Vi stor koste oss så utrolig mye. Det å møte henne etter noen år var utrolig gøy. Vi startet bursdagen min med et besøk hos fairytale for å spise en nydelig muffins, noe jeg faktisk gjør hvert år. Så dro vi hjem for å pynte oss og spise en deilig middag med to andre venniner. Resten av gjengen kom etterhvert og det ble en liten by tur på oss også. Bursdags feiringen varte til kl 04.00, for en fest sier jeg bare! tusen takk for alle de flotte gavene jeg fikk. Jeg er så utrolig heldig!

  • 11 lesere

Likes

Comments