Header

Baby don't go, don't leave.
I'll give you all, all that you need.
If you just stay, I'll keep you safe.
But don't run, don't run away.
Just give me a chance to prove that I'm more.
More than just okay.
Don't run away.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Cus we are like the stars.
Far apart, but in the dark I see your light.
Shining bright through the night.
And your eyes, paradise, they make me feel so alive.
Like the whole past was a lie.
And now it's just you and I.
We are just like the stars.

Likes

Comments

I can listen to our song without crying.
I can walk past your house without dying,
I can wear the undies you bought me without even thinking about you.
I can smell your perfume without feeling heavy.
I can even fall asleep without missing your arms.
I've come a long way, haven't I?
But I will never forget, and never forgive without hearing
that you are sorry.
I consider what you did a crime.
Not only did you commit a crime, you also ran away from the crime scene.
Left me bleeding all alone hearing me cry your name from behind.
But I'm still waiting for you to come back.
To tell me that you're sorry.


Likes

Comments

Hon är stark men hon är svag.
Hon är glad med hon är olycklig.
Hon är tuff men hon är knäckt.
Hon ler men hon gråter.
Hon är den som alltid förlåter.Likes

Comments

Jag är rädd...
Rädd för vad som väntar runt hörnet.
Rädd för vad morgondagen gömmer.
Rädd för vad tiden kommer att ge, vad tiden kommer att ta.
Rädd för sekunderna som tickar.
Rädd för omvandlingar.
Rädd för att formas till något jag inte är.
Rädd för att olyckan ska bli för stor.
Jag är livrädd för framtiden.

Likes

Comments

Livet är bara en tillfällighet. Livet är bara ingenting egentligen. Jag var ingenting innan livet och jag kommer vara ingenting och ingen efter livet. Tänk att en dag så kommer det inte finnas något kvar av mig eller av allt som har varit. Bara mörker, precis som innan livet började. Så varför kan inte det som är där emellan början och slut, det som vi kallar livet, bara vara ingenting, ingen mening, bara mörker. Jag vet inte vad jag var innan livet började och jag vet inte var jag kommer ta vägen när det är slut. Men just nu, när det påstås finnas en mening så vet jag egentligen inte heller. Livet sägs vara allt när det egentligen är ingenting.

Likes

Comments

Jag är som en tickande bomb som bara vill explodera utan att riktigt veta varför. Jag har alltid fått höra att jag är överkänslig men jag är bara jag. Vill inte kalla det att vara för känslig, jag vet att jag är stark. Jag har klarat av saker som inte många klarar av. MEN jag vet inte om jag orkar ta mig igenom mer än så. Samtidigt som jag inte riktigt har något val. Det är som det är och jag vet att det väntar en hel del fler kämpiga dagar. Dagar då det känns som att jorden går under, alla ljus släcks, all energi försvinner och allt hopp blir historia. Frågan är var jag vill vara när dessa dagar kommer. Jag vet att min garderob alltid kommer stå här i alla fall och att jag aldrig kommer bli för stor för att få plats här inne.

Likes

Comments

Jag är inte perfekt men jag menar alltid det jag säger. Jag är inte perfekt men jag bryr mig om de jag älskar. Jag är inte perfekt men jag försöker alltid förklara hur jag tänker. Jag är inte perfekt men jag håller mina ord, jag överger inte folk, jag står kvar i alla lägen. Det finns mycket bra som jag fortfarande inte är ändå. Därav är jag inte perfekt. Du är inte heller det, vi har olika bra sidor. Man kan inte alltid ändra på sig själv och anpassa sig efter någon annan. Men man kan alltid försöka sitt bästa för att få ihop det. Det gör jag men inte du. Jag är inte perfekt men jag är lite mer perfekt än vad du är.

Likes

Comments

Hur ska jag kunna veta vad jag vill? Hur ska jag kunna veta om allt jag gör och tänker är verkligen jag? Det är så svårt att veta. Det kan vara så att jag bara är en lerklump som formas av allt runt omkring mig. Men det kan också vara så att  mitt ”jag” bryts sakta ned av allt i min omgivning. Vilket av dessa som är sant det vet jag inte men jag vet att något av dem måste stämma. Det finns mycket som jag inte vet och kommer antagligen aldrig få veta. Oändligt mycket. Men det kanske är bäst så ändå. Att inte veta. För saker jag vet och känner till idag gör väldigt ont. Nej inte ont, något annat men det finns inget ord för det, det där inre mörkret.

Likes

Comments

Varför känner jag mig så skyldig? Varför känns det så att jag gör fel när jag vet att jag gör rätt.Varför ska det vara så fel att göra rätt. Jag känner mig som en brottsling, som om jag har begått ett hemskt brott. Men allt jag har försökt göra är att följa mitt hjärta med lite av hjärnans vägledning. Men varför blir det fel ändå?Varför måste jag gömma det som är så rätt. Det är mycket som jag gömmer. Inte händelser, utan vem jag är. Det finns ingen människa på jorden som vet vem jag är. Inte ens jag själv, det är ett stort mysterium som nog aldrig kommer lösas helt.

Likes

Comments