Denna stilrena klassiker, Thonet no 14 är en solklar favorit här hemma. De kommer gör det där lilla extra i matsalen. På tal om matsalen så står det lite still igen, på grund av några små lister. Känns som om jag åkt land och rike runt för att hitta dessa lister men vart jag än åkt så har de varit tillfälligt slut. Hahah så frustrerande. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det går framåt. Idag var Jacob iväg på match och då kom min snälla mamma förbi och hjälpte mig måla i matsalen. Vi målade hela rummet en gång med den färg vi ska ha på väggarna. Lovikagrå (bild kommer) och det blir så snyggt! En strykning till, sen tror jag allt vi börjar bli klara.


Likes

Comments

Hej! Hoppas ni alla har haft en bra helg. För min del har det varit en väldigt lugn helg på hemmaplan. Skönt! Man behöver en sån helg Ibland då man inte har nåt planerat. Jag tänkte avsluta denna söndag med att visa ett nytt litet tillskott i vårt hem. Lampan är från House Doctor och helt klart en ny favorit.

Likes

Comments

God morgon! Efter en god pannkaks frukost sitter jag nu hos frissan för att fräscha upp barret lite. När jag kommer hem igen är det dags för att sätta igång med nästa lilla projekt i huset. Vi ska nu måla om i matsalen. Matsalen ska gå i samma stil som vardagsrummet. Grått med vita höga lister. Gillar verkligen när man tar fram snickeridetaljer i ett rum.

Bilderna är lånade från Pinterest

Likes

Comments

God morgon måndag! Jag tänkte börja denna vecka med att visa lite bilder från en fantastisk pärla, som ligger några mil utanför Sävsjö. Här spenderade jag och Jacob vår bröllopsnatt. Hon som äger denna trädgårdsdröm brukar ha öppethus 1-2gånger om året, så är man intresserad av trädgård, blommor och växter ska man åka dit och kika.

Likes

Comments

Hej! Tänkte bjuda på lite bilder ifrån den årliga kubbturneringen som var i helgen, hos mamma o pappa. Var taggad till tusen och gick in för att vinna, men jag och mitt lag hamnad tillslut på plats 5 av 6, Hahah! Men vad gör det? Vi hade en riktigt bra kväll!

Likes

Comments

Idag var det marknad i Vrigstad. Åkte dit och strosade en sväng med Linnéa och Lisa. Perfekt att inhandla lite nya blommor till hemmet.

Likes

Comments

Hej! Bara för att semester är över kan man väl fortfarande ha lite semesterfeeling? Det hade vi ikväll iaf. Mina fina svärföräldrar och svägerska kom förbi en sväng innan och de hade med sig diverse läckerheter som vi dukade fram på altanen, var bara rosévinet som saknades 😉 Vi satt där en stund i kvällssolen och nu när de gick hem tog jag o Jacob plats i soffan framför game of thrones.

Trevlig kväll!

Likes

Comments

Hej! Här var det ett bra tag sedan jag skrev något. Tog faktiskt lite semester från bloggen, det behövs ibland för att få upp motivationen. Men nu är jag tillbaka och påtal om semester är min över för denna gång. Idag ringde klockan 05.10 och det var dags att börja jobba igen.

Semestern har varit väldigt bra! Vi har varit iväg lite, bland annat i Oslo, Helsingborg och Halmstad. Vi har också pysslar mycket hemma i huset, ska börja visa lite bilder här snart har jag tänkt.

I helgen har Linnea varit hemma en sväng, så igår åkte vi ut till Korsberga med mamma och pappa och spelade minigolf. Efter det drog vi vidare på en loppis runda där jag fyndade ett fint bord att ställa i hallen.


Likes

Comments

Det börjar hända lite i huset. Vi har satt igång med att måla om i vardagsrummet, det ska bli grått. Efter många om och men valde vi havstulpan 506 från Beckers. Ni som varit/är i färgträsket vet hur svårt det är att välja rätt nyans! Nu har vi dock tagit lite ledig från huset och är på väg ner till Skåne för att umgås med syrran samt lite släktkala.

Likes

Comments