Det börjar hända lite i huset. Vi har satt igång med att måla om i vardagsrummet, det ska bli grått. Efter många om och men valde vi havstulpan 506 från Beckers. Ni som varit/är i färgträsket vet hur svårt det är att välja rätt nyans! Nu har vi dock tagit lite ledig från huset och är på väg ner till Skåne för att umgås med syrran samt lite släktkala.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Ja nu äntligen är det semester! I 4 hela veckor. Vi har inte så mycket planerat dock. En tripp till Helsingborg och en till Oslo har vi bokat in, annars ska vi mest fila på huset. Många spontana grillkvällar på vår altan får det allt bli iaf!

Likes

Comments

Vi har köpt hus!! Vi köpte huset redan i april men mitt i alla bröllopsförberedelser som var då glömde jag helt bort att berätta det här! Vi flyttade in i nu helgen, så just nu bor vi i ett kaos av lådor och dylikt. Det får vara så ett tag. Det är snart semester och då kommer det hända lite.

Likes

Comments

God morgon måndag. Är tillbaka på kontoret efter en kanon helg i Varberg, och Varberg bjöd på en riktigt bra midsommarafton. Trots regnet. På dagen var till och med solen framme så vi kunde spela kubb och leta blommor till våra kransar.

Till kvällen sen dukade vi uppe en riktigt pangbuffé och det bjöds även på lite sånger, nubbe och lekar. En riktigt bra midsommar och tack till er alla som var med!

Likes

Comments

God morgon från ett soligt Varberg. Igår drog vi ett stort gäng ner hit för att stanna över helgen och fira midsommar. När vi kom igår plockade vi fram grillen och lite senare gick vi till stranden och spelade kubb! Nu njuter vi alla i solen innan det är dags att starta denna midsommar!

​På de två sista bilderna ser ni det vinnande laget och de som förlorade! 

Puss/ mrs. E

Likes

Comments

God morgon! Efter regn kommer solsken...bokstavligen. Efter flera dagar med regn här i Sävsjö har solen äntligen tittat fram igen. Så efter lite frulle ska nu jag och mannen cykla ut till stugan och börja dagen där. Ha en skön lördag allihop!

Puss/ Mrs. E

Likes

Comments

Efter fyra långa år var det äntligen dags för min syster att ta studenten! I Helsingborg läser man 4år ist för 3 när man går ett idrottsgymnasium och jag kan tänka mig att få springa ut nu efter ett år extra kändes lite mer speciellt!

Stort grattis till dig syrran, du är grym!

Likes

Comments

Att mina ben är inte å leka med nu.... idag var jag och Jacob ute på ett litet äventyr. Vi cyklade Vallsjön runt. Perfekt syssla för denna lediga dag och Jacob bondade till och med med några nya vänner. Men som sagt mina ben...känner redan hur träningsvärken kommer krypande så i morgon kommer bli roligt, haha!

Hoppas ni alla haft en fin nationaldag! Puss Mrs. E

Likes

Comments

Vad gör man när mannen är iväg och spelar fotboll, du har precis gjort en stor skål med pestopasta men är rastlös och tycker det är tråkigt att äta själv? Jo då tar man med sig maten och går hem till Lisa. Så nu sitter vi här på hennes balkong, smuttar på mojito och pratar om allt mellan himmel och gjord. Lajvet!

Likes

Comments

Han är min och jag är hans! Tack för den vackraste av dagar!

Det går inte beskriva den bubbla vi är i just nu, må den aldrig spricka! Den 27 maj är den lyckligaste dagen i mitt liv och jag kunde inte önskat för bättre. Tusen tusen tack alla ni som har var med och gjorde dagen möjlig❤️

Likes

Comments