Hallen är i full kaos just nu, men det går framåt. Ska bli kul och visa lite bilder sen när det är klart. Jag ha börjat fundera lite på vad vi ska ha för typ av klädhängare i hallen. Till en början var jag helt inne på att ha en som hänger från taket, men nu har jag istället börjat fundera på om man ska ha några snygga, lite större krokar på väggen. Det är ju lika snyggt med båda.

Bilder lånade från Pinterest

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Kom nyss hem från gymmet och jag kan knappt gå. Sprang en mil idag, det händer typ aldrig, så vet inte vad som flög i mig. Har aldrig varit nåt fan av löpning, pulshöjande träning med vikter ja tack, men löpning nja inte så mycket. Så jag kommer nog ha rätt ont i morgon, haha! Nu ska jag hoppa i duschen, piffa till mig lite och dra på examensfest. Ha en fin fredag allihop.

Likes

Comments

Yes det är måndag kväll, igen! Sjukt vad veckorna går i ett. Känns som det nyss var semester och snart är det jul, Hahah! Ikväll har jag Nea på besök. Vi har precis ätit och ska nu kura ner oss i soffan framför en film. Älskar när man lyxar till det lite i vardagen.

Likes

Comments

Idag var vi ute skogen hela förmiddagen! Vi åkte till Eksjö och gick en tur i Skuruhatt/Skurugata. Ett fantastiskt naturreservat där inlandsisen gjort en stor reva i berget. Härlig vandring med mycket terräng så var helt slut när jag kom hem. En varm dusch, och en powernap senare är jag nu redo för att fortsätta kvällen med flickorna.

Likes

Comments

Go kväll. Jag sitter här och funderar på hur jag ska få ihop en tavelvägg i vår matsal. Tycker det är så snyggt när man blandar olika motiv och storlekar. På tal om motiv, är det någon som vet en bra sida/affär som säljer snygga posters så dela gärna med er. Här nedan ser ni några riktigt snygga tavelväggar.

Bilderna är lånade från Pinterest.

Likes

Comments

Go kväll! Huset är städat och vi har landat i soffa framför serier. I morgon är det fredag igen och jag beger mig söder ut över helgen för att hälsa på syrran. Var ett tag sedan jag hälsade på henne så ska bli mysigt med en helg ihop. Får se vad vi hittar på, har inget planerat utan det ska bli skönt att bara umgås!

Kände jag var tvungen att visa dessa ursnygga lampor vi fick i bröllopspresent. Gör sig perfekt över matbordet.

Likes

Comments

Hej! Hoppas ni har en härlig lördag. Här hemma doftar fredagsbuketten i hela huset. Visst är det härligt med snittblommor. De ger ett sånt lyft i inredningen. Nu ska jag hoppa i duschen och sedan bär det av hem till några vänner för kanske årets sista grillkväll!

Likes

Comments

Hej! Idag invigde vi matsalen med en söndagsbrunch. Matsalen är inte helt färdig, saknas lite piff så som gardiner, en matta och växter. Men tillräckligt klar för att börja använda.

Likes

Comments

Denna stilrena klassiker, Thonet no 14 är en solklar favorit här hemma. De kommer gör det där lilla extra i matsalen. På tal om matsalen så står det lite still igen, på grund av några små lister. Känns som om jag åkt land och rike runt för att hitta dessa lister men vart jag än åkt så har de varit tillfälligt slut. Hahah så frustrerande. 

Likes

Comments

Det går framåt. Idag var Jacob iväg på match och då kom min snälla mamma förbi och hjälpte mig måla i matsalen. Vi målade hela rummet en gång med den färg vi ska ha på väggarna. Lovikagrå (bild kommer) och det blir så snyggt! En strykning till, sen tror jag allt vi börjar bli klara.


Likes

Comments