Tänkte starta upp in videokanal igen... Såå ja, vill lägga upp en cover, men jag låter som en tondöv elefant med lunghosta.... Jag älskar dock att sjunga, what to do? Ni får hjälpa mig. Varför svarar ni inte? Juste jag e ensam, hehe. Har inget att skriva förutom att jag nyss såg Himym-avsnittet Glitter (E:9 S:6) för 5:gången. I love it from the bottom of my heart 💗✨ Btw, på denna bild har jag jättelite smink så ser udda ut k? D e lördag så ni får bild på munkar oxå💗

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​När man var liten ville man bli astronaut, popstjärna, eller skådespelare. Men ju äldre man blir, dest​o mer förminskas den drömmen och man siktar mot att bli doktor, eller jobba på kontor. Men på nåt sätt har jag lyckats behålla den drömmen... Jag älskar att sjunga och skådespela, fast ja nu suger jag på att sjunga och skådespeleri är lite svårt att göra nåt med när man fortfarande går i grundskolan så ja.

Folk ser mig som en person, men jag är ​inte henne. Hon är hemsk men ändå en del av mig. Det låter dåligt och skit-off men sån är jag så, mobba inte...  Jag är inte "den andra", och jag tror inte ens att jag vet vem jag är... Men just nu är jag bara jag, och det duger bra. 


Mitt liv har varit...förvirrande. Min hjärna har typ pms 24-7 och jag vet inte varför... Kan jag inte för en gångs skull bara få göra det jag vill, säga det jag vill, vara vem jag vill?
De som inte kan gå i skolan eller är fattiga och hemlösa...de har ett fysiskt hinder för att nå sin dröm, men mitt är mentalt.
Och nu känns allt jättetungt, förlåt...ska kanske sluta skriva om det här.
Vill bara lyssna på Sandcastles in the sand nu.

Sandcastles in the sand. Thought I could fly when I held your hand.
-Robin Sparkles

Bästa.

För att helt byta ämne ifrån deppig skit, insåg idag att Let's go the mall finns på Just Dance 3.
Eftersom att jag har spelet var jag tvungen att dansa till den...
Jag ska sluta låta hel-creepy och sova nu.

Bye

Likes

Comments

Godmorgon!

Ska på Dragon-cheerleadingeventet på Lördag! Såååå sjukt taggad! Försöker tänka över vad jag ska ha på mig.... Ooh jag vill köpa ny sporttopp och joggingthights😱😍❤ Har nån några tips? (inte för det finns några följare för att svara) Btw, hittade The Bro Code och The Playbook på Amazon, jag dör.Jaja kan inte skriva mer just nu...

Bye!

Likes

Comments

Vi var fem tjejer, en fotbollsplan, vad gör man?
Cheerleading såklart.💕
Inte bästa bilden men ändå...
Vi började med doublebase och en misslyckad stjärna.⭐️Men sen testade vi baskettoss och skruv upp och det gick bara bättre och bättre!
Vi var där igår och idag, och på ca 6 h blev vi sjuuuukt mycket bättre!💕😱 3 av oss går i ett lag, 2 inte (jag gör inte det men ska börja) , men det gick väldigt bra iallafall!
Btw, tittar på How I met your mother och vill typ skrika "IT'S ROBIN SPARKLES FOUR Y'ALL!"
Heheh inte alls nörd.😏
Whatever bye.

Likes

Comments

Oki, hej... Jag heter Em och bor i Stockholm. Jag älskar mina vänner, roller derby, cheerleading, mode.... Låter klyschigt, eller iallafall som alla börjar skriva... Så det här får vara första, kortaste inlägget. Publicerar nåt längre imorrn k? Bye💟

Likes

Comments