Hon är det bästa som har hänt mig! Efter flera års kämpande så äger jag nu en helt underbar prinsessa som jag älskar otroligt mycket! Har alltid trott det var helt omöjligt men kolla vad jag nu äger? Jo en häst, ingenting är omöjligt! Tro på er själva så går allt 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu kör vi ett nytt race helt enkelt ;) 
Bloggen kommer återigen att byggas upp precis som den var förut då jag hade 5000 läsare dagligen, är ni beredda på att vi tillsammans ska ta över bloggvärlden? ;) Ja kom igen nu :D


Likes

Comments

Det känns som 100 år sedan jag bloggade.. Jag har funderat ett tag nu om jag skulle försöka att bygga upp bloggen ännu en gång. 
Det uppskattades förra gången jag gjorde det men sedan la jag av igen bara efter ett litet tag.Kort om min dag.
Jag var i skolan och tog det lugnt, vi hade inte så många lektioner. Som vanligt försökte jag fuska på spanskan men denna gången gick det inte enligt min plan, nästa gång får jag hoppas att det går bättre😄
Kom hem 15.20 och därefter gjorde jag inte så mycket.. 😊

Imorgon blir det att köra till nya stallet och lägga mina hästsaker där och även fixa hästens box!🐴

Likes

Comments

Varit hos hästen idag och red ut i skogen med henne, först så var hon lite busig och envis men sedan så gick allt bra! Jag red henne till en perfekt galoppbacke, där var det full fart på henne, hon tog glädjesprång i varje galoppsteg haha 😊

Nu ikväll har jag bara suttit och kollat på film med min hund 💓  


Likes

Comments

Ni har väl inte missat att jag och min kompis håller i en tävling, ni har chans att vinna en grimma och ett grimskaft.
Allt ni behöver göra är att bläddra ner bland inläggen och kommentera hur jag kan nå er så att jag kan ta kontakt med vinnaren 30 September.
Lycka till! 💓

Likes

Comments

Som rubriken lyder så red jag dressyr med bara grimma igår... Använde inte tränset då det precis blivit rengjort och fortfarande var lite blött. Hon lyssnade kanon på att rida i bara grimma! Vi red i paddocken men även en liten bit i skogen, men inte långt för hade inga reflexer på henne. Hon är så duktig, finaste prinsessan!


Likes

Comments

Vill du ha chansen att vinna en grimma och ett grimskaft?
Det ända du behöver göra är att kommentera i kommentarsfältet hur jag kan nå dig!

Dagen vi lottar ut vinnaren är 30 September.

Lycka till! :)

Likes

Comments

Självmord är något INGEN borde ta som beslut om de är trött på allt, istället för att ta självmord, varför inte ta och söka upp hjälp så att det finns chans att allt blir bra igen?
Jag har nu själv varit med om att en har tagit detta beslutet, och allt har förändrats både för hans familj, släkt och vänner. Jag är hans kusin, och för mig känns detta ofattbart och fruktansvärt hemskt! Han är enormt saknad utav alla.
Om du någon gång funderat på självmord, så snälla ta inte det beslutet, det påverkar folk runt omkring mer än vad man faktiskt tror! Så ta chansen och sök hjälp istället för att ta detta hemska och fruktansvärda beslut!

Vila i frid fina du <3

Likes

Comments

Detta är ämnet som dykt upp mycket i hästvärlden nu på senaste tiden. Det man diskuterar om är travhästar. En del kommer med hemska åsikter medans andra kommer med bra åsikter angående dessa travarna.
Folk har skrivit på ''hästforum'' som är en grupp på Facebook, där en del anser att travhästarna ska användas till trav och avel och sedan inget annat. Alltså att de inte ska ridas. Jag själv rider på en travare och jag älskar henne otroligt mycket. Det är inga problem att rida på henne och man märker inte av så mycket att hon faktiskt varit en travhäst förut.
Varför skulle man inte kunna rida på en travare och ge dem ett bra hem? Ska de skickas till slakt istället för att få en andra chans? Bara för att de är travare, är de inte värda något i andras ögon? Det är precis som med människor, en del ser ner på andra medans även en del ''hästfolk'' ser ner på hästar, vaddå är inte alla lika värda bara för att man är olika?
Innan folk slänger ut sig hemska ord angående travare och även andra sorters hästar så tycker jag att man själv borde tänka efter om man själv blev dömd på det sättet.

 

Likes

Comments

Ja det är en del som faktiskt undrar hur man lär sin häst spansk skritt... Här har du ett läsvärt inlägg om hur du kan lyckas få din häst till denna vackra gångart!http://www.hippson.se/blogs/astr1d/spansk-skritt-och-arets-forsta-fol.htm

Likes

Comments