Jag försöker hitta orden att förklara mig på
När mitt hjärta slår extra hårt
Oavsett känslan bakom
Tycks jag aldrig vara lagom
Sedan jag var lite och ansågs vara
Oviss och naiv
Hittade jag tankar som appliceras
Så starkt på mitt liv
Idag och alltid
Har mitt liv handlat om inre frid
Jag förstod men ändå inte
Likt allt annat i livet tog det tid
Tid att så, tid att våga, att förstå och ständigt växa.

Likes

Comments

It has now officially spiraled out of control and I can't, won't and don't want to have it this way.
The more I think about it the more I see it as a physical and mental abuse, me being both the abuser and the abused. It sounds dramatic and out of line but, this feeling is the truth.

I've pretty much covered myself in excuses and for some reason without any shame up until now. Until today when I got so frustrated with myself for doing what I do. Enough now.
I have noticed a change but I excused myself for it, obviously the signs where there and very noticeable in both my mental, physical and spiritual self.

Now I'm hoping that it isn't too late for a do over. Not from scratch, meaning that I want to delete all my files and documents on my drive but to reorganise and change, shift gear and feel good about it.
I want to share my journey with all of you, a journey I will fight for till the end. 

Because it is far more scarier to not live the life you wanted than it is to share it with the world!

Likes

Comments

It’s in the middle of the night and I just started cleaning the mess in the kitchen I had been ignoring for too long. This cleaning process has indeed been long overdue and tonight was about time to get to business.

I opened Spotify and let the songs play in the background serving as different melodies to my thoughts.

So many feels.

Cleaning and organising serves me as a therapeutic task giving me something physical to do while mentally strengthening myself. Multitasking in one of its healthiest form. Getting as much as possible in tune at the same time.​

Likes

Comments

Klockan är mitt i natten och jag har prokrastinerat alldeles för länge för mitt eget bästa.
Jag har sovit i omgångar, käkat lite mindre måltider i brist på energi för att laga någon ordentlig måltid och sedan tagit ytterligare (flertal) sovstunder under dagens gång. En riktigt segstartad söndag med andra ord. Gjort mer eller mindre allt annat än att ta första steget till att komma igång med dagens agenda.

Om jag hade varit normal skulle jag ha börjat denna dagen med att sitta ner i två timmar för att sammanställa mitt arbete och sedan avnjutit min förtjänade ledighet. När man inte 'är normal gör man istället som så att man skjuter på det onödigt länge, just för att man vet att det går fort när man väl sitter med det för att sedan stressa med det istället. Jag vet att jag presterar bättre under press men jag är inte snäll mot mig själv egentligen. I detta nu, cirkus 02 på natten har jag öppnat dokumentet på PP och vet exakt vad jag ska skriva men skjuter på det lite till..

Jag har infunnit mig i det faktum att det blir en långdragen natt, utan mycket till sömns...
Blaah på mig själv!! 

Likes

Comments

Jag drömmer mig tillbaka till denna stund, en varm och skön dag i juni längs med stranden i Malibu i fina människors sällskap. Detta var för 4 år sedan snart och så mycket har hänt och så mycket kunde ha varit annorlunda. Ibland undrar jag om man medvetet väljer mer krångliga vägar för att man bär med sig de tendenserna sedan tidigare, att kämpa och ta sig dit man vill oavsett utgångsläget. Livet är fint och jag känner sådan tacksamhet och ödmjukhet inför så mycket.
Jag har så starka och tydliga visioner om hur jag vill ha det och vad jag önskar, omfamnad av positivitet och kärlek. Precis så som det ska vara, i alla fall för min del. Rädslorna som dock gör sig påminda i ett hörn skrämmer mig en aning och jag försöker så gott jag kan, ännu en gång och jag gör det gärna fler gånger, så många gånger det än behövs. Där jag är i detta nu ska jag tillåta mig själv att vara, jag har all tid i världen egentligen när jag tänker efter, all den tid jag tillåter mig att ta tillvara på. Egentid på riktigt med allt vad det innebär, för det gäller att vara uppriktigt ärlig mot sig själv, nästan på ett brutalt sätt så omtumlande att det väcker något inom en.

Återigen i återblicken som utspelar sig på denna strand påminns jag om min styrka och all glädje jag kände mitt i all ovisshet kring omständigheterna som var runt omkring mig.

Det gäller att lära känna sitt hjärta och följa det, något så enkelt kan ibland vara svårt.
Lyssna till era hjärtan mina vänner.


Likes

Comments