God förmiddag!

Idag är en sådan dag då jag vaknade upp efter en minst sagt seg föregående dag, då jag inte gjorde någonting vettigt. Jag har skjutit upp på allting i princip och idag kände jag mig på gott humör men framförallt inaktiv, det är inte den skönaste känslan kan jag medge. Utan press eller som ett "måste göra" på sin to-do-list, nej detta handlar om att jag har en vilja, ett behov och en glädje i att få pli på mig själv.

Därmed blir detta första dagen att ömsa skinnet som jag haft på allt för länge och se till att förnya och förändra mig själv. Vanor tar i princip 20 dagar att skapa och jag är förväntansfull.

Var ska jag börja? -
Tanken är att jag ska ta mig ut på en lång promenad, mobilen laddar i detta nu och poddar laddas ned. Frisk luft, bestämda steg och ett stort kliv utanför dörren för min egen skull.

Sedan måste jag handla in en massa mat, visst att smoothies och ägg är gott och mättande men varierad kost är ändå nyckeln till optimal hälsa, det gäller även mig. Maten som inhandlas ska förstås tillagas och förvaras i matlådor. Imorgon påbörjas även en veckas detox för mig, ska bara bestämma mig för hur hardcore jag vill köra, det gäller att sätta upp rimliga och uppnåeliga mål. Tips på det?
Resterande på agendan är inte helt satt, behöver göra iordning lite hemma med vilket jag vill hinna med idag så det blir iordning och en skön miljö att vistas i här hemma.

Heja Heja mig idag och 20 dagar framåt, haha!
Hoppas ni får en fantastisk dag! KRAM

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

En bild från en mulen dag, likt denna dagen.
På sistone har vädret varit väldigt mycket fram och tillbaka, det har nästan haft lika svårt att bestämma sig som jag själv kan ha ibland. Varför inte då ha alla möjliga väder på en och samma gång typ, haha knas!
Jag har inlett ett projekt som heter: Wannabe inredare, tvättäkta amatör men jag känner att jag kan vara vad jag vill. Skojar inte. Mitt enda problem är att jag inbland tappar fokus, men jag hoppas på att det går hela vägen och blir lika snyggt som jag visualiserar. Har spånat och planerat lite ett tag, spännande det kommer blir.
Jaja, någonstans måste man börja och i värsta fall (kommer inte hända) blir det bara till att göra om och göra rätt.

På tal om vädret så ville jag verkligen ta en promenad efter jobbet idag men i och med kylan och blåsten fick det blir till att sitta och kolla på Grey's anatomy och lipa lite. Standard när jag kollar på Grey's och jag älskar det.

Har inte så mycket mer att säga.
Imorgon vill jag komma iväg på shopping trip, fingers crossed!
Behöver hitta en damn-gurl-you-look-mighty-fine klänning. HAHAH!

Likes

Comments

Jag drömmer mig tillbaka till denna stund, en varm och skön dag i juni längs med stranden i Malibu i fina människors sällskap. Detta var för 4 år sedan snart och så mycket har hänt och så mycket kunde ha varit annorlunda. Ibland undrar jag om man medvetet väljer mer krångliga vägar för att man bär med sig de tendenserna sedan tidigare, att kämpa och ta sig dit man vill oavsett utgångsläget. Livet är fint och jag känner sådan tacksamhet och ödmjukhet inför så mycket.
Jag har så starka och tydliga visioner om hur jag vill ha det och vad jag önskar, omfamnad av positivitet och kärlek. Precis så som det ska vara, i alla fall för min del. Rädslorna som dock gör sig påminda i ett hörn skrämmer mig en aning och jag försöker så gott jag kan, ännu en gång och jag gör det gärna fler gånger, så många gånger det än behövs. Där jag är i detta nu ska jag tillåta mig själv att vara, jag har all tid i världen egentligen när jag tänker efter, all den tid jag tillåter mig att ta tillvara på. Egentid på riktigt med allt vad det innebär, för det gäller att vara uppriktigt ärlig mot sig själv, nästan på ett brutalt sätt så omtumlande att det väcker något inom en.

Återigen i återblicken som utspelar sig på denna strand påminns jag om min styrka och all glädje jag kände mitt i all ovisshet kring omständigheterna som var runt omkring mig.

Det gäller att lära känna sitt hjärta och följa det, något så enkelt kan ibland vara svårt.
Lyssna till era hjärtan mina vänner.


Likes

Comments