Jag försöker hitta orden att förklara mig på
När mitt hjärta slår extra hårt
Oavsett känslan bakom
Tycks jag aldrig vara lagom
Sedan jag var lite och ansågs vara
Oviss och naiv
Hittade jag tankar som appliceras
Så starkt på mitt liv
Idag och alltid
Har mitt liv handlat om inre frid
Jag förstod men ändå inte
Likt allt annat i livet tog det tid
Tid att så, tid att våga, att förstå och ständigt växa.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag drömmer mig tillbaka till denna stund, en varm och skön dag i juni längs med stranden i Malibu i fina människors sällskap. Detta var för 4 år sedan snart och så mycket har hänt och så mycket kunde ha varit annorlunda. Ibland undrar jag om man medvetet väljer mer krångliga vägar för att man bär med sig de tendenserna sedan tidigare, att kämpa och ta sig dit man vill oavsett utgångsläget. Livet är fint och jag känner sådan tacksamhet och ödmjukhet inför så mycket.
Jag har så starka och tydliga visioner om hur jag vill ha det och vad jag önskar, omfamnad av positivitet och kärlek. Precis så som det ska vara, i alla fall för min del. Rädslorna som dock gör sig påminda i ett hörn skrämmer mig en aning och jag försöker så gott jag kan, ännu en gång och jag gör det gärna fler gånger, så många gånger det än behövs. Där jag är i detta nu ska jag tillåta mig själv att vara, jag har all tid i världen egentligen när jag tänker efter, all den tid jag tillåter mig att ta tillvara på. Egentid på riktigt med allt vad det innebär, för det gäller att vara uppriktigt ärlig mot sig själv, nästan på ett brutalt sätt så omtumlande att det väcker något inom en.

Återigen i återblicken som utspelar sig på denna strand påminns jag om min styrka och all glädje jag kände mitt i all ovisshet kring omständigheterna som var runt omkring mig.

Det gäller att lära känna sitt hjärta och följa det, något så enkelt kan ibland vara svårt.
Lyssna till era hjärtan mina vänner.


Likes

Comments