En bild från en mulen dag, likt denna dagen.
På sistone har vädret varit väldigt mycket fram och tillbaka, det har nästan haft lika svårt att bestämma sig som jag själv kan ha ibland. Varför inte då ha alla möjliga väder på en och samma gång typ, haha knas!
Jag har inlett ett projekt som heter: Wannabe inredare, tvättäkta amatör men jag känner att jag kan vara vad jag vill. Skojar inte. Mitt enda problem är att jag inbland tappar fokus, men jag hoppas på att det går hela vägen och blir lika snyggt som jag visualiserar. Har spånat och planerat lite ett tag, spännande det kommer blir.
Jaja, någonstans måste man börja och i värsta fall (kommer inte hända) blir det bara till att göra om och göra rätt.

På tal om vädret så ville jag verkligen ta en promenad efter jobbet idag men i och med kylan och blåsten fick det blir till att sitta och kolla på Grey's anatomy och lipa lite. Standard när jag kollar på Grey's och jag älskar det.

Har inte så mycket mer att säga.
Imorgon vill jag komma iväg på shopping trip, fingers crossed!
Behöver hitta en damn-gurl-you-look-mighty-fine klänning. HAHAH!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag drömmer mig tillbaka till denna stund, en varm och skön dag i juni längs med stranden i Malibu i fina människors sällskap. Detta var för 4 år sedan snart och så mycket har hänt och så mycket kunde ha varit annorlunda. Ibland undrar jag om man medvetet väljer mer krångliga vägar för att man bär med sig de tendenserna sedan tidigare, att kämpa och ta sig dit man vill oavsett utgångsläget. Livet är fint och jag känner sådan tacksamhet och ödmjukhet inför så mycket.
Jag har så starka och tydliga visioner om hur jag vill ha det och vad jag önskar, omfamnad av positivitet och kärlek. Precis så som det ska vara, i alla fall för min del. Rädslorna som dock gör sig påminda i ett hörn skrämmer mig en aning och jag försöker så gott jag kan, ännu en gång och jag gör det gärna fler gånger, så många gånger det än behövs. Där jag är i detta nu ska jag tillåta mig själv att vara, jag har all tid i världen egentligen när jag tänker efter, all den tid jag tillåter mig att ta tillvara på. Egentid på riktigt med allt vad det innebär, för det gäller att vara uppriktigt ärlig mot sig själv, nästan på ett brutalt sätt så omtumlande att det väcker något inom en.

Återigen i återblicken som utspelar sig på denna strand påminns jag om min styrka och all glädje jag kände mitt i all ovisshet kring omständigheterna som var runt omkring mig.

Det gäller att lära känna sitt hjärta och följa det, något så enkelt kan ibland vara svårt.
Lyssna till era hjärtan mina vänner.


Likes

Comments