View tracker

Ännu en sjukdag har passerat. Har jobbat med skol grejer och kollat på Gilmore Girls.

Nu på senare timmar har jag hållit på med ett utav hackamoren så att det är skjusterbart. Hoppas det fungerar också!

Jag har använt mig av delen som satt på innan och även en gammal del av en grimma. Sen har jag flyttat det igen med vanlig fläta och en annan som jag för tillfället inte minns namnet på.

Creepypasta teckningen kommer ut imorgon eller på söndag. Håll er uppdaterade!

God kväll! ❤ // Carolina

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Har varit hemma från skolan idag då jag varit sjuk så har inget speciellt att skriva om.

Så jag tänkte att jag skulle visa mina hack som jag flätade för ca. 1 år sedan. 

På första bilden till vänster är det en bild på mitt indianhack. Översta bilden till höger är gjord med paracord som även har reflex i sig. Nedersta bilden till höger har jag också använt mig av paracord men använde mig av skänklar från ett gamalt pessoa.

Om intresse finns så gör jag beskrivning på hur jag gjort fram över!

God kväll! ❤ //Carolina

Likes

Comments

View tracker

Det känns som om att jag saknar några timmar på detta dygn. Tiden går sakta fast ändån inte. Detta gör att jag känner att jag inte hinner med att tänka på det som jag behöver. Det blir väldigt grötigt. Men jag har försökt pluggat lite i mellan åt och lite har nog fastnat.

Apropå ingening så åt vi tacos hemma idag och det var super gott. Sen så åt jag choklad som efterrätt. Jag testade för första gången Icas ekologiska mjölkchoklad och den smakade över förväntan.

Och med detta så säger jag god kväll! ❤// Carolina

Likes

Comments

Skrev inte igår då jag hade väldigt mycket att tänka på så det vart tyvärr bort valt. jag hade väl i varje fall en helt okej måndag.

Dagen har varit bra och slutade tidigt idag. Jag var på granngården med pappa. Där vi köpte häst foder, katt sand och skumtomtar. På tal om tomtar så kan jag ta upp det här med att jag inte förstår mig på jul musik. Visst jag sjunger med och tycker det är kul ibland men det blir så tjatigt. Vi lyssnar på exakt samma jul låtar varje år...

Vissa val blir så jobbiga när man inte har dem man behöver på ens sida...

Bild på min katt Trollis. Hon säger att " Får man inte vet på bänken så kan man sitta på axeln"

God kväll! ❤ // Carolina

Likes

Comments

Idag har vi varit på resande fot för att kolla på en häst till mig. Hästen i fråga är en belgisk ardenner/nordsvensk korsning. Jätte trevlig, men helt grön i ridningen. Det värkar dock vara en sån utmaning jag letar efter.

Vi åkte förbi en frän rondell med ugglor.

Efter så åkte vi och åt pizza på ett ställe i närheten. Det är förvånande hur stor skillnad det kan vara på så kallad kebab sås. Åk 20 mil och vips så är det en helt annan sås!

Nu är jag ny duschad i pyjamas framför en film på tv skärmen. Riktigt skönt efter en äventyrsfylld dag.

Tänkte visa en riktigt bra jacka jag fick av min pappa för några dagar sen. I denna syns man långa vägar i mörkret. Ett plus är att den är superskön! Tror den är köpt på Engelsons om jag inte minns fel...

Nej, ingen toppen bild. Men man kan ju se färgen och reflexerna.😉

God kväll! ❤ // Carolina

Likes

Comments

Jag har haft en underbar lördag! Först så var jag med Lisa och red. När vi var färdiga med det så gjorde vi iordning stallet och sedan åkte och kollade på när hennes andra häst tränade.

Efter det så tog jag en kopp te för att värma upp mig lite och spelade dator spel. Sedan åkte mamma och jag till en utav våra vänner och spenderade större delen av kvällen.

Nu har jag precis satt mig i sängen och läser lite kemi. Jag lyssnar även på Creepypodden, så bra. Kan inte sluta lyssna!

God kväll! ❤//Carolina

Likes

Comments

Så nu är den första delen av förhoppningsvis många färdig. Temat är då Creepypasta. Jag tycker det är en kul sorts utmaning för mig själv och samtidigt hoppas jag att det kan vara intressant för andra.

Creepypasta är ett samlings ord för legender, skräckhistorier m.m. som spridits över internet.

I den första delen av "Jag tecknar Creepypasta" så valde jag att teckna  getmannen eller som han kallas på engelska The Goatman.

Det berättas om en man som sägs vara hälften människa och hälften get. Han sägs kunna härma röster och att han jagar folk med sin yxa. Det finns mycket mer att läsa om han över hela internet!

Jag skulle säga att jag är nöjd med resultatet även att det kanske finns plats för förbättring. Men ännu en anledning till att jag gör det här är just för att jag hoppas på att kunna utvecklas inom tecknandet. 😊

God kväll! ❤// Carolina

Likes

Comments

Det har varit en bra fredag och dagen gick rätt fort. Idag i skolan gick jag till skolan sköterskan och det är lika kul som det är varje gång. Det sitter en person i stolen framför mig som talar om min vikt. Tankarna som går igen mitt huvud säger,  jag vet för tusende gången jag vet. Dem frågar alltid om jag tänker göra någonting åt saken. Men varför skulle jag vilja göra det? Speciellt inte när alla andra säger det till mig. Jag vill allt mindre göra någonting åt "saken" när dem nästa intill påstår det vara fel.

Nej, skolsköterskan idag var snäll och trevlig. Visst det är väl nästan alla skolsköterskor men dem kollar alltid på en som om att man vore dum bara för att man inte vill gå ner i vikt.

Okej nog med negativitet. Nu är jag hemma och har en go' fredag. Har gjort klart lite inlämningar till skolan och nu sitter jag och spelar vid datorn.

Fun fact: Staina kan sitt, sitt fint och vacker tass. 😉

Sen som ni kanske vet så kommer det även ut ännu ett inlägg ikväll!

God kväll så länge! ❤//Carolina

Likes

Comments

Det blev inget inlägg igår för att jag pluggade kemi och tecknade på bilden som kommer ut idag.

Under gårdagen så var det som vanligt en skoldag och en ganska lång sådan. Jag gick till 15:30. Nej, inte den längsta dagen men den är nog ändå den segaste.

Målade mina naglar här om dagen och tyckte det vart helt okej.

Efter skolan så gick jag på stan och "shoppade". Vet inte om jag kan kalla det shopping då jag bara gick in, betalade och sen ut igen i en affär. Jag köpte i varje fall två par nya byxor.

Hörs ikväll!❤ //Carolina

Likes

Comments

Sitter framför datorn och spelar samtidigt som jag pluggar inter- och intramolekykära bindningar. Sen i mellan åt så skissar jag på en ny teckning. Som kommer komma ut som första delen i en ny inläggs serie med teckningar!
Den kommer ut på fredag och då avslöjar jag även temat på teckningarna i serien.

Det har varit en lugn dag idag. Har haft det väldigt lugnt. Kanske blir i morgon en mer händelserik dag!

God kväll!❤ //Carolina

Likes

Comments