Ska ta blodprov snart så drygt. Ska antagligen åka och få nytt järn i blodet också men tror inte de blir idag. Sen ska man bara tillbaka till helvetes skolan :') men ja va ska man göra haha.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Haft en sjukt roligt helg lite drama på de såklart men endå kul. De har varit helt okej väder så var ute mycket. Har inte tid att blogga mer haha.

Ska dock försöka bli bättre!
Men ska sova nu för blir upp tidigt imorgon för skola och sen fyller ju mammas kille år.

Likes

Comments

.. glömt blogga på ett t nu. Asså har as mycket och tänka på de är därför men sorry i alla fall.
Kan inte lova att de blir bättre tyvärr

Likes

Comments

Hejhej. hinner inte vara så aktiv på nattstad för har bara lite för mycket läxor och prov just nu. Men ska ändå försöka.
Har inte gjort så mycket idag utan mer kom hem hämtade saker stack till A och bara chillade typ hela dan stack till affären va lite i behov av jordgubbar och kiwi.. 

Men imorgon blir de skola igen.  slutar vid 2 så de är ganska skönt. Men ska hem snabbt sen ut vid 5 med några homies.. phahah 
jaja men ska iallafall försöka sova nu är as trött. Godnatt ses 

Likes

Comments

Har bara tänkt på detta på sista tiden.. folk som typ skriver statusar och bara "Någon som vet var man kan hitta ..." "någon somvet vart ... ligger?" "någon som vet var man köper.." asså har ni inte google eller? asså på riktigt varför fråga en hela fb när man kan googla det?  haha lite fuckd hur efterblivna vissa männsikor är..

Tips... GOOGLE DE FFS!

Likes

Comments

Ska göra 3 prov på en timme på tisdag!! hur ska jag lyckas? haha får försöka säga att jag ska göra de nån annan dag eller så för kan verkligen inte hinna med allt de på samma timme. Men ska i alla fall skriva en uppsats nu och kanske göra hemkunskaps läxan idag eller nån annan dag. Ugh hatar att vara sjuk då har man så mycket att ta igen.. Kanske bloggar senare om jag hinner bli klar idag. PUSS

Likes

Comments

Nu har jag planerat resan upp till Göteborg under Gothia ska bara få med mig 3 härliga personer med mig så att de blir roligare.
Ska i alla fall bli skitkul! Hoppas nu de blir av att nån vill följa med. Wop wop!!

Likes

Comments

Hellu skulle egentligen varit i skolan och gjort prov idag men har jätte ont i ögat så ska till vårdcentralen imorgon och kolla upp de. Så nu ligger jag i sängen och kollar film hihi. Vill ha nån att mysa med i alla fall..

Men ska kolla färdigt på filmen nu så ses pusspuss !

Likes

Comments

Hellu, har pluggat idag även varit på köpcentrat men nu kollar jag på film och chattar!
Har bestämt mig för att åka upp till Göteborg i sömmar till Gothia kuppen... Många fina killar där ju! Vet dock inte riktigt när de är man ska ta reda på de.

Likes

Comments

Hejhej, Varit hemma idag sov inget igår natt och hade feber i morse men mår mycket bättre nu. Kommer nog en lite roligare uppdatering imorgon för vet inte riktigt vad jag ska säga nu..
Imorgon blir de nog av till stan eller något. Eller bara chillaxa med vänner.

pusspuss

Likes

Comments