Header

Hej på er, tänker faktiskt börja med att säga förlåt. Förlåt för att jag knappt uppdaterat eller ens gjort någonting med bloggen. Men har inte mått så bra och det känns som att des börjar bli allt värre. Tänkte förklara hur det ligger till lite och hur mitt liv ser ut nu osv. Jag har inte vart i skolan på snart 3 veckor för att jag inte alls mår bra, alltså mitt mående rasar. Jag var på möte igår i skolan och då ska jag prata med kuratorn för att sedan gå vidare till en doktor som ska skriva på ett papper. Så att jag får sjukskrivning till ett viss % från skolan för att kunna arbeta med mitt mående då jag ska börja gå hos bup igen... Så vi får se hur det blir jag vill verkligen inte vara nere på botten längre utan nu vill jag ha ett stabilt bra liv. Där jag klarar av skolan och allting. Så får vi om jag får medicin och allt det där... Annars har det faktiskt inte hänt något annat i mitt liv. 

Nu i helgen ska jag faktiskt med två ''killkompisar'' åka till säter som är ett mentalsjukhus. Vi ska alltså åka mitt i natten dit så taggad! Så om ni vill läsa mer om dess historia och sånt kan ni söka på google bara. Men jag tror inte vi direkt kommer få se något ''läskigt'' eftersom man inte kan ta sig in i själva huset... men vi kanske kommer på ett sätt ;) 

Nu ska jag sova och försöka starta upp dagen bra imorgon och försöka gå upp en rätt så bra tid. Ska försöka göra ett inlägg imorgon inom skönhet! So see you there! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er.

Idag tänkte jag faktiskt ta upp lite saker eller det är väll mestadels en grej. Ni som inte följer min snapchat vet inte vad jag lagt ut men la ut en bild + en text där jag skrev lite om mitt mående och hur folk är emot mig. Då kom det frågor i stilen av

- Hur mår du egentligen?

Och dessa frågor är från personer som jag vet vilka de är, som jag haft nån slags relation till. Det som gör mig mest chockad är att ska jag behöva skriva på ''my story'' för att människor i min omgivning ska fråga hur jag mår. Ingen kommer någonsin förstå sig på mig, jag kan inte bara släppa in en människa i mitt liv. Jag känner mig chanslös och livrädd. För att en traumatisk händelse tar över mitt liv, den tar död på mig. Den hänger på min rygg och ligger djupt i mitt hjärta. Men jag vill inte det vill att den försvinner. Jag försöker alltid visa mig till 100% men sanningen är att det går inte. Jag kan inte låtsas vara starkare än vad jag är, jag kan inte låtsas att jag kan hantera allt. Jag lever i en stad där jag inte är vän med någon, har ingen i min närhet. Jag är ensam. Jag har tappat hoppet. Jag är den ensamma flickan på gungan. Jag ställer alltid frågan till mig själv

- Varför är du så värdelös? Är de därför alla skiter i mig?

Jag klarar knappt gå i skolan längre och jag trodde det skulle bli bra. Men det kommer bli samma veva igen. Jag har inte gått i skolan på över 1 vecka för det är för svårt för mig. Jag känner mig inte hemma med dom i klassen. Kalla blickar möts jag med när jag ser dom på morgonen på första lektionen. Grupperingar är gjorda men det ska väl inte hindra er från att vara snäll mot alla?

Jag är trött på att bli den personen som alltid blir utstött, jag behöver människor i mitt liv fast ändå på avstånd. Att få ett ''hej hur mår du'' är det för mycket att begära? Är det kanske för mycket att begära att jag ska andas också? Jag vill inte leva kvar på denna jord längre, för jag känner att allting är meningslöst. Jag har tappat hoppet för allting då menar jag verkligen allt.

Att människor tror att man mår bra för att man en dag skrattar och ler. Då plötsligt är man påväg uppåt från depressionen men det är inte så. Det långt ifrån. Ibland är det fake smile men ibland kan man faktiskt må bra för stunden. Men JAG kommer aldrig må bra på riktigt och inte gjort det på 4 år & snart 5 år. Jag önska jag kunde spola tillbaka tiden när man var liten, för allting var så jäkla enkelt då. Sen växer man upp och blir äldre där händer allting. Allt blir en jävla dröm. En mardröm och jag undrar fan när jag ska vakna upp. Nyper mig själv i armen då och då men inser att det är ingen dröm utan verklighet. Jag kan inte förklara hur jag mår eller hur jag känner för det ligger så djupt i mig att jag inte kan sätta ord på det. Häromkvällen började jag stört gråta från ingenstans jag var inte ens ledsen. Och då kände jag bara att jag sjunker längre ner till botten och känner snart sandkornen nudda min rygg.

Att jag alltid ska bli sviken eller lämnad ensam kvar, har ändå fått mig starkare. Men det har även gett konsekvenser som att jag har svårt att lita på nya människor. Jag är en öppen person MEN jag litar inte på människor. Bara för jag inte litar på människor drar jag inte alla över en kant utan det är händelser i mitt liv som format den person jag är idag. Jag är skit ledsen att jag inte kan vara tillräckligt för alla, eller vara en perfekt människor. Men vem fan är perfekt? Jag önskade bara att jag kunde fått mer kärlek från vänner. Men jag vet inte längre...

En dag önska jag att detta inte är fake smile eller fake skratt.

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår beställde jag lite nytt till garderoben och när det väl kommer hem tror jag nog att jag ska försöka lägga upp en slags outfit bild. Så ni får se en helhet på kläderna och inte bara ett plagg om ni förstår? Kommer även länka produkterna i de inlägget så om kanske 4-5 dagar kommer de inlägget upp. Är så taggad att få hem mina kläder och skor!

Hoppas ni får en fortsatt bra dag!

Likes

Comments

​Här kommer  mina favoriter hos nelly när de gäller skor. Klicka på bilden om ni hittar något snyggt! 

Likes

Comments

Hej allihopa!

Idag tänkte jag faktiskt dela med mig av min stora inspiration inom mode världen faktiskt och nej det är inte kissie! haha..

Utan detta är en annan tjej som verkligen vågar vara sig själv. Hon har en annan slags stil och denna stil är så otroligt otroligt snygg. Hennes blogg innehåller massa bilder och den är så clean att du inte får missa den.

Tycker verkligen ni ska kolla in henne hon heter Moa Mattsson ni hittar hennes blogg @moamattsson där.

Sedan har vi en till tjej som heter Joanna, hon är nämligen chefredaktör på nouw. Eftersom jag är väldigt mode intresserad så faller jag oftast för människor som vågar visa sitt inre jag. Och det kan dessa tjejer verkligen göra genom att visa en utstrålning inom klädsel. Och jag älskar det verkligen.

Joannas blogg hittar du här @joannafingal

Likes

Comments1. Jeans HÄR / 2. Klänning HÄR / 3. Blus HÄR / 4. Kostymbyxor HÄR / 5. Tröja HÄR / 6. Kostymbyxor HÄR / 7. Kappa HÄR / 8. Kashmirtröja HÄRNu har La Redoute en fantastisk rea med 30% rabatt på allt! Ange koden BIG30 i kassan så dras 30% av från din order. Perfekt om du vill uppdatera höstgarderoben. Erbjudandet gäller veckan ut, t.o.m 25/9 2016.

Likes

Comments

Nouw Magazine