la la land

2 veckor i denna stad har passerat och jag gör börjar känna mig mer och mer som hemma. Förra helgen besökte jag & ett par nyfunna vänner Camarillo outlet med kända märkeskläder för lite och ingenting. Denna vecka har vi firat "Taco Tuesday", besökt Beverly Hills berömda mall "The Grove", Strosat runt på Hollywood Boulevard & firat av flera studenter som lämnat gemenskapen här. Den är verkligen något utöver det vanliga!

Wetzel Pretzel Bitz på Camarillo outlet förra lördagen. Farliga...

En brunch på IHOP - tror bilden talar ganska bra för sig själv.

Santa Monica Pier i solnedgången. Magiskt ställe - en promenad på 15 minuter från skolan så är man här.

Taco Bell

Beverly Hills & The Grove

Turist-fälla i Hollywood....

Likes

Comments

la la land


Ytterligare några dagar har gått i staterna och skolan har smått börjat bli vardag här. Otroligt hur fort en människa anpassar sig - med undantag för tröttheten som aldrig verkar ge med sig.Idag var jag och några ifrån skolan i Downtown på en äkta amerikansk college basketball game. Rolig upplevelse, verkligen.Hittills har jag mest bekantat mig med staden och försökt komma över min jetlag som är ihärdig. Vädret har bjudit på svensk sommar = regn, dis & en ruggig temperatur... Trodde jag kommit till Kaliforninen men det verkar inte bättre än att detta väder håller i sig månaden ut i alla fall... värsta vintern på fleeera år. Lucky girl.


Jag & Dita

Likes

Comments

la la land

Lite mer än ett dygn har jag nu spenderat i USA's näst största stad & har redan hunnit springa på mataffärer 3 gånger, hehe. Hittade nämligen matmeckat deluxe bara några gator bort.
Först i eftermiddags fick jag sällskap i lägenheten av en Japansk tjej som också ska läsa engelska på min skola. Kul! Finns dock ett ledigt rum till så får se om vi blir fler här snart.

Flygresan hit gick otroligt fort trots 11 timmar lång. Mycket "tack vare" en förkylning med frossa & feber som slog ut mig totalt i ca 5-6 timmar.... inget ont som inte har nått gott med sig.

Klockan här har precis passerat 19.00/7 p.m. och det är dags för middag. Hoppas ni sover gott där hemma!Likes

Comments