Hejsan vänner!

Igår var jag sjuk vilket var anledningen till att jag inte bloggade då. Men idag är jag frisk igen, skönt😊👌🏽
Här kommer en blid på dagens outfit😚

Men idag ska jag bara mysa och kolla på Smail's "ph-program" Keep on Smailing eller nåt liknande hette de, för att jag var så trött att jag missade de igår. Jag köpte lösgodis idag för att det är lösgodisets dag idag. Men mest för att de är super gott!😻🍫🍬🍭

Ni får har det bra så hörs vi👋🏼

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan!

Idag ska jag till skolan, jag slutar vid 2-3 tiden.
Jag postade aldrig ett inlägg om en haul på vad jag köpte i söndags, för att kag köpte bara en vit färg och de är inte så roligt att se haha. Hoppas att ni försår
Ha det bra så höra vi 💋

Likes

Comments

Hej alla underbara människor!

Just nu sitter jag på min säng med silverinpackning i håret för att få bort allt gult/varmt i mitt hår, jag har tidigare använt silverschampoo men min frisör sa åt mig att det tydligen inte var bra för håret och detta var mycket bättre så jag litar på henne.

Lite senare odag ska jag till ett köpcentrum och Ikea, på Ikea ska jag kolla på lite inredning och på köpcentrumet ska jag bara kolla och se om jag hittar något fint haha :) Jag ska oxå springa över till Rusta som ligger en liten bit från köpcentrumet och där ska jag köpa vit färg eftersom att jag ska måla min röda vägg i sovrummet vit. Annars leker livet..
Hoppas ni mår super så hörs vi kram ❤️

Likes

Comments

Hejsan, nu hade jag tänkt tipsa om några billiga men bra skönhets produkter. Hoppas att ni gillar inlägget, gilla för fler liknande :)

Första produkten är ett nagellack som är jätte billigt det kostar endast 10 kr på gekås i Ullared, nagellacket är från märket Kubiss London och är i färgen 160, pigmentet är riktigt bra och lacket håller hyfsat länge. Jag har på mig nagellacket just nu som ni kan se på bilden.

Nästa sak är en läpp-penna, den kostar endast 6kr på gekås i Ullared. Den kommer från märket Claudia och är i färgen "nude". Jag som inte gillar att ha mycket färg på läpparna och speciellt inte glans älskar denna pennan, jag använder den runt läpparna och "smetar" bara ut den lite så att man inte ser en skarp linje.

Sista saken är ett läppbalsam som jag brukar lägga innan jag tar annan produkt på mina läppar, jag gillar detta läppbalsamet för att det glänser inte och har en (enligt mig) underbar konsistens. De kommer ifrån "Body Drench." och heter "Lip Drench" jag har i doften "raspberry" färgen på produkten ser lite rosa ut men den blir transparent på läpparna. Jag har köpt min på craycray.se för ca 40kr, den äger ❤️

Likes

Comments

Hejsan mina fina vänner!

Nu har jag bestämt mig för att ta tag i mitt bloggade for real :)))) Hoppas att ni kommer gilla det, kommentera gärna blogginlägg förslag, eller maila till "misspefcts.blogg@gmail.com" om ni inte har någon konto på nouw.

Jag har tidigare i bloggar hjälpt människor med svåra beslut och jobbiga saker de har gått igenom då jag själv har gått igenom en del, ni får gärna mejla mig om sånt också.. <3

Hoppas vi ses igen kram ❤️

Likes

Comments

Hejsan alla perfects!

Idag är det mitt första blogg inlägg på denna bloggen, hihi. Men jag tycker att vi kör på som att det vore ett vanligt inlägg? Eller? Ja, tänkte de.

Idag hade högstadiet på min skola uttagning till Stora DM.. Vilket jag tycker är typ skit tråkigt eftersom att jag inte är speciellt bra i någon gren.. :-( SAD FACE

Men jag får helt enkelt träna mer tills 9:an.. iaf vi har inga läxor eller prov denna veckan vilket är sjukt skönt, mer tid att blogga ;-) Nu efter jag har bloggat hade jag tänkt att jag skulle lyssna på lite musik, gå med mina hundar (sjunga högt och fint när jag är ute och går och tror att ingen hör mig, har alltid fel om det..) sen ska jag vänta till kl.9 (tror jag) då börjar Robinson Love Edition, säg vad ni vill men jag tycker faktiskt att de är ganska bra.. nu när PLL inte går längre 😒 Kolla gärna på Robinson bara för att jag tycker att det är bra, skriv i kommentera vad ni tyckte.

Det var allt för mig idag 💜

Haadeeee💁

Ps. Gilla inlägget om ni vill att jag ska göra en tag om mig själv

Likes

Comments