Godmorgon!

Nu är det inte långt kvar till skolan börjar. Jag har haft sabbatsår i ungefär 3 år ny lite av och an pga min svåra depression som jag hade förut.

Men nu ska jag äntligen börja igen! Men det här är mer som en kurs för att hitta sig själv igen och skapande och sen blir det komvux.

Jag känner mig så förfriskad på något sätt, pigg och glad. Men samtidigt nervig och lite orolig för hur det kommer att kännas att möta nya människor igen och ha ett ansvar. Men det kommer nog att gå bra!

Ha en awesome dag!
🌺


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag gillar blått, märks det? 😂

Just nu ligger jag i sängen redan nerbäddad med värk i magen, dumma gluten! Har märkt att jag är väldigt känslig för gluten och tror att jag har "IBS- känslig tarm" som det heter på svenska.. Fint namn! Men det kan även vara att jag är intolerant för gluten också. Jag är laktosintolerant, vet inte om det kanske sitter ihop på något sätt? Men det har jag vetat hela mitt liv att jag har, men för det finns det lactasin som har ämnet som jag saknar i min kropp och hjälper magen att bryta ner laktosen. (Laktos är sockret i mjölken)

När jag käkar nåt med mycket fett eller kryddigt eller viss mat så blir min mage oerhört svullen och öm. Jag ser nästan gravid ut och kan få så ont att jag svimmar. IBS är tydligen rätt vanligt så om du känner igen dig sök upp IBS-matschema och testa dig fram så kan det bli mycket bättre! Det kan nog även vara bra och kolla upp det med en läkare!

Efter jag ändrade min kost blev det bättre! Men jag förändrade den inte så drastiskt som jag skulle behöva dock, det är lite svårt att vänja sig. 😉

Likes

Comments

Vem har inte med sig mobilen var man en går? Det har iallafall jag. Den är som fast klistrad på mig.. Nu när M är iväg på militärutbildning är det vår enda sociala tillgång!

Imorse när jag var väldigt stressad för att åka iväg till min psykolog glömde jag min hjärna i sängen eller något, visst många tappar sina mobiler rätt ofta.. Inte så ovanligt och de håller även oftast MEN är det bara jag eller har detta hänt någon av er också?

Som sagt, imorse när jag var stressad och skulle iväg skulle jag hinna kissa och sminka mig inom en viss tid. Utan att direkt tänka lägger jag ner mobilen i bakfickan och går in i badrummet.. Lyfter upp toalocket och dra ner byxorna och så hör jag bara ett PLUMS, ett plums som jag hört förut då jag tappade mobilen i toan för ett tag sedan och den gick sönder. Jag vänder mig fort som fan, ser mobilen under vattnet och utan att tänka kör jag ner handen i toan att fiskar upp mobilen och springer ut med byxorna hängandes vid fotanklarna och letar efter en påse med ris för att lägga den där.


Tänk er min panik, det var inte första gången det hände heller.. Paniken sitter fortfarande kvar i magen och jag vet inte om mobilen klarar sig, men jag hoppas det. Min pappa fick sitta och tvätta den i rödsprit och hålla på och fixa och dona.. Får bara hoppas att den klarar sig, den hade redan öppnats förut så därför åkte det in ännu mer vatten och den var redan sönder pga annat (den var inte min ifrån början) jag får bara hoppas att den är "stark" nog för att klara det här!

Känner mig lyckligt lottad att min pappa inte hatar mig just nu, för det gör jag.. Iallafall lite! Så hopplös och klantig. :c


Likes

Comments

Jag har varit frånvarande ett tag nu, både ifrån internet och mycket av det sociala.

Jag vara försökt lista ut vem jag är.. Så vem är jag? .. Jag har ingen jävla aning! Antagligen så funkar det inte att försöka lista ut det genom att bara tänka ut det. Jag måste göra saker.

Jag och min älskade M var på Gröna Lund nu i helgen och låt mig bara säg WOOOOW! Jag trodde aldrig att jag skulle våga åka de sakerna vi åkte. Det lärde mig att jag måste våga ta steget och upptäcka saker och ja Gröna Lund som alla andra redan upptäkt som små var mitt första steg in i att börja förstår lite vem jag är.. (Tror jag)

Jag är en person som egentligen inte är rädd för att prova nya saker, men jag tänker för mycket. Jag tänker mycket på vad som kan gå fel så därför går mycket ofta fel eftersom jag nästan bli inställd på det, så dumt!

Nu har jag börjat med en metod som går ut på att räkna till 3 och sedan utsätta mig för det som gäller och inte tänka för mycket. Jag ska inte ljuga, det är inte lätt om man är som jag kan jag säga. Så M var tvungen att påminna mig om och om igen "älskling, kom ihåg att räkna till 3! 1..2..3 och gör det!"

Och jag gjorde det! Jag har aldrig åka några saker på tivolin förut. Om saker är utom min kontroll får jag lätt panik, men varför? Jag älskar ju att testa nya saker när jag väl gör det??

Jag var inte så här förut, innan jag var med om de saker jag varit med om var jag inte rädd för att testa saker, ha kul! (Ofarliga saker) Men nu är jag rädd för att misslyckas med allt och mycket känns så läskigt, jag måste ta tag i mitt liv igen.. Och jag börjar med det nu lite smått.

Mycket till varför jag klarar av nya saker idag är pga M, han stöttar mig väldigt mycket till att bli starkare och klara mig i livet oavsett om det är tufft.

Tack älskling för att du alltid finns där, för att du stöttar mig och har tålamod 😉 puss ❤️

Likes

Comments

Jag vill börja leva! Ha ett liv. Kunna tänka tillbaka på alla roliga äventyr man gjort och inte allt det negativa man varit med om.

Känner att jag skulle vilja göra galna saker! Ofarliga men roliga och minnesvärda. Jag vet inte ens vad det är jag vill göra ännu, är så van vid att isolera mig och inte göra något alls. Det jag är väldigt bra på att göra är att ligga i min säng och slösa bort min tid.. Tyvärr.

 Hur ska jag förändra det? En liten början är iallafall att jag och min vän E ska börja på någon kampsport och vi funderar på thaiboxning. Det skulle vara sjukt kul och jag skulle tränas upp igen, bli vältränad, orka mer. Få ut all min ilska som ligger begravd. 
Att leva med Ptsd (posttraumatisk stess syndrom) är inte lätt. Jag har blivit mycket bättre men jag tror att veta att jag kan försvara mig underlättar. 

Min kille M får mig alltid att känna mig så trygg, men jag vill kunna känna mig trygg och inte livrädd så fort vi inte är nära. Som nu när han är 100 mil bort. Jag måste bli starkare❤
Likes

Comments

Att känna lycka är inte så lätt när den man älskar mest av allt är 100 mil ifrån en.

Det går inte en minut utan att han finns i mina tankar.. Kärlek är verkligen något vackert men också väldigt smärtsamt.

Men jag är ändå sååå glad över att vi har varandra såklart!! Så mycket blandade känslor..

Nu är det iallafall bara 7 dagar kvar till han får komma hem under helgen så det längtar jag efter så det gör ont i hela kroppen. Vi kommer att fira vår 1 års dag på Grönalund och han kommer att "tvinga" mig att åka allt. Läääskigt 😅

Det kommer att vara bra för mig, jag ska räkna till 3 och sen bara göra det utan att tänka för mycket! Haha.. 😏


Likes

CommentsJust nu ligger jag i sängen och ska snart sova, är så trött. Den här värmen tar kål på mig.. Men jag gillar den lite i smyg ändå. Lite tropiskt sådär!

Att sova i pyjamas är omöjligt, så idag införskaffade jag mig ett par shorts ifrån Lindex som jag kan sova i som även visade sig vara stora trosor men who cares? Jag har dom som shorts iallafall!

Så min outfit för natten är dom här shortsen och en kort topp!

Ett tips, drick ett glas vatten innan läggdags för att känner er piggare på morgonen och sen ett direkt när ni vaknat! Det hjälper så mycket. 😌

Lycka till i värmen nu. 😉

Likes

Comments