Babe och jag tog en pyromand i byn där jag bor.
Helt otrolig utsikt över alla vackra gula åkrar 😍

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Som ni alla vet så är det Måndag och för som många andra så betyder det jobb, hoppas iaf att jag slipper svettas ihjäl på jobb idag. Usch för att arbeta i långbyxor när de är 23 grader.
Denna veckan är en väldigt kort vecka, endast 4 arbersdagar skönt! Och till helgen kommer min kära svägerska och brorsotter ner och hälsar på, vilket jag ser fram emot sååå himla mycket! :)
Är dock ledig 1 vecka sen efter det så då får vi se vad som händer, förhoppningsvis så åker vi iväg ngn dag och hittar på nått riktigt kul.

Likes

Comments

Äntligen äntligen har jag fått photoshop på min dator igen!
Så äntligen kan jag redigera mina bilder som jag brukade göra för ca 1,5 - 2 år sedan, frågan är ju nu varför har det dröjt så länge med att skaffa photoshop igen?
Jo de är ju så att jag nästan aldrig bloggar från datorn eller ens använder min dator till någonting annat än att titta på film så har jag glömt av det helt. Har även haft mitt fotande på hyllan ett bra tag nu...
Men nu har jag börjat så smått igen, så nu håller vi tummarna på att det ska fortsätta så också. Efter mitt uppehåll med fotograferandet så känner jag mej VÄRDELÖS på det. Verkligen så sjukt att man kan glömma så fort, aja strunt samma jag får helt enkelt lära mej på nytt ;)

Likes

Comments

Eftersom det är 2 ? månader sen jag piercade min tunga nu så har den läkt helt och hållet så nu tyckte jag att det var dags att annu enn gång beställa lite fler piercingar.
Och jag har hittat en bra och billig sida att handla piercingar och andra tillbehör ifrån.


klicka på någon av bilderna så kommer ni till hemsidan direkt :)

Bodymod

Likes

Comments

Pommes, flintastek & en hemmagjord sallad 👌🏻

Likes

Comments

Igår stod både mamma & pappa för maten, en mycket god maträtt måste jag medge.
Köttfärslimpa med ost skinka & bacon och champinjonsås & kokt potatis.
Det såg inte rent för aptitligt ut med det smakade desto bättre 😍👌🏻

  • 25 readers

Likes

Comments

Helt sjukt vad det är varmt idag alltså..
ingen höjdare att jobba i långbyxor, men förhoppningvis så gör chefen som jag bad henne & beställa ett par shorts👍🏻
Ser fram emot att sluta så jag kan komma hem & umgås med familjen 😊👏🏻

  • 28 readers

Likes

Comments

Idag är det Fredag & jag blev inringd på jobb, så idag jobbar jag med glädje & tjänar lite extra pengar på min lediga dag. Skönt att få jobba lite nu när jag varit ledig i 1,5 vecka. Saknat rutiner, men de har även varit jätte skönt att komma ifrån jobbet en stund, Jobbat där i 1 år snart och har ALDRIG varit sjuk, & tagit ledigt självmant 1 vecka annars har jag jobbat och slitit! Skönt!
Det är verkligen tur att jag trivs på jobbet, inte alla som får den chansen, jag e glad över att ha världens bästa chef & arbetskamrater :)


Likes

Comments