View tracker

Under fredags kvällen anlände några utav mina vänner för att hälsa på mig och se hur jag hade det. De var här från fredag till söndag. Under lördagen gick vi och badade på Himlabadet som låg typ 20 min från där jag bodde, vi var där ungefär i 3 h. Efter badet åkte vi upp till Norra berget för att se hur den fina utsikten var över Sundsvall. På kvällen gick jag, Magda och Deniz ut till baren Åh och därefter gick vi ut till klubben Oscars. Under lördagen hann vi göra ganska mycket.
På söndagen sov vi ut, vaknade en bra tid och lagade pannkakor till frukosten. Efter frukosten tog vi en morgonpromenad till och från stan. Runt kl 14 åkte vi till Birst för att strosa runt affärerna. Efter Birsta så var de dags för Magda och Deniz att fara neråt (Sthlm).

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 8 readers

Likes

Comments

View tracker

Jag har inte varit så aktiv r på de senaste veckorna...men förra veckan var de lov för alla som går i skolan/gymnasiet men inte för oss som går på universitet...men jag hade iaf en halloweensitning i lördags med mitt universitet. Riktig nice var den, de var middag och sen var det mycket dans i hallen. Vi fick tacos till middag. Innan vi gick till sittningen gick jag först till Lina och dör efter gick jag, Lina och Patrik till Hannah dör hon hade en förfest för att sedan gå till sittningen tillsammans.
Vi dansade hela natten tills de stängde och de stängde kl 2. Efter stängningen gick vi (jag, Lina och Patrik hem till mig och spelade Mario Kart på Wii fram till kl 4.30 ungefär och sen fick man äntligen gå till beds.

  • 9 readers

Likes

Comments

View tracker

Nu är man påväg upp till Sundsvall igen, var här nere i Sthlm för att träffa familjen och vännerna. Var ganska länge sen man var hemma så då ville jag åka ner. Var här över helgen.
Var på stan igår med mamma och köpte ChromeCast och en Apple Tv för att ha något roligt upp i Sundsvall

  • 22 readers

Likes

Comments

Halloj bloggen,
Det var länge sen jag skrev här, tyckte de var med tiden att skriva...
Har haft så fullt upp de senaste veckorna och inte hunnit skriva här, flytten och nollningen. Har snart bott här en månad uppe i Sundsvall. Nollningen varade i två veckor med massor utav olika aktiviteter så som ölympiska spelen, capstävling, vinbrännboll o sista veckan utav nollningen hade vi finsittning. Så dessa två veckor var riktigt skoj och nu börjar allvaret...

  • 25 readers

Likes

Comments

Hade en riktig bra helg med mina Kinavänner. Vi är ett gäng som träffas varje år vid olika städer. Vi har hållit kontakten sen den dagen vi blev adopterade.
Denna gång åkte alla ner till Lund över helgen. Vi åkte till Ales stenarna som ligger lite utanför Ystad. Stenarna var fina men det var tråkigt att det började regna och blåsa rejält.
Innan alla åkte hem tog vi en tur till Malmö och tillbaka till Lunds central.

  • 54 readers

Likes

Comments

Jätteledsen att jag inte hunnit skriva här så mycket ska verkligen försöka bättra mig att skriva på bloggen.
Har hänt lite mycket på en gång med att hitta boende uppe i Sundsvall i och med att jag ska börja plugga till Civilingenjör i teknisk design. Det ska bli verkligen spännande att flytta till en riktig studentliv. Men jag har iaf hittat ett boende, det är A och O att hitta ett boende så att man har nånstans att sova.
Under de senaste veckorna har jag varit på landet och tagit lite turer med båten runt i skärgården så som Möja och imorn ska vi med familjen och granarna ta en dagsutflykt till ytterskärgården. Det ska bli trevligt att ta en sån tur.
På onsdag ska jag börja flytta saker till min lägenhet så som nödvändiga saker, sängen köksinredning osv.

  • 59 readers

Likes

Comments

  • 60 readers

Likes

Comments

Gokväll
På den senaste tiden har jag varit på grönan några gånger. Jag gårdar för att gå med mina vännner o eftersom man har olika vänner så går man i olika omgångar. Ju äldre man blir desto "tråkigare" blir det att gå dit...

Förra vecka fick jag äntligen träffa Linda, Cindy o Magda. Vi gick och shoppade därefter gick vi till ett fik på söder. Det var ett mycket nöje att man fick träffa dessa tjejer.

Veckan innan gick jag, Cindy och Johan till grönan o där hade vi de trevligt under en heldag.

  • 66 readers

Likes

Comments

Hoppas att ni hade en grym midsommar som jag hade. Familjen firade midsommar med grannarna och med deras vänner. Vi åt en jätte god lunch och middag så som sill till lunch och kött till middag. Vi dansade runt midsommarstången därefter hade vi 5 kamp. Vi hade i alla fall tur med vädret, först småslugas och sen tittade solen fram resten utav dagen.

  • 70 readers

Likes

Comments

Vilket fint väder det var igår så jag o mina vänner åkte till grönan tills dem stängde. Man passar alltid på att njuta och göra roliga saker under sitt lov. Så himla kul att åka med ett gäng men nu är man trött och träningsvärk (fråga mig inte varför jag har det...)

  • 75 readers

Likes

Comments