Idag var det exakt en vecka som den mycket tragiska händelsen på Drottninggatan där en terrorist körde rakt in i folkmassan hela Drottninggatan fram till Åhléns City. Massvis människor skadades o 5 som dog inklusive en hund.
HUR KAN MAN ENS GÖRA SÅNT MOT ANDRA MÄNNISKOR SOM INTE ENS HAR GJORT NÅGOT?!
Den dagen var jag påväg ner till Stockholm men kom inte längre än till Uppsala där all tågtrafik var inställd som stod i timmar. Som tur var så åkte pappa och hämtade mig i Uppsala men det var så länga bilköer in mot stan också.
Alla de som jobbar inom räddningstjänsten ska ha all respekt o jag tycker att de gör ett riktigt bra jobb åt oss generellt!
Man ska ha fred på jorden och alla ska vara snälla mot varandra!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 69 Readers

Likes

Comments

Den första skiddagen var ganska mulet o få backar var öppna och dessutom så var de lavinfara i de andra backarna. De två andra skiddagarna fick vi det fint väder med strålande sol och klarblåhimle. Riktigt sköna backar i Sportgastein att åka i. Igår kom vi hem väldigt väldigt sent på natten.

  • 79 Readers

Likes

Comments

Goood morgon,
Idag är dagen kommen för att åka till Österrike där jag ska åka skidor. Ska vara där i några dagar med pappas företag. Alperna är verkligen  bäst om man ska åka skidor någon stans.

  • 79 Readers

Likes

Comments

Nu har man kommit hem efter en 3 veckors vistelse i Ecuador och på Galapagos. Jag o familjen åkte två dagar efter julafton. Först var vi i Ecuador under några dagar med en Guif som guidade runt landet. Vi började med Quito och slutade i Guayaquil för att sedan flyga till Galapagos Island. Under vistelsen på Galapagos bodde vi på en båt som tog oss runt till Olika öarna. Vi tog småbåtar till öarna eftersom man inte fick lägga till på öarna o dessutom bar det svårt att lägga till så nära öarna. Mycket lättare att ta sig fram till öarna med småbåtarna.
När vi var på stränderna och öarna låg det sjölejon i princip överallt. Man såg sjölejonen på varje ö vi besökte till och med vid hamnarna inne vid småstäderna.
Vi hade det varmt varje dag upp till 35°C. Så jag kan säga att jag hade ett riktigt bra lov!

  • 112 Readers

Likes

Comments

Go kväll alla mina läsare,
Riktigt skönt att åka ner till Sthlm ett tag eftersom det inte finns så mycket här uppe i Sundsvall. Jag åkte hem i torsdags fram tills idag. Var hemma först i två dagar för att sedan åka ner till Göteborg lördag-söndag. Vi åkte ner till Göteborg hela familjen, morbror o moster så vi var en ful bil.
När vi kom fram till Göteborg checkade vi in på Novo Hotel och tog det lugnt i loungchen för att senare gå till Sjömagasinet där vi åt julbord. Fanns riktigt mycket god mat. Under söndagen gick vi till julmarknaden på Liseberg o det var riktigt mysigt med alla julbelysningar. Vi var där fram till kk 15 för att äta lunch för att sedan åka hem till till Stockholm. Det var riktigt halt på vägarna, det var ungefär 4 olyckor på en av samma sträcka som vi åkte på.

Och idag åkte jag upp i norr men innan det träffade jag Magda för att luncha/fikade.

  • 122 Readers

Likes

Comments

Under fredags kvällen anlände några utav mina vänner för att hälsa på mig och se hur jag hade det. De var här från fredag till söndag. Under lördagen gick vi och badade på Himlabadet som låg typ 20 min från där jag bodde, vi var där ungefär i 3 h. Efter badet åkte vi upp till Norra berget för att se hur den fina utsikten var över Sundsvall. På kvällen gick jag, Magda och Deniz ut till baren Åh och därefter gick vi ut till klubben Oscars. Under lördagen hann vi göra ganska mycket.
På söndagen sov vi ut, vaknade en bra tid och lagade pannkakor till frukosten. Efter frukosten tog vi en morgonpromenad till och från stan. Runt kl 14 åkte vi till Birst för att strosa runt affärerna. Efter Birsta så var de dags för Magda och Deniz att fara neråt (Sthlm).

  • 133 Readers

Likes

Comments

Jag har inte varit så aktiv r på de senaste veckorna...men förra veckan var de lov för alla som går i skolan/gymnasiet men inte för oss som går på universitet...men jag hade iaf en halloweensitning i lördags med mitt universitet. Riktig nice var den, de var middag och sen var det mycket dans i hallen. Vi fick tacos till middag. Innan vi gick till sittningen gick jag först till Lina och dör efter gick jag, Lina och Patrik till Hannah dör hon hade en förfest för att sedan gå till sittningen tillsammans.
Vi dansade hela natten tills de stängde och de stängde kl 2. Efter stängningen gick vi (jag, Lina och Patrik hem till mig och spelade Mario Kart på Wii fram till kl 4.30 ungefär och sen fick man äntligen gå till beds.

  • 134 Readers

Likes

Comments

Nu är man påväg upp till Sundsvall igen, var här nere i Sthlm för att träffa familjen och vännerna. Var ganska länge sen man var hemma så då ville jag åka ner. Var här över helgen.
Var på stan igår med mamma och köpte ChromeCast och en Apple Tv för att ha något roligt upp i Sundsvall

  • 147 Readers

Likes

Comments

Halloj bloggen,
Det var länge sen jag skrev här, tyckte de var med tiden att skriva...
Har haft så fullt upp de senaste veckorna och inte hunnit skriva här, flytten och nollningen. Har snart bott här en månad uppe i Sundsvall. Nollningen varade i två veckor med massor utav olika aktiviteter så som ölympiska spelen, capstävling, vinbrännboll o sista veckan utav nollningen hade vi finsittning. Så dessa två veckor var riktigt skoj och nu börjar allvaret...

  • 153 Readers

Likes

Comments

Hade en riktig bra helg med mina Kinavänner. Vi är ett gäng som träffas varje år vid olika städer. Vi har hållit kontakten sen den dagen vi blev adopterade.
Denna gång åkte alla ner till Lund över helgen. Vi åkte till Ales stenarna som ligger lite utanför Ystad. Stenarna var fina men det var tråkigt att det började regna och blåsa rejält.
Innan alla åkte hem tog vi en tur till Malmö och tillbaka till Lunds central.

  • 179 Readers

Likes

Comments