Header

Kärlekens färg, röda läppar, blod, rött vin, röda rosor...

Det finns många symboler anknutna till färgen röd.
Jag älskar min hårfärg.
Jag har aldrig varit nöjdare i mitt liv och jag tycker att rött står för så många fina och vackra saker.

Jag älskade Rihanna i rött, hon är min största inspiration till varför jag färgar rött, jag menar kolla på henne?

The color of love, red lips, blood, red wine, red roses ...
There are many symbols connected to the color red.

I love my hair color.
I have never been happier in my life and I think red stands for so many beautiful and powerful things.

I loved Rihanna in red, she is my biggest inspiration for why I colored red, I mean look at this pics on her?

Kiss M

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

resor och utland

Hello lovers!!

Trots att jag och mina italienska systrar va trötta från dagen innans bravader så bestämde vi oss för att ta hos iväg till Greenwich för att se den orten eftersom den är väldigt omtalad för sina marknader, museum, den stora Greenwich parken och den fantastiska utsikten över London.

Och det var precis det vi gjorde.

Vi gick i parken och kastade, rullade och hoppade i höstlöven, gick upp till utsiktsplatsen där vi avnjöt några cigaretter och spanade ut över Londons höghus. Jag fick mycket inspiration när vi gick in i marknaden och kollade på saker å ting så jag ska hitta närmaste bank automat för att ta ut lite cash så jag kan handla nästa gång. Vi svängde också in på ett museum och kollade på lite konst, skulpturer och kvarlämnade grejer från förr. Trots att vi inte va insatta i vad vi kollade på så var det gratis entre så det la alltid lite härligt att känna sig kulturell ;)Even if me and my Italian sisters were tired of the day's braves, we decided to go to Greenwich to see that resort because it's very well-known for the markets, museums, the great Greenwich Park and the amazing view of London. 

And that was exactly what we did. 

We walked in the park and threw, rolled and jumped in the autumn leaves, walked up to the viewpoint where we enjoyed some cigarettes and spanned the London high-rise. I got a lot of inspiration when we went into the market and looked at things to things so I'll find the nearest bank automat to take out some cash so I can shop next time. We also turned into a museum and looked at some art, sculptures and leftovers in the past. Even though we didn't understood what we looked at, was it a free entrance, so it's always nice to feel cultural ;)

Kiss M

Likes

Comments

resor och utland

Hello loves!!

I måndags gick jag på ett "Harry Potter Walk" event som gick ut på att vi skulle gå på ställen och platser där Harry Potter filmerna har spelats in bland annat... Och även lite bokaffärer som har Harry Potter grejer. Jag ska även hälsa på Warner Bros är tanken innan jag drar till Sverige igen.

Kan ändå erkänna att jag aldrig riktigt varit ett stort fan av Harry Potter men jag har riktiga hardcore fans bland mina kompiskretsar (fast vem har inte egentligen?) så jag har liksom fått ta del av den världen vare sig jag ville eller inte ville.

Kan förstås rekommendera dessa turer i London för dom som verkligen älskar Harry Potter och är riktigt pålästa för det är så coolt och intressant.

Dessa drakar är en big deal och symbol för London, ni kan läsa här mer varför:

Det här är två ställena ska jag bannemej besöka!

<3 Sherlock Holmes bar och godisaffären HARDYS <3

Och tillslut, lite random bilder som har inget med temat att göra men som såg fint eller intressant ut så jag var bara tvungen att knäppa med min Nikon:

Kiss M

Likes

Comments

Hello lovers!!

Nu ska jag berätta för er en ny grej som hänt i mitt liv här i London...

Jag har fått två italienska systrar! Dom flyttade in i samma hus som mig förra söndagen.

Det här är Ambra (26 år) hon har dansat modern dans när hon var yngre och hon är den personen som jag kan kommunicera bäst med:


Och det här är Domenica (27 år) hon kan nästan ingen engelska alls men hon är så himla rar och båda två får mig att skratta mycket och vi hittar på saker ihop hela tiden vilket är så himla mysigt och skönt eftersom jag känner mig trygg när vi går hem från klubben för vi är 3 tjejer som ska följa varandra hem enda in i huset so I'm lucky! <3


Typiskt att jag får bild på dom när båda dricker kaffe lol, om de är intressant för er och veta så står vi precis utanför vårt hus på gatan så där ser ni adressen om ni vill finna mig ;)

Now I want to tell you a new thing that happened me in my life here in London ... I've had two Italian sisters! They moved into the same house as me last Sunday. This is Ambra (26 years old) She has danced modern dance when she was younger and she is the one I can best communicate with.

And this is Domenica (27 years old) she knows almost no English at all but she is so sweet and both of them make me laugh a lot and we do things together all the time which is so cozy and nice because I feel safe when we, for example, go home from the club because we are 3 girls who will follow each other home even in the house so I'm lucky! <3

Typically, I get a picture of them then both drink coffee lol,

if you guys are interesting to know, we are just outside our house on the street so you see the address if you want to find me ;)

Kiss M

Likes

Comments

Hello lovers!!
Nu har de snart gått 2 veckor sedan jag flyttade hit, till London och jag kan säga er att jag har redan efter 2 veckors tid fått nya perspektiv på saker och ting, även förändrats som person:

T.ex när skoltrötta jag som precis tagit studenten fick sommarlov spenderade jag många timmar i min säng, i mörkret.

Jag bara sov bort dagarna, åt riktig dålig skräpmat för många gånger om dagen, och för mycket också (jag sket i om jag var mätt, jag lyssnade inte på min kropp så istället vräkte jag i mig mer) och sött skulle jag alltid ha hela tiden... vilket gjorde mig otroligt slö.

Och när man då sover dåligt, sover för länge på dagarna och äter dålig skit så blir man helt slut, hela tiden. Man orkar ingenting tillslut.

Men
!

Idag är jag genuint trött 9-10 tiden på kvällen, då går jag och lägger mig(?) vaknar halv 7 nästa morgon(!?) OCH SNOOZAR INTE EN ENDA GÅNG? Jag går upp direkt, klär mig ordentligt genomtänkt, sminkar mig noga och hinner göra mitt hår, äta bra frukostmåltid och komma I TID TILL SKOLAN? Haha ni kan ju räkna ut hur jag var på gymnasiet...

Den här staden och den här skolan jag går på gör mig taggad på livet och otroligt motiverad till att lära mig massa saker! Jag är så inspirerad när jag sitter i skolbänken och jag blir helt extas av allt som står på schemat för veckan.

Jag äter med sunt förnuft 3 gånger om dagen, en riktigt stor frukostmåltid, en riktigt stor middagsmåltid och ett mellanmål eller sushi <3 till lunch och jag dricker vatten i mängder för man blir otroligt törstig av alla trappor, kollektivtrafiken och rusningen till tunnelbanan

Och när det kommer till sött har jag ersatt Ben and Jerry glass till en liten yoghurt som jag får av familjen efter maten, det är liksom obligatorisk för dom! De funkar verkligen för mig att äta yoghurt för de ger fortfarande känslan av att jag äter efterrätt efter middagen så mitt söt-sug försvinner vilket får min kropp att må ännu bättre!

Nu har jag inte ens berättat i detalj om mina insikter och perspektiv, bara en liten hint om hur rutinerna av alla slag utvecklat min hälsa till det bättre! Men de får räcka så för nu...

Kiss M

Likes

Comments

Hello lovers!!

Kollade igenom massa härliga bilder på mig och Cornelia och jag bara kände sån stor saknad och längtan efter henne.

Det var aaaalldeles för längesen vi umgicks men vi vet ju båda om att jag hade min slutproduktion, allt med studenten och balen att fixa med och Cornelia spenderar alltid massor av tid i musikal-repsalarna som går så himla bra för henne. Min musikalstjärna.

Idag är det hennes dag. Cornelia fyller år och jag vill bara säga till dig min ängel att jag älskar dig, saknar dig och önskar dig den bästa födelsedagen! det är du för alltid värd <3

Likes

Comments

Haha tjena!! Jag har flyttat till London
Hur galet va??
Älskar de redan kan jag säger er...

För de första kommer jag skriva på svenska tror ja nu i början eftersom ja inte har så mycket engelska läsare än haha men ja kommer sätta nån översättning längs ned så kan ju ni som är grymma på engelska rätta mig för jag är villig att lära mig så mycket så möjligt och skriva är en av dom grejerna jag behöver jobba mer på!

Jag studerar engelska i 2 månader på Frances King som ligger inne i centrala London (ett övergångsställe från Gloucester Road tunnelbana) där folk från hela världen vänder sig till för att förbättra sin engelska pga få bättre kommunikation inom sitt jobb, företag eller som lilla jag tillexempel vill öppna mina möjligheter inför skådespelaryrket!!

Och sen har jag alltid nytta av engelska hela mitt liv och London vill man alltid åka till lika många gånger som en småstadstjej vill åka till Stockholm om och om igen...

Jag älskar min klass redan, alla är jättetrevliga och motiverade till att lära sig engelska och jag tycker det är skönt att känna folk som är i samma sits som mig. Lärarna är dessutom helt fantastiska och väldigt duktiga på lära ut (t.o.m bättre än dom flesta lärare jag nånsin haft faktiskt) absolut inte relations-mässigt, utan just dethär att lära ut så det sitter i skallen på en och en lyssnar genuint varenda minut av hela lektionen

Sen har dom events varenda dag som alla på hela skolan kan gå på!! Det är supermysigt och skönt att man inte behöver upptäcka allting själv för de är inte så lätt att veta vad man ska upptäcka? Detta är ett väldigt bra sätt att lära känna London på. Man får ett papper lika stort som en karta med månadens events så här har ni första veckan på bild och min egna lilla planerare hihi:

Den här veckan gick jag tillexempel på the Wallace Collection där dom har en häftig restaurang med fönstertak och gratistoaletter! På vägen svängde vi förbi en butik som hade bröllopsgrejer som bara var för mödrarna och fäderna haha så man får lära sig om de populära gallerierna, gatorna men även detaljerna och praktiska grejer som gratis toaletterna tillexempel som kan va bra att veta när man är ny...

De mesta av events:en är helt gratis och några saker kostar väldigt lite

Min första lunch åt jag på Hyde Park och här är en bild som jag tog från ingången till Frances King ut på gatan där ni ser en skymt av tunnelbanans hus och allt omkring

Och till sist undrar ni säkert vart jag bor?!?

Jag bestämde mig för att bo i en familj eftersom jag förstod på introduktionsvideon av skolan att alla va på samma nivå som mig så då tyckte jag att den här riktiga engelskan behövdes hemifrån så jag inte kommer undan utan tränar ännu mer och blir ännu bättre!

Man kan nämligen välja annars att bo på skolan, privat eller i en familj
Och här är nästan alla i min kära familj:

Vet inte riktigt vad jag ska berätta eller vad ni undrar efter / är nyfikna på så kommentera gärna nått av detta så ska jag svara på allt ni vill

Kiss M

Likes

Comments

En tripp till Vara med denna godingen där vi lunchade på Nordpolen. UTSÖKT LASAGNE!!

Använde mitt presentkort ja fick av farmor när ja fyllde år (eller julklapp??) som var 1h thaimassage hela kroppen i olja! Ska inte ljuga, det kändes kan man lugnt säga men va så underbart efteråt

Träning träning träning <3

Shopping i Skövde
Stina köpte så snygg, cool, fluffig, cute, rosa jacka
Så vi körde photoshoot, fikade och handlade nya fina härliga grejer

Blev en spontanare hos frissan
Gör nöjd med färgen, testade nämligen en röd färg från hjertberg som skulle gå ur efter nån vecka och fick så mycket komplimanger om att ja passade bra i rött och såg coolt ut! Kunde inte annat än att hålla med så nu är det gjort!!

Likes

Comments

mode och skönhet

Scrollde igenom bilder från i somras... (för ja antar att vi kallar det somras nu när skolorna har börjat å allt??)...och hittade dessa fina (outfit?) bilder!!

Kanske inte så inspirerande eftersom vi börjar gå in i höstmodet å allt men jaja, tyckte de va fina

Kiss M

Likes

Comments

Hello lovers!!
För en vecka sedan fick vi hem en "Linas matkasse" som min familj för första gången ville testa. Har alltid hört talas om de konceptet men aldrig prövat fram tills nu.

Jag tycker att det är ett väldigt smart sätt att lära sig nya recept på och ger en varierande maträtter för det är ju lätt hänt annars att man håller sig till samma 2 rätter i veckan? Och hur kul är de i längden? Inte kul.

Dessutom frågade ja päronen om de kostar mer än att handla egen mat i affären? Och de va inte alls nån större skillnad så det är win-win.

I framtiden blir det fler Linas matkasse för min del eftersom mina smaklökar är inte kräsna och ja älskar att testa nya maträtter!! TIPS TIPS

Idag lagade mor Kanel-och spiskumminkryddade lammfärsjärpar med persiljesallad (som far fixade)

Kan inte annat än säga att det var supergott!! Receptet har ni ju sett nu så det är bara att sätta igång hemma själva och pröva!!

Kiss M

Likes

Comments

Instagram@malinnyman_