haallåå eller godmorgon för vissa av oss.

Tisdag morgon....gick upp klockan sex (skulle egentligen gått upp tjugo i) så det resulterade till att jag fick springa till bussen...hann faktiskt precis (om jag inte sprang hade jag aldrig hunnit) så ja. Hatar dock att stressa på morgonen, eller ja hela tiden men ja, ibland får de va. Det var min eyeliner och ena vingens fel haha xD. Jag gillar att åka hellre tåget så därför får ja gå upp lite tidigare, men med hjälp av min träning tre, fyra dagar i veckan så är jag faktiskt piggare på morgonen. Fast ändå trött, men har kaffe med mig, save the morning as always. Nu ska jag blunda på tåget lite, natti natti!.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​​Hey igen!


Jag ska försöka inte göra det hÀr inlÀgget till bara nÄgot negativt pÄ synen pÄ relationer för det finns positiva saker ocksÄ men I try hehe:)

Jag har tÀnkt mycket pÄ det hÀr med hur mÀnniskor behandlar varandra nu för tiden...eller ja, majoriteten. Dom mÀnniskorna (inte för att skryta) som Àr som jag mÄste vara vÀldigt speciella iallafall om dom ska kunna funka med mig. Jag har tÀnkt att antingen Àr det bara jag som Àr dum eller sÄ Àr detta faktiskt sant det jag tÀnker, bara det att mÀnniskor inte riktigt förstÄr vad dom gör eller beter sig. Jag Àr bara 16 Är och jag har inte haft nÄgon riktigt lÄng kÀrleksrelation men jag menar inte bara kÀrlek hÀr utan faktiskt vilken relation som helst. Kanske mest kÀrlek för det Àr dÄ man kommer riktigt nÀra en person men well, hur som helst sÄ Àr inte jag en expert men frÄn min sida och vad jag har sett sÄ Àr kÀrlek för mig vÀldigt fucked up, man kÀnner sig som man blir det iallafall, men jag förstÄr inte hur man kan behandla varann idag sÄ knepigt. Nu sÀger jag inte att alla Àr sÄdana men mÄnga har svÄrt att hantera det. Det kÀnns som att antingen Àr man otrogen, eller sÄ blir man ihop fastÀn man typ aldrig trÀffas, den ena hör inte av sig men har sagt "jag saknar dig".... eller sÄ tjafsar man ganska mycket procent av sin relation. Eller sÄ kan det vara en jÀttebra. Men det kÀnns som att man tror man lÀr kÀnna en person men det alltid blir den som man inte trodde den var. Nu kanske jag bara rÄkat jÀkligt illa ut med relationer och har svÄrt att se det positiva som faktiskt kanske finns, men....det kÀnns som att det aldrig kan bli riktigt perfekt nÀr det gÀller kÀrlek.

Jag har aldrig varit en relationsmÀnniska anyway. Jag har mÀrkt att det kanske inte Àr nÄgot för mig att komma nÄgon för nÀra, jag sÄrar ju dom bara. Som sagt nu ska jag försöka att inte vara för depressed hÀr men jag kan sÀga att bÄde vÀnner och nÄgra förhÄllanden har varit förstört pga av min Àrlighet, som folk visst tolkar som att jag Àr elak. Jag hatar att ljuga dÀrför har jag alltid sagt vad jag tycker, vilket inte Àr normalt i samhÀllet och dÄ blir folk...ja, kanske lite rÀdda för mig, har jag sett det som. SÄ nÀr jag har sagt vad jag tycker, som inte jag tycker lÄter elakt, utan bara sanningen (för sanningen kan ju svida ibland) sÄ har alla jag haft relation med tyckt jag kanske menat att vara lite rude och bara bye bye. Det Àr vÀldigt synd att folk har svÄrt att förstÄ mig för det Àr faktiskt for real att jag förlorat förhÄllanden pga detta. PÄ ett sÀtt ser jag negativt pÄ det men ocksÄ positivt. Positivt för att man Àr vÀldigt stark om man Àr Àrlig för det vet jag mÄnga har svÄrt med att vara. Negativt för att mÄnga Àr inte som jag och att mÄnga har missförstÄtt mig. Jag har tyckt det har varit lite trÄkigt att liksom veta att det Àr pga mig sjÀlv det inte gÄr sÄ bra för mig om jag hamnar nÀra nÄgon vÀn eller pojk/flickvÀn. Jag kanske inte helt enkelt passar för att komma nÄgon för nÀra, jag har tÀnkt mycket nu det senaste om jag Àr pÄ riktigt elak och bara dum eller om jag har rÀtt och det Àr alla andra som tÀnker fel, dom fÄr skylla sig sjÀlva och man fÄr tolka det hur dom vill men ett rÄd:

Var alltid Ă€rliga mot er sjĂ€lva!. VĂ„ga stĂ„ upp för vad ni tycker och om ni kanske har en aning om att personen ni ska va Ă€rliga mot inte hĂ„ller med ja, sĂ€g det Ă€ndĂ„ om det kĂ€nns bĂ€st för dig. TĂ€nk "vad vill jag, vad Ă€r bĂ€st för mig", livet blir sĂ„ mycket enklare om man kan rensa bort det negativa, men jag har lĂ€rt mig att det Ă€r tufft ibland och lĂ€mna det bakom sig, för pĂ„ nĂ„got sĂ€tt har jag med relationerna jag sumpat, sĂ„rat dom, men Ă€ndĂ„ pĂ„ nĂ„got sĂ€tt Ă€r det inte mitt fel. 

Jahja, behövde rensa tankarna lite men det Àr nÄgot tycker jag mÄnga ska tÀnka pÄ, var försiktiga med vem ni sÄrar, och var Àrliga ÀndÄ om sanningen svider. Ha det bra<3 Always be yourself.

Likes

Comments

Hey!


Lite om mig kan ni redan lĂ€sa i min beskrivning under min profilbild men jag tĂ€nker berĂ€tta lite mer hehe^^ Jag heter Nellie (kallas men tycker mer om det Ă€n mitt riktiga namn). GĂ„r snart ur mitt första Ă„r pĂ„ gymnasiet och gĂ„r estetisk media. SĂ„ jag gillar att fotografera och designa!. Skoltid gĂ„r det mycket Ă„t för min del av tiden sedan om jag inte jobbar sĂ„ lĂ€ser jag oftast böcker pĂ„ kvĂ€llarna eller Ă€r pĂ„ gymmet. Jag har inte gillat att trĂ€na förut men nu har jag mer och mer börjat tycka om det sĂ„ jag försöker med det helst tre eller fyra gĂ„nger i veckan:). Trust me, man blir piggare, gladare, mer fokus, muskler och bĂ€ttre flĂ„s pĂ„ köpet och man mĂ„r bara allmĂ€nt bra:D. Jag Ă€lskar ocksĂ„ djur vĂ€ldigt mycket för dom Ă€r bara bĂ€st och har en slags förstĂ„else för en, speciellt min Ă€lskade katt som Ă€r som en lillebror för mig, alla tycker det lĂ„ter töntigt men sĂ„ Ă€r det. Det kommer nog bli ganska blandat hĂ€r, lite om min vardag, tankar som behöver komma ut suddenly, lite musikvideos eller citat jag tycker om att lyssna pĂ„ eller bilder jag tar:). 

Likes

Comments