haallåå eller godmorgon för vissa av oss.

Tisdag morgon....gick upp klockan sex (skulle egentligen gått upp tjugo i) så det resulterade till att jag fick springa till bussen...hann faktiskt precis (om jag inte sprang hade jag aldrig hunnit) så ja. Hatar dock att stressa på morgonen, eller ja hela tiden men ja, ibland får de va. Det var min eyeliner och ena vingens fel haha xD. Jag gillar att åka hellre tåget så därför får ja gå upp lite tidigare, men med hjälp av min träning tre, fyra dagar i veckan så är jag faktiskt piggare på morgonen. Fast ändå trött, men har kaffe med mig, save the morning as always. Nu ska jag blunda på tåget lite, natti natti!.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Hey igen!


Jag ska försöka inte göra det här inlägget till bara något negativt på synen på relationer för det finns positiva saker också men I try hehe:)

Jag har tänkt mycket på det här med hur människor behandlar varandra nu för tiden...eller ja, majoriteten. Dom människorna (inte för att skryta) som är som jag måste vara väldigt speciella iallafall om dom ska kunna funka med mig. Jag har tänkt att antingen är det bara jag som är dum eller så är detta faktiskt sant det jag tänker, bara det att människor inte riktigt förstår vad dom gör eller beter sig. Jag är bara 16 år och jag har inte haft någon riktigt lång kärleksrelation men jag menar inte bara kärlek här utan faktiskt vilken relation som helst. Kanske mest kärlek för det är då man kommer riktigt nära en person men well, hur som helst så är inte jag en expert men från min sida och vad jag har sett så är kärlek för mig väldigt fucked up, man känner sig som man blir det iallafall, men jag förstår inte hur man kan behandla varann idag så knepigt. Nu säger jag inte att alla är sådana men många har svårt att hantera det. Det känns som att antingen är man otrogen, eller så blir man ihop fastän man typ aldrig träffas, den ena hör inte av sig men har sagt "jag saknar dig".... eller så tjafsar man ganska mycket procent av sin relation. Eller så kan det vara en jättebra. Men det känns som att man tror man lär känna en person men det alltid blir den som man inte trodde den var. Nu kanske jag bara råkat jäkligt illa ut med relationer och har svårt att se det positiva som faktiskt kanske finns, men....det känns som att det aldrig kan bli riktigt perfekt när det gäller kärlek.

Jag har aldrig varit en relationsmänniska anyway. Jag har märkt att det kanske inte är något för mig att komma någon för nära, jag sårar ju dom bara. Som sagt nu ska jag försöka att inte vara för depressed här men jag kan säga att både vänner och några förhållanden har varit förstört pga av min ärlighet, som folk visst tolkar som att jag är elak. Jag hatar att ljuga därför har jag alltid sagt vad jag tycker, vilket inte är normalt i samhället och då blir folk...ja, kanske lite rädda för mig, har jag sett det som. Så när jag har sagt vad jag tycker, som inte jag tycker låter elakt, utan bara sanningen (för sanningen kan ju svida ibland) så har alla jag haft relation med tyckt jag kanske menat att vara lite rude och bara bye bye. Det är väldigt synd att folk har svårt att förstå mig för det är faktiskt for real att jag förlorat förhållanden pga detta. På ett sätt ser jag negativt på det men också positivt. Positivt för att man är väldigt stark om man är ärlig för det vet jag många har svårt med att vara. Negativt för att många är inte som jag och att många har missförstått mig. Jag har tyckt det har varit lite tråkigt att liksom veta att det är pga mig själv det inte går så bra för mig om jag hamnar nära någon vän eller pojk/flickvän. Jag kanske inte helt enkelt passar för att komma någon för nära, jag har tänkt mycket nu det senaste om jag är på riktigt elak och bara dum eller om jag har rätt och det är alla andra som tänker fel, dom får skylla sig själva och man får tolka det hur dom vill men ett råd:

Var alltid ärliga mot er själva!. Våga stå upp för vad ni tycker och om ni kanske har en aning om att personen ni ska va ärliga mot inte håller med ja, säg det ändå om det känns bäst för dig. Tänk "vad vill jag, vad är bäst för mig", livet blir så mycket enklare om man kan rensa bort det negativa, men jag har lärt mig att det är tufft ibland och lämna det bakom sig, för på något sätt har jag med relationerna jag sumpat, sårat dom, men ändå på något sätt är det inte mitt fel. 

Jahja, behövde rensa tankarna lite men det är något tycker jag många ska tänka på, var försiktiga med vem ni sårar, och var ärliga ändå om sanningen svider. Ha det bra<3 Always be yourself.

Likes

Comments

Hey!


Lite om mig kan ni redan läsa i min beskrivning under min profilbild men jag tänker berätta lite mer hehe^^ Jag heter Nellie (kallas men tycker mer om det än mitt riktiga namn). Går snart ur mitt första år på gymnasiet och går estetisk media. Så jag gillar att fotografera och designa!. Skoltid går det mycket åt för min del av tiden sedan om jag inte jobbar så läser jag oftast böcker på kvällarna eller är på gymmet. Jag har inte gillat att träna förut men nu har jag mer och mer börjat tycka om det så jag försöker med det helst tre eller fyra gånger i veckan:). Trust me, man blir piggare, gladare, mer fokus, muskler och bättre flås på köpet och man mår bara allmänt bra:D. Jag älskar också djur väldigt mycket för dom är bara bäst och har en slags förståelse för en, speciellt min älskade katt som är som en lillebror för mig, alla tycker det låter töntigt men så är det. Det kommer nog bli ganska blandat här, lite om min vardag, tankar som behöver komma ut suddenly, lite musikvideos eller citat jag tycker om att lyssna på eller bilder jag tar:). 

Likes

Comments