Blev inget bloggande igår, va i skolan och direkt efter gick jag och jobbade på 7 eleven så hade ingen tid.

Men imorse åkte jag och Leo till väla innan skolan, jag fick med mig ett par nya byxor och Leo lite andra saker, sen gick skoldagen riktigt fort och nu har jag precis varit och fått massage, det är ingen vanlig massage utan mer speciell kan man säga, det första han gjorde va att känna på mina öron 😂 och genom de så kände han att jag hade inflammation i öronen så han tog bomull med sprit o kanel som jag fick ha i öronen under massagen.

Sen när han började massera, asså det gjorde såå ont för jag har så spänd kropp och jag tappade räckningen efter 27.de gången hur många gånger han bad mig att slappna av, de va en helkroppsmassage och nu efteråt så känner jag mig så avslappnad i kroppen och hjärnan, så det var så värt de, hade jag gjort de igen? Troligtvis inte haha.

Men nu är det mammas tur och sen blir de lite solning för oss båda.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Asså förstår mig inte på ungdomar ibland, man har varit i ett förhållande, älskat varandra och gjort allt för varandra sen när det har tagit slut så kallar man varandra slampa, äckel, svin osv, och till vilken mening då?

Jag har aldrig kallat mina ex, gamla vänner för något! Det är skillnad och tala sanning och att snacka skit.

Jag har kallt ett av mina ex för fuckboy för det är han, han gillar och ha sex med många så, vissa gillar det och det vet han själv om, men jag är fortfarande vän med honom, har haft en pojkvän som lämnat tjejer för han blir rädd när han kommer för nära någon, men jag kan fortfarande prata och hälsa på honom, har haft en kille som bara gett falska för hoppningar av anledningen att han varit rädd , hälsar fortfarande på honom varje gång vi går förbi varandra, haft en kille som tror att han gör allt rätt och alla andra fel men han försökte bättra på de , det är inte mer med de, men jag skulle aldrig kunna kalla nån av dom för svin, äckel osv när de inte gjort något! Vad får jag ut utav de? Inget! Jag vill hellre vara vänner med mina ex för de har varit en del av mina liv.

Jag har haft vänner som har förändrats eller så har jag förändrats och därför vi har växt ifrån varandra, bara för de så säger jag inte deras hemligheter vidare! De har dom sagt till mig i för troende.

Bara för man inte är vänner eller tillsammans längre ska man inte börja hata eller vara respektlösa mot varandra, dom personerna har betytt något för dig, och om personen har gjort något sårade ta de med personen och inte hela världen, för helt ärligt så bryr sig ingen om vad som händer mellan er. Man ska alltid visa respekt oavsett vem det är! Men en sak har jag lärt mig, det är att vara bättre än de omogna, kallar någon dig för saker gör inte de tillbaka du sjunker bara till deras nivå men bör någon är så respektlös mot mig visar jag ingen respekt tillbaka, jag totalt ignorerar person. Jag kallar inte personen för saker, men varför ska de få min uppmärksamhet liksom? Kill them with kindness.

Tänk efter innan du kallar nån för något, du kan såra en person riktigt hårt och du kan ångra dig i framtiden vilket är riktigt onödigt.

Jag bryr mig inte om vad folk kallar mig, jag vet sanningen bäst om mig själv och det gör alla andra om sig själva också.

Men kalla mig något bakom min rygg och du är död i mina ögon, så hanterar jag falskhet, genom att igga personen och visa att jag bättre än så.

Kan ett onödigt inlägg men ville bara säga att tänk efter innan du kallar någon för något! De är inte värt de

Likes

Comments

Tog ingen bild innan jag bytade byrå så har inga bra bilder att jämföra med , men jag är över nöjd med bytet, det är så mysigt med något nytt i rummet och nu väntar bara de nya smink bordet

Likes

Comments

Likes

Comments

Har letat i över ett år efter min babe och äntligen hitta jag den på maxi!!

Likes

Comments

Förlåt för att jag inte har bloggat på hela helgen, men i lördags var det fullt upp med att fira mamma och vi hade det super mysigt men först bio och sen middag på sillen och makrillen. Det blev ingen utgång för min del utan jobb istället vilket är lika roligt varje gång. Sen igår väckte pappa mig redan efter bara 3 timmars sömn för vi skulle äta frukost tillsammans och mamma skulle öppna sina presenter sen skulle vi till väla också. Fick en del handlat där, sen var vi även på Ikea en runda och jag har äntligen köpt min efterlängtade byrå!!! Men jag var så sjukt trött igår har aldrig vart så trött! 3 timmars sömns på 40 timmar. Men nu är jag utvilad och ska snart upp och göra frukost och sen åka till stan och sola så hörs vi lite senare!

Likes

Comments

Äntligen hemma! Haft en så underbar dag men Liv på emporia! Liv fick lite ångest för hon hade köpt så mycket men de va så fina saker hon köpte.

När vi kom till tillbaka till Helsingborg så träffade vi på Nina som kommit hem över helgen så hon passade på att följa med oss till Mezo, hade de extremt mysigt där med och vi hade sån tur att vi hitta ett bord för där var jätte mycket folk.

Jag har diskuterat med Liv och jag måste skriva om lite mer intressant saker på min blogg men jag vet bara inte vad 😂 idéerna kommer väll förr eller senare.

Imorgon blir det en tidigt morgon med, upp till väla och köpa present till mamma och sen fira henne hela dagen vilken ska bli så kul, måste bara komma på vad jag ska ha på mig.

Likes

Comments

Asså jag är sån person som tror att drömmar har en betydelse, jag vet inte vad ni tror men i alla fall.

De senaste två nätterna har jag drömt om mina ex, igår natt drömde jag om ett av mina ex sprang efter mig och började grov hångla med mig😂 och han är rätt så lång så jag brukade hänga på honom hela tiden så i drömmen gjorde jag också de, men de kändes typ stelt så jag frågade vad han ville och då kolla han på en vägg som var bakom mig, han tryckte upp mig mot den o kysste mig, och det är något han också brukade göra haha. Man bara asså va?? Hahaha

Sen inatt drömde jag om ett annat ex och att jag var hemma hos honom och vi skulle lösa allt och försöka igen, men sen när hans föräldrar kom hem så tyckte dom inte det var okej så han drog sig undan, så jag började skrika en massa att de är hans liv och hans val och massa sånt skit 😂 man bara asså wtf??

Ska bli kul och se om man drömmer något roligt inatt igen Hahah

Ska se om jag hittar mammas dröm bok, där står de vad ens drömmar betyder, men vet inte om jag tror på vad som står i boken men ja de är roligt och läsa i alla fall.

Likes

Comments

Väntar nu på bussen till stan, hade riktigt beslutsångest över vilka skor jag skulle ta men det blev mina Timberlands 😘

Likes

Comments