Header

Om jag älskade Danko Jones tidigare gör jag det ännu mera nu efter att ha sett dom live igår. Jävlar vilket ös!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Uppdatering från ett regnigt Göteborg! Det såg ut som jag och Robin hade åkt Flumride när vi checkade in på hotellet men det hade vi inte. Tanken var att vi skulle gå på jul på Liseberg oxå men eftersom det regna så skiter vi i det.
Annars har jag hunnit med att besöka Lush och Bunches, alltid mina första stopp i Göteborg. Hittade världens snyggaste Dr Martens inne på Shock men får köpa dom någon annan dag. Har även bytt min septum så nu är den grön istället. Så nöjd med den.
Nu blir det chill på hotellrummet och sedan kl 20.00 blir det Danko Jones!

Likes

Comments

Robin fick till bästa ljuset igår i replokalen. Jäklar vad foton vi tog! Vi kan ju börja med dom som blev bra...hade på en sån jäkla bra spellista så jag var ju bara tvungen att dansa och sjunga med😜

Likes

Comments

Nu längtar jag till onsdag! Inte för att det är Lucia utan för att jag och Robin ska till Göteborg och se Danko Jones!!!! Jag ska även försöka passa på att byta min näsring, har tröttnat och vill byta färg. Vill nog ha gröna stenar om det finns.

Likes

Comments

Har ju glömt att visa mitt lilla påhitt jag gjorde i veckan. Jag har sedan jag varit liten firat Nicolaus som är 6 December vilket går ut på att man dagen innan ska putsa och göra sina skor fina och dagen efter har Nicolaus varit där och lagt en liten present. Detta är 11 året jag gör detta för Robin men eftersom han jobba natt i år ville jag inte att han skulle ramla och slå ut framtänderna på morgonen så jag la en ljusslinga runt skorna. Gissa om han blev glad när han kom hem på morgonen och såg all choklad.

Likes

Comments

Har ju totalt missat att American Horror Story säsong 6 har kommit ut på Netflix! Tog mig 2 dagar sedan hade jag sett klart hela säsong 6. Fy fan vad bra denna säsongen är! Det var flera gånger det blev så nasty att jag satt där i soffan och undrade varför jag fortsatte att kolla. Är jag sjuk i huvudet för att jag tittar på något så sjukt och blodigt?

Gillar ni AHS så kommer ni inte bli besvikna på den 6 säsongen!

Likes

Comments

Min chef tyckte nog att jag var lite knäpp när jag i torsdags på min lediga dag tog mig dit i ösregn och frågade om jag fick göra en dörrkrans till mig själv. Gjorde en stilren dörrkrans i Kryptomelia eftersom kransen ska hänga inomhus. Vanlig gran barrar snabbt av sig inomhus. Det var nog 100 år sedan jag gjorde en rosett men den här fick duga efter några försök.

Väl hemma igen var det dags att pimpa kransen. Jag använde mig av vitt papper, vita papp-kulor som jag hitta i någon pysselaffär och ståltråd som jag tog med ifrån blomsterbutiken.

Av pappret klippte jag små fyrkanter som jag sedan rullade ihop till små strutar. Tänkte använt häftapparat men upptäckte att det var omöjligt så det blev vanlig tejp istället.

Ståltråden klippte jag i små bitar och formade som ett "u".

Dessa använde jag för att fästa pappersstrutarna med i kransen. Bara att trycka i med våld och sedan försöka dölja fästningen med Kryptomelian.

Tadaaaaa!!!! Kransen har nu massa vassa tänder! Glömde fota hur jag fäste papperskulorna men det var ståltråd det med. Klippte av en ståltrådspinne på mitten för den behövde vara lite längre. Ena änden fäste jag i kulan och anda änden tryckte jag i kransen.

Och så här blev det färdiga resultatet! Ville ha gula ögon så dom målade jag med kritor. Ljusslinga ville jag oxå ha i men det var så svårt att gömma den snyggt när jag väl hängde upp den på dörren så den fick jag tyvärr senare ta bort....

Och så här fin var våran dörr i ca en dag tills kransen föll av dörren. Vi vågar inte spika i våran dörr för vi alla har fått nya dörrar så vi fäste den med dubbelhäftande tejp. Vi misstänker att den föll av pga att temperaturen i trapphuset skiftar....Någon som har tips på hur vi kan hänga upp kransen igen utan att spika i dörren?

Likes

Comments

Fan vad kul man kan ha med en tom pet-flaska! Jag har nog alldeles för mycket fritid.

Likes

Comments

Halva priset och ta 3 betala för 2 på all rea, hur jävla bra är inte det. Ska bli spännande och prova dessa fransar framöver och se om dom är lika bra som House Of Lashes som jag i princip använder jämt. Har ni provat Sweed Lashes? Vad tycker ni?

Dom jag hittade idag är alla modellen Iconic, fanns mindre dramatiska modeller att välja på med jag gillar dramatik, speciellt på fransar.

Likes

Comments

Instagram@missnaily