Header

Idag kl 8.00 var det dags för lite nya tatueringar. Äntligen fick jag min My Chemical Romance tatuering och så blev det en liten tjock, glad, hårig humla. Humlan gjorde riktigt ont men är så nöjd med resultatet.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag lever! Har inget kul att blogga om bara...
Idag har vait en bra dag: klätt mig i rosa, har haft Toy Box låten E.T. på repeat och lekt med min nya glitterapp! Ni har säkert sett på Instagram hur folk har lagt upp klipp och det glittrar som satan! Kirakira+ heter den och är superkul!

Likes

Comments

Jag har lyckats igen! Är så stolt över mig själv, jag blir bara bättre och bättre på att göra om T-shirts. T-shirten har jag hittat på Ebay och jag var så ivrig idag med att börja göra om den så jag missa totalt ta bilder steg för steg hur jag gjorde. Är det något ni vill se?

Det jag har gjort med tischan är att klippa ett "v" framtill, sytt fast band på kanterna och sedan har jag satt dit öljetter och snörat ihop med ett sidenband. På ärmarna samt nedtill har jag sytt på spetsband. Världens coolaste t-shirt klänning.

Likes

Comments

Ranuklarna vi fick in i veckan är helt underbara! Var bara tvungen att ta med några hem. (Bild 5 och 6 för er som inte vet vilka jag menar.)

Likes

Comments

Först hittade jag ingenting på rea men nu hittar jag massor! Bland annat fick jag i veckan hem två av dessa långa Hoodies från Junkyard. Gissade ni på den gula och den rosa just nu hänger i min garderob så gissar ni rätt. Så gött med en stor tröja/klänning och bara ett par strumpbyxor till, inget som klämmer åt någonstans. Älskar dom!

LÄNKAR: gul, rosa, svart

Likes

Comments

Jag har nog bott under en stan fram tills nu. För någon vecka sedan fick jag se och höra några videos på Youtube med 2Cellos. Grabbarna är inte bara snygga utan dom kan verkligen spela. Nu vill jag lära mig att rocka en cello!

Likes

Comments

Nästa gång ni har en dålig hårdag kan ni tänka på mig. Jag bad Robin hjälpa mig klippa till mitt löshår och tanken var att det skulle bli samma längd som mitt egna. Satte i håret och gav Robin saxen. Hörde hur han klippte och han kämpa lite för mycket samt att det lät lite för mycket. Saxen riktigt tuggade. Vänder mig om och ser att han står med en STOR tuss hår. Frågade då lite vänligt om han såg skillnaden på mitt hår och löshåret. Robin var bara tyst. När jag sedan tog ut det upptäckte jag att vänster sida av håret är längre än den högra sidan....det syns VÄLDIGT tydligt när håret är utsläppt....

Skitsamma det får se ut så, det är bara hår och det växer väl ut igen och jag orkar inte gå till frisören och rätta till det....

Likes

Comments

Jag är så äckligt trött på så fort jag vill fota något är det mörk och så blir bilderna skit så jag har skaffat mig två stycken Selfie Light! Jäklar vad dom lyser upp! Nästan lite för mycket, ha, ha. Tanken är att man ska ha dom på sin telefon med jag sätter fast dom lite överallt : i gardinen, blomkrukan, snöret i min kamera, you name it! Där jag kan klämma fast dom! Testade igår kväll att ta lite bilder (på mig själv såklart) och dom blev rätt bra.

Bilderna är redigerade i Facetune och Selfie Light hittar ni HÄR . Inte värsta proffsiga ljuset men det funkar!

Likes

Comments

Utökat min samling med läppstift ifrån Urban Decay. Denna gången blev det ett klarrött matt läppstift som heter 714. Jag har även tänkt att jag ska bli bäst på att hantera en läpp-pennor så blev det en penna i samma nyans som läppstiftet 714 och ett rosa/glittrigt i nyansen Big Bang. Läppstiftet Big Bang har jag sedan tidigare.

Urban Decay hittas på KICKS

Likes

Comments

Instagram@missnaily