Nu börjar nedräkningen och det är bara 2 dagar kvar till mannens tävling i Classic Bodybuilding. En diet som har hållit på sedan 7 december (han säger att han till slut blev fet, men jag kan fortfarande inte se det som en fethet) är snart till ända.
Allt slit och alla tidiga morgnar för hans del men som han till slut kom till att älska; vilken normal person kan älska att vara på gymmet klockan 5 för att köra dubbla pass? Alltså, passionen för det han gör slår min med hästlängder (jag är mer typen fet kvinna fast i en tränad kropp a la 20 % kroppsfett, dock på diet, SNART ÄR JAG FIT). Fy fan vad han är grym, min man!

Det har varit några hektiska månader där vi mitt i allt fick den fantastiska idén att skaffa en hundvalp. En liten amstaff. En sådan där hundras det inte alls är något jobb med.
Nu i efterhand fattar jag inte hur jag pallat dessa 320 miljoner kisspromenader varje dag - jag är inte ens en morgonmänniska och minns fortfarande inte vart vi gått tidigt på morgonen på våra första rundor.
Dock finns det knappt något som är bättre än att ha en hund så det är inget klag utan mest en förundran hur jag haft ork till detta. Och framförallt tålamod. Jag är ju typen som har en konstant svettpöl i ryggslutet.

Vi har åtminstone lärt oss massa och jag har tagit mig tiden att fundera ut vad vi kan göra bättre tills nästa gång:

- Gå inte och titta på valpar mitt i alltihopa. Du kan inte säga nej. Kolla på valpar efter tävlingen.
- Inget är ditt fel. Det är de icke intagna kolhydraternas fel. Bad carbs.
- Skaffa en taklift som kan slussa honom in till sängen de gånger han somnat i soffan
- Anställ en städerska då du inte orkar/hinner städa
- Skaffa en massagebänk
- Få katten till att gå i terapi

Jag är så sjukt stolt över dig min älskling och trots alla perser har vi klarat det här galant. Mitt humör är som alla vet lika skiftande som vädret i Göteborg (för det mesta pissregnigt och blåsigt), men innerst inne bor det en liten pedagog i mig som dessvärre kan låta lite mer hetsig/barsk/sur utåt sett än vad det är meningen.
Allt jag gör eller säger, gör jag av välmening och av ett syfte. 

Snart är denna perioden över och vi har så mycket att se fram emot ❤ Du är fantastisk. 

Likes

Comments