varit en såndär ganska så bra dag. Trotts mina omständigheter igår. varit i stan och handlat lite grejer till lägenheten, som jag bara längtar till att den ska bli klar! Kommer bli så underbart att få mitt egna place. Men det bästa med dagen är att jag utfört min träning galant. Cyklat 8 km, ett benpass på en timme och 6 km powerwalk! ingen skit de inte. Fan vad jag älskar att träna, det hjälper mig verkligen att må toppen både fysiskt och psykiskt. Helt underbart!

Imorgon drar jag och brudarna till Charlottenberg för lite shopping. Får se om det är något att ha, men en utflykt med ett toppen gäng är aldrig fel!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu är äntligen dagen över och jag vaknar till liv. Jag släpper in er här i mitt mörker och låter allt som varit försvinna. Allt är nästan en bluff, det här har hänt förut. Jag hör hur ni viskar orden som får alla att vilja vissna och dö, jag känner så mycket men kan inte släppa in det. Här i mörkret bland stjärnorna värkar allt så nära och i mitt huvud är det skrivet att allt kommer nära. Jag sluter ögonen och ser bara mörkret som en dimma framför mig. Det finns absolut inget här som kan få mig att bli varken glad eller ledsen jag vet bara att snart kommer solen stiga upp sakta och säkert. Den är på sin plats och gör samma sak varje dag, det hugger i mitt bröst som en kniv att veta att jag någon dag kommer att stå på samma tråd. Dagarna går och dagarna kommer verkligheten är precis utanför och river i sönder en massa liv. Jag bor här ensam med bara ett minne. Men snart är dagen över och jag kan vakna till liv. I mitt huvud är det verklighet, det börjar att närma sig!

Likes

Comments

Nu är det såhär att jag tänker kanske börja blogga igen. Jag ska försöka att hålla mitt intresse uppe att dela med mig av mitt liv. Jag tänkte mest på mig själv och skriva en slags tränings dagbok för att motivera mig själv och andra i första hand. Se mina framgångar och hur jag växer som människa genom ett sund liv, hur mycket man påverkas av en god hälsa och hur mat och träning påverkar vårt psyke. Jag har hållit på med träning ett tag nu, men är så långt ifrån mina mål!

har inge batteri kvar i datorn nu för att fortsätta skriva men jag ska försöka få med allt så så småningom.. Hoppas ni är nyfikna på hur det kommer gå för mig! wink

Likes

Comments

Eftersom jag är trött på att skriva om mitt upp och ner liv här så kommer jag ta ett farväl för ett tag, man vet aldrig när det dyker upp något men så länge kan ni följa mig på instagram, fauhler heter jag där. Hoppas världen mår bra och att era liv är som dom ska!! Jag är bara trött på allt och känner mig trött och orkeslös för allt! Jag vill bara bort nu

Likes

Comments

Jag har sökt den värmen, den värmen som man får när någon är hemma och inte plötsligt går sin väg utan att säga vart han ska och vad han gör. Det är väntan som fördärvar och förstör. Jag har vakat många nätter, förhandlat med mig själv. Jag har sagt att du borde lämna denna mannen ikväll. Det tog allt för många år för mig att äntligen bli fri, det har sliti mig itu, det fanns ingen annan bara du. Och all den där spriten, som du sa du lätt kunde hantera. Jag såg hellre att du sett någon annan kvinna som du velat röra någonstans, då hade jag ändå haft en ärlig chans. Men jag är lyckligare nu, Jag är lyckligare nu!

Likes

Comments

Kom magra kärlek och häll lite salt i såren. Jag stirrar på diskbänken av blod och krossade vener. Jag säger till min kärlek att förstöra allt, klipp ut alla linor och låt mig falla. Just i detta ögonblicket blev allt längre. Du sa till mig att ha tålamod du sa att det skulle vara bra, du sa att jag skulle vara balanserad, och att vara snäll och att du skulle vara med mig på morgonen. Men att det kommer vara annorlunda. Du kommer att hålla alla biljetter och jag kommer äga all böter. Mager kärlek är vad som händer. Min last är full och du kommer sakta att dela på den. All min kärlek går till spyllo, vem fan är jag? Vem kommer att älska dej? Vem kommer slåss för dej? Vem kommer att falla långt efter?

Likes

Comments

Spenderar måndagskvällen i brors lägenhet med en kopp kaffe tillsammans med syrran. Har varit en ganska dryg och tråkig dag. Måndagar suger nu när det inte är möte längre, annars tyckte ja väldigt mycket om måndagar. Måste ut och röra på mig känner jag också, kan inte bara sitta inne hela sommarn och dricka vin och äta gott. Nej imorgon får jag ta tag i detta och börja motionera eftersom kvällen ska spenderas ute med god mat och en massa alkohol! Fan vad mitt liv är roligt, tänk om det alltid var såhär bra!!

Likes

Comments

Igår gick jag upp ungefär vid halv fyra. Kände mig inte särskillt härlig i kroppen, men de gick över efter att ha fått lite alkohol i sig. Spenderade kvällen med bror och hans tjej på pitchers. Bara gubbar och fulla odrägliga kärringar. Passade inte mig ett dugg. Så kvällen var inte den bästa. Men jag är nöjd ändå. För resterande av kvällen var rätt bra!

Ge mig kärlek, som han. Jag sa ju det att jag ska låta dom gå, och att jag ska kämpa själv. Det kanske var ikväll jag ringde dej, efter att mitt blod förvandlats av alkohol. Jag vill bara ha dej! Ge mig lite tid eller låt det brinna ut, Vi håller på att spela kurragömma men måste ändra på det. Allt jag vill är att känna smaken av dina läppar. Ge mig kärlek som aldrig förr. Men jag kanske skulle låta dej gå, du vet att jag kommer att kämpa i mitt hörn. Det är ikväll jag kommer ringa dej, när mitt blod drunknat i alkhol för det är bara dej jag vill ha. Av alla pengar som jag någonsin haft skulle jag spendera på ett gott sälskap. En kvinna får dricka men inte drickas, En kvinna får kämpa men inte dräpas, En kvinna kan uppvakta en vaccker man och kanske välkommnas tillbaka. Vi går igenom en tid för att stiga och en tid för att falla..Godnatt och låt glädje vara med er alla!Likes

Comments

Nu har jag jobbat 8,5 timmar, bara 1,5 timma som återstår. Sen blir det äntligen hem och sova!! Längtar som tusan efter min sköna varma säng. Känner att ögat snart åker igen på mig. Imorgon ska jag nog försöka njuta lite eftersom jag troligen ska jobba söndag natt också. Men det återstår att se. PK och godnatt

Likes

Comments

Har precis kommit innanför dörren. Mitt pass från 7-14 blev 7-21. Funny! Kom i alla fall hem till min nya leksak och kanske en femdagars ledighet. Det märks imorgon.
Jag köpte mig en ny dator igår och inte något annat om ni trodde de, så nu e jag mycket fattigare igen. Men va fan man måste få leva! I helgen har jag inte ett skit planerat än så länge, får se vad jag hittar på för skoj! Kan i alla fall säga att jag är jävligt förbannad på en viss människa. Han går mig på nerverna och gör mig bara förvirrad och förbannad! När fan ska någon lära sig att de inte lönar sig att vara två olika personer! PK


Likes

Comments