Header

​En lite rolig bild på Wilson jag tog typ häromdan och redigerade lite, det läskiga med bilden är att ögat inte är dit redigeret utan bara ljusats upp lite haha. Den andra är på en orm från kolmården. Vet att många är ormrädda så den är kanske lite läskig haha. Men glad halloween på er! Vi får se vad som händer ikväll. 

Likes

Comments

Så längesen jag la upp något här och det blir allt mer sällan.. Jag vet inte varför själv haha det har inte funnits något intressant att skriva om tror jag. Skolan fortsätter som vanligt, allt annat också. Om jag ska vara ärlig saknar jag någonting. Någon att tycka om, att ha en axel att luta sig mot. Det jobbiga är att jag har så svårt att liksom hitta någon som mig, har svårt att lita på folk och ännu svårare att gilla någon. När jag väl gör det gör jag det fullt ut. Det finns inget mitt emellan. Har tyckt om få personer så mycket, men de få skulle jag ta en kula för utan att tveka. Haha är det som gör det så svårt? att jag älskar för mycket kanske.

Jaja nog om det där jobbiga nu. Såg en väldigt bra film igår med Kristen Stewart, Adventureland hette den. Om en kille och en tjej med jobbig bakgrund som träffas på ett tivoli under sommaren där båda jobbar. Den var verkligen fin på något sätt. Likes

Comments

Älskar den första bilden på mig och Jodis. Har bara träffat henne några gånger men ändå tycker jag redan mycket om henne, underbara lilla häst.
Annars då, har mycket tankar i huvet just nu. Hade en sån dag idag, oroar mig lite. hur ska allt gå, vad händer nu och kommer det bli bra? Jag är så lycklig just nu för att saker har börjat blivit till det bättre, samtidigt är jag förvirrad..men jag tror att det ändå alltid ordnar sig i slutändan.
Vimsigt inlägg haha men är trött också! Ska skriva imorgon igen godnatt och kram på er :)

Likes

Comments

​Jättelängesen jag skrev något här jag vet, det har hänt väldigt mycket och har inte mått så bra en period. Dessutom har jag inte haft något roligt att skriva om haha. Men nu börjar allt ordna upp sig och har lite grejer att se fram emot så jag hoppas det håller i sig nu!  Igår var jag hos Moa och vi hade jätteroligt med hästarna både idag och igår. Jag red hennes Jodis barbacka båda dagarna och gud vilken underbar häst det är! Så känslig och fin men ändå lugn och trygg. 

Vi red en ganska lång skogsrunda och idag testade vi att rida Jodis på ridbanan och fotade lite också! Har massor med bilder att visa er och tycker min sits blivit mycket bättre än vad den varit så jag behöver inte skämmas haha. 

Nu vill jag bara skriva massor känner jag men får skriva mer imorgon och redigera lite fler bilder, kram

Likes

Comments


I miss the words we used to say

I miss the sounds of yesterday

I miss the games we used to play like ohhh
I was trapped inside a dream
I couldn’t see her next to me
I didn’t know she’d set me free like ohhh

Something happens when I hold her
She keeps my heart from getting older
When the days get short and the nights get a little bit colder
We hold each other

Likes

Comments

Sov hos Yvette natten till igår, vi hade jättemysigt på hennes gård och fotade hennes ponny Frasse och var ute flera timmar på sjön och tog med oss fika och ja, allt var supermysigt! 

Likes

Comments