Foton, Livet

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Festligheter , Foton, Livet

Fyllde ju år i torsdags (hade en jätte bra födelsedag för övrigt ) och firade det i lördags med brunch hos mig. Blev jätte mysigt, smått stressigt med allt förberedande men det hör väll lite till.. bästa sättet att starta en dag på är långa bruncher med sina tjejkompisar tycker jag.

Efter alla hade gått hem städade jag undan unda sen la mig på sängen & låg där i flera timmar. Var helt slut. Senare på kvällen drog jag och några till en fest i Håvos, sköööj

Likes

Comments

Tjollahopp !
Skolan, Aaaall at once.... vill så bara pricka av sak efter sak som jag måste göra, gud vad det är en utav dom bättre känslorna. Att pricka av måsten. Harmoni . Fast vill inte överdriva heller för så jobbig är inte skolan, bara lite tröttsam & slitsam. En riktig energibov... tillsammans med resten av grejerna som ska göras & hinnas blir det ju snurriigt (& stressigt) jaja som man bäddar får man ligga :zzzzz

Likes

Comments

Festligheter , Livet, Mat

Kvällen igår började med middag hemma hos Isa. Vi var sju tjejer som åt middag och fixade oss inför en fest i kullavik vi skulle iväg på senare.. så oroligt nice att göra lite utav en grej av alltihopa, blir också typ 1000 gånger roligare att äta & fixa sig tillsammans? Eller hur? :DVar överlag ganska trött, som man brukar vara efter en hel vecka skola. Puhhh...
Blev ganska sent igår och det känns nu i efterhand lite onödigt. Hade inte jätte kul heller när jag väll var där, alla verkade precis som jag trötta & de kändes nästan lite påtvingat.. jaja
Vi får se vad som händer idag annars. Ser ut att bli fint väder iallafall.
puss&kram och godmorgon förresten (eller kanske godförmiddag?)

<3

Likes

Comments

Livet, Tankar & Åsikter

Kärlek, sola i ☀️ ,första doppet, musik på högsta volym, resor utomlands , umgås med vänner. Makin' meomories** Livet är rätt fantastiskt ändå och jag har så mycket som väntar att jag knappt kan bärga mig. Lyckorus !

Vill bli äldre, ta studenten och göra allt jag inte kan göra nu. Plugga och jobba, resa och utgångar, Flytta hemifrån, ja ni vet allt det där men samtidigt vill jag vara liten för evigt. Ta vara på tiden, var sak har sin tid I guess...

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon!
Jag har blivit sjuk, igen.... FUN. Eller hade feber igår & ont i halsen så stannade hemma idag, vill verkligen bli helt frisk nu!

Är så trött på & känna mig små trött hela tiden & förkyld. Jaja får göra det bästa av situationen och vara produktiv hemifrån istället... plugga matte och skriva uppgifter till samhällskunskapen. Har matteprov på fredag och det tar verkligen upp all energi och allt fokus.
Gjorde godaste frullen btw, te, kaffe & avokado mackor, mums
Kram

Likes

Comments

Livet, Resor

Idag har hela högstadiet varit och åkt skidor på Isaberg som ligger ungefär 1 h 30 min från Göteborg:-).

ROLIG dag!! <3

Likes

Comments

Träning

Tja är påväg hem ifrån gymmet nuu, innan hade jag thaiboxning! Två pass på en dag, goldstar to moiii? Nä men gud vad jag var träningssugen , ville bara svettas och röra på mig.

På thaiboxningen körde vi knäteknik och tänkte dela med mig av vad jag gjorde på gymmet.
Upplägget varierar från gång till gång, men fokuserade mest på ben & rumpa idag, kort men ganska intensivt pass

Detta är tagit ifrån mina anteckningar och därför ganska otydliga övningar och "påhittade" namn, jag förstår ju precis i mitt huvud men fullförståelse om ni bara va?
Såå Googla 😘

Lägg till vikter, öka antal gånger eller minska, beror ju på vad man orkar och vill!!

Upvärmning : Cross trainer 15 min.

Maskiner : innerlår, benpress

Jumping squats ut & ihop
Jumping lunges
"Pumpande" lunges
Smala squat jumps
"Sid" lunges

Ligga på rygg och köra höftlyft med boll och ett ben upp

höftlyft med två ben på boll

Allt x 20 , vila 15 sec emellan övn.

Planka 30sec vila 20 planka sida till sida 30 vila 20 x 3
Rygglyft x 20

Handstående 1 min x 2

Avsluta : löpning intensivt 6 min, öka tempo efter varje minut , stretcha

Nu ska jag duscha, äta och plugga matte, fuuun
<3

Likes

Comments

Foton, Livet, Tankar & Åsikter

Den här veckan har i helhet varit så fruktansvärd lååångtråkig!
Har mest bara gått runt här hemma och existerat. Inte gjort mycket vettigt på dagarna alls. Många som inte varit hemma och vädret har varierat.
Ifall jag fick önska hade jag åkt skidor eller solat på någon tropisk strand eller gått runt i en storstad. Fått resa och ett miljöombyte helt enkelt.
Det positiva med den här veckan är ju att jag verkligen fått sova ut, blivit helt frisk från feber och tränat, men hade varit så inspirerande att få åka bort också. Så man får sakna Göteborg litegrann för nu är man ju mest bara uttråkad. Vill verkligen inte låta för negativ , att slippa gå till skolan en vecka är rätt gött hur som.

Bilder ifrån förra året... så fint

Hoppas alla ni andra har haft ett toppen lov och känner er utvilade inför kommande skoldagar iallafall, för det är jag<3

Likes

Comments

Tankar & Åsikter

Ville dela med mig lite om vad jag tänk på det senaste. Att konfirmera sig, eller inte...
Jag och Tilda går "sommarkonfa" , man har alltså läger på sommaren & några utspridda träffar under året och gudstjänster. Låter ju inte alls så jobbigt...?

Finns två anledningar till varför jag vill genomföra en konfirmation och det är inte för att jag är "troende" eller så... utan jag tyckte det kunde vara intressant att uppleva och höra hur andra tänkte & såg på religon osv osv. Och detta kanske låter jätte ytligt, vilket det är i för sig... men jag vill konfirmera mig för att kunna säga att jag har konfirmerat mig, vet inte varför men känns som en grej man borde göra när man är 15? Men nu på det senaste har jag blivit så fundersam, detta känns inte som en kul grej längre utan mer som ett måste och ju närmare sommarlovet och planering för sommaren ju mer vill jag inte lägga tid på konfa.., hellre lägga tid på att jobba (om jag hittar ett jobb vill säga) eller resa eller bara spendera dagarna med kompisar.
Jag vill inte avbryta konfirmationen för att jag är lat , utan det känns nu i efterhand som bortkastad tid... men samtidigt jag vill heller inte vara den som bara hoppar av och lägret kanske blir jätte kul? (Även fast det inte känns så nu) Är rädd för att ångra mig för att jag inte gjorde det men även rädd för att ångra att jag gjorde det. Jag är verkligen så himla kluven och detta är ett dilemma för mig. Får ge det lite tid till innan jag bestämmer hur det blir, så himla svårt...

Likes

Comments