View tracker
Tips, Mode

Tryck på bilderna för att komma till återförsäljare

Älskar att kolla på fina kläder, önskar verkligen jag ägde allihopa!! gillar framförallt kappan från Ida Sjöstedt och den vita lilla pälsen. vinterjackan med päls runt om från Blond no 8 verkar också otroligt mysig och varm

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
Texter om tankar

Märklig helg har det varit vill jag påstå. Gråtit, skrattat, skämts , ångrat, längtat , velat gå under jorden , tänkt, varit arg och önskat. Har gått upp & ner , ner & upp.
Vet inte vad jag borde berätta och inte. Känner bara ett starkt behov av att skriva av mig.
Misstag gör vi, jag ser ofta det positiva i misstag. Man lär sig något och kommer tillbaka lite bättre. Men när går i äntligen gränsen för hur mycket man klarar av? Allt bara kommer på en gång som en stor jävla våg och man dränks. Nu låter jag en aningens dramatisk i mitt sätt att uttrycka mig. Men ni fattar kanske vad jag menar iallafall?
Jag känner en så oerhörd hat - kärlek till mig själv att det är nästan lite löjligt.
Något jag iallafall kan konstatera är att jag älskar mina vänner, jag älskar dom som finns där och får mig att må bra.  Dom som känns äkta på något vis, resten suger. Gillar människor överhuvudtaget som är trevliga och öppna. Och ni som får mig att skratta.

Var iallafall på fest hos en kille i fredags med både nya och gamla bekanta. Alla var verkligen så himla trevliga där, även fast vi inte gjorde något jätte speciellt. I lördags var jag hos Isa med några få kompisar , mysigt gäng och var ju som roligast när jag behövde gå, ha ha typiskt. Så kvällsaktiviteterna har varit ganska roande iallafall. Vill också ge mig en klapp på axeln över att jag tog mig ut till Hovås för gudstjänst till konfan klockan 10 på morgonen idag. Gjorde de mest bara för din skull Tilda, bara så du vet;D, för shieet vad trött jag va med sämsta morgonhumöret

Anyways med detta meningslösa inlägg säger jag godnatt
<3

Likes

Comments

View tracker
Vardag

Hej alla vänliga själar !
Som ni kanske märkt uppdatera jag inte här så jätte ofta längre. Vill uppdatera er med intressanta välskrivna inlägg och på vardagar när allt känns stressigt blir det bara dåligt och tråkigt.....


Iallafall. Idag är det första december alltså bara 23 eller 24 dagar kvar till julafton (beror på hur man räknar) , bara det gör ju allt lite roligare? Såg på julkalendern imorse och den kan nog bli rätt mysig i år.
Något mindre kul är att jag tog spruta idag för någon sjukdom, va inte så farligt men blev hängig och nu har jag kramp i armen... Ajaj
 Förutom att klaga över armen  har min kväll spenderats på plugg, har skrivit klart min inlämning till idrotten vilket betyder att jag har nästan två timmars håltimma imorgon, gud så skönt och helt klart värt en kvälls skrivande! Ska kolla Netflix, spela 8ball pool och sova eller något.

Och bara att det är fredag & helg imorgon gör mig så sjukt glad, planerna är lite oklara men ska göra det bästa av de som kommer!

<3

Cafe Brogyllens avokado & mozzarella mackor är bland dom godaste, tips!!

Likes

Comments

Festligheter , Konserter

Jag vill skrika mig hes till dina låtar om & om igen.
Jag vill ha sommarkvällar och dina låtar på reapet.

Tack för en fantastisk konsert!
Håkan Hellström
❤️

Likes

Comments

Vardag

Idag har jag haft en lååång dag i skolan. Övervägde att ligga kvar i sängen och sjukanmäla mig, men hade en fysikuppsats som behövdes göra och vara klar idag. Efter skolan så träffade jag Isa & Liam. Liam behövde gå tidigt så då gick jag och isa och delade på världens godaste pizza på da matteo. Snackade om allt & inget. Men vi båda kom fram till att dessa två månader bara måste gå över. Vet inte vad det är med mig men känner mig så deppig och har bara ångest.
Förövrigt har jag matte prov på fredag, läser en konstig fantasy bok om en japansk krigare i svenskan, lyssnar mest bara på Justin Biebers första album - My Worlds Åhhh bäst, har beställt en egen almanacka från personligalmanacka.se inför 2017 ( mycket roligare att få göra än själv ). Ska ta en varm dusch nu sen tvinga mig själv att plugga. Kyss

Likes

Comments

Åsikter

Tjo. Såå kallt ute ju, ughh huttrar, dock är det bara -4 ute.... Känns som mer!!:((

Iallafall kom jag precis hem från mitt utvecklingssamtal. Talar nog för alla när jag skriver att utvecklingssamtal är stela som fasen, man sitter där & diskuterar kring vad man gör bra och kan göra bättre. Allas blickar bränner och känner mig mest generad.

Nu ska jag inte klaga för har helt okej betyg och omdömen från lärare. Men känner en sån inre press. Och den handlar inte bara om all betyghets. Har bara blivit så lat på sistone, tappat motivationen. Känns som allt jag faktiskt kan åstadkomma går till spillo för tar inte vara på det. Bara skjuter upp allt och sopar det under mattan tills kvällen innan. Får ske en förändring och det är snarast!!! Skulle behöva någon som hjälper mig styra upp allt och peppar mig :D

Något helt annat som gör mig lite nervös är Usa's president val. Är sannerligen inte alls så insatt. Men att lägga ett sådant stort & mäktigt land i händerna på någon som Donald Trump skrämmer mig. Att någon annan än Obama ska styra USA känns lite läskigt , haha... Obama känns bara så trygg.

Donald Trump har varit en duktig och driven affärs man - det går inte att förneka. Men ni amerikaner som väljer att lägga er röst på honom för att han ska styra självaste USA , ni behöver ett wakeup-call och öppna ögonen.
Vad jag sätt & hört tycker jag ingen av kandidaterna känns så himla fantastiska och självklara, men Donald Trump... Vem vill ha en president som uttalar sig om kvinnor på det mest förnedrande sätt? uttalar sig rasistiskt om mexikaner och muslimer, vill bara allmänt skapa kaos..? Nä vad ska jag ens göra åt saken.

Nu blir det en varm dusch för min del, puss på er

Likes

Comments

Tips, Mat

Provade göra detta igår kväll.
Man behöver bara fyra ingredienser : två frysta bananer, ca två nävar fryst mango, riven kokos och lite vaniljsocker. Mixa tills det blir en slät och glassig konsistens. Går sedan att toppa hur som helst, jag valde åter igen riven kokos.
Det var så sjukt enkelt och eftersom jag gillar banan , kokos och mango så fall detta verkligen i min smak.
Blev som en mättande sorbet, skulle absolut kunna funka som frukost .
Förutom enkelt så är ju detta nyttigt också. Plus i kanten😉😉

Man hade säkert också kunnat göra flera varianter på detta, blanda i kakao t.ex

Likes

Comments

Vardag

När jag vaknade såg det ut såhär från fönstret. SNÖ !!! Fick mig en chock typ, ska det snöa såhär redan liksom? vackert för ögat men vill ha höst lite till för det är inte lika kallt. Jaja snart är det jul iallafall , vilket jag längtar så till för december är årets mysigaste månad. Har suttit & gjort en jul spellista och lyssnat på julmusik hela förmiddagen hehe 💕💕

Likes

Comments

Film , Tips

Tips från mig, till er. Serien SKAM.
Norsk serie , som är på norska, men vilket faktiskt är förvånansvärt lätt och förstå. Alltså inget som stör....
Iallafall har legat och sträck kollat på den, är fan besatt!!! Vill bara se mer & mer!!

Handlar om elever på gymnasiet som har sina olika problem. Drama, intriger, fester, sex, vänskap, kärlek osv osv. Allt känns ba så äkta, ingen fantasi värld liksom. Eftersom dom är mellan åldern 15-18 så är det lätt & relatera som tonåring också.
varje säsong inriktar sig lite mer på en av karaktärerna. Min favorit säsong än så länge är säsong 2 och karaktären Noora är så jävla cool, vill va så med sån attityd. Fan va ball hon är.

Rekommenderar den iallafall, finns & se på tv.nrk.no

Puss puss happy watching

Likes

Comments