Header

Som rubriken tyder så har min så kallade "morgon" inte varit någon höjdare precis. Jag somnade runt 2 igår natt och vaknade 6?????? Jag vaknade bokstavligen klockan 6 skit pigg och låg där i sängen och försökte komma på vad som var fel på mig. Sak samma, jag gick upp tog en kopp kaffe och hjälpte min mamma med tvättstugan och det slutade med att ja kollade 2 filmer och somnade om igen.

Så nu sitter jag här, vaknade för en timme sen och hela min dag har varit upp och ner. Har så himla mycket att tänka på så att det känns som att min hjärna snart kommer att explodera.

Men nu har jag klagat färdigt, ska försöka göra det bästa av dagen. Har några samtal jag måste ringa, boka tandläkartid och se till att min resa blir bokad imorgon. Återkommer senare! Puss

Likes

Comments

1. Åka till Australien.

Prio nummer 1. Är det ett ställe jag vill åka till som mest så är det Australien. Vet inte riktigt vad det är som lockar mig så mycket men jag vill så gärna åka dit. DE fina stränderna, klimatet, människorna och naturen. (dock inte dom äckliga läskiga insekterna). Jag vill dyka i deras hav och få simma med delfiner, sköldpaddor och utforska alla möjliga fiska som finns. En dröm som ska uppfyllas! 😍2. Gå på safari

Jag har ALLTID velat gå på safari, att få se på exotiska djur i deras egna natur. Se på elefanter, giraffer, lejon mm. Att få klappa eller gå i närheten av ett lejon skulle också varit en dröm som skulle gå i uppfyllelse. Jag vet inte varför jag har så stort intresse för just lejon men tycker att det är ett av djungelns finaste djur. Stora och mäktiga.

3. Skydiving in Dubai

Jag är nog den största mesen och höjder är inte riktigt min grej men fatta att få uppleva att slänga sig från ett flygplan från flera tusen meter och bara få falla. Fyfan vad häftigt och sjukt.. Tror nog den upplevelsen får vänta lite tills ja skaffar bollar för att göra något sånt hehe.. Men ska ha gjort det innan jag dör iaf. ✈.

4. Dykning

Lite som skrev på Australien resan, fatta att få dyka bland havets alla möjliga skapelser. Jag vet inte vad det är med mig men jag dras till att göra lite farligare grejer, får typ adrenalin kick av det haha.. Jag vill simma med delfiner, sköldpaddor, vill se späckhuggare tycker dom är riktigt häftiga 🐳

6. Hitta mitt drömjobb

Det kanske låter knotigt och enkelt men det är det inte, min dröm är att bli en bra advokat eftersom jag brinner för rättvisa och det är ett "arbete" som intresserar mig väldigt mycket. Men hur vet jag att jag kommer att älska det? Jag vill hitta en jobb där jag varje morgon vaknar och känner att jag älskar det jag håller på med, och det är ett mål jag strävar efter, att hitta mitt drömjobb!

​7. 

Likes

Comments

Klackar från nelly. Klckhöjd: 10-11 cm - Storlek: 39/40. Använda endast ett fåtal timmar under ett bröllop och kommer förmodligen inte ha någon användning av dem nå mer. 250kr + frakt, eller avhämtning /mötas upp.

Balklänning/Festklänning. korall färgad/rosaorange Också använd en gång under ett bröllop. Sitter supper bekvämt och passar nästan alla kroppsformer. Storlek 36/38. 650kr + frakt eller avhämtning/mötas upp.

Krämvit transparent skjorta. Aldrig använd. Storlek M. 150kr + frakt.

Adidas hoodie - Respect me Adidas- Storlek S. 300kr +frakt

Kontakta mig på fb: Hanna Martinovic vid intresse!

Likes

Comments

Idag tog jag mig faktiskt tiden att baka, en äcklig regnig tisdag. Resultatet var bättre än förväntat faktiskt!

Receptet finner ni ------> HÄR!

Likes

Comments

Här är ett par studentklänning under 500 lappen! Valde några favoriter som jag själv hade kunnat tänka mig att ha! Hoppas det hjälper lite :*

Likes

Comments

Som rubriken lyder så har jag faktiskt tvingat mig själv att börja titta på American Horror Story, är typ den största fegisen men måste erkänna att den faktiskt är sjukt bra och att jag är faktiskt fastnat för serien nu. Spännande och sjukt läskig (enligt mig ådra som tycker att allt typ är läskigt).

Har inte gjort något vettigt idag frutom att jag jag spenderat typ 5 timmar i tvättstugan och nu ligger jag här i sängen och sträck kollar serier typ. Ska kolla lite till sen ska jag hoppa in duschen och förbereda mig för PH. Påtal om Paradise Hotel hur glad är jag inte för att Smail kommit in igen????? Hoppas han vinner och tar hem hela skiten.

Nu känner jag att mitt inlägg börjar bli tråkigt hehe. Hadeeee

Likes

Comments

Likes

Comments