Lycka

Första dagen tillbaka på jobbet gjord! Woho she's back!

Insåg innan att jag varit sjukskriven längre än jag hann jobba där. Hmm, men jäklar va kul det va. Tillbaka till fantastiska kollegor med mycket skratt och energi. Är så taggad för få komma igång lite, så jäkla kul är det inte att va sjukskriven alltså. Även om jag tagit vara på den till max så saknat det där sociala. Få utlopp för lite energi som jag samlat på mig.

Stackars gäster som får ta min energi.. slutar aldrig tjöta, cravat efter att va lite serviceminded!

Ser fram emot en skön sommar med sköna människor på storebror-hotellet.
Woop woop no more invalido!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Lycka

Livet har äntligen landat nu känns det som. Möbler är ihopsatta och placerade, jag har nu ett dugligt hem. Axeln sitter kvar, och börjar kännas mycket bättre.
Det har ju gått några månader nu, typ 2,5 sen livet förändrades drastiskt. Och nu känner jag mig äntligen hemma igen. Jag börjar hitta mig själv. Jag visste att jag hade tappat mig själv men inte såhär mycket. Jag har fått flera kommentarer att jag äntligen är mig själv igen. Blev jag en sån annorlunda människa?! Det skrämmer mig.. jag vet att några har försökt under tiden säga till mig att tänka på mig själv och att jag ska må bra, men insåg aldrig hur långt ner i djupet jag var, där jag tappade mig. Där folk märkte att jag försvann mer och mer. Men ändå stod dom vid min sida, vilket jag är evigt tacksam över.
Men att man kan blunda så mycket för någon annan skrämmer mig så in i helvete. Kommer jag göra det fler gånger? Antagligen, men man kan ju hopps att man lär sig av sina, misstag vill jag inte kalla det, för det va det inte. Men av sina erfarenheter kanske man kan kalla det istället.
Det gör mig otroligt glad att folk märker att jag börja komma tillbaka till mig själv, men ger mig också tankarna att hur var jag innan? Det gör mig också orolig om den personen jag är nu är mitt riktiga jag? Helvete vad förvirrande!!

Hur som helst känner jag mig stark, nöjd och faktiskt rätt lycklig. Har fina människor runt mig. Min fina familj, mina vänner
Tack hörni!

Likes

Comments

Lycka

Vilken jäkla underbar födelsedag, puh bästa på många år!
Började dagen med att besöka jobbet för en säljkurs, satan vad jag saknar det stället. Vad skönt att få va lite social istället för att sitta hemma.

Dagen fortsatte att rulla på, gjorde lite ärenden i stan, fick åka hem och lämna av saker för att sen dra ner igen, inte lätt när man bara har en arm att använda. Aldrig känt mig så poppis och så omtyckt när man ser alla som skriver grattis på Facebook. Värmer!

Sen kom Conny och vi satte oss på golvet med pizza för att få lite mat i magen innan drinkarna rullade in. Sen fick jag springa iväg igen för gjorde den lilla missen att glömma köpa sprit till drinkarna, vilket fail alltså. Men det löste sig tack och lov! Tack D, du räddade kvällen!!

När jag kom hem från min lilla trip så va Lydia och Karin redan på plats och drinkarna började flöda. Vi satt där på golvet och tjötade en massa, senare på kvällen trillade Philippa och Emma in efter sitt jobb, och tjejgänget va fulltaliga. I med att jag inte har några möbler så fick det bli kumbaya-stil med alla sittandes i en ring. Vi sjöng, vi snacka, vi dansa. Kunde inte blivit en bättre kväll! Vilka härliga tjejer jag har fått lära känna, dom är helt fantastiska att få umgås med. Ni gjorde min födelsedag perfekt!

Sen att vi spelade hög musik en torsdag va ju kanske inte så smart, grannen ringde på vid 2, befogat, skämdes så. Men klart dom blev störda av vårt sjungande på hög volym. Men hon va ändå förståelig, kom även över idag och pratade lite, jag skämdes, men hon va så förstående och härlig så kändes skönt.

Ja just det! Mina möbler kom idag! Eller 2 av 3 saker, vad jag kan se i emballaget är det en soffa och en säng, Woho! Äntligen. Men nu ska det bara byggas ihop, den detaljen med... blir när pappa kommer på måndag, han bygger och jag är arbetsledare.

Så födelsedagen kunde inte blivit bättre, det va precis såhär jag ville ha det, och fick det med!
Nu är det bara att ta hand om 745285 glas som ska diskas efter gårdagen, det är väl det värsta, men bara att sätta igång!

Likes

Comments

Bitter

Den här gången har karma inte varit på min sida, har kanske använt upp allt nu.

Lång historia kort;
Köpte säng, soffa och sänggavel på Trademax den 24 april
Skulle ta 3-8 arbetsdagar, ringde till dom efter ca 3 timmars kö i telefon, "du har köplats 101" men tack!
Mailat dom ca 72549 gånger men får aldrig svar, jo efter 4 dagar!
Hon säger att soffan är slut på lagret, tack för den infon när jag köpte möblerna. Och att möblerna ska komma 10 maj. Vad är det för dag idag? Jo 10 maj och inte fan har jag några möbler.
Ser på spårningen hos DHL att möblerna är i Göteborg, ringer till dom (30 minuters tid i kö) ovh då säger hon att dom bara mottagit 2 av 3 kollin. Men fantastiskt, ringer till Trademax och dom låter förvånade, va tvungen och ringa upp dhl. Perfekt. Hon frågar om jag vill ha de 2 kollin nu och vänta på den andre, absolut men vilka är det som kommer?! Det kunde hon inte svara på varav jag blir förbannad. Dom måste väl för fan ha ett lagersaldo vad som skickas och inte. Noll koll på de folket.
Det roliga är att jag för ca 4 dagar sen(!) skickade mail om uppbärning till lägenheten för kan inte lyfta med axeln, har bokat uppbärning men läste sen villkoren att då ska man hjälpa chauffören upp, eh hell no! Så mailade om jag bokat med en person eller om dhl kommer med 2 personer.
När jag får svaret som är "i med att dina varor har blivit skickade och avslutad härifrån så kan vi inte hjälpa dig lägga till tillval"
Vid det här laget så har jag redan frågat dhl vad jag har betalat för, och dom säger att 2 personer ska komma.
PINSAMT! Vilket mitt svar blir, konstigt i med att det endast är 2 av 3 kollin som kommit fram och pratat med en av er tidigare idag om det, plus att jag har redan betalt för 2 personer med uppbärning.

Dom har nada koll på något alltså. Det är helt fantastiskt hur dåligt ett företag kan hantera saker och ting. Också fel person att bråka med då efter alla år i servicebranschen lärt mig allt om kompensation.
Men absolut bra jobbat Trademax, aldrig i hela mitt liv att jag köper något av er igen, aldrig i hela mitt liv jag rekommenderar er.

Men jag ligger på min luftmadrass i några dagar till då! #förbannad #trademax

Likes

Comments

Hälsa

Och då menar jag mig själv. Igen och igen, inte varit någon gång men undrar hur det känns. Det här året har hittills varit väldigt turbulent, eller de senaste åren har varit det...
Har inte haft tid och energi att ta tag i mig själv. Har hela tiden behövts åt någon annan. Att min energi har lagts på att lyfta upp andra.
Det kommer inte va slut på det, men jag ska hitta tillbaka till mig själv. På riktigt den här gången. Ta tag i alla jobbiga saker med hälsan en gång för alla, och första steget har varit axeln. Då är det fysiska påbörjat, men det är ju det lätta egentligen. Det går ju att fixas.
Men how about the inside, ja det är ett mycket större problem. Det psykiska som har funnits där i så många år, hur ändrar man det egentligen?!

Well, jag tar "happy pills", och nej jag är inte deprimerad, men dom hjälper det där svarta hålet. Det hålet har försvunnit mycket på dom 2 åren som jag gått på dom, men kan inte förlita mig på en medicin. Det behövs mer.

Jag har gått hos KBT terapeut, som gett mig tips hur jag förändrar mitt beteende och mönster. Vilket hjälpte absolut, men inte tillräckligt. Kan ha varit att det va mycket runt omkring som "störde" att jag inte kunde fokusera på mig. Kanske borde prova det igen nu när det nya livet börjat?!

Det är nu allt ska få en mening, att det här nya livet ska vara en nystart, ett sätt att läka mig själv. Ett sätt att vara hälsosam. Att va frisk. Att kunna ta min happy pill utan att någon varje gång kritiserar det, den här gången jag inte behöver vara orolig om jag får någon hjälp när jag är sjuk. Den här gången ska jag gå på djupet med min relation till mat, inte bara på ytan utan på riktigt ta tag i dom!

Likes

Comments

Lycka

Då sitter jag här, på min balkong i min lägenhet på Linné.

Jag har kommit hem.

Det är så det känns, nu har jag mitt hem, där jag ska finna trygghet, skratta, gråta, älska, hata. Men det är i mitt hem jag ska göra det. Vilken grej.

Dagen började med att jag och mamma väntade på flyttfirman, va smått försenade, men sen kom dom, vi bar inte en sak, så skönt att slippa va uttrötta. Eller jag är ju invalido så jag hade inte burit ändå, men tänkte på min stackars mamma.

Det tog 1,5 timme från att packa in i gamla lägenheten, köra till nya, bära upp till nya. Vilka killar alltså. Smidigare än så kunde det inte bli.

Vidare mot Kållered och inhandla lite saker till lägenheten, bl a kaffebryggare vilket är ju ett av det viktigaste man ska ha. Eller?!

Sen kom underbar Natta hem till nya lägenheten. Vi gick och käkade och hade så många mysiga samtal och kvalitetstid tillsammans. Och nu ligger hon i min säng och inviger första natten i lägenheten med mig. Vilken dröm!

Kan säga 3 ord;
Jag är lycklig!

Likes

Comments

Hälsa

Haft en fantastisk dag, började dagen med att tvätta, inte så fantastiskt nu när jag tänker efter.. rena kläder dock. Packat ihop det mesta av lägenheten nu, med arm. Tar sin tid.

Sen vidare med Cooking with Wine med Jimmy och Sara. Fantastisk kul att få hänga med härliga vänner och bara få sån bra energi. Älskart!
Dessutom god mat, jag som hatar soppa, vad hände där?! Det va svingod!! Är det kanske så att jag gillar soppa nuförtiden?

Imon bär det av till ett möte med ortopeden, är orolig över axeln.. tog bort stygnen igår, lite smått smärtsamt, svider som fan. Men det jag såg är att axeln sitter exakt där den satt innan operationen, och den klickar. Som den gjorde innan operation, va fan?!?!?

Så går gå tillbaka till läkaren och hoppas han säger att så ska det va..

Likes

Comments

Smarta Emelie

Kom hem vid lunch idag från Helsingborg, skönt att inte komma hem för sent. Haft väldigt ont i axeln pga viljan att mysa med lilla Lovisa. Men det är så värt det, tants minsting. Så underbart och se att jag fortfarande har magic när det gäller bebisar, tar inte många minuter innan bebisar somnar i min famn, luktar gott gör dom med. Men idag är smärtan i axeln väldigt påtaglig.

Bara vilat hela eftermiddagen, gick t o m och la mig i sängen vid 18 tiden. Insåg sen att jag inte ätit, men tanken att laga mat fanns inte. Så beställde pizza, insåg sen att det kanske inte va det smidigaste. Hur delar man en pizza med en arm..
La ut en video på Snapchat och fick så många tips från vänner. Ni är så roliga, dom flesta sa att jag ska använda sax, bra tips! Några sa rulla ihop, men gick inte med en arm där heller ju. Sen kom det några med tipset att använda fötterna. Jag tog inte det tipset...
Fick i mig lagom mycket för att bli mätt i alla fall. Men kul att så många på snap reagerade snabbt och hjälpte mig 😘

Likes

Comments

Familj & Vänner

Att spendera tid med sin familj är ovärderlig. Att få umgås en hel helg med min fina familj ger så mycket energi, skratt och kärlek. Den här helgen är precis vad jag behövde. Spendera den i ett blåsigt Helsingborg hög på morfin är alltid en bra kombination. Få mysa med bebis och leka med lilla P. Barn ger så mycket kärlek. Är så tacksam för min familj.

På måndag är det dags att hämta nyckeln till lägenheten, här går det snabbt i svängarna. 6 veckor sen jag flyttade ut och nu har jag min egna lägenhet. Det är helt otroligt. Jag säger bara Karma.
Vänner, satsa på karma. Så mycket skit som har vart i mitt liv, med hälsa, kärlek, familj, ja allt så är karma det jag förlitat mig på, och det har gett utbetalning

Likes

Comments

Lycka

Kan inte fatta det, all den karman jag försökt samla på mig, mitt tjat om plus och minuskonto, tagit varje tillfälle i akt för att få karma. Och nu har det hänt. Karman har gett tillbaka till mig. Det är helt sinnesjukt. På 2 dagar har jag lyckats kamma hem en nyrenoverad lägenhet med balkong i Linné, och inte bara det. Det är FÖRSTAHAND. Det händer ju bara inte, den lyckan (och huvudvärk) jag känner just nu är helt jäkla otrolig. Det har inte sjunkit in ännu. Jag får en riktig chans att börja mitt liv, börja om med fokus på min hälsa på riktigt nu. Mitt allra egna hem, där jag får bestämma allt själv. Där det bara är mina kläder som ligger överallt, min disk som ligger i diskon.

Jag kan inte fatta att det här händer, 6 veckor sen jag flyttade ut från lägenheten, ut från sambolivet, trodde aldrig detta skulle hända, aldrig i någon dröm att jag så snart skulle ha mitt egna liv.

Lyckan är så jävla underbar känsla!
Love you Karma🙏🏻

Likes

Comments