• ​Long time no see

  " Heisann dere. Jeg har mistet telling på hvor mange innlegg det siste halvannet året har startet sl…"

 • Pakke i posten ♥

  "Heisann dere! Tanken var en innkjøpsvideo til dere, men jeg høres ut som jeg har en potet i halsen,…"

Heisann dere. Jeg har mistet telling på hvor mange innlegg det siste halvannet året har startet slik, men det er ikke få. Forrige innlegg her var jo i september, før jeg falt ut av denne digitale verdenen. Ingen energi, kreativitet, overskudd. Det å sitte på pcen måtte bli nedprioritert, skjermen sugde rett og slett (den lille) energien ut av meg. Slik har det vært lenge.

Noen av dere har kanskje sett at jeg har vært litt aktiv på Youtube ? Aktiv er kanskje å overdrive, men det har kommet faktisk kommet noen videoer der om dere vil sjekke ut. Så, har det blitt slik at jeg heller vil holde på med Youtube enn med blogg? Svaret har de siste månedene vært ja, hvis jeg har tid og energi så vil jeg prøve å lage videoer. Være kreativ på andre måter enn å hamre på tastaturet. Så hva forandret seg? Hvorfor skriver jeg til dere idag?

Jo, fordi at når jeg satt med hodet i armene og lot tårene trille isted, så kom det tanker og tekster i hodet mitt. Formuleringer jeg vil få ned på papiret. Ut av hodet mitt. Jeg bærer på utrolig mye inni meg, og det var jo det bloggen var tidligere også. En plass å få noe av det ut. Det gikk jo mest i positive innlegg og inspirasjon, men jeg turte også å la dere få en sniktitt inn i dritten. Og det var egentlig litt godt. Så, er Youtube nok for meg? Nei, kanskje ikke. Jeg trenger å kunne få sitte stille i sofahjørnet mitt, innpakket i koseklær og pledd over meg og bare høre lyden av tastene som klikker. Ikke trenge å tenke på hva jeg skal si, hvordan jeg skal redigere og hvordan utstrålingen min virker. Når jeg skriver så kommer det rått og uredigert ut til dere, og jeg trenger ikke tenke for mye for tastene løper likevel.

Så hvorfor tårene mine trillet nedover kinnene mine idag? Nå er det jo temmelig lenge siden vi snakket sammen sist, siden jeg rømte fra bloggosfæren og sosiale medier.. I videoene mine på Youtube snakker jeg om sminke, skjønnhet, innkjøp og favoritter, og ikke så mye om hverdagslige ting. Tidligere idag fikk jeg en boost av energi, og lurte nesten på om jeg skulle vlogge dagen min, kanskje ikke for å legge ut, men for å prøve det. Jeg var på Plantasjen igår å kjøpte noen planter, så idag har jeg flyttet rundt på litt interiør, ryddet og vasket, og jeg elsket det. Jeg fikk ideer på prosjekter jeg ønsker gjøre, videoer jeg vil filme, interiør jeg ønsker meg og møbler jeg vil bygge til hjemmet. Så hva skjedde, hvordan sprakk denne boblen av lykke? Realiteten slo inn. Jeg satt meg ned og kjente all energien jeg hadde brukt på disse hverdagslige tingene ble sugd ut av meg - og en god del til.

Sist vi snakket var jeg jo godt i gang med arbeid, booket fotooppdrag og hadde en hektisk hverdag.. Nå sitter jeg hjemme, sykemeldt på 9ende uke, og det ser ikke ut til at jeg kommer meg tilbake på jobb i nærmeste fremtid. Tårene mine trillet av fortvilelse og frustrasjon. Skal virkelig dagene mine være så ustabile? At jeg i det øyeblikket faktisk kjenner en liten boble av kreativitet komme frem (som har vært fraværende veldig lenge) så skal det i det neste rives bort, smertene kommer i full galopp, ansiktet blir numment og jeg føler jeg koker. Og fryser. Jeg er alltid kald, og bor under ullpleddet når jeg ikke er under dyna.

Så ja, jeg vet ikke helt hva jeg ville med dette innlegget annet enn å få la fingrene bevege seg over tastaturet igjen, og la tankene bli til ord og setninger. 2016 var et av de mest krevende og utmattende årene i mitt liv, og at det kom en smell når året var over kom ikke som noe sjokk - ikke for meg iallefall. Så om denne bloggen blir aktiv igjen eller ikke, det vet jeg ikke. Jeg lurte en stund på om jeg bare skulle slette den, slutte bloggen. Men jeg trenger den, og jeg trenger dere. Om dere vil få med dere når jeg poster så kan dere følge meg på Facebook her . Jeg tror fortsatt at fokuset mitt kommer til å være på Youtube for jeg har mange planer. Energien strekker ikke til, så når de gjennomføres vet jeg ikke. Jeg deler videoene mine på facebooksiden min , men jeg blir utrolig glad om dere vil subscribe på kanalen min også ♥ Vi skrives!

Fortell meg gjerne om året ditt så langt ♥

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Heisann dere!

Tanken var en innkjøpsvideo til dere, men jeg høres ut som jeg har en potet i halsen, så det dropper vi lett. Det begynner å bli noen uker siden dette dukket opp i postkassa, men dette er jo ting som er aktuelt hele tiden. Alt er kjøpt hos Blivakker.no, når de hadde -20 til -70% på hele butikken. De har alltid tilbud, så det er bare å følge med. Jeg har linket det jeg fant (adlinks) under om dere ønsker å se på det selv. Mye rimelig og bra for pengene!

Ansiktsmaske fra L´Action // The Balm Mary-Lou Manizer // Settingbørste fra Real Technique // Fanbrush fra EcoTools

Ansiktsmaska har jeg ikke testet enda, så den gleder jeg meg til å prøve ut! Jeg bestilte noen andre masker som Sophie Elise tipset om, men de følte jeg ikke funket på meg. Forhåpentligvis gjør denne det? Mary Louimanizer bruker jeg hver gang jeg sminker meg, og jeg bruker kosten fra Eco Tools til å påføre den med. Den fra Real Technique var egentlig som en backup, men siden jeg likte så godt den fra ET får jeg finne noe annet å bruke den til.

Essie - Miss Fancy Pants // Essie - Fiji // Essie - No Chips Ahead Top Coat

Miss Fancy Pants er allerede en stor favoritt nå til høsten, og jeg elsker at alle lakkene har så bra navn! Jeg har også kjøpt meg den nye serien til Essie med gellack uten UV-lampe, så skal jeg definitivt lakke neglene mine masse i høst!

Jeg er veldig glad i Bonacure-serien til Scwarzkopf, og kjøpte liksågodt store flasker når de var på tilbud. Jeg bytter for tiden mye på hvilken shampoo jeg bruker, så nå har jeg noen gode å velge i. Color Freeze er en god blåshampoo som ikke er like sterk som Fudge, så den liker jeg å bruke når jeg vil ha litt kald farge igjen uten å ta den helt ut med fudge. Balsamen er helt grei, gjør det den skal. Jeg bytter litt på med balsam også, mellom denne og den under.

Fudge blåshampoo er jo helt sinnsyk, som gjør at den kan føles for sterk ut på min hodebunn. Derfor tenkte jeg å heller teste ut balsamen, og så langt er jeg veldig fornøyd. Det ble også klikket hjem en tørrshampoo (hvorfor ikke), og noen hårklyper. De kommer nok godt med når jeg skal krølle eller glatte håret mitt fremover.

Sånn! Det var det for denne gangen, kanskje dere ble fristet til å klikke noe hjem selv? Jeg har veldig lyst å bestille meg noe mer snart, men prøver å holde meg i tøylene. Det er nemlig et kamera som er farlig nært å bli klikket hjem, så da gjelder det å spare!

Har dere prøvd noe av dette?

Likes

Comments

​Heisann dere! 

Siden det har vært veldig rolig på denne fronten siden sist vi snakket, blir det et bilde av forrige shoot her idag. I helga klarte jeg å bli en smule forkjølet i det fantastiske nordmørsværet, så jeg har stort sett vært benket på sofaen siden. Hadde besøk av lillesøster i helga, og det var megakos ♥ Kvelden idag har gått med på noen episoder Elementary, og ikke minst Top Model og et stykke eplekake med is. Yum! Nå venter senga, men hadde bare lyst innom og si hei før jeg kryper under dyna og nerder med litt Youtube til jeg sovner. Håper dere er friske og raske i høstværet, her blåser det noe voldsomt ute så bisken skal få ligge hos oss i natt. Hvem sa at hundemamma ikke er mamma det og? Stakkarsen har vært igjennom storoperasjon idag, så regner med det blir litt syting når bedøvelsen er ute. Skal forresten få filmet litt til dere så fort stemmen og nesa er i orden, men vi snakkes forhåpentligvis før det. Natta 

Likes

Comments

Heisann hoppsan!

Dere vet, tiden og det der... Jeg rekker ikke henge med! Dere vet jo at det var mye som stod på sist vi snakket, og tiden etter eksamen ble den mest hektiske i år. Det var mye som skulle gjøres, rekkes, fikses, flyttes, jobbes, reises og innimellom puste, så pcen har ligget under bordet uten strøm i uviss tid. Når ting først roet seg, begynte innleggene å forme seg i hodet, men med det kom også presentasjonsangsten, hvordan skulle jeg ta det hele opp igjen? Helst kunne jeg tenke meg å komme tilbake med et boom!, levere innlegg etter innlegg med kvalitetsstempel over seg, komme med inspirerende bilder og videoer, and all that jazz. Men så fikk jeg en liten åpenbaring her for litt siden. Jeg må bare hive meg i det igjen! Jeg kan oppdatere dere når det passer meg, når jeg har noe å komme med, og om flyten ikke kommer før om 3 uker eller 3 måneder - ja, da er det bare slik det er da. Livet forandrer seg hele tiden, og man vet aldri hva som venter en før man står midt oppi det.

Så, mitt lille comeback til bloggosfæren er et lite innlegg med bilder siden sist - selv om det er skammelig få av dem. Jeg er vel flinkere til å leve i øyeblikket og ikke gjennom kameralinsa for tiden, så blogghjernen har rett og slett tatt ferie. Forhåpentligvis får kamerafingeren kjørt seg resten av året, for den har rett og slett vært veldig sløv hittil i år. Men litt har det blitt, og under ser dere litt fra min sommer.

Disse flotte damene har jeg både vært på sommerfest med, og en "liten" tur på IKEA. De som følger meg på snapchat (marlenes92) fikk sikkert med seg vår 22 timer lange ferd på IKEA, hvor vi ikke ga oss før de stengte dørene. Bildet av stolen i handlekurven er fra siste lasset, og vi var temmelig slitne når vi lukket varebilen for siste gang. Turen ble enda lengre da noen av veiene var stengt, og vi presterte å kjøre oss vill oppå en topp i ingenmannsland, og mistet ferga med 5 minutt. En utrolig minnerik tur, og vi (iallefall jeg) koste oss veldig

Guess what? Vi har flyttet inn i huset! 11 måneder etter start var vi inne, og sluttspurten var intens. Jeg har viet min tid til å legge gulv, skrudd IKEA-møbler, sortert, ryddet, bært møbler, flyttet esker, og der gikk egentlig både min og K sin ferie. Første uka inne jobbet vi fra vi stod opp til vi la oss, før vi slappet litt mer av de siste ukene. Det begynner å ta form her inne, og jeg kan godt lage ett innlegg eller video hvor dere får se?

En dag ble tilbrakt på Smøla hvor et vennepar av oss hadde ordnet med masse leker, grilling og kos. Øksekast var ikke min sterkeste side, men jeg kom meg gjennom med alle kroppsdeler i behold. Superkjekk dag jeg håper blir gjentatt neste år! Der ble også årets første bad unnagjort, og til høyre ser dere jammen meg et bad til. Spørs om det ble årets siste, her har høstværet meldt sin ankomst...

Ellers har jeg fått tid til venninnekos, familietid, kinoer, enda en IKEA-tur (vi bor 3 timer unna nærmeste IKEA) og brudebilde-fotografering (!). Blir nok ikke like lenge til dere hører fra meg igjen ♥ Ikveld er planen å sikle litt mer på et kamera jeg ønsker meg, og benke meg foran pc´en for å se Top Model og heie frem fineste Benedicte!

Så, hva har dere gjort på i sommer?

Har forresten veldig lyst å ta opp youtube igjen, og har to videoer i tankene. Noen som er gira eller?

Likes

Comments

Heisann dere!

Nå sitter jeg å redigerer bilder for harde livet. Vi har nemlig kjørt shoot på jobb idag, og e-n-d-e-l-i-g ble shooten tatt ute! Det blir noe helt annet å ta bilder ute enn inne foran en vegg, men det vet vel alle mine med-bloggere? Følte bare for å dele et av bildene i farta her med dere, og ønske dere en flott kveld videre ♥ Tusen takk for alle fine tilbakemeldinger på håret forresten, dere er så gode! 

Topp - Saint Tropez // Bukse - Dranella // Sandaler - Cream

Dere kan følge oss på B.Young Futura eller Fransa Futura, om dere vil se mer fra shooten :-)

Hva syns dere om antrekket? Hvordan har tirsdagen deres vært?

Likes

Comments

Heisann dere! Er vel lov å komme med en oppsummering av måneden, selv om vi er en liten uke inne i juni? Er alltid koselig å skulle mimre litt tilbake, så jeg kjører på jeg! Hva husker dere best fra mai?

-------------------------------------------

En av månedens største begivenheter var da lillesøster konfirmerte seg. De vokser for fort disse småsøsknene! Dagen var kjempeflott, med deilig mat, herlig stemning og flott vær. En tale ble det også, men tårene klarte jeg å holde tilbake. Se hvor flott hun er!

Mai er jo skjønn med sine helligdager i øst og vest, og de dagene trengtes veldig. Deilig med litt fri innimellom også :-)

Typen stakk til Sverige på paintball-turnering, og da så jeg mitt snitt til å jobbe i huset uten at han visste det. Resultatet ble et (nesten) ferdig soverom, som rakk å bli helt ferdig iløpet av måneden. Hadde ikke trodd at soverommet ble det første fullførte rommet i huset, men det ble det visst!

Det ble noen middager ute med jobben denne måneden, og det er alltid like koselig ♥ Er så heldig med kollegaene mine, vi koser oss veldig både på og utenfor jobben.

17 mai er jo en selvfølge å nevne på en slik oppsummering, og vi koste oss først på champagnelunch hos et vennepar, et lite besøk av mamma og lillesøster, før det ble en tur ned i byen for å titte på borgertoget.

Jeg rakk jammen meg to eksamener på slutten av måneden, og jeg venter spent på resultatene. Følte det gikk helt greit, og er veldig glad for å være ferdig. Den siste helga når sola virkelig viste seg frem, satt jeg altså å pugget til eksamen. Men det var koselig uansett, og litt farge i fjeset har jeg klart å fått jeg og. Gleder meg til flere finværsdager i juni, og alt den måneden har å by på!

---------------------------

​Men nå må jeg avslutte her, en tur til tannlegen står for tur, før det blir jobb resten av dagen. Ønsker dere en flott start på uka, så skrives vi senere! ♥ 

Likes

Comments

Hei!

Wow, tiden flyr virkelig avgårde? Plutselig var det to måneder siden sist innlegg, utenom et lite livstegn på Facebook. Instagram har stått stille, Youtube har stått stille... Jeg har rett og slett hatt en detox fra sosiale medier. Delvis på grunn av internett-mangel, delvis på grunn av huset (som vi fortsatt ikke har flyttet til...), men mest av alt på grunn av skolen.

Men nå er det over, og jeg er FERDIG! Ferdig med videregående gitt! Jeg hadde eksamen 3 av 3 igår, og det ble noen tårer igår for å si det sånn. Litt av utmattelse og nerver, men mest av alt av glede. Jeg fikk nemlig hjem 6´eren :-D Jeg fikk høre igår at det er lov å være stolt over ting man har jobbet har for, så jeg er faktisk det nå. Mange på min alder har både bachelor og master i hånda, men jeg har gjort det beste med mine forutsetninger og med helsa mi. Nå er jeg ferdig, og det er superdigg!

Det jeg gjorde for å feire dette var å dra til frisøren, og klippe av meg halve håret. Nei, jeg kødder ikke. Noen har kanskje sett det på Instagram (@marlenesanness) allerede? Jeg angrer overhodet ikke, det var godt med litt forandring. Hva syns dere? 

Jakke - Saint Tropez // Topp - Bikbok // Solbriller - Rhodos // Bukse - Kaffe // Veske - LeoWulff // Sko - Nike

Så nå er jeg skikkelig gira på å komme tilbake til dere igjen! ♥ Forhåpentligvis kommer vi oss snart inn i huset, til internett og til en hverdag igjen. Jeg har nådd ene målet for året, nemlig skolen, så nå gjenstår huset. Det blir skikkelig bra altså, og jeg gleder meg til å vise dere! Igår kom trappa og bare det gjør jo en utrolig forskjell. Nei dere, dette blir bra!

Så, hvordan står det til med dere da? Jeg henger jo ikke med i det hele tatt, så fortell meg gjerne hva som har skjedd siden sist i kommentarfeltet. Litt sent å slenge ut et blogginnlegg nå, men jeg følte jeg har ventet lenge nok nå. Vil til slutt ønske dere en riktig god helg ! ♥

Likes

Comments

Heihei dere! (Haha, det autocorrectet seg til heidi her først, det var random)

Jeg tenkte at nå var det på høy tid med en ny video, og jeg hadde egentlig tenkt å lage en slik i starten av mars. Men så innså jeg at mange av produktene jeg ville nevne da hadde jeg nettopp kjøpt, så jeg ville heller bruke litt tid på å teste ut. Si gjerne ifra om dette er noe dere vil jeg skal kjøre fast hver måned - så fremst jeg har noen favoritter da såklart ;-) Ha en flott søndag

♥♥♥♥♥♥♥

Hva syns dere om videoen? Har dere noen favoritter å anbefale meg?

Likes

Comments

 • something green

  "​Heisann dere!  Siden det har vært veldig rolig på denne fronten siden sist vi snakket, blir det et…"

 • Lately

  "Heisann hoppsan! Dere vet, tiden og det der... Jeg rekker ikke henge med! Dere vet jo at det var my…"

 • Shooting-day

  "Heisann dere! Nå sitter jeg å redigerer bilder for harde livet. Vi har nemlig kjørt shoot på jobb i…"

 • fine ting med mai

  "Heisann dere! Er vel lov å komme med en oppsummering av måneden, selv om vi er en liten uke inne i …"

 • New haircut ♥

  "Hei! Wow, tiden flyr virkelig avgårde? Plutselig var det to måneder siden sist innlegg, utenom et l…"

 • Månedens favoritter! (video)

  "Heihei dere! (Haha, det autocorrectet seg til heidi her først, det var random) Jeg tenkte at nå var…"

 • fine ting med mars ♥

  "Nok en måned har gått og det nærmer seg virkelig sommer! Mars har vært veldig innholdsrik, og nå sk…"

 • Something new and peachy!

  "Heisann dere! Det var jammen meg lenge siden sist. Tiden flyr virkelig avgårde med både jobb, skole…"

 • Video - GRWM ♥

  "Inneholder sponset produkt (merket) Heisann dere! Da har jeg gjort noe jeg sa jeg ikke skulle - jeg…"

 • latest outfits - work edition

  "Heisann dere! Tenk at det er lørdag igjen da dere? Her går dagene fortere enn jeg rekker å få med m…"

 • Video: New Year-tag ♥

  "Likte dere videoen? Hva ønsker dere i neste video?"

 • 2016 ♥ Goals for the new year

  "Heisann dere! Det ble faktisk tid til litt videoblogging igår, så den kommer opp på Youtube så fort…"

 • Bloggers-weekend

  "Heisann dere! Her sitter jeg da, ikledd ull fra topp til tå, ser på snøstormen ute og tenker tilbak…"

 • fine ting med desember ♥

  "Heisann dere! Nyttårsvideoen blir utsatt siden helga avsluttet litt annerledes enn planlagt. Som no…"

 • Outfits of 2015

  "Heisann dere! Håper dere har fått en flott start på det nye året? Jeg fikk tatt meg i nakkeskinnet …"