Hellu
Det var ett tag sen jag uppdaterade här, har haft en hel del med skolan och denna vecka har varit hemsk! Men tänkte iaf börja blogga igen:)

Sist jag uppdaterade var min häst skadad och hon blev halt en gång till efter det, och när vintern kom blev hon galen och lite halvt omöjlig att rida igång, men idag, ett år senare har vi kommit långt! Var meningen att hon skulle säljas under sommaren men efter många om och men så får hon nu stanna:) Aija har kommit långt och funderar nu ännu en gång att starta nån p&r vilket jag gjorde under våren vilket slutade på 58% helt ok ändå!

Sitter iaf på tåget påväg hem nu, ska direkt ut till stallet och rida lite, ska på ulk i helgen och kommer inte hinna rida så får göra det idag:)

Ena bilden är från igår då vi åkte med skolan till en gård och fick kolla på vallning och lära oss lite om det, spännande:) Den andra är från förra helgen när jag och Aija var med på dressyrkurs och första dagen gick super, andra dagen var hon helt uppspelt men gick tillslut bra ändå så nöjd med som passen iaf! :)

Kommer iaf fortsätta att blogga så mycket som jag kan så vi ses :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Halloj igår blev en ganska chill dag då vi nästan bara hade rundvandring på skolan sååå sjukt stor haha. Hade sedan aktiviteter med hela internatet där jag bor så hade inte tid att skriva något sorry not sorry.

iaf så gick Aijas operation bra, på ena benet så var griffelbenet av på två ställen vilket var det ben de opererade det andra benet så var det bara en fraktur och det kommer själv läka, yeeey tar dock några veckor innan vi kan börja sätta igång henne. btw så skrev jag aldrig hur det hände hah men det var ett av de andra stona som sparkat henne så detta hände. 

Åkte hem med tåg idag elller inte riktigt ända hem då jag åkte till söderbärke och mötte upp min kompis och så åkte jag med henne ut till stallet direkt. Aija låg ner när jag kom så jag smög in i boxen och satte mig vid hennes huvud och klia henne då hon behöver ompyssling och för att jag varit såååå orolig för henne och så har jag självklart saknat min lilla häst.

Är hemma nu och ska gå och lägga mig snart då jag ska upp imorgon och ut i stallet och pyssla om aija och rida min ridlärares häst då hon inte kunde men sen har jag inget planerat för imorgon men blir väl som vanligt heldag i stallet =)

Likes

Comments

Helloo sorry blev inget inlägg igår då jag hade lite mycket i huvudet. Flyttade in i rummet på internatet o träffade två människor som jag nu kallar kompisar haha. Körde upp till Hedemora o sen körde pappa sista biten till Rättvik. Precis när vi kom fram ringde stallchefen och berättade att Aija blivit sparkad i hagen o var påväg till Strömsholm:( önskade att jag kunde följt med men men. Hon skulle iaf in på operation idag o väntar nu på svar om det gått bra eller inte! Det var skador på griffelbenet som sitter på hästens bakben. Håller tummarna:)

Isf så har jag precis ätit middag och haft en hel del föreläsningar idag som gjort mig trött hahah men in får la ha det gött:) seeees

Likes

Comments

​Skolan börjar på onsdag..... känns sådär då det varit så jävla skönt med sommarlov men men. Börjar iaf första året på gymnasiet och ska därmed flytta och bo på internat, yeeey =) så det känns väl ganska kul ändå att komma ifrån lilla fagersta till ett nytt ställe och därmed skaffa nya vänner. Rättvik here i come, ska bo i dubbelrum ett tag då det var ganska många som sökte boende. Dubbelrum = en rumskompis är sååååå nervös men det känns ändå så sjukt bra då jag ska börja ett program som jag tror jag kommer tycka bra om och förhoppningsvis hittar jag någon att prata med haha kommer att åka hem på helgerna iaf så aa (= 

Aa iaf så tänkte jag prata lite om mig själv och lite så, jag är då 16år älskar hästar och djur i allmänhet, har planer på att bli vetrinär men det är ju några år tills dess ahah. Gillar att prata med folk men är samtidigt lite blyg så därför är jag lite nervig för det där med dubbelrum. Jag rider på en ridskola här i fagersta och är fodervärd på en av hästarna där. Aija heter hon och hon är ganska ny då vi bytte ut min gamla foderhäst som var lite galen men saknaaaar han så mycket så läser Orshids sunny 2 ägare detta HÖR AV DIG snälla (vet ej vart han tog vägen). Men iallafall så är Aija under lite "dressyrinridning" då hon måste kunna både dressyr och hoppning. Funderar på att starta LB:1 dressyr på henne snart om hon klarar den ökade galoppen yeeey =) 

Mitt första inlägg yeey men iaf så om ni tycker att detta låter intressant så läs gärna! =) Gonatt på er imorgon åker jag yeeeey.    Hadee =)

Likes

Comments