Postad i: Intressant fakta, Tips till er

Varför ska man bädda sängen när man ändå är borta hela dagen, för att sen lägga sig i den igen när man kommer in i sovrummet? Jo, det finns faktiskt en väldigt bra anledning till att bädda sängen - förutom att det ser så ypperligt tjusigt ut.

Jag får inspirationsbrev i min mejl på jobbet varje måndag morgon från Olof Röhlander (inspirationscoach), och i ett av de breven stod det att om man bäddar sängen på morgonen så brukar det undermedvetet leda till att man uträttar fler nyttiga uppgifter, och blir mer produktiv under hela dagen.

Jag som aldrig har varit särskilt noggrann med att bädda sängen började med det, och bäddar den nu nästan varje dag, och faktiskt så stämmer det han sa! Jag känner mig lite duktig och blir lite inspirerad att fortsätta i samma spår, och sedan när jag kommer hem och ser min prydliga säng så blir man sugen på att fortsätta göra prydligt hemma. Och när man ska lägga sig så känns det lite lyxigt att bädda ner sig i en prydlig säng istället för att skrynkla ut två bollar till täcken och lägga sig under dem.

Hursomhelst. Nu såg jag en video om en man (soldat?) som förklarade lite mer ingående om effekten av att bädda sängen. Han sa att när man bäddar sängen på morgonen så har man redan klarat en uppgift för dagen. Man får en liiten känsla av stolthet att man redan har fixat något, och det uppmuntrar undermedvetet till att göra fler uppgifter under dagen. Och om man kommer hem och har haft en dålig dag och ser sin bäddade, fina säng som man gjorde på morgonen - så får man kanske liite hopp om att nästa dag kommer att bli bättre.

Ungefär samma ord från två smarta och inspirerande män. Se länken här som jag pratade om.

Här kommer en video på ett riktigt peptalk!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Postad i: Intressant fakta, Tips till er

Igår kväll satt jag och Jonas och funderade på vilken film vi skulle se. Jag visste inte alls vad jag var sugen på, så jag skrollade igenom alla kategorier på Netflix. Precis då ringde mamma för att fråga något om Netflix, och då berättade hon att hon just sett en film som hette "Hacksaw ridge" på Cmore som tydligen var jättebra.

Jag visste inte riktigt om jag var på humör för att se blod och krig konstant i två timmar som jag trodde att det skulle vara, men satte på den i alla fall i brist på idéer. Filmen är en sann historia och utspelar sig under andra världskriget och handlar om en kille som hette Desmond Doss.
Han var en annorlunda kille med stark tro på Gud och efter attacken i Pearl Harbour ville han gå med i armén - fast utan att röra ett vapen på grund av sin starka tro. Han ville träna för att bli sjukvårdare och hjälpa sårade soldater. Men hans kamrater ville inte kriga bredvid någon som inte tänkte försvara dem och hans överordnade tyckte att det var waste of time att träna en vapenvägrare, så de gjorde allt i sin makt för att för att han skulle hoppa av och skadade honom både fysiskt och psykiskt.

Desmond Doss var i tjänst i fyra år under andra världskriget och inte en enda gång höll han i ett vapen trots att "hacksaw ridge" var ett av de blodigaste slagen under hela världskriget och de var extremt utsatta av japanerna.

Hans historia blev aldrig film innan han dog år 2006 då han ville att berättelsen skulle hållas helt till sanningen och därför tackade nej till alla erbjudanden. Men nu har Mel Gibson alltså gjort det i samråd med hans familj. Den är väldigt lik sanningen (förutom vissa små detaljer om hans bakgrund etc) och så otroligt spännande och gripande film. I slutet av filmen fick man se bitar med intervjuer av de riktiga personerna, däribland Desmond Doss som det handlade om.

Lite pearl harbour möter Braveheart möter G.I Jane möter Forrest Gump typ 😄 Väldigt sevärd och gripande film, den kan jag verkligen rekommendera. Jag fick panik av spänning och var tårögd om vartannat.
Låg och googlade om Desmond Doss och andra världskriget bra länge innan jag skulle sova 😊 En sann hjälte!!

Filmen får ett betyg på 4 av 5 av mig. Se den!

Likes

Comments

Postad i: Det övriga

Igår var det många på jobbets första arbetsdag. Det blev kallprat delux hela dagen och hur vädret har varit hos alla kollegor på semestern var den självklara snackisen. 😄 Alla var också jättetrötta efter en lång semester med upp- och nedvända dygn, för mycket vin och oregelbundna mattider med alldeles för onyttig mat. Vi satt mest och gäspade ikapp hela dagen.

Och jag som skulle börja ta tag i allt från igår var såå trött, så det enda jag tänkte på var hur skönt det skulle bli att sova tidigt senare på kvällen. Och självklart när man ska återgå till jobbet och ta tag i sitt liv litegrann så bokar man ju in ett gympass med annih första dagen. Varför gå in halvdant när man kan köra huvudet i kaklet direkt liksom 😂 Jag visste när klockan var typ 16.30 att jag tagit mig vatten över huvudet, men ville ändå stå fast vid mitt ord och dessutom träffa Annih.

Jag somnade hela tiden på tåget trots att jag försökte stå emot och tänkte bara att det här gympasset kommer att bli såå waste of time. Men när vi väl stod på löpbandet och jag körde exakt på samma tempon som Annih körde så blev jag varm i kroppen och bara kände hur min energi och styrka sakta började komma tillbaka i kroppen. Jag har gått runt och pösmunkat alldeles för länge nu. Passet var jobbigt och musklerna skakade av mista lilla övning efter uppehållet, men den sköna känslan när man känner hur kroppen arbetar går inte riktigt att beskriva. Jag kan sammanfatta det med att det var riktigt välbehövligt och skönt att börja lite igen och jag ska till gymet idag igen på lunchen, fast här på Söder.
Ikväll behöver jag verkligen varva ner tidigt och somna i tid.

Jonas skrev att vi skulle mötas hemma hos mig och jag sa att jag är hemma cirka klockan 20.20. Prick klockan 20.20 kom jag hem och det första jag känner är mina doftljus som luktar. Det var lugn musik som spelades och han hade städat och tänt ljus i hela lägenheten. SÅ.HIMLA.GLAD jag blev. Jag ser att det lyser ljus i badrummet och tittar in. Då har han tappat upp ett bad, lagt en handduk som kudde och hällt upp ett glas vin som stod och väntade på mig. Medan jag badade dukade han fram så vi skulle äta kräftor, vitlöksbröd och aioli tills kvällsfilmen. MYYYYYS! Precis en sån mysig kväll som jag behövde och jag blev så himla överraskad. ❤

Likes

Comments

Postad i: Tankar

Jag har en ganska dålig egenskap, kan ni tro det? Knappt jag heller, men så är det i alla fall. 😉

Jag är en person som behöver ganska mycket bekräftelse. Och har därmed antagligen ganska dålig självkänsla även om det inte känns som att jag har det. Jag känner alltid väldigt mycket, tänker mycket, och blir jag kär så blir jag redigt kär och kämpar hårt för det. Ibland till varje pris känns det som.

Jag behöver den där spontana kramen, en komplimang, beröm om jag gjort något bra, ett förlåt om jag blivit sårad och vad det nu kan vara.
Att få höra att jag är bra eller stark kan få mig att växa flera meter och få mig att känna mig så jävla bra, och som att jag kan klara vad som helst. Och en enda dum kommentar om mitt utseende kan få mig att bokstavligen vilja sluta äta helt och hållet.

Sen kan jag sitta någon timme och läsa artiklar på nätet som peppar mig som fan, eller bara ett samtal med Annih som brukar vara extremt peppande då hon väldigt ofta berättar för mig hur stark och bra jag är och att jag bara förtjänar det bästa i livet. När vi var på gymet sist så kom hon fram till mig i maskinen där jag satt, och kramade mig hårt. Hon ser mig, ser när jag behöver det och jag vet att hon menar det.

Jag gillar och behöver bekräftelsen som bekräftar att jag är sedd. Som att jag betyder något. Och jag tror att det är grunden till att jag svalt mycket skit i mitt liv och att det är ett gift som gör mig svag som person. Och jag hatar att det är så.

Ibland peppar jag mig själv tänker tillbaka på en jobbig tid när jag var tvungen att kämpa. Jag brukar tänka: Om jag klarade av att lämna pappan till mina barn, flytta in till en främmande andrahandslägenhet på andra våningen utan hiss, hade inga möbler med mig nästan, kämpade med amning och en nyfödd bebis med kolik, ingen sömn, en katt som pissade överallt, en till dotter som var under två år, gå ner gravidkilon och hade urdåligt med pengar, så klarar jag vad som helst.

Jag hade knappt någon glöd kvar i mig när jag flyttade in där, och min självkänsla låg i botten. Men jag klarade det, även om kudden blev blöt många gånger.
Jag kämpade för mig och mina barns skull varje dag, och jag brukar tänka på dåliga dagar, att klarade jag det, så klarar jag vad som helst.

HÄR kan ni läsa ett inlägg som jag skrev cirka två veckor efter att jag hade flyttat. Och när jag läser inlägget minns jag hur utmattad och ledsen jag var över hela min situation, men att jag fortsatte kämpa och hålla gott mod.

På jobbet satte jag upp en lapp vid mitt skrivbord efter att jag kom Kim separerade och den kan man relatera till mycket i livet. Och varje gång jag känner att jag är låg och behöver lite peppning så läser jag den och mår mycket bättre efteråt. Tänkte dela med mig till er om ni behöver ett peptalk någon gång :)

"Det måste vara något fel på mig"

Det stämmer inte, för du är precis den du ska vara. Du klarar dig ensam om det behövs. Det har du gjort förut. Du kan alltid bygga upp något annat och bättre.

Du har en viktig uppgift nu, och det är att hitta tillbaka till dig själv, och finna en trygghet där. Det kan ta tid att komma till den punkten, men förr eller senare landar du i det. Det finns nämligen något som ingen kommer åt, inte ens när du ligger naken på golvet. Jag talar om det som finns inom dig. Din värdighet. Din självrespekt. Dina tankar om dig själv. Din förmåga att än en gång finna orken att resa dig igen.

Visst, du hänger på repen, uträknad, men kommer även denna gång upp på nio. Man kan slå ned dig, men inte räkna ut dig. Visa att du har den styrkan. Visa vem du egentligen är. Visa att det faktiskt ligger något i uttrycket att från botten finns bara en väg, och det är upp!

Tids nog är du redo för den klättringen. Ensam om det behövs, för vid det laget vet du att du klarar dig på egen hand.

Likes

Comments

Postad i: Tankar

Vanligtvis brukar måndagar innebära... en ny vecka.. (daah) nä men en dag som många "börjar om" på. Vissa är skittaggade på måndagar för att de ska göra en förändring eller sträva mot ett mål och vill ha det som start-dag, och vissa ser måndagar som den värsta dagen på hela veckan. Inledningen av fem dagars plågeri på jobbet, och den dagen som är längst ifrån den typ 2 timmar långa helgen innan man börjar ha "jobb-ångest" igen.

Måndag är en sån dag man antingen hatar eller älskar. Och idag är det en lite annorlunda måndag för mig, och jag känner mig ganska så peppad idag! 

Dels så är det första dagen tillbaka på jobbet efter fyra veckors semester vilket känns helt okej, och dels så är det slut på att plåga mig själv. Jag har 1. inte tränat på hela semestern. 2. ätit godsaker VARENDA kväll. Ps. kommer bli skitsvårt att vänja bort, jag är sugen på något gott i detta nu.
3. Jag har vänt upp och ner totalt på dygnet så nu känner jag mig helt jetlaggad.
4. Jag har ätit skit dålig- och dåligt med mat.

Såååå, mina vänner. Idag är det en sådan måndag som fröken Emelie ska bromsa hästen lite och satsa mer på min hälsa igen. Så idag är jag peppad och åt en bar till frukost, sallad till lunch och ska ta en proteindryck innan träningen efter jobbet. So far so good. Ska måtta mig också så jag har lite mål. Jag kommer börja gråta. Mina kläder som jag hade i mars sitter tajt i midjan. Suck på mig själv! Jag ska gå ner 5 kg. Kanske. Beror på hur jag ser ut om 3 kg.

ikväll ska jag steka kyckling, koka couscous och hacka ihop en tabbouleh. yammi!

Wish me luck! Jag behöver det. 


Likes

Comments

Postad i: Mat och träning efter graviditeten, Shopping, Tips till er, Ytligheter

Man säger ju att man inte behöver vara snygg när man tränar osv osv. Helt sant. MEN om man inte ska vara så PK så är det ju faktiskt en gnutta roligare att träna när man har schyssta träningskläder - tycker JAG. Och att shoppa träningskläder är typ lika roligt som att shoppa kläder till sina barn. Man får liksom aldrig för mycket av det. Särskilt träningstights skulle jag gärna köpa nya varannan vecka om det inte vore för att det kostar så förbannat mycket om man ska köpa på sig ett gäng. Det finns några olika till jättebra pris som jag gillar från Stadiums egna märke "Soc" men de verkar ju såklart inte finnas kvar.

Det är precis som när man gillar nåt som nån har, och man frågar vart den har köpt sin fina tröja så är det alltid samma svar - "joo men den kommer från ett litet stånd bakom nån hydda på Bali" eller "den köpte jag på mellandagsrean för tio år sen".

MEN för er som känner att ni vill köpa lite presenter åt mig så kommer lite tips till er här:


Stronger "Militia" 649 kr kan ni köpa HÄR

XXL Nutrition 399 kr kan ni köpa HÄR

Aim'n 650 kr kan ni köpa HÄR

Six deuce "Sox rough" 549 kr kan ni köpa HÄR

Likes

Comments

Postad i: Hos bvc/läkaren, Isabelle

Idag kändes det lite som att starta en helg. Hade bokat tvättstugan klockan sju, men när vi just skulle gå ner insåg jag att jag inte hade en enda smula tvättmedel så jag fick avblåsa dom planerna. Bokade om till imorgon klockan 7 istället 😣

Tog fram bröd ur frysen så barnen skulle få i sig frukost men såg att det var en mögelprick på..! Tur att jag inte hann mata dom med det. Kollade i kylen.. inga ägg. Så dom fick korvbröd med ost och skinka 😁 årets mamma. Blir en tur till affären idag om vi inte vill äta korvbröd till frukost hela helgen.

Isabelle hade 1,5 års kontroll 8.30 så vi åkte tillsammans dit. Jag fick för mig att det var klockan nio, men upptäckte det hyffsat i tid, men det blev lite småbrådis.

Allt gick jättebra. Hon följde sina kurvor jättebra och låg bra till i utvecklingen. Sen fick hon ett vaccin också men gjorde inte ett pip ifrån sig - jag blev helt chockad. Vanligtvis blir hon hysterisk så fort man ens kommer in på en vanlig vårdcentral och nu var hon ändå huvudnumret men var jätteduktig. Hon blev väl lite obekväm kanske när vi skulle mäta henne och la henne på sträckbänken och höll i alla möjliga kroppsdelar för att få henne rak. Min lilla fina korv 💗

Lämnade barnen på förskolan runt 9.30 och då var de ute i solen och lekte och hade fruktstund. Jag åkte hem och riggade upp datorn i köket, slog på spotify och fixade lite kvarg och jordgubbar. Tycker det är så himla skönt att jobba hemma, för det känns som att man är ledig fast man jobbar.

Nu ska jag fixa någon lunch, sen hämtar jag barnen om några få timmar...då blir det fredagsmyyyyyyyys!

Måste bara visa Isabelles schyssta sovstil igårnatt 😍😝 undrar hur jag skulle se ut om jag sov sådär. Antagligen inte lika söt.

Likes

Comments

Postad i: Det övriga

God morgon solstrålar! 😊

Vanligtvis hade jag redan vid det här laget sagt åt er på skarpen både på facebook och instagram att jag börjat blogga igen, men nu har jag svikit er så många gånger så det får bli en trevlig överraskning för er om ni är lojala och kommer tillbaka igen 😌... säger jag nu, sen om några timmar ser ni ett inlägg ändå. HÄ....HÄ.

Igår efter förskolan åkte vi hem till Jonas och Vanessa och gjorde pizza till middag. Det blev extremt gott må jag säga. Fetaost, vanlig ost, mozarella, parmaskinka, ruccola, tomatsås, vitlökssås och man bara - mmm...mm...mmm!
Jonas har bara ett barbord med två stolar så vi gjorde en picknick åt barnen som fick äta på golvet. Dom tyckte det var jätteroligt att dom skulle få ha picknick.

Klockan blev plötsligt halv 8 och vi bestämde oss för att vi skulle prova sova över. Två vuxna och tre barn i en liten tvåa. Jodå men det går. Jonas som hade längtat så efter att få sova hemma i sin säng fick som vanligt sova på soffan haha! Hemma hos mig brukar Vanessa och Elvie sova i barnens rum, Jag nattar Isabelle i min säng (men hon tar mer plats än en vuxen) och sen slutar det med att jag och Jonas sover på soffan tills Isabelle vaknar och jag sover med henne resten av natten i min säng.

Igår skulle Vanessa och Elvie somna i samma säng, men det gick inte så bra, så jag nattade Elvie och Isabelle i Jonas säng som står i vardagsrummet så tänkte jag bära Elvie till soffan sen. Men Jonas bäddade åt sig själv i soffan och jag somnade där, men sen vaknade isabelle, så sov jag som en hund i fotändan resten av natten.

Vaknade imorse och var dödstrött och mina linser hade totalt torkat ihop. Hade såklart inte glasögon med mig heller så nu sitter jag och bara känner hur mitt öga blir rödare och rödare för varje sekund som går. Och tar jag ut linsen ser jag inte ett skit.

Nu ska jag hålla ut resten av dagen och sen hoppas jag på en relativt tidig skönhetssömn ikväll! 😊


Jaaaa, jag kanske är lite sen. Men Snapchat och filter är ju hur kul som helst 💁

Elvie har börjat mer och mer "mamma ta kort på mig" och igår skulle hon posa. blivande modellen 😁✨

Pizzapicknick

Likes

Comments

Postad i: Högtider

Förra veckan var det långhelg och pappavecka. Jag frågade dock om jag fick ta barnen på söndagen då vi skulle till mamma på påskmiddag och det gick bra.
I torsdags jobbade jag hemifrån och sen på kvällen gick vi hem till Jonas kompis och kollega, Micke och hans tjej Emelie och kollade på hockeyn. När den var slut började vi spela kort och till slut var vi alla ganska runda under fötterna. klockan 02.30 ringde vi taxi och somnade som två grisar hemma. Väldigt trevlig kväll däremot!

I fredags åkte Jonas och Vanessa till Enköping. Jag stannade hemma under täcket hela dagen och varvade mellan att sova och sträck-kolla på 90210 förutom en tripp till affären för att köpa glass och andra förnödigheter.

I lördags tog jag min bil och åkte till Enköping jag med. Jag har inte varit där sen nyårsafton så det var kul att träffa dom igen! Det är alltså Jonas kusin Liisa som lika gammal som mig (kanske nåt år hit eller dit), hennes kille, deras två barn, hundar, katter och hela köret som bor i ett hus ute på landet i Enköping. Det är väldigt mysigt att vara där och det känns som hemma fast ändå som att komma bort. Vi bara åt god mat, tog det lugnt, myste, kollade på film och myste ännu mer.

I söndags åkte jag bara hem och lämnade väskan för att sen styra färden mot barnens pappa och hämta mina små yrväder. Veckan hade känts ganska lång även om hans vecka inte riktigt var helt slut och jag hade saknat dom jättemycket. Jag gjorde dom lite påskfina hemma hos honom och sen åkte vi hem till mamma.

Åt supergod mat, fika och hade skattjakt för barnen. Det var så kul att se dem springa runt och leta och vara helt lyriska efter sina ledtrådar och påskägg.

Igår gick vi först ut i lekparken på morgonen i den iskalla morgonsolen. Barnen ville ta ut halva lägenhetens innehåll ut i sandlådan kändes det som, och det blev ju grannungarna också glada över. Elvie påpekade lite trumpet att det var minsann deras leksaker ,men jag tycker att det är superviktigt att man delar med sig med andra- som kanske inte ens har, och det vill jag föra vidare till mina barn.

Vid lunchtid plockade vi upp Jonas och Vanessa och åkte till Exploria så vi alla fick leka av oss. Eller barnen var helt galna, vi blev fort helt slutkörda, men jag älskar att se barnen ha kul och vara sådär uppspelta som de blir på lekland.
När jag skulle natta barnen på kvällen sa Elvie "mamma....? jag hade jätteroligt idag på leklandet". Och det värmer mitt hjärta att hon ligger på kvällen när hon ska sova och tänker på hur roligt hon har haft det under dagen.

Idag är det back to buisness, tillbaka på jobbet igen. Jag är sjukt trött och hungrig konstant. Dessutom är det ju vinter ute och jag har slitna sommardäck. Kändes som bambi på hal is imorse. Nu vill jag tamigfan ha vår snart!

Vi går väl direkt till några varma, regniga dagar i juli och sen är det vinter igen.

Ps. Imorse sa Isabelle sin första 2-ords mening! Och det vaaaar.....*trumvirvel*........................."MIN MAMMA..! "

Fondue myskväll med jonas. Jag lovade honom att vi skulle äta fondue - förra alla hjärtans dag. så det var nog dags.

"Mamma ta kort på mig". Sötnosen. Sen skulle jag ta ett kort med Isabelle men hon vägrade ta ut skon ur munnen....

Isabelle skulle ta emot sig med handen igår på bordet när hon skulle gå ner från soffan, så slant hon och slog i sig under ögat rakt i bordet och började blöda på två ställen. Hon gallskrek och jag blev livrädd. Det gick över fort och hon var som vanligt, förutom att det såg lite läskigt ut. Men usch så rädd jag blev. Och Elvie tyckte så synd om henne och ville mata henne med välling och trösta henne.

Likes

Comments

Postad i: Tatueringar/piercingar

Det har blivit en del besök hos tatueraren nu på senaste tiden. "har hon inget annat än tid och pengar den där bruden..?" tänker kanske ni då. Jag fick ett Lets deal presentkort i julklapp av mamma plus att jag köpte ett till mig själv. Man betalade 199 kr och fick tatuering för 950 kr. Alltså nästan 2000 kr sammanlagt. Dock gick det inte att använda två dealer på samma tatuering så därför gjorde jag två. Hade en som jag verkligen ville ha (texten på benet) plus att jag tänkte göra något litet för de sista 950 kronorna.

Men när han hade gjort den på benet ville han visa vad han mer skulle tycka vara snyggt ovanför texten. Han ritade fjädrar med penna på låret och gjorde lite krusiduller som gick upp på höften.
När jag såg det i spegeln önskade jag att bläcket aldrig skulle tvättas bort. Jag bestämde mig direkt att istället för att göra någon liten skitgrej (som jag inte ens visste vad det skulle vara) så gör jag dessa fjädrar och jag skulle få betala lite grann extra.

Väl på plats med tatuering nummer två ritade han dem ännu större och sa att det kommer bli snyggare och följa mina former mer, men att jag inte behöver betala extra för det, utan jag får vara reklampelare på stranden i sommar istället. Ingen blev gladare än jag.
Första sittningen gjorde jag tillsammans med mamma och min syster. Tanken var att vi skulle göra något likadant tillsammans för de hade också presentkort från i julas, men vi ville ha olika motiv, men åkte ändå dit tillsammans och tog sällskap av varandra. Tiden flög iväg på grund av avsaknad av nålar, rakhyvlar, bankomater och diverse andra små problem som uppstod, och jag var tvungen att hämta barnen, så det blev bara lite outlines första gången.

Förra veckan var jag där igen efter jobbet och fortsatte. Den här gången fick jag bedövning efter att han hade öppnat upp lite med nålen men det var så skönt för det kändes i princip ingenting! Som att någon bara nuddade huden. Han hann inte färdigt denna gång heller, men jag förutsätter att jag inte ska behöva betala något mer då jag har betalat de 1500 kronorna som vi kom överens om. Jag ska boka en ny tid till nästa vecka för att göra den färdig.

Han ritade även med penna förra gången, för han får så mycket visioner när han tatuerar och började prata om en till fjäder längre ner, mer krusiduller längre ner, en svala, en ros, ett realistiskt öga och en massa annat för att göra det hela till ett konstverk istället för "tatuering här - tatuering där - klutt - klutt", men nu ska jag hejda mig lite. Man vill ju kunna ha lite pengar i sommar också.

Alla gillar vi olika, och det får vi respektera, men känslan att planera en tatuering, tatuera sig och sen må bra varje gång man ser dem - det är fan bra härligt!

Sen finns det kanske några enstaka tatueringar man känner lite sådäääär över. Till exempel Kims namn på utsidan av låret. Men å andra sidan är det mina barns pappa och jag gjorde den i Thailand under en väldigt bra tid i mitt liv. Och mina fula björntassar på höfterna. Men de gjorde jag på min 18-års dag och tyckte att det var såå modernt och häftigt. Min mamma följde med mig och spontan-gjorde en tatuering hon med, och vi hade en jättebra dag. Allt är minnen, och en del av mig - och man ska aldrig ångra någonting.

Likes

Comments