tänk att dagarna bara springer i väg o man får en sån känsla att inget blir gjort. jobba.äta träna skjutsa handla . det är typ det man hinner med.
fast igår var det annorlunda. Var ute o festade.  kommer inte ens ihåg när jag gjorde det sist. började redan vid 14 o kl 23 var man färdig. så mycket orkade jag då ☺ha ha. Men det var kul. bra musik. underbart sällskap. God mat. det krävs inte mer för att man ska må bra o få påfyllning av energin.  O idag så lyckades jag fånga hunden o göra honom till en råtta igen. det var nödvändigt men ack så jobbigt, för han var sååå söt.
pricken över i'et var tabata pass på gymmet med BARA en bräda. dödens. Men ååå härligt efteråt. 
så idag kan jag lägga mig o vara lugn o nöjd. rätt stolt egentligen ❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

blir så trött över den meningen att " ja, tyvärr har vi inga nu men vi återkommer så fort vi har nåt" . jag klarar inte av det mer.var gång jag hör det så dör en bit inom mig .i 10 år har jag väntat o hoppats på en god nyhet . Så som många hoppas på en vinst på lotto . Men än så länge har den rätta raden inte prickat in än. i 10 år men ändå alltid ett nej. 😔
vet inte om jag orkar längre. känner som min kraft är slut o vilken är borta. Det enda som är kvar är besvikelsen o tröttheten.
tog ledigt i 2 timmar idag för att de skulle komma. bjöd på kaffe o kaka o traggade i en lång stund.  O det enda som klingar kvar i mina öron är" tack.vi gör av oss när vi har nåt . " fuj.  vad tråkigt

Likes

Comments

tänk om man hade kunnat vakna på morgonen o vara något helt annat. skulle gärna vilja vara mobiltelefon eller iPad då. så hela familjen tar väl hand om mig o lägger åtskilliga timmar på mig. håller om mig med värme o glömmer mig aldrig. Det hade varit nåt . Men tyvärr är det ju inte så o det enda man hoppas på är att det kommer att komma lite övertid som jag kan få . bara lite för att känna mig omtyckt o älskad. känna att jag är nåt o att jag syns. kanske tom höra några fina varma ord. Det är kanske för mycket begärt men drömma kan man ju.
Ska nog krypa ner under täcket o blunda o drömma om att när jag vaknar nästa morgon är jag en iPad.. ........

Likes

Comments

ibland är det underbart att kunna umgås med endast ett barn åt gången . njöt i fulla drag när jag o min store sonen var hemma o kunde göra det vi ville. o vad gjorde Vi? ju . städade. o var nöjda som bara det. Det gav mig energi. glädje o lugn. o likadant idag. åkte till goda vänner o umgicks några timmar. Det räckte för att känna att jag fått påfyllning
o vägen dit gav mig tid att tänka på framtiden.hur blir den? blir det av nåt av det som vi planerat? kommer min dröm att gå i uppfyllelse? är det nån gång vår tur eller är jag helt värdelös?
nu har även förkylningen börjat släppa sig o dags att ta tag i livet.  träningen framförallt. jag måste .måste för att orka o måste för att må bra.
i mon gäller det

Likes

Comments

Då är man hemma igen efter 4 underbara dagar med familjen o vänner. konstigt nog så kunde jag njuta. Det var länge sen jag kunde slappna av när vi var någonstans men nu kunde jag.
upplevde även en fantastisk känsla. just då i alla fall. idag är det värre. men i alla fall så kom in i bastun i rätt tid o var med om en supertuff men helt underbar känsla.  massa aromer som öppnade alla sinnen o sen värme, mycket värme. O när seansen var över då var det iskall dusch som avslutning. snacka om att jag kände mig både nöjd o stolt. att jag klarade av en sån utmaning utan att fega ur. två gånger till o med.
fast ja. idag känns det värre. ont i halsen som bara det
o jobbångest.
Har ju inte jobbat på 2, 5 veckor. noll koll på läget.  undrar om nån märkt att jag saknas .
Undrar om nån saknat mig .undrar om jag har nåt att göra.  undrar om jag är välkommen .
ångest  . så in i . men före eller senare måste jag dit så lika bra att göra det i mon☺
Men fram tills dess ska jag njuta av minnen av de 4 senaste dagarna med underbara vänners sällskap

Likes

Comments

hann knappt hem när det åter dags att packa o fara i väg. fast denna gången med hela familjen .
endast den lille lurvige fick stanna kvar o det visade han väldigt tydligt. ☺
En konstig känsla.att man på nåt sätt kom ut ur bubblan o försöker anpassa sig med verkligheten igen. De sista dagarna på kursen var faktiskt fantastiska. vilket gäng vi hade o vilka underbara personligheter det finns. det ena märkligare o knäppare än de andra 😃
i torsdags besökte vi storstaden o var som en stor underbar familj som ställde upp för varandra. O i fredags bölade vi alla som småbarn för att visa hur ledsna vi var för att gå på var sitt håll i komma tillbaka till verkligheten.  skönt på ett sätt men jobbigt på ett annat sätt.
tänkte på killen som storgrät i mitt knä på fredags eftermiddag o som försökte verka tuff o stark när han väl satt bredvid mig på flyget på väg hem . Han som verkligen levt i bubblan i två veckor o som möts av flytt o skilsmässa när han väl landat.
eller killen som hade fru o småbarn hemma men som klibbade fast på en ung tjej redan från dag 2 o kunde inte släppa henne en enda sekund. Hur är hans samvete undrar jag.
mitt samvete är rent i alla fall. upptäckte att vara borta från familjen i två veckor är en plåga. mer än jag klarar av .aldrig mer.

Likes

Comments

helt otroligt egentligen att sådana småsaker kan lyfta upp vardagen och ge så mycket extra energi att man kan gå runt med ett leende hela dagen utan att känna sig fånig. vilket gäng vi har. i går när jag åter landade i Stockholm efter att ha känt mig som en gäst hemma i en dag och tillbringat det mesta av dygnet på resande fot så möttes jag av ett glatt gäng dom hälsade mig välkommen hem☺
känns konstigt att säga att jag var en gäst när jag var hemma men så kändes det. det kändes som alla anpassade sig efter mig eftersom jag skulle endast va hemma en dag. men oavsett så var jag så lycklig.  att kunna känna mig älskad o saknad o kunna mysa med barnen o hunden o kunna kramas med mannen. kärlek.
Men oavsett så kändes det underbart att även komma tillbaka hit o känna mig som " hemma" bland det fantastiska gänget. sen meningen" välkommen hem" kändes på nåt sett så värmande .
o idag. när morgonreflelktionerna gick så bra, när diskussionerna bara flöt på och dagens present till den nyblivna hustrun blev så glädjande o lyckad . Den känslan går ej att beskriva. o när man kunde njuta av en uppfriskande promenad före kvällsmaten o kunna träna på gymmet efter maten ihop med likasinnade stollar. Det är livet.
Jag ler. jag mår bra. jag är lugn o harmonisk.
vet att den känslan kanske är tillfällig men njuter för fullt.  njuter så länge det varar o när jag stänger ögonen i kväll så blir leendet kvar på läpparna o hjärtat slår i takt med låten  jag är så lycklig.........

Likes

Comments

för en vecka sen kunde jag inte ens tänka mig att jag kunde känna mig så lugn efter fyra dagars frånvaro från familjen. Men jag är lugn.
jag tog mig hit o blev en av gruppen på 17 personer. Vi arbetar ihop.  vi äter ihop. Vi spelar spel ihop. vi tränar ihop. idag var vi tom på konstrundan ihop. O jag känner mig ff nöjd.  fantastiskt. O det att jag ska hem i mon o måste dra mig själv genom hela Stockholm skrämmer mig faktiskt inte. skulle aldrig kunnat tro det innan att jag inte är hysterisk inför en sådan resa.
Tänkte på den konstutställningen idag. den hette " håll käften" o innehöll allt från abstrakt konst till snoppar som såg ut som en målning av en 5 åring. O det är konst???
kollade även på en tavla som var djup o mörk.  stod vid sidan av en kurskamrat som berättade att han kände igen sig i den tavlan .Det skrämde mig. Det skrämde mig att han kände sig så . Så nere, så mörk , så svart. O det skrämde mig att han berättade det för mig.  åter igen en främmande människa som öppnar sig för mig. utan att jag bett om det.
vad är det hos mig som gör att folk berättar? kan inte förstå det.
Men skall ta reda på det. Vill ej se honom så nere. O se honom så tyst o för sig själv.

den konstiga konsten

Likes

Comments

idag känner jag mig stolt. att jag fixade sånt som jag aldrig trodde jag skulle fixa.☺
min resa började kl 04.15 med taxi. sen flyget sen flygbussen o sen egen buss.  O kl 10.00 var jag på plats på en av de vackraste ställena i Stockholm för att delta en 2 veckors kurs ihop med 17 andra främmande men underbara människor. jag fixade det. jag fixade resan utan att få panik o utan att ens gå vilse en enda gång. trodde aldrig det.
O dagen i sig var häftig. förutom intressanta diskussioner o nya människor erbjöds även God mat o vacker natur. O kvällen slutade jag med en liten löparrunda plus lite träning. mår underbart. känns underbart. det var länge sen jag var så stolt över mig själv o var så nöjd.inatt kan jag nog sova gott.
tänkte på en sak.
Vi arbetade i en grupp på 4 människor o under denna dagen så öppnade sig var o en o berättade en liten "hemlis" om sig själva. så frågan är. Är jag bra på att lyssna eller litar alla på varandra redan efter första mötet? människor är intressanta. O inte alls som man hade förväntat sig eller trodde från början.men framförallt så är de underbara. allihop.  i alla fall de som är här med mig under de kommande 2 veckorna 😃

Likes

Comments

mår bra idag. själen känner sig lugn på nåt sätt. vet inte om det har att göra med att jag fick så mycket energi i helgen eller så finns det helt enkelt inte så mycket tid o lust över att grubbla på onödiga saker.
lördag med bästa vänner o med familjen. söndag med en långpromenad med skönaste väninnan o sedan höstfest med många underbara kamrater i vårt gemensamma hus i Lund.  ett hus där alla samlas o hittar på massa olika saker. igår bestämde vi att vi ska lära oss att  baka kesella bullar nästa gång o pepparkaksbakning är också bestämt. 
Mår bra. o detta även när mannen jobbar kväll o allt går i ett. 
Men tror även att min löparträning har en stor betydelse. blev 6.3 km på löpbandet.  helt ok. så lite o lite o vem vet.kanske en vacker dag blir jag smal o är fullt av självförtoende. Men den dagen har inte kommit än.
Men nu är det dags att krypa till sängen o påbörja min nästa bok. denna gången nåt som bör vara givande o lärorik

Likes

Comments