Header

Hejhej!!
Anledningen att jag skaffa en ny blogg är att jag gilla inte namnet och det går inte att byta "efterbliven"
Men jag kommer att länka den här när jag har skaffat den! Jag tror den ska heta "lovanslife" eller " lolloslife" ni kan kommentera!!

Puss!:*

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er:) förlåt för dålig upptadering "skola,stallet,plugga"

Aja,idag har ju jag varit i stallet jag red belina hon är jätte pig! Vi galloperade och skuttade,jag är jätte trött nu,juste jag va med Tilda idag,asså hon är för goe allvarligt hon är jätte rolig,

snart äre hälg,!
På fredag ska jag först vara i skolan sen ska jag hem och äta efter det ska jag köpa en present till en kompis för hon ska pyjamas party,på kvällen,jag ska sova över där, sen på lördag ska jag till stallet och gå på en spökrunda,vi ska sova över där ! På söndag blir det chill,!!! Så i helgen ska jag inte vara hemma,ska bli skönt och komma iväg lite, men man bruka säga "hemma bra borta bäst" så är det väll !!

Nu ska jag sova!

Natti❤️

Likes

CommentsLikes

Comments

Nu ska jag sova "äntligen"

Hade försovit mej idag asså i morse!
Vaknade kl 07:53 fatta vilken panik jag fick!!!!

Jag hannnnnnn inte att äta! Men på rasten gick jag till Willys och köpte en fralla att tugga på!! "Gott"

Har bara längtat hela dan på att SOVAAAA

Så godnatt hörni!!❤️👍💋

Likes

Comments

Kommer några bilder nurå!:)Likes

Comments

Hejsan:)

det har inte blivit så mke inlägg idag!

 

det har varit skola.stallet,och jag slutade skolan kl 15:30 sen direkt hem och till stallet kom hem vid 7 och duschade och åt,mke idag!

 

imon äre tisdag,!

 

LÄNGTAAAAR TILLS HÖSTLOVET!! GÖR INTE NI DET?!

 

har fotfarande inte bytt namn på bloggen: Hur gör man?

 

KOMMENTERA!!!!

herrå:)

 

 

Likes

Comments

Nu ligger jag och ska snart sova!! Känner mig helt slut för helgen!!
Denna helgen har varit super " i fredags efter skolan åkte jag till Gislaved det var super kul sen på lördan åkte jag och min kusin hem till mej vi kom hem till mej typ kl 14:00.kl 19:30 åkte vi till thea och dansade och åt godis,det var jätte kul! Btw:vi gick och la oss vid halv 3

Idag då asså söndag!! Sov vi till halv 12!! Sen vid halv ett hämtade pappa mej och Bella så körde han hem henne,sen åkte vi till mormor och morfar vi åt rotmos det va jätte gott! Efter det åkte vi till julmässan och tittade lite eller jag köpte en tomte!! När vi kom hem tittade vi på film " E.T. Shit vad bra den va!! Och rolig!! Mitt tipps är att kolla på den!! #skit #bra!

Men nu ska jag sova! Och ställa alarmet på 06:40 "bläää" men man måste jue,jag skulle önskat att skolan började kl 10:00 men jag ska inte klaga för snart äre höstlov!! "Yeah"

Godnatt.❤️

Likes

Comments