Hej alla glada!

I lördags tittade det ut en liten kille på 46.5cm lång åh hela 2300g! Dock förtidig. Född i vecka 32+6 men himla stark! Andas på egen hand! Dom fick blåsa upp lungorna på han när dom väl fick ut han.
Det blev ett väldigt akut snitt, för han hade lkte väl bråttom ut. Jag höll nästan på att förlösa han vaginalt.
Läkaren tittadr mig snabbt nere i fiffi åh sa att här ramla det lösdelar åh jag ser en rumpa så jag ringer op nu!
Så det var snabba ryck upp på op åh på 10 min var han ute min lilla kämpe!
Så här ligger man nysnittad åh läcker! 😉 Nej men skämt åh sido! Allt har gått bra åh Lilla V mår bra! Dom på neonatalen har stenkoll på han åh hans hälsa! Vilket är guld värt!
Sedan har vi en super stolt storebror hemma som tyvärr bara fått sett V genom enn fönster efter som C är hostig åh snorig. Men C är hur stolt som helst åh prata om V hela tiden! 😍 Mina älskade killar! Mamma kan inte vara mer stolt över dom! 😍

Har varit nere på neo hela förmiddagen åh nu ligger jag i sängen med en tens på magen för att lindra smärtan lite grann när man inte har alvedon åh ipren kvar i kroppen. Så nu ska jag ligga med tensen en stund tills R kommer så ska vi gå ner till V ihop. V ska bli hämtad på dagis av gammommo 😊 så ska jag videochatta med C ikväll så han får se V 😊
Men nu ska jag fortsätta vila magen.

Puss & Kram!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej mitt i natten!

Äntligen är man hemma på vår lilla Gotländska Ö! Dock så ligger jag på förlossningen men jag är fan hemma! 😍
Var lite väl gungit på båten hem. Fast jag blir åksjuk av minsta lilla så kan väl vara det med.. 😜
Men lilla C blev väldigt ledsen när jag sa hejdå till han innan jag gick in, mennsen satte sig R i bilen igen åh då blev han lugnare åh somna om, som tur va!
Imorgon kommer E hit åh sen R åh lilla C på eftermiddagen 😍 längtar redan efter alla nära åh kära! Hoppas S kommer efter första skoldagen med! 😄
Men nu ska jag avrunda min skrift, jag ligger med ctg åh ska snart ta min antibiotika åh lägga mig. Åh bebis mår bra efter allt vi varit med om! 😍
Godnatt Sov Gott!

Puss & Kram!

Likes

Comments

Hej alla glada!

Vi ligger ännu kvar på Huddinge sjukhus. Jag har dock fått åkt rullstol ut i friska luften idag med min kära sambo! Så himla skönt med frisk luft efter att legat stilla i nästan 1 vecka. Imorgon kommer min älskade son hit åh hälsa på! Som jag längtar efter han!
Vi har nyligen ätit mat så nu ligger vi i varsin säng åh slappar, vet inte riktigt vad man ska hitta på längre. Ligga, sitta, gå en liten bit.
Barnmorskan idag sa att nu vänta vi ut till vecka 32+0 så kan vi få åka hem, åh det är 3 dagar kvar tills vi går in i vecka 32+0!
Så om bebis håller sig lugn 3 dagar till så kommer vi hem till Gotland igen! Superskönt! Men sen är frågan om jag ska få flyga hem eller åka båten hem? Det är ingen som planerat än iaf. Så vi får la se 😜
Nu ska jag iaf lägga mig ner åh vila magen efter en ordentlig middag.

Puss & Kram!

Likes

Comments

Halloj alla fina!

Vi ligger ännu kvar på Huddinge sjukhus. Jag blev av med droppet inatt. Vilket kändes skönt! Så nu är det bara att vänta åh se om det kommer en bebis denna vecka eller inte. Nu har R kommit hit iaf. Eller ja han kom igår kl 21! Vilket kändes skönt! Lillprinsen är just nu på dagis som farmor ser till att han hat fortsatt rutin på sin vardag! 😊 Det tackar vi för! Ja vi ska väl få besök av neoläkare idag åh barnläkare som ska prata med oss om prematurbebisar. C va prematur men inte riktigt så som denna bebis. Så nu är det bara den eviga väntan på att bebis ska bestämma sig.
Det sippra fortfarande fostervatten. Volymen på fostervatten har sjunkit från 20 ner till 17. Fattade inte riktigt vad hon på ul menade men en sak vet jag iaf är att det har sjunkit.
Men nu ska vi vila eller aa jag ska det iaf! Åh få mer ont i kroppen av att ligga still 😅 Men om det hjälper att bebis stanna ett tag till så får det vara så! 😊

Puss & Kram!

Likes

Comments

Halloj!

Ni som följt min blogg vet att jag är ifrån Gotland, men nu ligger jag på Huddine sjukhus för alldeles förtidig vattenavgång!
Fatta inte varför mina barn ska ha så bråttom ut! C kom i vecka 35, denn gick vattnet i lördagsnatt till söndagnatt 01.36 i vecka 31+0. Så det blev helikopter kl 08.30 ifrån Visby till huddinge igår morse. Så nu ligger jag här för observation så att bebis inte ska titta ut nu. Bebis kan få stanna ett tag till så den mogna på sig!
R kommer med båten ikväll hit för att vara med ifall något skulle sätta igång nu. Men än så länge har jag bara haft 2 sammandragningar sen igår. Vilket är ett gott tecken på att bebis inte är redo för att komma ut än!
Börja bli väldigt långtråkigt att ligga stilla hela tiden! Det enda jag får upp åh gå är till toaletten åh tillbaka till sängen! Suck! Men måste jag ta det lugnt så måste jag!
Tur jag har min syssling i Stockholm som kommer och hälsa på mig sen innan min kära sambo kommer! 😀 Alla runt omkring mig är så stöttande på ett eller annat sätt även fast jag är på andra sidan vattenpölen! 😍 Guld åt dom! ❤
Fick sista kortisonsprutan vid 04 inatt så nu är det bara att invänta åh se om det händer något eller inte.
Men nu ska jag väl vila lite till som jag redan gjort lite mer än 1 dygn! 😜

Puss & Kram!

Likes

Comments

Hej alla fina!

Lyckan när man ska gå från 3 till att bli 4 😍 C är fullt medveten om att han ska få ett syskon och mysa med magen som om bebis vore här. Nej han kommer nog bli en fantastisk storebror!
Vi gick in i vecka 31 igår, vilket betyder att bebis är snart redo för att komma till familjen. Bara bebis håller sig längre ön vecka 35!
Vi har inte tagit reda på könet utan det får bli en överraskning. Fråga man lilla C om han vill ha en syster eller bror så säger han bara "en bebis" så han vill bara att bebis ska komma ut och mysa med han helst igår 😜
Nej nu har jag skvallrat lite!

Vi har btw flyttat och köpt oss ett eget hus! 😄 Vi köpte hus på landet! 😍 Vi är nu Gard-bor och det är R's mommos och moffas hus vi har köpt. Så nu i helgen har min moffa och min pappa typ gjort klart det sista i köket! Vi har ju inte råd att renovera köket totalt nu, så vi har endast målat luckor och bytt bänkskiva. Vilket blev himla snyggt! Har dock inte tagit kort så ni kan inte få smygtitta heller 😉 men min mamma har tagit kort så jag kan lägga ut en annan dag när jag bett om korten 😊
Men nu har jag nästan avslöjat för mycket 😉 Nu ska jag fortsätta titta på "Klassfesten".

Puss & Kram!

Likes

Comments

Hah tänkte att jag skulle skriva något ikväll men kommer inte på vad jag ska skriva. xD
Nä men idag va jag ledig ifrån jobbet åh ville åka på stranden. Det var fint väder när vi vaknade så vi åt frukost åh sen begav jag åh lilla C oss till Roma för att hämta upp S åh A för att åka iväg på stranden.
Vi bestämde oaa för Ängmansviken, men när vi kom dit så blåste de satan åh va lite väl kallt i vattnet, så vi packade ihop åh åkte till nästa strand. Sjaustre blev de då ist. Så när vi kom dit blåste de inte så hemskt, vattnet va lite varmare åh det gick att ligga i en stund.
Vi hade ganska roligt på stranden med att skvätta vatten på varandra åh leka i sanden med lilla C.
Det slöt med att jag låg på 2.9 i bs (blodsockret) så då åkte vi åh köpte glass innan vi åkte hem till mamma åh pappa.
Nej så denna dag har faktiskt varit rätt bra! 
Nu ska jag gå åh få något i magen så att mitt bs inte sjunker ännu mer.

Puss & Kram!

Likes

Comments

Mors dag med min lilla prins!
Fick en rejäl blomma i fredags av sambon åh sonen! Så otroligt fin! Nästan så tårarna kom. Idag har jag åh lilla C varit i Tingstäde åh fickat med en kär gammal vän. Eller ja hon hann ta två bitar av sin tårta sen fick hon ta butiken igen, så vi gjorde henne sällskap ute vid disken.
När pinsen åh jag hade fikat färdigt red vi runt en ridbana med käpphästar. Vilket va väldigt uppskattat av sonen. Min häst va ju lite galnare än hans häst 😉
Sen åkte vi hem till min mamma och åt mat, sen tjatade jag på minsta systetn att hon skulle städa min bil så hon kunde få en slant för de, de slöt med att de började spöregna. Men bilen blev som ny nästan! Så hon är verkligem värd pengarna! 😘
Nu ligger jag och sambon i sängen och sonen i sin säng näst intill min säng.
Ska väl försöka sova, de går inte så bra att sova just nu. När man är hur förkyld som helst och bara är tär i näsan konstant. Så man får hoppas att jag kan sova någorlunda inatt då 😊

Puss & Kram!

Likes

Comments

Hej alla söta!

Lite avis på S är jag allt nu! Hon håller på att göra om mitt gamla flickrum till hennes sminkrum! Vill också ha ett sminkrum! Men nu har hon ju alla tillgångar till det med tanke på att ingen mer än hon bor på övervåningen! Än så länge är de bara fixat lite men de ska blir snyggare än så här! Va bara tvungen att skriva lite snabbt om de!

Puss & Kram!

Lite hur de set ut just nu!

Likes

Comments

Hela alla fina!

Det här men vänner som säger sig bara vän med en men sen sitter åh snacka så in i helvets mycket skit bakom ryggen på en åh säger att man är en tönt åh så jävla löjlig bara för att man umgås åh kan ha kul med en som är 5 år yngre! Finns ju en viss människa som säger sig vara min vän sen hugger mig i ryggen.. aa fast jag vene om jag gillar den personen så mycket längre! Allt h*n gör är att trycka ner mig åh sitta åh snacka om sig själv hur jävla bäst h*n är.. man ba naj de är du inte! Prat om något annat än dig själv väl? Ingen vill höra om dig! Åh sen att personens partner tillåter h*n att snacka så myclet skit om mig fatta jag inte.. h*n om någon borde ju sagt ifrån för att R, E åh jag har varit vänner så mycket längre än denna person så E kan ju inte va så jävla bra kompis mot oss heller då!
Naj lägg energi på att snacka om någon annan ist! Jag är så färsig med dig stumpan! Man kan ju bli irriterad för mindre!

Naj puss i ljumsken!

Likes

Comments