Hej alla underbara!

jag sitter i Guteskolan åh väntar på att minstingen av syskonskaran ska sluta. Jag har varit på AF idag på något möte.. vilket inte gav ett piss mer än att man aldrig får nån info av dom...
Aja sen drog jag på max åh åt en low carb burgare åh sen en sväng ner på hamnen åh nu sitter jag åh vänta på minstingen.
Omg vad man känner sig gammal!
De är liksom 10 år sen jag gick i sjuan som lillskruttan gör nu! Vart tog tiden vägen liksom!?! Nu är man 23 bast har en son på 1.5 år en sambo/fästman, hus åh jobb!
Oj vad stor man blev helt plötsligt. Kändes typ som igår att man va 18 åh sprang som attan på krogen med världens bästa E.
Tiden går undan som as!
Fast när min andra hälft kommer hem ifrån sjön så ska vi va barnfria en helg. Det förtjäna vi. Vi ska unna oss en dejt tillsammans som inte har hänt sen sork nästan kom till 😉
Aja nog om de nu. Om ca 5 min slutar hon så då får vi la se om hon ska med hem till mig eller om jag skjutsa dom till bussen!

Puss & Kram för nu!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej.

Ligger nu i vår säng med min lilla plutt! Röntgen visade som tur va ingenting på lilla älsklingen.
De va meningen att vi skulle ligga kvar på lass inatt, men mini har börjat gått på hela foten igen så ssk (sjuksköterskan) tyckte att vi kunde få komma hem åh sova hemma. Så hon ringde bakjouren åh frågade om vi kunde gå hem. Så de fick vi! Himla skönt att sova i sin egen säng.
Jag trodde att vi bara skulle bli inlagda över dagen men de ville tydligen inte läkaren, men nu går prinsen på hela foten åh halta inget. Så de va lika bra att få komma hem!
Gud som jag älskar denna unge! Det går verkligen inte att beskriva hur mycket en sån liten människa kan betyda så mycket för en! Ja de va en lång dag men min lilla gosse är så tapper åh kämpar på ändå!
Så nu sover min lilla skatt sött som bara den! Åh jag ska väl också försöka sova sött!

Godnatt Puss & Kram!

Likes

Comments

Heja alla solstrålar!

Nu är de så att lilla C är inlagd på barn. Dom vill ha han under observation åh sen blir det nog rtg (röntgen) ikväll.
Jag kan inte se att han haltar idag men han vill inte gå på hela foten som vanligt. Så därför är vi inlagda under observation.
Just nu leker han för fullt på golvet med lite lego. Så vi får se vad som händer under dagen.
jag hoppas på att man hittar någe på rtg men ändå inte. Vill ju inte att min prins ska vara sjuk. Så ja, så långt har vi kommit idag på denna dag. Så vi får la se sen senare vad som händer.

Puss & Kram för nuet!

Likes

Comments

Hej.
sitter nu hemma vid mamma igen.
De va en spydig läkare vi fick! Han va ju dock överläkare inom ortopedi. Han kollade bara hur lilla C's ben (skelett) kändes! Han kollade inget om lillemans mjukdelar. Dom kunde ju sett till att någon annan som kan mjukdelar kunde ta sig en titt!?! Men nej. Dom ville inte röntga heller men de kan jag förstå! Man ska inte röntga barn i onödan, p.g.a. strålning.
Men halta skrutt imorgon oxå så ska vi in så ska de nog bli en röntgen.
Men jag tror att allt sitter i muskulaturen eller i mjukdelarna. Men vi får se imorgon.
Nu ska vi iaf äta lite mat åh sen åka hem åh bada sen ringa pappsen på messinger!

Puss & Kram!

Likes

Comments

Hej!
Nu är de så att vi sitter i bilen åh vänta på mamma. Vi ska nämligen in på akuten med mitt lilla hjärta som haltar. Vet inte vad han har gjort, men har pratat med 1177. Åh dom sa att vi skulle avvakta i 1 timma åh de har vi gjort åh han halta åh har fortfarande ont i sitt ben. Så vi ska in åh kolla läget. Hoppas på att de bara är en stukning. Men får se vad läkarna säger där inne.
Nu har mamma kommit åh nu är vi på väg in. Så vi får höras senare om hur de har gått!

Puss & Kram!

Likes

Comments

Go kväller alla nissar!

Ikväll blir bingolotto! Åh inte fan har jag haft någon tur hittills iaf! De är ännu 3:ans bingo kvar så peppar peppar!

Idag vaknade vi faktiskt vid 09! Helt otroligt att jag åh lilla C sov så länge! Väldigt sällan vi sover så länge, men de va säkert välbehövligt! Ja, vi gick upp åt frulle sen drog vi ifrån The Sims. Vid 12-tiden så slocknade prinsen åh sov i ca 2h! Väldigt tyst åh lugnt blev de då! Fick då spela ostört. När pinsen vaknade kastade vi på oss kläder åh drog på en sväng med bilen.
Hem åh lagade nuggets med wok! Supergott sen lite The sims åh nu bingolotto. Jahaja nu ska jag skratta vidare åh spela.

Puss & Kram!

Likes

Comments

Halloj alla vakna människor!
Såg nu att klockan bara är 22! Såklart att ni är vakna! 😉 Idag har jag jobbat från 7-15.30, fast idag va jag seg i huvudet även fast jag va alert åh positiv till mina kollegor åh patienter. Men min dag gick väldigt bra! Det var en bra fredag. Efter jag slöt så hämtade jag min prins vid min mommo, åkte ner till mamma åh hämtade resten av sakerna, fick med mig S hem med hennes 2 datorer. När vi väl kom hem till mitt i Sanda så kom P åh lånade kärro.
Klockan 17 kände jag mig svinhungrig så jag S åh lilleman åkte ner på Klinte åh beställde pizza åh kebabtallrik. Satan va de va gött!
Därefter åkte vi hem till D åh S åh kollade på deras lilla nykomling åh kollade på Transilvanien 2! (Jag är ju en jävla disney nörd så jag tyckte den va super bra!)
Sen lillprinsen hade så kul med M åh sen dratt han på golvet åh slog upp läppen stackarn! Så mammas lilla älskling har en fin fläskis i ansiktet!

Nu är vi hemma vid mitt, lilleman sover än så länge i min säng. (Låter alltid pinsen somna i min säng sen flyttar jag över han i sin säng.) Så nu när plutt sover så har vi korkat upp en flaska vin åh ska spela The Sims! Sjukt länge sen för min del! Hah!
Aja men nu ska jag börja göra min familj!

Puss & Kram! 💋❤

Likes

Comments

Hej alla nattugglor eller ja början till natt iaf! Sitter åh tänker en massa åh just såna kvällar när man kör hem ifrån jobbet sent åh sen är killen iväg på sjön..
Så mycket fritid han har jämfört med mig. På helgerna kan han ta en pilsner eller två. Aa men alltid ha nån att prata med, ha kul med åh så sitter lilla jag hemma med lilla C åh äter någe gott för mina bästa polesh bor ju på fastlandet. De är inte så att jag ba swisha förbi Uppsala en lördagskväll åh pimpla vin med A. Nej tacka fan för du tycker att jag tar mycket ansvar. När jag alltid är hemma med lilla C åh nej jag klaga inte på att de är tråkigt!!!! Men som mamma vill jag också kunna unna mig ett glas vin eller en cider med mina vänner. Eller bara äta en god middag åh gå på bio eller bara sitta åh snacka skit. Men de händer så sällan. För jag som sagt tar mitt ansvar, lämna aldrig iväg min lilla prins mer än när jag jobba. Så du har en satans massa mer fritid än mig. Jag är lite avis men ändå inte! För jag älska att vara med min son. De gör du med, men lite svårt att umgås med han när du är på sjön.
Jag är bara människa åh jag behöver pauser jag med. De är inte ofta jag säger ifrån, de är inte ofta jag ber om hjälp, de är inte ofta jag är bara för mig själv.
Men jag blir ärligt lite trött på dig ibland åh de får man lov att bli. Men jag lämnar dig aldrig. Jag älskar dig även fast du har mer fritid även fast du är så dålig på att höra av dig när du gör något med boysen på båten. Men jag blir lite trött på dig ibland. De är helt okej!
Jag vet att du uppskattar mig, men ibland vill jag att du uppskattar mig lite mer än vad du redan gör. Älska mig lite mer än vad du redan gör. Men de är så svårt att säga saker till dig ibland så jag blir tokig..
Du är också bara människa, jag vet de. Spela ingen roll vad folk tycker om dig eller mig eller oss.. jag kommer inte lämna dig bara för att jag blir lite less på dig ibland. För det är okej i ett förhållande!
Åh jag älskar absolut att vara med lilla C 24 timmar om dygnet!
Men nu mina fina! Så ska jag tvätta bort mitt smink åh lägga mig i sängen bredvid min minigris!

Puss & Kram!

Likes

Comments

Hallojsan alla glada!

Sitter just nu på min rast åh blogga lite. Idag är jag på ett helt nytt ställe. Jag hade praktik här för ca 6-7 år sen! Satan va man känner sig gammal när se va så länge sen man hade praktik!
Hah mitt pass började superdåligt! När jag va ungefär på Tofta skjutfält så ringer bemanningen åh efterlyser mig till passet, att passet började kl 13 åh jag hade fått för mig att jag började 15. För de började så här igår att dom ringde mig vid ett tillfälle då jag sprang efter min son på Cubus åh sen snacka dom att den enheten jag skulle va på hade flyttat redan igår åh de va en massa tider dom prata om åh sen ska jag sitta vak imorgon från 15-21 åh då fick jag för mig att jag började vid 15 idag med. Efter allt kaos som skapats i mitt huvud igår, så jag fick lite smått panik åh dåligt samvete åh skämdes ihjäl när jag väl kom fram till jobbet vid 14.30. Men så förklarade jag läget åh så sa en vänlig sköterska att sånt händer alla. Så de va ingen fara. Men sen fick jag en liten avhyvling på ord av en person "vadå? har du problem med tiden eller?" åh då blev mitt sug på att jobba lite mindre åh sen när man ska jobba med 2 som man inte alls känner åh som snäser av när man frågar något. Åh blickar mig som om jag va okunnig.. så ja denna kväll är ännu inte slut. Den kan ju sluta bra eller dålig, vem vet? Så får se hur de blir, är inte så nöjd med hur de har varit hittills.
Så ja, nä jag får väl kolla mitt socker för känner mig lite darrig. Så hej så länge.

Puss & Kram!

Likes

Comments

God morgon!

Lilla C åh jag har legat sjuka ett litet tag! jag är ännu förkyld åh lilla C är som tur är feberfri nu! Så han fick gå på dagis igår åh idag!
Ja jag städade nästan hela dagen igår. jag ska väl fortsätta åh städa lite idag, de är väl köket åh vårt sovrum som är kvar! Lilla C's rum som ska bli han ska vi ännu fixa i ordning. Men de får vi ta lite då åh då när vi kan åh har tid åh har pengar.
Ja nu tappade jag bort mig vad jag skulle skriva. Men jag kommer nog på det sen, hah!  

Så puss åh kram så länge!

Likes

Comments