Sliten, trøtt, men så forbanna lykkelig.
Gleden av å få være mor til den fineste lille jenta er så utrolig stor. Jeg er så stolt av henne og meg selv og livet kunne ikke vært bedre sånn som det er nå.

På fire uker har hun voks så enormt allerede. Ei sterk, aktiv og glad babygirl.
Gleder meg til vi skal gjøre alt sammen.

Luna og mamma

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Endelig er du her lille Luna.
Jeg elsker deg mer enn ord kan forklare, og jeg er så stolt over å være mamma’en din.

Likes

Comments

Føler jeg lever det mest kjedelige livet akkurat nå. Jeg går bare å venter på at fødselen skal starte. I dag har jeg hatt bakedag.

2 brød og gulrot kake.
Skulle gjerne bakt mer, men fryseren er stappfull.

Jeg har også bretta, sortert og «kasta» klær.
Tenk to hele skap med klær og ingenting passer. Så utrolig depressing!
Men nå kan det ikke være lenge til jeg kan bruke de igjen. Det meste er forresten nytt, ja jeg har gått opp et par størrelser så er ganske spent på om det passer. Spesielt buksene. Jeg er ikke akkurat XS lengre, og det vil jeg heller ikke være.

Var dette som ble igjen da. Skal levere det på Fretex i morgen.

Likes

Comments

I dag har jeg brukt dagen flittig. Sto opp ganske tidlig, så en film og spiste frokost.
Så har jeg rydda i ytterklærne, vaska og hengt opp klær, vaska alle skap på kjøkkenet + vask av badet. Hvis ikke vannet går snart eller fødselen begynner, forstår jeg snart ingenting. Klart man er lei av å være gravid i uke 39!
Nå skal jeg slappe av en stund, før jeg skal handle mat til resten av uken.Likes

Comments

Ikke i dag heller.
God Natt

Likes

Comments

Jeg kjøpte meg en ny hylle i går, fra Søstrene Grene. Synes den er så enkel og fin. Jeg er foresten ikke ferdig med dekoreringen. Tenkte jeg kanskje skulle ha en lampe og noe dekor i gull. Men jeg klarer ikke bestemme meg.
Jeg har også pakket veskene jeg skal ha med meg til sykehuset. Ja jeg er klar over at jeg sikkert har pakket way to much, men det er bare sånn jeg er som person. Kall meg diva, men mitt barn blir tross alt en liten kjendis. Lol.

Jeg har vært flere dager hos mamma denne uken. Nå når det begynner å nærme seg er jeg egentlig ganske redd for å være alene hjemme i frykt for at vannet skal gå. Jeg vet at det tar lengre tid enn som så og at jeg sikkert har god tid mellom riene, men tanken på panikken som garantert kommer til å slå meg vil jeg helst ikke være alene om.
I dag har vi bakt eple pai, eller det vil si mamma, men jeg bidro med å skrelle eplene.
Kaken var nydelig god! Norske epler er virkelig et must på denne tiden.

Jeg ønsker å skrive et innlegg om graviditet om det kunne være av interesse for noen. Det kan være alt mulig egentlig så hit me up!

Likes

Comments

Noen bilder fra uken som gikk

Likes

Comments

Tiden går så utrolig sakte når man venter på noe. Nå venter jeg på noen, og må stadig finne meg nye oppgaver rundt i leiligheten. I dag sto jeg opp rimelig sent, men fant allikevel ut at jeg skulle prøve å fikse til soverommet.

Putetrekkene er ny og kjøpt på EBay faktisk!
New York bildet er fra Wish. Jeg må bare få sagt at jeg elsker å handle på nett. Og spesielt etter at jeg flyttet til Nord Norge. De har jo nesten ikke butikker her.

Jeg har en ting for gjenstander med tekst, er ganske teit egentlig. Men jeg elsker quotes også, det blir på en måte en daglig påminnelse om å være positiv om du skjønner.
I stua har jeg en telysholder der det står "Always be greatful" og jeg blir faktisk glad hver gang jeg ser den, fordi den minner meg på at jeg må være takknemlig hver dag. Noe jeg også er hver eneste dag.

Likes

Comments

Klarer ikke bestemme meg for hvilken farge jeg skal gå for. Kamel eller rød?
Elsk på begge da! Fra H&M

Likes

Comments

Likes

Comments