Igår var en hektisk dag. Lämnade Gabriel på förskolan och åkte sen iväg med Isac och Elias till bvc. Isac vägde och mätte vi. Diskuterade lite om sömnbristen som råder, hon tyckte precis som jag att jag kunde ge han ett mål ersättning till kvällen så han kanske står sig lite längre. Det skulle vi inte gjort. Vi hade skrikfest i en timme inatt.
Elias vägde vi och mätte också. Men framför allt var vi där för att ta sprutan! Och jösses, vilken duktig kille. Det gjorde lagom ont sa han och höll tårarna tillbaka. Förklarade om och om igen att man får gråta. Men Nepp, han skakade på sig och blev mest upprörd över plåstret (Elias hatar plåster).
Efter bvc och sprutan hade jag lovat Elias leksak och lunch på stan. Han valde såklart Lego och till lunch blev det thaibuffe från wokstugan. Innan vi åkte från stan storhandla vi på Maxi.
Hämtade Gabriel och väl hemma bröt kaoset ut. Byggde ihop legot med Elias och Gabriel fick en glass. Isac satt nöjd i babysittern. Men Legobygget drog ut på tiden. Isac blev akut hungrig och i detta skede börjar alla bli rastlösa samtidigt. Elias kräver ett pedagogiskt och helhjärtat svar om dinosaurier är drakar. Isac skriker och Gabriel äter upp mitt nya läppstift. Och när jag kom på honom utbrister han namnam.! Gaah, jäkla unge och jäkla maxfactor till att göra läppstift så likt godis och antagligen ganska delikat. När väl munnen är ren, giftcentralen ringt och Isac ätit och balansen är återställd. Då kommer Carl hem.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Denna helgen bjöd på sommarens andra bröllop! Och vilket bröllop sen, och festen ska vi inte ens gå in på. Vilket drag! Så kul med alla spex, tal och uppträdande. Alla hade verkligen gjort allt för att det skulle bli en lyckad fest för #albinhjärtasimone

Tyvärr så fick jag åka hemåt redan vid 12slaget då ljudnivån inte var anpassad till bebisar 😂

Igår kom bruden hit med en hel tårta som blivit över. Den tog vi med oss till Emil och Marie. Och eftersom det regnade stannade vi kvar så vi fick mat också. Perfekt att ha vänner man kan tränga sig in hos.

Måndag igen och Carl är på jobbet. Isac sover och Elias och Gabriel busar här i soffan. Dem är snoriga och hostig men det stoppar dem inte från att röja runt. En annan behöver rätt koffeinmängd i blodet innan hon ens funderar på att resa sig ur soffan.

Denna mannen tänkte jag gifta mig med en dag. 💕😍

Likes

Comments

Idag känner jag mig som en riktig super mamma! Jag har hållit igång sen tidig morgon. Städ, matlagning, promenad jag har tom varit på återvinningen och slängt skräp.
Jag vill även ge mig en stor eloge för mitt stora tålamod idag. Det märks på barnen när man själv har tålamod dem blir som små änglar då.
Sen att Gabriel har sovit hela förmiddagen gör ju inte saken sämre.

Imorgon ska jag till tandhygienisten i skövde, sen om jag orkar så blir det en sväng på matfestivalen med familjen. Carl vet inte om det än, men tanken är att jag ska ta en sväng och se om det finns skor och kanske en klänning till lördagens bröllop #albinhjärtasimone

Likes

Comments

Idag har barnen gått första dagen på förskolan. Det var svårt att få ut Gabriel genom dörren. Och jag åkte till och med ifrån honom. Eller ja, runt knuten åkte jag. Men den bluffen synade han och vinkade glatt. Slutade med att jag fick dra honom genom dörren och hota med att polisen kommer om man lämnar små barn ensamma.
Efter en kaffe hos grannen så grejade jag hemma med tvätt och paketerade några Klädpaket jag sålt genom Facebook. Eftermiddagen spenderades med grannen o trädgården innan det var dags att åka till klockaregården för Elias ridning. Idag fick dem skritta över bommar. Elias hade väl helst travat över bommarna. Men det känns tryggt för mig att vi börjat med små steg. Lära sig halt ordentligt först är ett måste!

En kvällsdusch, sen måste jag lägga mig. Är helt slut!

Likes

Comments

Måste säga att det känns bra att återgå till vardagen. Det är underbart att få vara hemma med mina små kottar och vi försöker att ta tillvara på dagarna emellan alla måsten. 
Isac börjar få en riktigt bra rutin på mat-och sovklockan. Dessvärre sover han inte hela nätter än. Jag längtar till lite mer sammanhängande sömn.
Gabriel har slutat med nappen. Vi bestämde oss för att ta den ifrån honom i torsdags och efter många snyftningar somnade han gott i mammas famn. Usch, det gjorde ont i mamma hjärtat. Som tröst fick han välja en traktor från Slutarpskvarn. Och igår lämnade vi alla nappar till kaninerna på mösseberg. Efter firade vi med glass på sommarhemmet.
Elias har börjat ridningen och det hade han verkligen talang för. Kommer bli riktigt roliga tisdagar för oss. Jag blev så sugen på att börja rida jag med. Men det finns varken tid eller pengar för det. Men jag får leva ut min dröm igenom Elias.
Inte nog med ridningen så ska Elias börja kyrkans barntimmar på torsdagar och sen har han fotbollen på lördagar. Fullt schema. Gabriel får nöja sig med knatteskutt på torsdagar.

En kvällspromenad väntar sen har barnen önskat att få se på frost. Imorgon börjar förskolan igen så en myskväll med film blir perfekt.

Likes

Comments

Nu börjar allvaret igen. Carl är tillbaka på jobbet och jag är hemma med mina tre skruttungar själv. Carl hade nog riktigt svårt att komma
upp imorses. Men när han väl var uppe gjorde han frukost åt Gabriel så vi andra kunde sova vidare en stund. Vaknade sen av en liten kille som ropade mamma från soffan. Ni som inte känner oss vet inte hur stort det är. Men just nu är mamma det enda riktiga ordet våran treåring säger.
Elias fick jag släpa upp. Vi måste verkligen vända rätt på dagen. Lille Orvar ligger fortfarande och snoosar. Han har hållit igång inatt så han kan behöva sova en timme till nu på morgonen.

Likes

Comments

Igår hade vi dop för våran Isac. Dagrn blev lyckad och vi är så tacksamma för alla som kom och gjorde dagen så bra. Och tusen tack för alla fina gåvor. Elias och Carl ska iväg och fiska. Jag och Gabriel har bestämt oss för att ta en cykeltur / promenad med Isac till affären och skänka iväg en kasse med kläder.

Likes

Comments

Igår tillbringade vi hela dagen på Liseberg. Vi var inte den enda familjen som passade på att åka första regnfria dagen i Göteborg. Det var helt smockat med folk, men vi hade det riktigt bra ändå. Barnen somnade gott i bilen påväg hem. Jag däremot drog med mig en rejäl förkylning hem. Typiskt, Isac som ska döpas imorgon

Likes

Comments

Jag är en helt vanlig trebarnsmamma. Jag bor i en liten ort utanför en liten stad i Skaraborg. Jag älskar inredning och sånt som har med hemmet att göra. Umgås flitigt med vänner och familj. Sitter gärna inte still en längre stund utan är ute och flänger mest hela dagarna.

Likes

Comments