Header

Godmorgon allesammans

Jag är så jävla förkyld idag. Blir bara värre känns det som ist gå till godväg. Iaf har jag bestämt mig börja med youtube. Har mycket vilja för det och ser verkligen fram emot att börja vlogga.

Allt är klart men har ingen mic än och vet inte än vilken mic ska jag köpa. Kan inte bestämma mig när jag inte har någon aning hur de fungerar. Vissa ser ju jätte anorlunda ut och vill inte krongla för mig själv mer när jag är så nybörjare.

Har ni någon tips för mig? Jag har en canon camera.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Mm vad gott hörri ni med lite mat. Är på jobbet och super hungrig, orkade inte heller gå o handla något efter jobbet för att känner mig jetlag fortfarande efter semester istället beställde jag mat från nätet. Har beställt flera ggr så jag vet att de har goda maträtter woop ser fram emot att sluta jobbet och gå hem o få min mat. 😃😃


Likes

Comments

Jag är envis, kämpig men absolut inte på ett dålig sett. Jag vet oftast vad jag vill ha och springer efter det jag vill ha för att nå det.

Vissa kan fatta det här fel. Jag ger inte för givet och förlorar inte att vara mig själv medans kämpar för mina drömmar. Jag är bara lite envis och släpper inte det så lätt bara tills det blir.

Vet inte hur det är med alla andra? Hur gör ni? Det enda jag vet är att vill man verkligen något och kämpar man för det och har man tillräckligt talamot så ingenting är omöjligt. 😃 bara ge inte upp för tidigt!


Bjussar en bild från mig och älsklingen 😘

Likes

Comments

​Jag är så kär :) sååå lycklig. allt är så underbar så jag kan inte berätta. han är världens bästa och jag är så glad att jag hittat honom :) 

Likes

Comments