Header

Det ar länge sen jag var här och kikade in. Jag har haft supermycket att göra. Skolan rullar på i full fart, det är superroligt med samtidigt tufft. Vi har precis avslutat kurs 2 som har varit webb&interaktionsdesign, där vi har byggt hemsidor från grunden. Det har varit en svår kurs men otroligt givande. Bjuder på en sneakpeak nedan på hur hemsidan ser ut. Självklart kommer jag att lägga ut all info om hemsidan här när den är klar :-)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag vi varit på studiebesök på ellos och på hööls här i Borås. Besöket på Hööks gav inte mig personligen så mycket, det var mest företaget som gjorde reklam för sig själva o visade vad duktiga dom är. Men besöket på ellos gav desto mer, där fick vi se stora delar av deras lager, ställa frågor till personalen som jobbade på kvalitetskontrollen. Vi fick även möjlighet att få en pratstund med operations manager Leif Johanson, vilket var mycket givande. Ellos är ett företag jag ofta handlar ifrån o jag skulle gärna vilja jobba där.

Likes

Comments

Har nu gått 2 veckor på skolan o jag trivs supermycket. Föreläsningarna är intressanta, härliga människor i samma klass. Det känns jättebra. Det har varit en lagom start på skolan haft 2 inlämningar. Imorgon ska vi på studiebesök på Hööks och Ellos. Det ska bli superintressant att få möjligheten att prata med dom som faktiskt jobbar med det jag utbildar mig till.

Likes

Comments

Ja CSN är väl en myndighet som alla andra, TRÖG!!!! Tog inte lång tid innan problemen med CSN började. Min dag har bestått av telefonsamtal till CSN, Studievägledare, Komvux i både Mariestad o Borås. CSN påstår att jag saknar poäng i kurser som jag redan läst och har färdiga betyg i, problemet är att Komvux inte rapporterar poängen till CSN. Det gör att jag får problem med CSN och då måste man jaga rätt på betygen hos Komvux. Jag ringde Komvux i Borås o försökte få tag i betygen, men det gick inte, det skulle ta minst 3 veckor fick jag till svar. Vafan?!?! Men tillslut efter mycket om o men kunde jag komma ner till Komvux o hämta en kopia på betygen, som jag kunde skicka till CSN. Så nu hoppas jag att CSN fattar att jag har alla poäng jag behöver o inte klantar till det. Vi får se vad som händer.

Likes

Comments

Snart börjar skolan, det ska bli superroligt. Men jag måste erkänna att jag är supernervös! jag har ju panikångest vilket gör att min vardag ibland kan bli väldigt jobbig. Sånna saker som att gå till skolan är ju nervöst för alla men för mig är det också nervöst med en touch av panikångest. Det gör att jag förstorar upp saker helt i onödan, får ångest. Att leva med ångest är jättejobbigt, och något jag måste kämpa med varje dag. Min ångest har blivit lite värre nu den senaste veckan för nu närmar sig skolstarten och det kommer mycket nytt som skapar ångest hos mig. Jag måste bara komma ihåg att ta en sak i taget, jag har själv valt detta och det är något jag verkligen vill. Det kommer säkert att bli mycket nu i början, men jag måste bara få in en rutin med pluggandet som funkar för mig så hoppas jag att det kommer att lösa sig. Allt löser sig ju förr eller senare.

Likes

Comments

Denna skönhet ligger ute på Tradera till startpriset av 1 krona, passa på att göra ett kap, in o bjud så kanske ni blir den lyckliga vinnaren av denna supersnygga lampa.  

Länkar har till auktionen.

http://www.tradera.com/item/302531/262541591/fjaderlampa-med-rosa-fjadrar-bordslampa

Likes

Comments

Jag har idag spenderat dagen på sambons jobb, hjälpt honom med att möblera upp klassrummen, o fixa massa grejer. Sen så käkade vi ute på Chili thai här i Borås, dom har god thaimat till ett bra pris. Det har faktiskt varit roligt att hjälpa sambon, man får träffa sambons härliga kollegor.

Sen har jag fått i uppdrag att tillverka en taklampa till ett bebisrum. Har funderat ett par dagar och kommit fram till att det blir en rosa och vit fjäderlampa (Boll) med ett diamantmönster runt om. Ska börja med den när jag fått hem alla fjädrar jag behöver.

Likes

Comments

Skolstarten närmar sig med stormsteg. Det ska bli så kul o spännande, det är en stor förändring o det känns jätteläskigt men samtidigt så bra. Jag har börjat fixa med allt som jag behöver innan skolstarten, köpt fodral till datorn. Designade ett eget fodral på www.designskins.se tänkte att jag måste nog ha ett för datorn kommer ju att vara med en hel del framöver, så då måste jag skydda den. Sen har jag fixat de flesta böckerna för första terminen, dom borde komma nångång nästa vecka. Det ska bli spännande att bläddra igenom dom. Sen kommer ju det här roliga med att fylla i papper för csn. Men det är bara att ta tag i det o få det gjort, annars blir det inga pengar.

Likes

Comments

Denna skönhet ligger uppe på auktion på tradera utropspris är 1 kr. Så passa på att göra ett kap o köp denna skönhet.

http://www.tradera.com/item/302529/262122392/vita-fjadrar-taklampa-med-vita-fjadrar-fjaderlampa

  • 36 Readers

Likes

Comments

Jag gjorde världens kap idag på halens.se jag hittade en jättefin vinterjacka för 300 kr. Det gör det så roligt att shoppa då man kan göra schyssta kap. Jag köpte iaf en enkel mörkblå vinterjacka som funkar till allt och kommer att hålla mig varm i vinter. Länkar till den nedanför så kan ni kolla in den om nån vill köpa en också.

http://www.halens.se/outlet-mode-kvinna-ytterklader-428/parkas-535012?variantId=535012-0021&imageId=142529114795420561

Likes

Comments