​Ett tag sen min senaste uppdatering, men livet har varit lite hektiskt med VFU/praktik och övriga studier. Sitter dock just nu och jobbar med slutuppgifterna i kursen och beräknar vara klar till på torsdag (förhoppningsvis) så jag kan få vara ledig några dagar innan det bär av till Falun och start på ny kurs.


Sen sitter jag här och undrar vart det fantastiska vårvädret tagit vägen? För någon vecka sen satt jag ute på altan i solen och studerade, utan jacka på och solen gjorde mig på så otroligt gott humör.

Nu är det kallt, blåsigt och det snöar ibland, härligt. VÅREN! VART TOG DU VÄGEN??!!När jag ändå är igång så kan jag väl också bara säga att människor är svin när de vet att någon annan tar rätt på deras skit. Jag städar stugor i Sälen på söndagar, och det är inte klokt hur folk lyckas svina ner stugorna på bara några dar. Rekordet var nog när jag spenderade nån timme med att skrubba bort intorkad äggula och äggskal från skåpluckorna i ett kök.. Nja, i söndags skrubbade jag ju i och för sig bort piss ifrån vägen i ett sovrum. Eller den gången det var spya i soffdynorna. Och hur fan lyckas en hel madrass försvinna? Jag undrar vad någon hade gjort med den.

Tur att det är bra betalt, för mitt extraknäck är fan vidrigt emellanåt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag har jag äntligen färdigställt ett projekt som legat länge. Min lilla virkade uggla har sällat sig till samlingen av färdiga projekt :)

Mönstret hittas ​HÄR!

Nu ska jag fortsätta med lite andra projekt som jag har liggande.

Likes

Comments

Denna tavelram har jag haft under en tid, men har inte vetat vad jag vill ha i den. Häromdagen upptäckte jag det otroligt roliga med att pyssla med Zentangle, och jag gjorde symbolerna för de fyra elementen. Jag är toknöjd md min första Zentangle-insats, det kommer nog att bli fler framöver.

Likes

Comments

Det blev lite pyssel på kvällskvisten. Jag har haft en stor glasburk på rummet utan att veta vad jag ska göra med den. Men nu har jag hällt i lite dekoration​ssten och knutit en rosett med hampa samt placerat ett batteridrivet ljus i. Lyktan ska dock kompletteras med några virkade vita hjärtan, men dem har jag inte haft tid att göra idag :)


Imorgon väntar Sälenstäd hela dagen - yaaaaaaay.....


Pengar är najs dock.

Likes

Comments

Känner att det blev en seg start med bloggandet, men jag skyller på tidsbrist och förkylning.

Nu har jag i alla fall spontanbakat frukostbullar tills imorgon. Det luktar underbart, så nu ser jag fram emot morgondagen. Jag är egentligen ingen frukost-människa. Jag skippar ofta, jag är helt enkelt inte hungrig. Men nu när jag har lite nybakat så kanske jag känner mig sugen på morgonen :)

Recept till bullarna: http://baksugen.blogspot.se/2012/10/snabba-frukostbullar-utan-jast.html

Nu har jag suttit i några timmar och förberett informationsblad i biologi åt mina elever. Tufft när det finns så klent med böcker på skolan så att jag måste fixa allt material själv, men vad gör man inte för sina underbara elever :D

Likes

Comments

Då så gör jag ett nytt och mer seriöst försök till att blogga. Då jag studerar och litteraturläsning slukar mycket av den tid jag hellre hade spenderat på handarbete eller annat kul, så känner jag att detta kan bli en bra plats för mig att stressa av lite genom att skriva av mig. Det kan gott och väl ses lite som en dagbok. Jag kommer förmodligen också att publicera en del av vad jag pysslar med på min fritid.

Just nu sitter jag med kaffekoppen och förberedelser inför en bildlektion jag ska hålla imorgon med mina elever på min VFU-skola.

Jag går alltså andra året på grundskollärarprogrammet, nätdistans i Falun. Jag har precis inlett min VFU (verksamhetsförlagd undervisning/praktik)och jag sitter och planerar upp några lektioner.

Då jag är en väldigt pysslig och kreativ människa så har jag valt att pyssla med Alla Hjärtans Dag-kort med mina elever.

Likes

Comments