Hejsan! Vet att jag inte gjort något inlägg på rätt länge men det blev lite för mycket där ett tag. Jag ska försöka att bli bättre på det. Nu har jag hållit på med LCHF i 12 veckor imorgon och då ska ja väga mig igen, även om jag kan erkänna att jag har blivit lite obsessed av att väga mig (väger mig några gånger om dagen). vilket jag vet inte är bra det heller men ska försöka att bättra mig och bara hålla mig till en gång i veckan.

Det är många som frågar mig om jag tycker det är jobbigt att gå på LCHF och nästan kan tycka synd om mig när jag sitter där med ost och ägg till lunch. Vilket kan göra mig väldigt irriterad. För detta är ngt jag har valt att göra och som jag trivs med. Men att hela tiden behöva förklara mig att "Nä, jag äter inte ägg för att jag måste utan för jag tycker det är gott". Det finns sååå mycket jag som går på LCHF kan äta till lunch, men jag valde ägg. Eller när personer sitter och säger "det måste vara jobbigt, stackars dig". Då kan jag säga det en gång för alla: JAG TYCKER INTE DET ÄR JOBBIGT. Detta kan låta löjligt att man kan bli irriterad över något sådant men när man hör det varje dag av ungefär 5-8 människor, så blir det väldigt mycket negativitet vilket kan skapa en irritation hos mig eftersom jag är ju så glad över att jag börjat på LCHF. Sen blir de nästan som att jag ska sitta och försvara LCHF 5-8 gånger om dagen. Och att jag måste berätta att detta är ngt jag mår bra av så jag behöver inte dina pity eyes och jag behöver inte höra från dig också att:

"Felicia du kommer inte klara dig på en diet utan kolhydrater"

"Det är inget du kommer må bra av"

"Du kommer gå upp all igen"

"LCHF är en "hitta på diet" som inte funkar"

Men guess what ? Det funkar för mig ! Jag mår hur bra som helst. Jag hade idag gått ner 10 kg på tre månader och det är jag glad för. Men jag är inte klar än, har en bit kvar till jag nått min målvikt. Det finns också många som har varit glada för min skull, som har inspirerat och pushat mig till att fortsätta, dom som har varit med mig och promenerat/powerwalkat. Puss på er ! Det betyder mer än vad ni tror : *

""

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag:
Vikålsris, kyckling, smörstekt sparris, bearnaisesås, stekt rödlök och smör.

Igår:
Salad, gurka, fläskfilé, sparris och smör.

Likes

Comments

Fredagens middag var bara helt otroligt gott!

Likes

Comments

Tjenare, idag harr jag jobbat och handlat, super kul! Hahah
Ska börja duscha och göra vid mig nu för att träffa några vänner ikväll och dricka lite gott och snacka lite skit.

Middag:
Carbonara, med vitkål. Mums!
Det var jätte gott!

Likes

Comments

Idag åt jag en helt sjukt god middag!

Middag:
Planka: blomkålsmos, fläskfilé, bearnaisesås, sparris, ost på moset och avokado brevid!
😍

Likes

Comments

Nu var det frukost på jobb!

Frukost:
Äggröra med mozzarella och sparris.

Likes

Comments

Idag åt jag rester från igår, kycklinggryta, och den var lika god som igår.
Sen efter jag ätit så gick jag i pildammarna med Hedvig, det var såå skönt! Behövde det för jag kände mig sjukt trött i huvudet.
Nu sitter jag hos Jessica och Linda och bara tar det lugnt i soffan och ser på Sveriges mästerkock finalen.

Glömde ju skriva igår hur det gick med vägningen.
Hade gått ner ytligare 1kg!! Nu efter 4veckor så har jag blivit av med 4kg.
Såå kul, jag är riktigt stolt över mig själv, nu fortsätter vi så!

Likes

Comments

Sitter nu och har frukost på jobb, och lyssnar på de nya avsnittet av svenska mordhistorier: familjen del 3. Så sjukt spännande! Om ni inte hört dom innan så MÅSTE ni lyssna, sjukt bra podd!

Frukost:
Samma som vanligt, turkisk yoghurt med pumpafrön och linfrön.

Likes

Comments

Sitter hus nu hos en vän, Josefin, och hon jag och Johanna sitter bara och snackar. Har ätit lite grädde och blåbär, mums! Snart hem och sova för imorgon är det en ny
jobba dag.
Blev också en skön promenad runt pildammarna.

Middag:
Kycklinggryta med avokado.

Likes

Comments